58 vacatures gevonden

Technisch Inkoper

Borssele - VAM WaterTech

Ontdek nieuwe kansen bij VAM WaterTech. Bij VAM WaterTech krijg je verantwoordelijkheid én vrijheid, werk je met gemotiveerde collega’s en experts, en blijf je groeien in een omgeving die altijd in beweging is. Klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Sluit je vandaag nog bij ons aan. Voor onze vestiging in Borssele zijn we op zoek naar een: Technisch Inkoper (40 uur p/w) bij VAM Franken in Borssele Wat je gaat doen: Als Technisch Inkoper ben jij de spil in ons bedrijfsproces. Je regelt niet alleen onze voorraden, maar ook projectmatige inkoop. Met jouw onderhandelingsvaardigheden en sterke netwerk zorg je voor topdeals en topkwaliteit. Wat we van jou verwachten: Affiniteit met techniek en een scherp oog voor detail. Uitstekende communicatieve skills en een hands-on mentaliteit. Een MBO+ diploma, bij voorkeur met Nevi I en/of II. Minimaal 3-5 jaar ervaring in inkoop. Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling. Rijbewijs B en handigheid met Microsoft Office. Kennis van Plan de Campagne en/of Ridder iQ is en pré. Wat wij bieden: Een dynamische werkomgeving met veel groeimogelijkheden. Een hecht team en een informele sfeer. Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Een vast dienstverband na een jaarcontract. Persoonlijk ontwikkelings- en opleidingsplan. 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (bij fulltime dienstverband). Een solide pensioenregeling volgens PMT / Cao Metaalbewerkingsbedrijf. Interesse? Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met George Pommier (Manager Purchasing & Logistics) via 06-23029179. Wil je solliciteren, maak dan gebruik van de sollicitatie-knop. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer nu en kom ons team versterken. Over ons Maak kennis met VAM WaterTech, dé go-to expert in waswaterzuivering voor de Agro-foodsector. Bij VAM WaterTech zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze internationale klanten. We zijn dé specialist als het gaat om het zuiveren van waswater voor agroproducten zoals aardappelen, wortelen, sla en hard fruit. Onze innovatieve systemen zorgen ervoor dat dit water tot wel 95% hergebruikt kan worden, met behoud én vaak zelfs verbetering van de kwaliteit en voedselveiligheid. We zijn trots op onze rol in het ondersteunen van de Agro-foodsector en zijn gedreven om onze klanten te helpen bij het optimaliseren van hun processen. Bij VAM WaterTech gaan we voor niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we doen.

20 Februari 2024 - lees meer ...

Monteur

Dronten - Plukon Food Group

Als allround monteur bij Plukon ben je een sleutelfiguur in het technische landschap. Je navigeert behendig door diverse machines en geniet van de ruimte om je professioneel te ontwikkelen. Plukon Food Group streeft naar verantwoorde voeding voor 265 miljoen consumenten in Europa. Hoewel gevogelte onze kern is, verkennen we steeds vaker alternatieve proteïnen. Op onze productielocatie in Dronten, met dagelijks 250-300 medewerkers, worden verse groenten verwerkt, gekeurd, gewassen, gesneden en verpakt. Hier produceren we ook onze eigen dressings. Ons technisch team, bestaande uit twaalf vaste medewerkers, waarvan negen monteurs, waarborgt de optimale werking van onze machines. Dit omvat ook het beheer van onze waterzuiveringsinstallatie. Als Allround Monteur bij Plukon werk je met diverse technieken, waaronder werktuigbouwkunde, elektrotechniek, hydrauliek, koeltechniek en pneumatiek. Indien nodig staan we klaar om samen eventuele kennishiaten op te vullen. Je dagelijkse taken omvatten onder andere preventief onderhoud, reparaties, revisies, het vervaardigen of aanpassen van machineonderdelen, het verhelpen van storingen en het coördineren van bestellingen en materialen, in samenwerking met de werkvoorbereider. Rapporterend aan het hoofd van de technische dienst, werk je volgens een vierwekelijks rooster met variërende werktijden. Af en toe werk je op zaterdag en neem je deel aan storingsdiensten. Deze gevarieerde functie biedt volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen Plukon krijg je de kans om je vakgebied te versterken via gerichte opleidingen en trainingen, ondersteund door een hecht team. Het is een ideale kans voor een allround monteur die zich wil blijven ontwikkelen. Onze aanbieding omvat onder andere: Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband. Salaris tussen € 2.250,00 en € 3.475,00 per vier weken, afhankelijk van ervaring. Roulatietoeslag op basis van werktijden. 26 vakantiedagen. Reiskostenvergoeding bij een woon-werkafstand van meer dan 10 kilometer. Een solide pensioenregeling. We zoeken een teamspeler die graag samenwerkt aan het verbeteren van machines en productielijnen. Initiatiefrijk, flexibel en bereid om indien nodig extra inzet te tonen. Om in aanmerking te komen, beschik je bij voorkeur over een mbo-3-diploma in een technische richting, enige ervaring in een onderhoudsfunctie, en beheers je de Nederlandse of Engelse taal. Als deze uitdaging je aanspreekt, ontvangen we graag je cv met motivatiebrief via ons sollicitatieformulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Michiel Paes, Recruitment Lead, op 06-20473662.

20 Februari 2024 - lees meer ...

Monteur

Dedemsvaart - Plukon Food Group

Als allround monteur bij Plukon ben je een sleutelfiguur in het technische landschap. Je navigeert behendig door diverse machines en geniet van de ruimte om je professioneel te ontwikkelen. Bij Plukon Food Group werken we aan verantwoorde voeding voor 265 miljoen consumenten in Europa. Onze basis is gevogelte. Dit verwerken we tot maaltijdcomponenten en in kant-en-klare maaltijden, waaronder salades. Op onze productielocatie in Dedemsvaart werken zo'n 350 mensen. Hier verwerken we op zorgvuldige manier kip bestemd voor het topsegment van de industriële foodservicemarkt in Noordwest-Europa. Onze technische dienst bestaat uit een vaste kern van vijftien mensen, waaronder drie teams monteurs die in drieploegendienst ervoor zorgen dat onze machines goed blijven draaien. Als Allround Monteur werk je met diverse technieken, waaronder werktuigbouwkunde, elektrotechniek, hydrauliek, koeltechniek en pneumatiek. Indien nodig staan we klaar om samen eventuele kennishiaten op te vullen. Je dagelijkse taken omvatten onder andere preventief onderhoud, reparaties, revisies, het vervaardigen of aanpassen van machineonderdelen, het verhelpen van storingen en het coördineren van bestellingen en materialen, in samenwerking met de werkvoorbereider. Je rapporteert aan de ploegleider technische dienst. We werken op doordeweekse dagen in een 3-ploegendienst, alleen de nachtdienst begint op zondagavond om 22.00 uur. Eén keer in de twaalf weken heb je storingsdienst in het weekend, één keer in zes weken werk je ook een aantal uren op zaterdag. Binnen Plukon krijg je de kans om je vakgebied te versterken via gerichte opleidingen en trainingen, ondersteund door een hecht team. Het is een ideale kans voor een allround monteur die zich wil blijven ontwikkelen. Onze aanbieding omvat onder andere: Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband. Salaris tussen € 1.854,00 en € 3.475,00 per vier weken, afhankelijk van ervaring. Een ploegentoeslag van 18,33% en een ruime storingsdienst toeslag (1x per 12 weken). 25 vakantiedagen en maar liefst 26 ADV-dagen per jaar met de mogelijkheid dagen te verkopen. Reiskostenvergoeding bij een woon-werkafstand van meer dan 10 kilometer. Een solide pensioenregeling. Een winstuitkering op basis van behaalde resultaten. We zoeken een teamspeler die graag samenwerkt aan het verbeteren van machines en productielijnen. Initiatiefrijk, flexibel en bereid om indien nodig extra inzet te tonen. Om in aanmerking te komen, beschik je bij voorkeur over een mbo-3-diploma in een technische richting, enige ervaring in een onderhoudsfunctie, en beheers je de Nederlandse of Engelse taal. Let op: doe je een BBL-opleiding en zoek je een werkleerbedrijf, neem dan ook contact op. Ook hiervoor bieden we mogelijkheden. Als deze uitdaging je aanspreekt, ontvangen we graag je cv met motivatiebrief via ons sollicitatieformulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Marianne Naberman, HR Manager, 06-15390579.

20 Februari 2024 - lees meer ...

Monteur

Goor - Plukon Food Group

Voor Plukon Food Group Goor zijn wij op zoek naar een Monteur. Als Allround Monteur bij Plukon Food Group heb je heel afwisselend werk. Je werkt met allerlei soorten machines en gebruikt veel verschillende technieken. Ook krijg je veel ruimte om je verder te ontwikkelen in je vak. Bij Plukon Food Group werken we aan verantwoorde voeding voor 265 miljoen consumenten in Europa. Onze basis is gevogelte. Dit verwerken we tot maaltijdcomponenten en in kant-en-klare maaltijden, waaronder salades. Op onze productielocatie in Goor werken ongeveer 450 mensen. Hier verwerken we op zorgvuldige manier kip bestemd voor het topsegment van de industriële foodservicemarkt in Noordwest-Europa. Onze technische dienst bestaat uit een vaste kern van achttien mensen, waaronder dertien monteurs die ervoor zorgen dat onze machines goed blijven draaien. Binnen dit team hebben we nu een vacature voor een monteur. Als Allround Monteur werk je met diverse technieken, waaronder werktuigbouwkunde, elektrotechniek, hydrauliek, koeltechniek en pneumatiek. Indien nodig staan we klaar om samen eventuele kennishiaten op te vullen. In onze eigen werkplaats maken we ook zelf (onderdelen van) machines en installaties. We zijn in Goor bezig met het vernieuwen van onze fabriek, daar komen interessante projecten uit voort. Als monteur werk je daar ook aan mee. Je dagelijkse taken omvatten onder andere preventief onderhoud, reparaties, revisies, het vervaardigen of aanpassen van machineonderdelen, het verhelpen van storingen en het coördineren van bestellingen en materialen, in samenwerking met de werkvoorbereider. Je rapporteert aan de werkvoorbereider en het hoofd technische dienst. We werken op doordeweekse dagen in een 2-ploegendienst. Eén keer in de zes weken werk je op zaterdag en één keer in de acht weken heb je een week storingsdienst. Binnen Plukon krijg je de kans om je vakgebied te versterken via gerichte opleidingen en trainingen, ondersteund door een hecht team. Het is een ideale kans voor een allround monteur die zich wil blijven ontwikkelen. Onze aanbieding omvat onder andere: Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband. Salaris tussen € 3.463,42 tot en € 3.784,52 per vier weken, afhankelijk van ervaring. Een ploegentoeslag van 12,5% en een storingsdienst toeslag (1x per 8 weken). 24 vakantiedagen en 16 ADV-dagen per jaar met de mogelijkheid dagen te verkopen. Reiskostenvergoeding bij een woon-werkafstand van meer dan 10 kilometer. Een solide pensioenregeling en een eindejaarsuitkering. We zoeken een teamspeler die graag samenwerkt aan het verbeteren van machines en productielijnen. Je hebt een collegiale instelling en werkt graag samen met anderen. Een keer iets langer doorwerken omdat iets af moet? Geen probleem voor jou. We zoeken iemand die een beetje het voortouw neemt. Je toont graag initiatief, zeker als je ideeën hebt hoe dingen beter kunnen. Om in aanmerking te komen, heb je minimaal een mbo-3-diploma in een technische richting, bijvoorbeeld elektrotechniek, mechatronica of productietechniek en je wilt graag nieuwe dingen leren. Als je een VCA en/of NEN 3140 certificaat hebt is dat meegenomen, anders kun je die tijdens je werk halen. Je hebt een aantal jaren ervaring in een onderhoudsfunctie, als je ook ervaring hebt met lassen is dat een plus. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal voldoende om goed te kunnen samenwerken en met je collega’s te communiceren. Let op: doe je een BBL-opleiding en zoek je een werkleerbedrijf, neem dan ook contact op. Ook hiervoor bieden we mogelijkheden. Als deze uitdaging je aanspreekt, ontvangen we graag je cv met motivatiebrief via ons sollicitatieformulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Anouk Spekenbrink, HR Manager, 06-51345545.

20 Februari 2024 - lees meer ...

Monteur

Ommel - Plukon Food Group

Voor Plukon Food Group Ommel zijn wij op zoek naar een Monteur. Als allround monteur bij Plukon ben je een sleutelfiguur in het technische landschap. Je navigeert behendig door diverse machines en geniet van de ruimte om je professioneel te ontwikkelen. Bij Plukon Food Group werken we aan verantwoorde voeding voor 265 miljoen consumenten in Europa. Onze basis is gevogelte. Dit verwerken we tot maaltijdcomponenten en in kant-en-klare maaltijden, waaronder salades. Op onze productielocatie in Ommel werken zo'n 700 mensen. Hier verwerken we op zorgvuldige manier binnenkomende kipdelen tot ruim 200 verschillende producten, rauw en gegaard. Iedere dag verlaten zo'n 250.000 verpakkingen onze locatie, van kant-en-klare borrelkluifjes tot grootverpakkingen kipfilet. Het is dus belangrijk dat onze 1200 (!) machines goed blijven draaien. Hiervoor zorgt onze technische dienst. Dit team bestaat uit een vaste kern van vijftien mensen, waaronder acht monteurs. Dit team willen we graag uitbreiden met meerdere monteurs. Als Allround Monteur werk je met diverse technieken, waaronder werktuigbouwkunde, elektrotechniek, hydrauliek, koeltechniek en pneumatiek. Indien nodig staan we klaar om samen eventuele kennishiaten op te vullen. In onze eigen werkplaats maken we ook zelf (onderdelen van) machines en installaties. Daarnaast hebben we regelmatig technische projecten, waar jij als monteur aan mee kunt werken. Je dagelijkse taken omvatten onder andere preventief onderhoud, reparaties, revisies, het vervaardigen of aanpassen van machineonderdelen, het verhelpen van storingen en het coördineren van bestellingen en materialen, in samenwerking met de werkvoorbereider. Je rapporteert aan de werkvoorbereider. We werken op doordeweekse dagen in een 2-ploegendienst. Soms werken we op zaterdag. Bijvoorbeeld omdat er specifiek preventief onderhoud gedaan moet worden dat niet op een andere dag kan, of omdat het heel druk is in de productie. Binnen Plukon krijg je de kans om je vakgebied te versterken via gerichte opleidingen en trainingen, ondersteund door een hecht team. Het is een ideale kans voor een allround monteur die zich wil blijven ontwikkelen. Onze aanbieding omvat onder andere: Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband. Een goed salaris afhankelijk van ervaring, per vier weken, gebaseerd op een fulltime werkweek. Een ploegentoeslag van 12,5%. 24 vakantiedagen en 16 ADV-dagen per jaar met de mogelijkheid dagen te verkopen. Reiskostenvergoeding bij een woon-werkafstand van meer dan 10 kilometer. Een solide pensioenregeling en een eindejaarsuitkering. We zoeken een teamspeler die graag samenwerkt aan het verbeteren van machines en productielijnen. Initiatiefrijk, flexibel en bereid om indien nodig extra inzet te tonen. Om in aanmerking te komen, beschik je bij voorkeur over een mbo-3-diploma in een technische richting, enige ervaring in een onderhoudsfunctie, en beheers je de Nederlandse of Engelse taal. Let op: doe je een BBL-opleiding en zoek je een werkleerbedrijf, neem dan ook contact op. Ook hiervoor bieden we mogelijkheden. Als deze uitdaging je aanspreekt, ontvangen we graag je cv met motivatiebrief via ons sollicitatieformulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Maikel Janssen, HR Manager, 06-10663011.

20 Februari 2024 - lees meer ...

Engineer Werktuigbouwkundige Installaties

Amersfoort - HermanDeGroot

Engineer Werktuigbouwkundige Installaties | 32-40 uur per week in Amersfoort HermanDeGroot zoekt een Engineer Werktuigbouwkundige Installaties in Amersfoort | 32-40 uur per week Wil je een uitdagende functie waarbij je werkt aan interessante projecten? Waarbij je de mogelijkheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Over ons HermanDeGroot is een veelzijdig en innovatief ingenieursbureau en wij ontwikkelen projecten vanuit maatschappelijk oogpunt. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van energietransitie en laboratoria. Wij zijn slagvaardig, denken in kansen & oplossingen en zijn innovatief. We zijn gevestigd in het nabije centrum van Amersfoort. De cultuur binnen ons bureau is open, ambitieus, coöperatief, betrouwbaar, loyaal en met teamgeest. We werken samen in een groene kantoortuin en in de middag spelen we graag een potje tafelvoetbal. Ook houden we van samen gezellige en sportieve activiteiten ondernemen, zoals de ronde van Amersfoort of aan het einde van de werkdag bowlen. Wat ga je doen als Engineer Werktuigbouwkundige Installaties? Met jouw technische kennis bied je onze opdrachtgevers duurzame oplossingen voor hun vragen op jouw vakgebied. Je werkt samen met collega’s binnen integrale projecten en zoekt met hen naar totaaloplossingen. Je gaat werken aan zeer uiteenlopende projecten op het gebied van luchtbehandeling, verwarming en koeling. Kortom, een uitdagende functie waarin jij jouw huidige kennis inzet en uiteraard verder kan ontwikkelen, genoeg ruimte voor groei en ambitie dus! De belangrijkste functie taken: je ontwerpt en berekent zelfstandig klimaatinstallaties; je draagt zorg voor het juist omschrijven van de werktuigbouwkundige installaties in een technische omschrijving; je voorziet de klant van de juiste technische oplossingen; je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van investeringen bij je ontwerpen en voor het bewaken van ons projectbudget; je voert energie besparende onderzoeken uit zoals, een EED en energiemasterplan; je analyseert bestaande installaties en stelt verbetervoorstellen op; je ontwerpt installaties voor utiliteit en/ of woningbouw. Wat vragen wij van jou als Engineer Werktuigbouwkundige Installaties? Een betrokken en enthousiaste engineer met een passie voor duurzaamheid! Je hebt kennis van HVAC-installaties. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en bent geïnteresseerd in het versterken van onze kennis op bijvoorbeeld het installatietechnisch ontwerpen van complexe laboratoria of het verduurzamen van vastgoed. Daarnaast heb je: een opleiding Werktuigbouwkunde, energietechniek, algemene technologie en verduurzaming op HBO werk -en denkniveau; minimaal 1 jaar relevante werkervaring; aanvullende opleidingen als Installatie techniek, luchtbehandeling, WKO installaties is een pre; Bekend met Vabi elements is een pre. Wat bieden wij jou als Engineer Werktuigbouwkundige Installaties? een salaris van €3000 – €5000 o.b.v een fulltime dienstverband en afhankelijk van kennis en ervaring; 23 vakantiedagen en minimaal 9 extra vrije dagen bij een fulltime dienstverband; een telefoon en een laptop van de zaak; een NS business card; de mogelijkheid om hybride te werken; een uitdagende functie waarin je werkt aan interessante projecten; volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; een pensioenregeling; de mogelijkheid om ook parttime te komen werken, minimaal 32 uur in de week; flexibele werktijden; een fijne werksfeer door enthousiaste en gemotiveerde collega’s; een mooie werkplek in een inspirerende omgeving; gezellige borrels en leuke personeelsuitjes. Engineer Werktuigbouwkundige Installaties worden bij HermanDeGroot? Solliciteer direct! We maken graag kennis met je! Heb je interesse of heb je verdere vragen over de functie kun je ons uiteraard bellen: 033 432 08 89 of mailen: [email protected] Gelijk solliciteren? Stuur je motivatie met CV naar [email protected]

20 Februari 2024 - lees meer ...

Lasser / Constructeur

Borssele - VAM WaterTech

VAM WaterTech is dé specialist voor waswaterzuivering in de Agro-foodsector. Met onze hoogwaardige en betrouwbare oplossingen kunnen onze internationale klanten waswater van agroproducten zoals aardappelen, wortelen, sla en hard fruit voor 100 % hergebruiken. Dit met behoud en vaak verbetering van kwaliteit en voedselveiligheid. Voor onze vestiging in Borssele zijn wij op zoek naar een: Lasser / Constructeur Ben jij die technische alleskunner die graag de hele dag met zijn handen bezig is? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk je graag aan op maat gemaakte projecten? Lees dan verder! Wat ga je zoal doen? Samenstellen constructies, hechten en (af-)lassen; Boren, knippen en zagen van RVS profielen, plaatwerk (1-4 mm) en kokers; Samenstellen en monteren van machines voor constructie van complete waterzuiveringsinstallaties voor de agrofood-sector en de schaal-, en schelpdierenindustrie. Wie zoeken we? Om dit werk te kunnen doen heb je de volgende capaciteiten nodig: Een afgeronde Mbo-opleiding constructie of bankwerken; Je hebt ruime ervaring MIG/MAG en TIG lassen; Ervaring met machinebouw is een pré; Heb jij al jouw VCA basisveiligheid ? Dan is dat mooi meegenomen! Mocht je deze nog niet hebben, maar wil je dit wel graag behalen? Dan zijn daar mogelijkheden voor binnen de organisatie; Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent nauwkeurig ingesteld; Passie voor techniek en producten vervaardigheden van beginfase tot en met eindfase. Wat bieden we jou? Je ontvangt een goed salaris dat past bij jouw leeftijd en ervaring; Je ontvangt meteen een jaarcontract en deze zal – bij wederzijdse tevredenheid – opgevolgd worden met een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Een afwisselende baan waarin je werkt aan mooie producten voor aansprekende klanten in de voedingssector; 25 vrije dagen en 13 adv dagen die je grotendeels zelf in overleg met je chef kunt opnemen; Reiskostenvergoeding en een prima regeling voor overwerk; Een nieuwe langdurige uitdaging! Over ons: Werken bij VAM Watertech/Franken Inox betekent verantwoordelijkheid krijgen en nemen voor jouw taken, prettig samenwerken met gemotiveerde en kundige collega’s en jezelf verder kunnen ontwikkelen in een omgeving waarin verbetering een constante factor is. Wij zijn een groeiende organisatie en als nieuwe collega kom je terecht in een toegewijd, hardwerkend en informeel team. Herken je jezelf in de vacature dan zien wij er naar uit om kennis te maken met jou. Heb je vragen over de vacature of ben je enthousiast en wil je solliciteren, mail ons dan jouw CV met een korte motivatie. Inmiddels volledig enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan snel! * Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

19 Februari 2024 - lees meer ...

Assemblage Monteur

Borssele - VAM WaterTech

VAM WaterTech is dé specialist voor waswaterzuivering in de Agro-foodsector. Met onze hoogwaardige en betrouwbare oplossingen kunnen onze internationale klanten waswater van agroproducten zoals aardappelen, wortelen, sla en hard fruit voor 100 % hergebruiken. Dit met behoud en vaak verbetering van kwaliteit en voedselveiligheid. Voor onze vestiging in Borssele zijn wij op zoek naar een: Assemblage Monteur Als Assemblage Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het assembleren van de componenten van de nieuwe machines en installaties. Ben je goed in sleutelen wellicht is onderstaande functie als Assemblage Monteur Machinebouw bij VAM Watertech iets voor jou! Wat ga je doen Je assembleert machines en complete productielijnen aan de hand van technische tekeningen; Je monteert producten en verzamelt en ordent onderdelen; Samen met de collega’s zorg je als Assemblage Monteur Machinebouw voor het waarborgen van de kwaliteit; Waar nodig draag jij verbeteringen aan; Het verrichten van onderhoud en reparaties op onze locatie, zijn ook onderdeel als Assemblage Monteur Machinebouw; Het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden; Je zoekt naar systematische problemen in verband met de montage of toepassing van de producten voor continue verbeteringen; Wat zien we graag in jou Je hebt minimaal een MBO-diploma niveau 3 Mechatronica, Werktuigbouwkunde of bent door ervaring op een vergelijkbaar niveau. Je bent als Assemblage Monteur Machinebouw mechanisch goed onderlegd. Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen. Je hebt een proactieve houding. Je bent bij voorkeur woonachtig in Zeeland. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent graag bezig met het zoeken naar verbeteringen en oplossingen. Je kunt goed zelfstandig werken en neemt graag het initiatief. Wat bieden wij? Een uitdagende groeiende en creatieve (internationale) werkomgeving. Prettige en informele bedrijfssfeer. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden voor het reizen naar en verblijven op de locatie. Verantwoordelijkheid en ruimte voor het nemen van initiatief. Een vast dienstverband; na een jaarcontract een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Persoonlijk ontwikkel- en opleidingsplan. 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (bij fulltime dienstverband). Gedegen pensioenregeling (PMT) / Cao Metaalbewerkingsbedrijf. Voor jou Een afwisselende, boeiende, fulltime baan in een gezond en ambitieus bedrijf, met goede arbeidsvoorwaarden. VAM WaterTech is nu al toonaangevend en wil deze positie nog verder uitbouwen en wereldwijd de nr. 1 zijn op haar vakgebied. Met jouw kennis en drive lever je een bijdrage aan het oplossen van grote wereldwijde uitdagingen zoals voedselverspilling, waterschaarste en voedselveiligheid. Wij bieden een nieuwe langdurige uitdaging! In deze omgeving van constante verbetering, word je continu uitgedaagd en krijg je de ruimte om samen met je collega’s en externe specialisten jezelf verder te ontwikkelen in de hightech topsectoren water en agro-food. Kun jij je helemaal vinden in dit profiel? Stuur dan jouw sollicitatie en eventuele aanvullende vragen per mail naar [email protected] t.a.v. Personeelszaken. Wij zullen deze discreet behandelen. – Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld –

19 Februari 2024 - lees meer ...

Onderhoudsmonteur

Nieuwegein - Pally Biscuits

Vind jij de uitdaging in het beheren van onze machines zodat de fabriek beter zal draaien dan ooit te voren? Dan zoeken wij jou als Onderhoudsmonteur Technische dienst. Over Pally Biscuits B.V. Vanuit de industriële bakkerij in Nieuwegein maakt Pally Biscuits met onze state-of-the-art machines dag en nacht, 20 miljoen koekjes per dag! organisatie maakt een enorme groei door en het einde is nog lang niet in zicht. De laatste jaren zijn miljoenen euro’s geïnvesteerd in moderne productielijnen en we zijn nog lang niet klaar. Pally is inmiddels de grootste private label biscuit producent van West-Europa. De sfeer binnen het bedrijf is ondernemend, positief en collegiaal. De functie Onderhoudsmonteur Technische dienst Als Onderhoudsmonteur Technische dienst ben jij overdag verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van preventief onderhoud en begeleiden van contractors die bij Pally Biscuits onderhoud komen uitvoeren. Incidenteel zul je ook worden gevraagd om een storingsdienst van een Storingsmonteur over te nemen. Je bent, samen met jouw collega’s van de Technische dienst verantwoordelijk voor de voortgang van productie en met name de machinebeschikbaarheid. Je rapporteert aan de Maintenance Coördinator Technische dienst. Taken en verantwoordelijkheden: Je verdiept je in het samenspel tussen machines bedienen en machines onderhouden. Uitvoeren van preventief onderhoud, periodieke controles en inspecties. Je signaleert tijdig problemen en kunt die goed overbrengen, meteen met een doordacht en onderbouwd advies voor de mogelijke oplossing. Je bevindt je gemakkelijk op de vloer, je bent een aanspreekpunt bij productieproblemen en borgt dat herhaling wordt voorkomen. Je bent collegiaal en vindt het fijn samen de problemen op te lossen. Je bent absoluut een teamspeler. Wat breng je mee Minimaal MBO-niveau, in de richting mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar. Affiniteit met alle disciplines die dit werk met zich meebrengt, zoals elektra, mechanica en besturingstechniek. Minimaal 2 tot 5 jaar ervaring in van rol van Onderhoudsmonteur, bij voorkeur in de voedsel- en/of procesindustrie. Kennis van Ultimo is een pré. Je bent zelfstandig en kunt nauwkeurig en gestructureerd werken. Je vindt het prettig om in een team te werken. Wat Pally Biscuits je biedt Bij Pally Biscuits werk je met zo’n 180 collega’s vol drive en ambitie in een hoog geautomatiseerde omgeving. Je krijgt de ruimte om persoonlijke en professionele groei door te maken. Pally investeert continu in opleidingen en trainingen. Pally Biscuits biedt een goed salaris en aantrekkelijke personeelsregelingen zoals een collectieve zorgverzekering, regeling voor bijzondere personeelsvoorzieningen, zoals fietsplan, PC-plan, energiebesparende maatregelen en een goede pensioenregeling. Solliciteren Vind jij de uitdaging in het beheren van onze machines zodat de fabriek beter zal draaien dan ooit te voren? Solliciteer dan op onze vacature Onderhoudsmonteur bij Pally Biscuits via de site of [email protected]

15 Februari 2024 - lees meer ...

Storingsmonteur 5-ploegen

Nieuwegein - Pally Biscuits

Zie jij het als een uitdaging om storingen snel op te lossen zodat onze productie weer door kan gaan? En wil je werken in een leuk team? Word dan Storingsmonteur bij Pally! Over Pally Biscuits B.V. Vanuit de industriële bakkerij in Nieuwegein maakt Pally Biscuits met onze state-of-the-art machines dag en nacht, 20 miljoen koekjes per dag! De organisatie maakt een enorme groei door en het einde is nog lang niet in zicht. De laatste jaren zijn miljoenen euro’s geïnvesteerd in moderne productielijnen en we zijn nog lang niet klaar. Pally is inmiddels de grootste private label biscuit producent van West-Europa. De sfeer binnen het bedrijf is ondernemend, positief en collegiaal. De functie Storingsmonteur 5-ploegen Als Storingsmonteur 5-ploegen ben jij in jouw ploeg de spil tussen maintenance en productie. Je bent, samen met jouw collega’s van de productie, verantwoordelijk voor de voortgang van productie en met name de machinebeschikbaarheid. Daarnaast ben jij de contactpersoon tussen productie en technische dienst. Je inspecteert, controleert, adviseert en rapporteert over de staat van het machinepark. Je rapporteert aan de Teamleider Technische Dienst. Taken en verantwoordelijkheden: Je lost storingen op en onderhoudt machines. Je bent mede verantwoordelijk voor de voortgang van productie. Je signaleert tijdig problemen en kunt die goed overbrengen, tezamen met een doordacht en onderbouwd advies voor de mogelijke oplossing. Je bevindt je gemakkelijk op de vloer, je bent een aanspreekpunt bij productieproblemen en borgt dat herhaling wordt voorkomen. Je bent collegiaal en vindt het fijn samen de problemen op te lossen. Ondanks dat je zeer sterk bent in alleen werken, ben je absoluut een teamspeler. Wat breng je mee Minimaal afgeronde MBO-opleiding niveau 4, in de richting mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar. Affiniteit met alle disciplines die dit werk met zich meebrengt, zoals elektra, mechanica en besturingstechniek. Enige ervaring in de rol van Storingsmonteur, bij voorkeur in de voedsel- en/of procesindustrie. Je bent zelfstandig en kunt nauwkeurig en gestructureerd werken. In je communicatie ben je duidelijk. Je bent in staat goed samen te werken. Wat Pally Biscuits je biedt Bij Pally Biscuits werk je met zo’n 180 collega’s vol drive en ambitie in een hoog geautomatiseerde omgeving. Je krijgt de ruimte om persoonlijke en professionele groei door te maken. Pally investeert continu in opleidingen en trainingen. Pally Biscuits biedt een goed salaris (2700 – 3800 bruto per maand voor 36 uur, afhankelijk van je ervaring) en daarop nog eens 28,75% ploegentoeslag. Aantrekkelijke personeelsregelingen collectieve zorgverzekering, fietsplan, PC-plan, energiebesparende maatregelen, en een goede pensioenregeling. Onbeperkt heerlijke koekjes op je werk! Solliciteren Zie jij het als een uitdaging om storingen snel op te lossen zodat onze productie weer door kan gaan? En wil je werken in een leuk team? Solliciteer dan op onze vacature Storingsmonteur bij Pally Biscuits via de site of [email protected]

15 Februari 2024 - lees meer ...

Operator 5 ploegendienst

Nieuwegein - Pally Biscuits

Ben jij scherp, gedreven en heb je technisch inzicht? Wij zoeken een operator voor onze 5 ploegendienst die graag wil groeien in onze organisatie. Over Pally Biscuits B.V. Vanuit de industriële bakkerij in Nieuwegein maakt Pally Biscuits met onze state-of-the-art machines dag en nacht, 20 miljoen koekjes per dag! De organisatie maakt een enorme groei door en het einde is nog lang niet in zicht. De laatste jaren zijn miljoenen euro’s geïnvesteerd in moderne productielijnen en we zijn nog lang niet klaar. Pally is inmiddels de grootste private label biscuit producent van West-Europa. De sfeer binnen het bedrijf is ondernemend, positief en collegiaal. De functie Operator Als operator binnen de afdeling operations ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, inspecteren & controleren en het bijsturen van machines om een kwalitatieve biscuits te maken. Het gezamenlijke doel is om ervoor te zorgen dat we veilig biscuits van de gewenste kwaliteit en hoeveelheid op het gewenste tijdstip produceren om zo de leveringen naar onze klanten te kunnen garanderen. Daarnaast ben je goed in het signaleren en analyseren van afwijkingen die mogelijke (ver)storingen kunnen veroorzaken. Wil jij samen met een team werken aan verbeteringen en de uitdagingen van een groeiende onderneming aan gaan? Dan is deze vacature van Operator iets voor jou. Je bent verantwoordelijk voor: Orders produceren en afwikkelen Instellen, bedienen en ombouwen van productie machines Uitvoeren en registreren van kwaliteitscontroles Uitvoeren van autonoom onderhoud en het registreren van afwijkingen Signaleren van (technische)(ver)storingen met als doel de stilstand te voorkomen Communiceren en afstemmen met collega’s, leiding en support afdelingen Wat biedt Pally jou? Bij Pally Biscuits werk je met zo’n 180 collega’s vol drive en ambitie in een hoog geautomatiseerde omgeving. Je krijgt de ruimte om persoonlijke en professionele groei door te maken. Pally investeert continu in opleidingen en trainingen. Pally Biscuits biedt een goed salaris met aantrekkelijke toeslagen (28,75% op het salaris) en aantrekkelijke personeelsregelingen collectieve zorgverzekering, fietsplan, PC-plan, energiebesparende maatregelen, en een goede pensioenregeling. Wat zoeken wij? Een teamspeler die snapt dat je samen meer bereikt dan alleen, die kwaliteitsgericht is en verantwoordelijkheid wil nemen voor de prestaties. Daarnaast zoeken we: Een afgeronde opleiding op MBO niveau, bij voorkeur richting procestechniek, electrotechniek, auto/motorvoertuigentechniek of Vapro B; Minimaal 2 jaar ervaring binnen productie; Een analytische en resultaatgerichte houding Besluitvaardigheid en overtuigingskracht Bereidheid om aan de slag te gaan in een 5- ploegendienst: Ochtenddienst van 7:00 uur tot 15:00 uur – Middagdienst van 15:00 uur tot 23:00 uur en nachtdienst van 23:00 uur tot 7:00 uur. Je werkt twee ochtenden, dan twee middagen en tot slot twee nachten, om vervolgens 4 dagen vrij te zijn! Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan op onze vacature Operator 5 ploegendienst bij Pally Biscuits via de site of [email protected]

15 Februari 2024 - lees meer ...

Hekwerkmonteur

Almere - Ruigrok Nederland

Hekwerkmonteur Werk je graag buiten, zelfstandig en ben je een echte aanpakker en wil je een vak leren en doorgroeien? Lees dan snel verder en reageer. Ruigrok Nederland heeft ongeveer 25 monteurs in dienst welke dagelijks in teamverband of zelfstandig werken. Voor het team van Hekwerkmonteurs zijn wij op zoek naar een collega(‘s). Als Hekwerkmonteur voor Ruigrok Nederland werk je op de meest bijzondere locaties zoals politiebureaus, bekende voetbalclubs en grote logistieke spelers. Je monteert op locatie complete hekwerken. Dit houdt in: plaatsen van staanders, gaas spannen, spijlenhekken monteren, monteren van draai- en schuifpoorten enz. Wie ben jij? Vind jij het fijn om in de buitenlucht te werken en om geen dag hetzelfde te laten zijn? Wellicht wil jij ons team dan komen versterken. We willen graag kennis met je maken als … Je leergierig bent, wij lopen vooruit met nieuwe ontwikkelingen en jij groeit daarin mee; Je een opleiding als hovenier of stratenmaker hebt of wat voor opleiding dan ook… Je in het bezit bent van rijbewijs B (als je BE hebt, nog beter!); Je een VCA diploma hebt of bereid bent deze te behalen; Je een Verklaring omtrent gedrag aan kunt vragen. Wij bieden: Een baan in een groeiend bedrijf. Daarbij horen een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform onze cao, waaronder een pensioen. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 2.400 en € 3.600 Binnen Ruigrok Nederland zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een hecht team. Sollicitatieprocedure Word jij enthousiast van bovenstaande neem dan vandaag nog contact op met ons, dan plannen we direct een gesprek in. Solliciteren kan via onze website of stuur een mail naar Aranka Korterink via [email protected] (of bel haar op 06-42134449). Als het aan ons ligt start je volgende week!

14 Februari 2024 - lees meer ...

Monteur Technische Dienst

Woerden - Koninklijke ERU

Monteur Technische Dienst (32 – 40 uur) Op zoek naar uitdaging, zelfstandigheid én werken in teamverband. Los jij technische problemen graag echt op, heb jij oog voor structurele verbeteringen en word je graag technisch uitgedaagd? Koninklijke ERU is sinds 1824 een zelfstandig Nederlands kaasbedrijf en heeft een passie voor kaas. Gesmolten kaas welteverstaan, want je kent ons natuurlijk van de bekendste en lekkerste smeerbare kaas; ERU Goudkuipje. Met deze en vele andere kazen, zoals ERU Balans, ERU Prestige en ERU Kids, hebben wij een plekje veroverd bij vele gezinnen in Nederland en ver daar buiten. En zonder dat je het weet kom je onze kaas overal tegen, bijvoorbeeld op een hamburger in het eetcafé bij jou om de hoek of op een broodje bij jouw favoriete lunchroom. Kortom, een A-merk waar innovatie en continue productontwikkeling hand in hand gaan met bijna 200 jaar historie. Kom jij onze technische dienst versterken als Monteur? Als monteur ben je verantwoordelijk voor algemeen, correctief en preventief onderhoud aan machines en installaties. Storingen van elektrische en mechanische systemen los je doelgericht op en je doet verbetervoorstellen als je ziet dat iets efficiënter kan. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het opstarten en afsluiten van het productieproces in onze smelterij en complexere omstelwerkzaamheden. Dit doe je samen met een team van 7 collega’s waarmee je in een 2-ploegendienst werkt (05.00 – 22.00 uur). Deze vacature is ter uitbreiding van ons TD-team. Wat maakt jou tot onze nieuwe Monteur? Je beschikt over een technisch diploma of relevante werkervaring in de industrie; Enkele jaren ervaring in een soortgelijke allround functie; Je bent flexibel, nauwkeurig, inventief en werkt graag probleemoplossend; Basiskennis van pneumatiek; Bereidheid tot meedraaien in het consignatierooster en incidenteel op zaterdag te werken. Ervaring in een levensmiddelenomgeving is een pré. Verder herken je jezelf in enthousiasme voor je vak, goed communiceren met operators van diverse achtergrond, prioriteiten kunnen stellen, een aanpakkersmentaliteit en stel je hoge eisen aan de kwaliteit van je werk. Wat biedt Koninklijke ERU biedt jou? Een functie waarin je uitdaging en afwisseling vindt, die je zelfstandigheid en handelingsvrijheid biedt binnen een ambitieus en hardwerkend team van enthousiaste collega’s. Koninklijke ERU biedt plezierige, dynamische werkomgeving waarin resultaten en ‘hart voor de zaak’ de basis vormen voor ons succes. Je kunt rekenen op een marktconform salaris tussen de €2600 en €4200 bruto per maand o.b.v. 40 uur afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring, dito arbeidsvoorwaarden, uiteraard korting op onze eigen producten en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Ben je enthousiast geworden over deze vacature, ben je 32 – 40 uur per week beschikbaar en woon je op maximaal 30 minuten reistijd van Woerden? Stuur dan jouw cv met korte motivatie naar [email protected]. Ook voor vragen over de vacature kun je daar terecht of bellen naar Rianne Linders, HR Manager, op 06 – 415 76 088. ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

13 Februari 2024 - lees meer ...

Installatiemonteur Buitendienst

Eindhoven - WPS Parking Solutions

Installatiemonteur Buitendienst Ter uitbreiding van ons installatieteam zijn wij op zoek naar een proactieve, enthousiaste Installatiemonteur met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Inhoud van de functie Als handige duizendpoot plaats, installeer en lever je onze producten en system bedrijfsklaar op bij klanten door heel Nederland. Dit doe je soms alleen, maar meestal in teamverband met 1 of meer van je collega’s. Voor vragen kun je altijd terecht bij een van de projectleiders op kantoor. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van ondernemers op onze projecten. Jouw kwaliteiten Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je kennis nodig van ons parkeersysteem en die kennis gaan wij jou bijbrengen. Maar we zien wel graag onderstaande skills terug: MBO+ werk- en denkniveau, het liefst in de richting van elektrotechniek; Hands-on mentaliteit: je bent een echte ‘aanpakker’ van natura en je hebt geen 9-5 mentaliteit; Bereidheid om bij langdurige projecten en grotere reisafstanden (>120 km enkele reis) te overnachten in een hotel. Uiteraard worden al jouw kosten hiervoor vergoed en daar bovenop ontvang je een extra vergoeding omdat je niet thuis bent. Dit zal gaan om max. 15 weken per jaar voor 2-3 overnachtingen per week. Onze arbeidsvoorwaarden Aantrekkelijk salaris afgestemd op jouw ervaringen en capaciteiten; Vergoeding voor het maken van overuren, reisuren en overnachtingen buitenhuis; Work hard, play hard: minimaal 38 vrije dagen per jaar; Uitstekende overige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak die je ook, indien gewenst, privé mag gebruiken; Een dynamische, hightech en innovatieve werkomgeving met betrokken collega’s. Onze organisatie, onze trots Wij zijn WPS Parking Solutions (WPS) gevestigd te Eindhoven met wereldwijd meer dan 100 medewerkers. WPS is specialist in innovatieve (cloud based) parkeermanagementoplossingen. Dankzij onze continue focus op innovatie, betrouwbare producten en service & onderhoud, voorzien wij onze klanten van een oplossing op maat. Deze oplossingen worden geleverd aan o.a. professionele parkeerexploitanten, luchthavens, ziekenhuizen, overheden, recreatie- en vrijetijdsvoorzieningen, hotels en winkelcentra. WPS heeft vestigingen in Nederland, België, U.K., USA en Canada. WPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs waarmee wij het onderhoud verzorgen bij onze klanten. Interesse? Zie jij jezelf al in deze afwisselende functie of heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met Ingrid Peters (HR Adviseur) of reageer direct door jouw CV te sturen naar [email protected]. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij Sven Zijlstra Manager Projecten. Sven is te bereiken op 06 - 4649 5686.

13 Februari 2024 - lees meer ...

Computer Vision Engineer

Woerden - BluePrint Automation

BluePrint Automation (BPA) is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines, die zowel het ontwerp als de productie van deze machines verzorgt. Onze geavanceerde machines zijn verantwoordelijk voor het efficiënt verpakken van diverse producten in zowel dozen als flexibele zakken. Hierbij kunt u denken aan diverse producten, waaronder chips, snoep, friet, vaatwastabletten, kaas en ijsjes. Elk van onze klanten heeft unieke vereisten, wat betekent dat elke machine die we leveren, op maat gemaakt is om aan deze specifieke behoeften te voldoen. BPA is een familiebedrijf waar zowel onze klanten als onze medewerkers centraal staan. Wij geloven sterk in de kracht van getalenteerde en gemotiveerde individuen om de meest geschikte oplossingen voor onze klanten te bedenken. Onze medewerkers zijn in staat om hun diepgaande expertise om te zetten in innovatieve machines die perfect aansluiten bij de eisen van onze klanten. Onze klanttevredenheid is onze topprioriteit, en wij geloven in de kracht van langdurige klantrelaties. Met andere woorden, onze focus op kwaliteit waarborgt de duurzame groei van ons bedrijf. Dankzij deze succesvolle aanpak groeit BPA jaarlijks met een indrukwekkend percentage van 10%. Momenteel ontwikkelen, assembleren en installeren wij jaarlijks 190 machines. Deze processen vinden plaats in onze moderne productiefaciliteit in Woerden, waar meer dan 380 toegewijde medewerkers samenwerken. Onze bedrijfscultuur is informeel, dynamisch en open, wat een perfecte omgeving creëert voor zowel hard werken als ontspanning. We vieren samen de verjaardagen en jubilea van onze collega's twee keer per maand en organiseren diverse personeelsfeesten gedurende het jaar. Op vrijdag sluiten we de werkweek af met een gezellige borrel en heerlijke bitterballen in de BPA-bar. In het kort. Bij BPA zijn we op zoek naar een ervaren computer vision professional. Ons doel? Het revolutioneren van onze verpakkingsmachines middels een nieuw, geavanceerd en eigen vision platform. Met dit nieuwe platform zullen we o.a. in staat zijn om producten nauwkeuriger op kwaliteit te inspecteren voordat ze worden ingepakt. Daarnaast kunnen we onze robots dynamischer en sneller laten bewegen, door ze met behulp van vision snel en efficiënt naar de juiste posities van producten en verpakkingen te leiden. Deze vooruitgang kan veel van de huidige sensoren, mechanische geleidingen en stopmechanismen overbodig maken, wat leidt tot minder complexiteit, een kleiner vloeroppervlak en lagere kosten van onze machines. In deze functie speel je een sleutelrol in de ontwikkeling, uitbreiding en verfijning van ons nieuwe vision-platform. Je zult actief bijdragen aan het brainstormen tijdens de pre-sales fase en het evalueren van de behoeften van klanten. Jouw gespecialiseerde kennis in computer vision en met name deep learning, zal van onschatbare waarde zijn voor dit proces. We zoeken een kandidaat met een solide theoretische basis in wiskunde en/of natuurkunde, versterkt met uitgebreide praktische ervaring in programmeren en het realiseren van computer vision projecten. Aantoonbare praktijk ervaring met computer vision en deep learning is essentieel. Dit kan zijn in de vorm van relevante werkervaring, maar we waarderen ook persoonlijke hobbyprojecten, academische stages, afstudeerprojecten of proefschriften. Als jij de technische expert bent die wij zoeken en bereid bent om bij ons op locatie te werken, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en een van de drijvende krachten achter de innovatie van onze verpakkingsmachines te worden. Belangrijke Notitie: Deze functie vereist fysieke aanwezigheid bij BPA en is niet geschikt voor afstandswerk. Kandidaten dienen bereid te zijn om op onze locatie te werken. Wat bieden wij? Een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een winstdelingsregeling, pensioenregeling en de optie om vanuit huis te werken. 27 vakantiedagen en 4 ATV dagen, en je hebt de mogelijkheid om jaarlijks 9 extra Atv-dagen bij te kopen. Flexibele werktijden, startend tussen 06:30 uur en 09:00 uur. Professionele faciliteiten, waaronder een laptop en mobiele telefoon. Een uitstekende werkomgeving met faciliteiten zoals een eigen fitnessruimte en een bedrijfsbar, waar medewerkers gratis gebruik van kunnen maken. Jaarlijkse bedrijfs- en teamuitjes, zoals een bedrijfsfeest, BPA BBQ, sportdag, familiedag, kerstborrel en nieuwjaarslunch, voor een goede dosis teambuilding en plezier, en een competitie op onze formule 1 simulatoren. Wat breng jij mee? Om in aanmerking te komen voor deze positie, verwachten wij het volgende van onze kandidaten: een afgeronde master opleiding in kunstmatige intelligentie, informatica, wiskunde, natuurkunde of een andere vergelijkbare studie. aantoonbare praktijkervaring in het opzetten en realiseren van computer vision projecten met behulp van deep learning. geavanceerde kennis van en praktijkervaring met git python, opencv, en tenminste een van de veel gebruikte deep learning frameworks (i.e. pytorch, tensorflow) eventuele ervaring met linux, bash, docker, jupyter, tensorrt, triton inference server en markdown zijn een pre! Bij Blueprint Automation bieden we een inspirerende werkomgeving waar innovatie en teamwork hoog in het vaandel staan. Als Computer vision engineer bij BPA krijg je de kans om betrokken te zijn bij de productie van geavanceerde verpakkingsmachines die wereldwijd worden gebruikt. Je werkt samen met een toegewijd team van professionals en krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf. Wij zoeken enthousiaste kandidaten die gepassioneerd zijn over mechatronica en die streven naar kwaliteit en innovatie. Als jij voldoet aan de bovenstaande eisen en klaar bent voor een uitdagende carrière bij Blueprint Automation, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Samen kunnen we de toekomst van de verpakkingsindustrie vormgeven. Sollicitatieprocedure: We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. De procedure omvat twee gespreksronden en mogelijk een meeloopdag. Bij Blueprint Automation bieden we een inspirerende werkomgeving waar innovatie en teamwork hoog in het vaandel staan. Als Computer vision engineer bij BPA krijg je de kans om betrokken te zijn bij de productie van geavanceerde verpakkingsmachines die wereldwijd worden gebruikt.

12 Februari 2024 - lees meer ...

Recruiter

Woerden - BluePrint Automation

BluePrint Automation (BPA) is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines, die zowel het ontwerp als de productie van deze machines verzorgt. Onze geavanceerde machines zijn verantwoordelijk voor het efficiënt verpakken van diverse producten in zowel dozen als flexibele zakken. Hierbij kunt u denken aan diverse producten, waaronder chips, snoep, friet, vaatwastabletten, kaas en ijsjes. Elk van onze klanten heeft unieke vereisten, wat betekent dat elke machine die we leveren, op maat gemaakt is om aan deze specifieke behoeften te voldoen. BPA is een familiebedrijf waar zowel onze klanten als onze medewerkers centraal staan. Wij geloven sterk in de kracht van getalenteerde en gemotiveerde individuen om de meest geschikte oplossingen voor onze klanten te bedenken. Onze medewerkers zijn in staat om hun diepgaande expertise om te zetten in innovatieve machines die perfect aansluiten bij de eisen van onze klanten. Onze klanttevredenheid is onze topprioriteit, en wij geloven in de kracht van langdurige klantrelaties. Met andere woorden, onze focus op kwaliteit waarborgt de duurzame groei van ons bedrijf. Dankzij deze succesvolle aanpak groeit BPA jaarlijks met een indrukwekkend percentage van 10%. Momenteel ontwikkelen, assembleren en installeren wij jaarlijks 190 machines. Deze processen vinden plaats in onze moderne productiefaciliteit in Woerden, waar meer dan 380 toegewijde medewerkers samenwerken. Onze bedrijfscultuur is informeel, dynamisch en open, wat een perfecte omgeving creëert voor zowel hard werken als ontspanning. We vieren samen de verjaardagen en jubilea van onze collega's twee keer per maand en organiseren diverse personeelsfeesten gedurende het jaar. Op vrijdag sluiten we de werkweek af met een gezellige borrel en heerlijke bitterballen in de BPA-bar. In het kort Met jouw sourcing skills weet jij de parels in de zee van kandidaten binnen de machinebrouwsector te vinden én te binden. Jij bepaalt zelf de wervingsstrategie en voert deze uit. Ook campus recruitment ligt in jouw handen. BPA heeft warme banden met vele scholen. Het is jouw taak deze warm te houden. Je krijgt hierbij de ondersteuning van een junior recruiter, die heel erg graag van jou het vak wil leren. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het aannemen en het onboarden van stagiairs, nieuwe collega’s en tijdelijke inhuur. Functieomschrijving Werven en selecteren van (technisch) personeel Bepalen en uitvoeren van de recruitment strategie per vacature Onderhouden en verder uitbouwen van onze campus recruitment strategie onze duurzame relaties met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen Onderhouden en verder uitbouwen van onze employer branding strategie in samenwerking met onze Marketing & Communicatie afdeling Wat breng je mee? Afgeronde HBO of WO opleiding Ervaring met Sourcing & Sourcing Tools Recruitment Events Kennis van de technische arbeidsmarkt en arbeidsmarktcommunicatie Communicatief vaardig, enthousiast en mensgericht Je bent innovatief en constant op zoek naar nieuwe methoden om de beste kandidaten te vinden Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Ervaring met werving en selectie in de techniek- of machinebouwsector is een pre Wij bieden Een uitdagende rol binnen een dynamische, informele organisatie waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en jouw ideeën voor de invulling van de functie van harte welkom zijn. Je start met een jaarcontract, dat bij wederzijdse tevredenheid verlengd wordt. Een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring, variërend tussen € 3.500,- en € 4.900,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling en een pensioenregeling volgens de cao Metalektro. Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, met toegang tot opleidingen en trainingen. 27 vakantiedagen en 4 ATV dagen, en je hebt de mogelijkheid om jaarlijks 9 extra Atv-dagen bij te kopen. Uitstekende werkomstandigheden, inclusief gratis toegang tot onze bedrijfsfitnessruimte. Gezellige bedrijfs- en teamuitjes, waaronder barbecues, sportevenementen en een kerstborrel. Uitstekende werkomstandigheden en een prima werksfeer Interesse Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Kasper Tappel (Financial Director), telefoonnummer 0348-410999, [email protected]. Solliciteren? Herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren met jouw cv en motivatiebrief. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

12 Februari 2024 - lees meer ...

Teamleider Engineering

Tricht - A.Hak

Bij A.Hak zijn wij op zoek naar een teamleider van de centrale stafafdeling Engineering. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het team dat verschillende ontwerpen (tekeningen en berekeningen) maakt binnen A.Hak op het gebied van kabelverbindingen, leidingwerk, boringen en hulpconstructies. Deze projecten betreffen het maken van en ontwerpen voor de ondergrondse Iinfra voor het aanleggen of vervangen van transportleidingen, transmissiekabels en distributienetwerken voor elektriciteit, warmte, gassen, water en andere vloeistoffen. De stafafdeling Engineering is een relatief nieuwe afdeling binnen de organisatie die nog volop in ontwikkeling is. De afdeling is groeiende en bestaat uit een team van engineers, tekenaars en een landmeter waar jij sturing aan geeft. Als teamleider leg je verantwoording af aan het afdelingshoofd en draag je bij aan de verdere ontwikkeling en groei van de afdeling. Door je natuurlijk overwicht en goede mensenkennis zorg je voor eenheid binnen het team en help je mee de afdeling verder uit te bouwen en in te richten. Het opstellen, borgen en bewaken van engineeringsprocessen behoort tot je taken. Naast talent voor het onderhouden van contacten met klanten, beschik je over goede technische kennis en het vermogen om samen te werken.. Hiermee weet je precies hoe je invulling moet geven aan engineeringsvraagstukken, zowel intern als extern, om tot een optimaal resultaat te komen. Veiligheid en kwaliteit vind je vanzelfsprekend en je bent in staat om dit over te dragen aan je collega’s. Dit ben jij: Een uiterst dynamische werkomgeving (standplaats Tricht), met de vrijheid en flexibiliteit van een startup (je maakt immers onderdeel uit van een nieuw team/ afdeling), en de zekerheden en faciliteiten van een gevestigd en toonaangevend bedrijf (corporate organisatie). Je krijgt veel vrijheid in het managen van je team en het uitvoeren en organiseren van je werkzaamheden. Hiernaast bieden wij je de volgende voorwaarden: Elke vier weken een goed salaris dat past bij jouw leeftijd en werkervaring Een contract conform de CAO Metaal en Techniek Een goede pensioenregeling en (korting op) collectieve verzekeringen De keuze tussen een mobiliteitsvergoeding of een elektrische leaseauto 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis) Een sportschoolabonnement met 40% korting Een werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat, mede dankzij onze eigen A.Hakademy Een laptop en smartphone Dit kun jij: Leiding geven én leiding krijgen is voor jou vanzelfsprekend; Je hebt al ervaring als teamleider of een vergelijkbare functie, óf je staat op het punt in je carrière om deze stap te zetten; Je weet met je communicatieve vaardigheden hoe je anderen kunt aansturen en motiveren; Aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde HBO/WO -opleiding in de richting WTB of Civiele Techniek; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring; Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, procesmatig ingesteld en stelt hoge eisen aan kwaliteit en de borging daarvan. WAAR KOM JE TE WERKEN? Bij A.Hak realiseren we ondergrondse infrastructuur oplossingen voor elektriciteit, water, gas en warmtenetten en dat al 60 jaar. We werken overal, van stedelijk gebied tot het platteland. Zowel nationaal als internationaal. We dragen bij aan de infrastructuur die huishoudens en bedrijven beter, sneller, duurzamer en veiliger van water en energie voorziet. Daarmee sluiten we aan bij het behalen van de landelijke klimaatdoelen. We staan open voor wat er speelt in de omgeving en maken beslissingen voor een duurzame toekomst. DIRECT SOLLICITEREN Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Benieuwd hoe snel je op je nieuwe werkplek bent?

9 Februari 2024 - lees meer ...

R&D Engineer

Eindhoven - Vertico

R&D Engineer - Become Tomorrow's Innovator at Our Vibrant Start-Up! We are looking for an enthusiastic R&D engineer who is seeking a new challenge in a vibrant start-up environment. Are you as passionate about technology as we are and can you see yourself working in a creative and innovative team? Then send us a message! Who are we looking for? An technology enthusiast who isn’t afraid to dive into the dynamic world of a start-up. You are curious and eager to learn more about new things. You have experience with, or interest in, Additive Manufacturing. You possess basic coding skills. You are hands-on. Speaks Dutch or English. Someone with a bachelor’s/master’s degree in Industrial Automation, Electrical Engineering, Mechatronics, or a similar field of study. MBO/HBO/WO. Experience with robots is a plus! What will you do? Depending on your knowledge and experience, we will find a suitable role description which includes at least the following; Work at the forefront of 3D concrete printing – a technology that is changing the world. Become an indispensable member of our R&D team and shape the future of our technology together. Delve into everything from print path creation to upgrades of our 3D concrete printer, hardware developments, software improvements, PLC/IPC programming, prototyping – and of course, 3D concrete printing! Potentially accompany installations around the world.

9 Februari 2024 - lees meer ...

E-2462 ENGINEER IN NOVEL TECHNOLOGIES AND APPROACHES FOR BIODIVERSITY

Esch-Sur-Alzette - Luxembourg Institute of Science and Technology (LIST)

Temporary contract | 24 months | Belvaux Are you passionate about research? So are we! Come and join usThe Luxembourg Institute of Science and Technology (LIST) is a Research and Technology Organization (RTO) active in the fields of materials, environment and IT. By transforming scientific knowledge into technologies, smart data and tools, LIST empowers citizens in their choices, public authorities in their decisions and businesses in their strategies. Do you want to know more about LIST? Check our website: https://www.list.lu/ Discover our Environmental Research and Innovation department: ERIN Department You will join ERIN’s Observatory for Climate, Environment and Biodiversity (OCEB). The OCEB is a multidisciplinary platform including researchers and engineers who push the state of the art in environmental and ecological monitoring and assessment. With its cutting-edge technological infrastructures and monitoring networks, the OCEB platform offers a wide range of services and leverages expertise and knowledge to produce scientific evidence for supporting policy-making processes and research applications focusing on sustainable and informed management of natural resources. Within the OCEB, the Biodiversity Monitoring and Assessment (BIODIV) team focusses on innovating the way data is sampled in the field to evaluate the spatial and temporal dynamics of living organisms. As a national hub at the interface between the scientific community and decision/policy makers in Luxembourg, the BIODIV team makes use and develops technologies to strengthen knowledge and competences on biodiversity monitoring and assessment in terrestrial and freshwater ecosystems across the country.  How will you contribute?  You have strong experience in the development and use of novel technologies and approaches for biodiversity monitoring and assessment.   You will contribute to the development of the team and regularly communicate on your work progress during both technical and scientific meetings.   Your main missions will include: - Coordinating field sampling and data collection across RDI projects on freshwater biodiversity monitoring and assessment - Leading the definition of proofs of concepts and the development of prototypes for automated wildlife image acquisition (camera traps) - Developing and improving standards for storing and sharing data and metadata of wildlife images and sound recordings - Coordinating workflows and pipelines across RDI projects that use artificial intelligence for wildlife recognition to facilitate exchange, integration and exploitation of data and algorithms. - Coordinating the maintenance and development of state-of-the-art laboratory/field facilities and equipment to support RDI activities (including the development and application of workflows for bulk processing of samples) - Participating in the drafting of scientific articles and patent applications - Generating and protecting IP in the context of your activities (e.g., patents, licences)   Is Your profile described below? Are you our future colleague? Apply now!Education MSc degree (or BSc degree with at least ten years of professional experience) in a relevant discipline such as environmental or ecological monitoring and assessment. Experience and skills - Strong experience with field data collection and sampling methods and tools in freshwater and terrestrial ecosystems - Expertise in the development and use of automated biodiversity data acquisition devices (e.g. camera traps, sound recorders) - Experience with the processing and/or analysis of data collected by such devices (e.g. state-of-the-art tools that use machine learning for automatic species detection and recognition) - Pronounced sense of organization and ability to prioritize multiple tasks - Ability to work both independently and in a team setting - Experience with the coordination of field and/or lab activities within a team and across RDI projects - Driving license valid in Luxembourg and ease of use of vehicles in the field - Excellent interpersonal skills, including communication, team spirit and collaboration mindset Language skills ·       Good level both written and spoken English. French and/or Luxembourgish would be an asset.   Your LIST benefits- An organization with a passion for impact and strong RDI partnerships in Luxembourg and Europe that works on responsible and independent research projects - Sustainable by design, empowering our belief that we play an essential role in paving the way to a green society - Innovative infrastructures and exceptional labs occupying more than 5,000 square metres, including innovations in all that we do - An environment encouraging curiosity, innovation and entrepreneurship in all areas - Personalized learning programme to foster our staff’s soft and technical skills - Multicultural and international work environment with more than 50 nationalities represented in our workforce - Diverse and inclusive work environment empowering our people to fulfil their personal and professional ambitions - Gender-friendly environment with multiple actions to attract, develop and retain women in science - 32 days’ paid annual leave, 11 public holidays, 13-month salary, statutory health insurance - Flexible working hours, home working policy and access to lunch vouchers   Apply online https://www.list.lu/en/jobs/environment/ Your application must include: - A motivation letter oriented towards the position and detailing your experience - Contact details of 2 references   Application procedure and conditions We kindly request applicants to provide their nationality for statistical purposes only, as part of our commitment to promoting diversity and ensuring equal opportunities in our workforce. This information will be kept confidential and will not be used for any discriminatory purposes. LIST is dedicated to maintaining an inclusive work environment and is an equal opportunity employer. We are committed to attracting, hiring, and retaining a diverse workforce. All applicants will be considered for employment without discrimination based on national origin, race, color, gender, sexual orientation, gender identity, marital status, religion, age, or disability. Applications will be continuously reviewed until the position is filled. An assessment committee will thoroughly evaluate applications, adhering to guidelines designed to ensure equal opportunities. The primary criteria for selection will be the alignment of the applicant's existing skills and expertise with the requirements mentioned above.

8 Februari 2024 - lees meer ...

Service Technicus slijpmachines

Utrecht - Laservision Instruments

Vacature: Service Technicus slijpmachines Werklocatie: 'on route'. Standplaats Laservision Instruments is Nieuwleusen en je werkt vanuit huis. Wie zijn wij Laservision Instruments met 55 medewerkers is een toonaangevend, ondernemend en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in de distributie van medische en esthetische laserapparatuur, IPL-systemen, diagnostische apparatuur en medisch meubilair aan ziekenhuizen, privéklinieken, zelfstandig behandelcentra, opticiens en huidtherapiepraktijken in Nederland. Laservision is op te delen in verschillende divisies: oogheelkunde, chirurgie en dermatologie. De serviceafdeling van Laservision verricht onderhoud en service aan de geleverde apparatuur. Vanuit onze vestiging in Nieuwleusen/vanuit huis werken wij met een eigen team van klinische en technische specialisten. Ook voorzien wij in advies en hulp bij het uitvoeren van behandelingen. Daarnaast heeft Laservision een zusterbedrijf, Medilaser (België) en levert Laservision (para)medische artikelen via de eigen care webshop en cosmeticaproducten via de Toskani webshop. Jouw werkzaamheden: Als servicetechnicus in de buitendienst zijn je belangrijkste werkzaamheden het voorkomen of verhelpen van storingen en het plegen van preventief en correctief onderhoud aan onze slijpmachines in de optiekbranche. Je staat in contact met de klant en achterhaalt waar de storing vandaan komt. Vervolgens ben je bezig met het onderhoud en handel je de storing af en je hebt communicatie met de klant en collega zodat iedereen op de hoogte is van je resultaat. Je werkt een servicerapport uit en voorziet de klant eventueel van advies. Je stelt een storing vast en staat daarbij klanten te woord; Je plant zelfstandig preventief en correctief onderhoud; Je verricht preventief en correctief onderhoud; Verzorgt de benodigde administratie die bij service komt kijken; Adviseren van de klant en bedrijf; Intern opleidingsprogramma en externe opleidingen bij onze fabrikanten in het buitenland; Direct contact met onze leverancier;

22 Januari 2024 - lees meer ...

Engineer Boor-& Geotechniek

Tricht - A.Hak

Bij A.Hak zijn wij op zoek naar een gedreven engineer voor het maken van (detail)ontwerpen op de centrale stafafdeling Engineering. In deze uitdagende rol ben jij de sleutelfiguur voor het uitwerken en controleren van ontwerpen op het gebied van (horizontaal gestuurde) boringen en tijdelijke constructies voor de aanleg van ondergrondse infrastructuur zoals uitlegtracés, grondkerende constructies en bouwkuipen. Deze diverse projecten omvatten het aanleggen of vervangen van transportleidingen, transmissiekabels en distributienetwerken voor elektriciteit, warmte, gassen, water en andere vloeistoffen. De verscheidenheid aan opdrachtgevers is groot en ieder project is uniek, variërend in diameter en complexiteit van de locatie. Dankzij recent binnengehaalde raamcontracten en projecten hebben we een omvangrijk werkpakket voor meerdere jaren. Onze stafafdeling engineering is relatief nieuw binnen de organisatie, groeit snel en bestaat uit een dynamisch team van engineers en tekenaars. Met jouw technische expertise draag je niet alleen bij aan de verdere ontwikkeling en groei van de afdeling, maar weet je ook hoe je engineeringsvraagstukken oplost voor optimale resultaten. Wil jij deel uitmaken van ons familiebedrijf en deze afdeling versterken? Als Engineer bij A.Hak houd jij je bezig met het ontwerpen van (horizontaal gestuurde) boringen en tijdelijke constructies. Wanneer hiervoor een verzoek binnenkomt, start jij met de analyse van het vraagstuk. Waar dient rekening mee gehouden te worden? Hoe ziet de omgeving eruit? Hebben we te maken met bestaande kabels en leidingen? Je bekijkt de mogelijkheden en bepaalt in teamverband de beste oplossing voor de situatie! Wat ga je nog meer doen? Het maken van voor- en uitvoeringsontwerpen Uitwerken haalbaarheidsstudies Uitvoeren technische berekeningen Het opstellen en controleren van rapporten, memo’s en boorplannen Overleg met opdrachtgever en vergunningverleners Het aanvragen van toestemmingen & vergunningen WAT WE BIEDEN Elke vier weken een goed salaris dat past bij jouw leeftijd en werkervaring Een vast contract na positief doorlopen proeftijd van twee maanden Een contract conform de CAO Metaal en Techniek Een goede pensioenregeling en (korting op) collectieve verzekeringen Reiskostenvergoeding 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis) Een sportschoolabonnement met 40% korting Een werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat, mede dankzij onze eigen A.Hakademy Een laptop en smartphone

18 Januari 2024 - lees meer ...

Allround Servicemonteur

Veghel - CoffeeFix

Word jij onze energieke en gedreven allround servicemonteur? Ons bedrijf Coffeefix is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf. Voor ons staat de klantervaring centraal en wij gaan pas weg als de klant tevreden is. Elke CoffeeFix monteur/technici is een barista. Tijdens de inwerk periode ga je met verschillende machines werken. Ook ga je een koffiebranderij bezoeken zodat je in staat bent om het beste uit de koffieboon te halen. Wij zoeken monteurs in de regio’s Gelderland, Eindhoven en Noord Holland. Wij staan ook open voor gesprekken met een zelfstandige koffie technici indien je liever niet in vast dienstverband werkt. De functie Jij werkt graag zelfstandig en zorgt ervoor dat onze klanten elke dag weer kunnen genieten van een lekkere kop koffie. Als allround servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, installaties, onderhoud en het fixen van storingen aan onze koffieautomaten. Je verricht werkzaamheden op zowel softwarematig, elektrisch en mechanisch gebied. Naast de technische werkzaamheden die je bij de klant uitvoert, ben je het visitekaartje van Coffeefix. Klantgerichtheid is hierbij het sleutelwoord. Wie ben jij? Je hebt een representatieve uitstraling. Je beschikt over een klant- en servicegerichte houding en je bent in staat zelfstandig te werken met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ook ben je communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift. Verder is het belangrijk dat je: In bezit bent van een afgeronde technische MBO-opleiding (niveau 3 of 4), bij voorkeur Elektronica, Elektrotechniek of Autotechniek. Ervaring hebt met het lezen van exploded views, elektrische schema’s en het oplossen van elektrische, elektronische of elektromechanische storingen. In het bezit bent van rijbewijs B. Een soortgelijke werkervaring hebt in de service en reparatie van Koffiemachines. Ervaring met volautomatische koffiemachine voor op kantoor is een pré. Wij bieden Als allround servicemonteur bij Coffeefix maak je deel uit van een organisatie waar je met plezier werkt aan mooie koffieconcepten. Dit doe je in een enthousiast team met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij je aantrekkelijke marktconforme arbeidsvoorwaarden aan, bestaande uit een vast salaris, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een goed pensioen. Er staat een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden tot je beschikking. Interesse en solliciteren? Hebben wij jouw aandacht? Dan zoeken wij jou! Coffeefix nodigt je graag uit om onder het genot van een kopje koffie de sfeer te komen proeven. Reageer door je CV en uitgebreide motivatie te e-mailen naar: [email protected] t.a.v. Johan van Dooren.

17 Januari 2024 - lees meer ...

Werkvoorbereider Elektrotechniek Service & Onderhoud

Breda - Van Dijnsen

Jij bent op zoek naar een nieuwe functie binnen een afdeling service & onderhoud. Elektrotechnisch ben jij goed onderlegd en je hebt hier al meerdere jaren ervaring in. Of je nu op dit moment servicemonteur bent en graag een stap wil maken naar een kantoorfunctie óf dat je al werkzaam bent als werkvoorbereider, jij bent degene die wij zoeken! Een kleine greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden: Meer- en of minderwerk bijhouden Kleine calculaties maken Bijhouden van bestellingen, levertijden, prijzen etc. Controleren van tekeningen, bestekken en inkoopfacturen Contacten onderhouden met monteurs, opdrachtgevers en leden van het projectteam Ondersteunen en aansturen van monteurs d.m.v. het geven van technische hulp en aanwijzingen Met wie ga je werken? Je komt te werken op de afdeling service en onderhoud. Deze afdeling bestaat momenteel uit 30 collega’s. Je zal onder andere samenwerken met onze werkvoorbereider, Jordi Roovers. Wil je weten hoe hij het ervaart om bij Van Dijnsen te werken? Zie onderstaande testimonial en wie weet wordt jij zijn nieuwe collega! “Inmiddels twee jaar werkzaam bij van Dijnsen op de afdeling service & onderhoud. Hier heb ik de stap van buiten naar binnen mogen maken en dat bevalt goed. Ik zie een uitdaging in de kennis die ik buiten heb opgedaan, binnen toe te passen. De mooie werken en de fijne werksfeer binnen van Dijnsen maakt het werken fijn!’’ Dit bieden wij: Salarisindicatie tussen de €3.500,- en €4.500,- (afhankelijk van kennis en ervaring) Een vitaliteitsbudget van €300,- netto per jaar 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. fulltime dienstverband) Buddy voor de eerste 6 maanden die jou wegwijs maakt Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget Elke vrijdag wordt de week gezellig afgesloten in onze eigen bar Dit ben jij: Je hebt minimaal mbo 4 werk- en denk niveau Je hebt ervaring binnen de elektrotechniek Heb je ervaring met syntess atrium? Dat is mooi meegenomen Je beschikt over materiaalkennis Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel. Interesse in deze vacature? Dan drinken we graag eens een kopje koffie! Geïnteresseerd in deze vacature? Word onderdeel van het team. Solliciteer direct! *Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

17 Januari 2024 - lees meer ...

Monteur KLP Installatietechniek

Breda - Van Dijnsen

Voor onze afdeling Kort Lopende Projecten zijn wij op zoek naar een monteur die graag zelfstandig aan de slag gaat. Omdat je de kennis en kunde al in huis hebt, weet je als geen ander hoe je de installaties het beste kan aanleggen. Daarbij beschik je ook over leidinggevende kwaliteiten, want het aansturen van onderaannemers hoort ook bij jouw functie. Je gaat onder ander andere werken bij: verschillende bouwmarkten, scholen en onze vaste aannemers. Interessant? Lees snel verder! Een kleine greep uit jouw toekomstige werkzaamheden: Je gaat cv ketels in stookruimtes vervangen Je gaat gasleidingen aanbrengen, waarbij de buizen zowel dikwandig als koper kunnen zijn Je verzorgt de installatie of renovatie van complete sanitaire voorzieningen Je gaat complete luchtbehandeling installaties installeren Je gaat airconditioning systemen aanleggen Klinkt goed toch? Mooi! Dan gaan we snel verder want hier stopt het niet; eens in de 6 á 7 weken heb je een storingsdienst. Dit houdt in dat je 24/7 gebeld kan worden. Veelal kan jij telefonisch de storing oplossen en af en toe moet je daadwerkelijk naar de klant. Van ons krijg je hiervoor een vergoeding: maandag t/m vrijdag €15,- per dag. Op zaterdag, zondag & feestdagen wordt dit al €37,50 per dag. Als het toch nodig is, krijg je overwerk en reistijd extra vergoed bovenop je salaris! Mooie deal toch? De afdeling kort lopende projecten bestaat momenteel uit 30 collega’s. Je zal onder andere samen gaan werken met één van onze werkvoorbereiders, Marc Boltjes. Wil je weten hoe hij het ervaart om bij Van Dijnsen te werken? Lees dan onderstaande testimonial! “Sinds enige tijd ben ik werkzaam bij dit dynamische bedrijf en heb ik snel mijn draai kunnen vinden. Het voelt alsof ik hier al langer werkzaam ben. De korte lijnen binnen Van Dijnsen zorgen voor een goede communicatie en je merkt aan alles dat het ‘’voor elkaar en met elkaar’’ is. Voor mij is geen werkdag hetzelfde door de grote diversiteit aan werkzaamheden.’’ Dit bieden wij: Salaris tussen de €3.000,- en €3.500,- (afhankelijk van kennis en ervaring) Een vitaliteitsbudget van €300,- netto per jaar Een bus van de zaak 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. fulltime dienstverband) Buddy voor de eerste 6 maanden die jou wegwijs maakt Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingen om je verder te ontwikkelen Elke vrijdag wordt de week gezellig afgesloten in onze eigen bar Dit ben jij: Minimaal een MBO-3 opleiding werktuigbouwkunde Je bent in het bezit van diploma F-Gassen. Of je bent bereid deze te halen Kennis van Meet- en Regeltechniek heeft een pré Kennis van Elektrotechniek heeft een pré Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel. Interesse in deze vacature? Dan drinken we graag eens een kopje koffie! Geïnteresseerd in deze vacature? Word onderdeel van het team. Solliciteer direct! *Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

17 Januari 2024 - lees meer ...

Uitvoerder Elektrotechniek (ontwikkeltraject)

Leiden - Technical Valley

Uitvoerder Elektrotechniek (ontwikkeltraject) regio Leiden Jij vindt vrijheid, flexibiliteit en afwisseling belangrijk in jouw werk. Plannen is jou op het lijf geschreven. Naast het aansturen van jouw team maak jij je collega’s ook graag bewust van de veiligheid en de kwaliteit. Werken aan je eigen ontwikkeling én aan die van de energietransitie! Wat ga je doen? Als Uitvoerder/Werkverantwoordelijke bij Alliander vervul jij een belangrijke dubbelrol. Veiligheid staat voor jou op nummer één, en tegelijkertijd stuur je de Monteurs op jouw projecten aan. Je werk is lekker afwisselend, je werkt zowel binnen als buiten. Je hebt veel contact met klanten, aannemers en natuurlijk je collega’s. Jij komt te werken bij ‘Grootverbruik, Reconstructies en Netten’ (GVR&N). De naam zegt het al, er is sprake van nieuwe aanleg van het net, reconstructies en nieuwe aansluitingen. Denk hierbij aan een rotonde die helemaal wordt verbouwd waardoor de bekabeling ook verlegd moet worden, of aansluitingen van bedrijven. Je gaat werken aan uiteenlopende projecten van enkele weken tot enkele maanden. Omdat je verschillende projecten tegelijkertijd oppakt, is het van groot belang dat jij goed kan plannen en te allen tijde het overzicht bewaart. Je hebt daarvoor contact met Monteurs, (onder)aannemers en Engineers. Gelukkig gaat het schakelen tussen deze projecten jou heel goed af. Het ontwikkeltraject  Samen met een groep nieuwe collega’s start je op 1 juni met dit voor jou kosteloze ontwikkeltraject. Een traject waarin je vanaf dag één salaris ontvangt. En ook niet onbelangrijk; de lessen vinden plaats onder werktijd! Geen avondschool dus. In 13 weken word je klaargestoomd voor het werk van Uitvoerder. Hierbij staan vakleer en praktijkvorming centraal. Daarnaast zorgen we samen voor ontwikkeling op het gebied van leidinggeven, communiceren, organisatiesensitiviteit en coachende vaardigheden. Na deze eerste periode ga jij direct in de praktijk aan het werk en zal je vervolgens weer verder leren van je Praktijkbegeleider. Na twee jaar ben je al een heel eind op weg om zelfstandig laag- en middenspanningsprojecten in goede banen te leiden. Gedurende dit op maat gemaakte ontwikkeltraject leiden wij je op om de veiligheid en kwaliteit van aanleg, maar ook onderhouds- en storingsopdrachten te managen. Met dit kosteloze traject vul je je rugzak met kennis en kunde die je als Uitvoerder bij Alliander nodig hebt. Je krijgt veel ruimte voor interactie en het delen van jouw eigen ervaringen. Technical Valley geeft jou de zekerheid om door te groeien en biedt je baangarantie voor de toekomst.  We hebben meerdere functies beschikbaar in regio Amsterdam, Alkmaar, Almere, Apeldoorn, Doetinchem, Haarlem, Leeuwarden, Leiden en Nijmegen.  Waar ben je verantwoordelijk voor? Jij bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en de kwaliteit. Dit geldt zowel voor de voorbereiding als voor de uitvoering van jouw projecten. Jij zorgt ervoor dat dit vlekkeloos verloopt.   Een greep uit jouw takenpakket:  (Voor)overleggen met Engineers en andere collega’s;  Opstellen van werk- en schakelplannen;  Aansturen van Monteurs en (onder)aannemers;  Contactpersoon zijn voor bijvoorbeeld omwonenden en de lokale overheid;  Verzorgen van veiligheids- en kwaliteitscontroles.  Jij kan trots zijn op jezelf! In twee jaar tijd heb jij jezelf ontwikkeld tot Uitvoerder en ga je al grotendeels zelfstandig aan het werk. Je hebt je draai binnen jouw rol helemaal gevonden en dankzij een gezonde dosis motivatie zijn jouw collega’s net zo gedreven als jij. Je gaat dagelijks met plezier naar je werk en komt met een voldaan gevoel weer thuis. Jij hebt bewezen dat je omgevingsbewust, besluitvaardig en kwaliteitsgericht bent. En dat je leiding kan geven, stressbestendig bent en gestructureerd werkt. Jij hebt eindelijk de groei kunnen doormaken waar jij zo aan toe was, en wat past binnen jouw ambitie.  Wat bieden wij jou? Zekerheid; je krijgt direct een vast contract voor onbepaalde tijd;  Ontwikkeling; maximale begeleiding en coaching gedurende een voor jou kosteloos ontwikkeltraject, aangeboden door Technical Valley en Alliander;  Certificeringen en trainingen op zowel hard- als softskill-gebied;  Een mooi salaris; je functie is ingeschaald conform de CAO Energie Netwerkbedrijven (NWb). Je start bij ons met een salaris tussen € 4.006 tot € 4.438 bruto op fulltime basis (inclusief eindejaarsuitkering en compensatietoeslag, exclusief vakantiegeld); Doorgroeimogelijkheden naar Uitvoerder C bij Alliander, met een salaris van € 5.798; Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak die je ook privé mag rijden;  Een 32- tot 40-urige werkweek met 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband;  Een carrière als leidinggevende in de energietechniek.  Wat neem je mee? Jij bent toe aan een nieuwe stap in je loopbaan. Je wil jezelf en je collega’s verder ontwikkelen. Een fijne samenwerking en kennis delen vind je dan ook belangrijk. Plannen en overzicht bewaren gaat jou goed af en je neemt je team hier moeiteloos in mee. Het is dan ook een pré als je al eerder leiding hebt gegeven. Je bent flexibel en vindt de variatie in jouw werk heel fijn!   Jij herkent jezelf in onderstaande eisen:   Je bent in het bezit van een mbo 4-diploma in de elektrotechniek, zoals Technicus Elektrotechniek of MTS Energietechniek;  Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in de elektrotechniek, bijvoorbeeld als Leidinggevend Monteur, Eerste Monteur, Technicus of Werkvoorbereider;  Je bent besluitvaardig, resultaatgericht en een echte teamspeler;  Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;  Je hebt je rijbewijs B;  Je bent bereid om eens in de 5 tot 7 weken storingsdiensten te draaien.  Jouw team Wist jij dat er wel 100 goede redenen zijn om te werken bij Alliander? Zo speel jij samen met 7.000 gedreven en ervaren collega’s in op de energievraag van de toekomst. Zonder jullie is de energietransitie onmogelijk! Binnen Alliander zijn verschillende takken actief in de elektrotechniek, namelijk Liander, Qirion en Kenter. Samen met je collega’s onderhoud en vernieuw je het energienet. Daarnaast draag je met werken bij Alliander bij aan het bedenken en realiseren van oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van de energietransitie.   Alliander is de grootste netbeheerder van Nederland. Zij leveren energie, leggen hiervoor kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in Flevoland, Friesland, Gelderland, Noord-Holland en een deel van Zuid-Holland. Dankzij hen zijn miljoenen mensen en bedrijven voorzien van gas en stroom. En alles natuurlijk op een veilige manier! Vragen? Eline staat voor je klaar! Zullen we eens vrijblijvend een kop koffie of thee drinken? Ik vertel je graag meer. Stuur mij een berichtje via de ‘Solliciteer’ button en we plannen direct een afspraak in. Eline van der Helm 06 30 893 127

4 Januari 2024 - lees meer ...

Filteren