98 vacatures gevonden

Financieel Administratief Medewerker

Wintelre - Verheggen Elektrotechniek

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DES MOOI WERK ELEKTROTECHNIEK | MINIMAAL 16 UUR/WEEK | WINTELRE Stop even als je een specialist bent die van z’n werk geniet! EEN BAAN WAARVAN JIJ ZEGT: "DES MOOI WERK" Ben jij een administratieve duizendpoot? En word je blij van een goedlopende financiële administratie waarbij je een beroep moet doen op je vakmanschap? Bij twee keer ja is de kans groot dat jij binnenkort onze nieuwe collega bent. Verheggen Elektrotechniek is op zoek naar een veelzijdige en gedreven Financieel Administratief medewerker om ons team te versterken. Hier speel je een belangrijke rol in onze financiële processen en algemene administratie. Want jij bent de topper, breed inzetbaar, administratief en/of financieel onderlegt. Zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid horen uiteraard bij deze functie.

22 September 2023 - lees meer ...

Service Engineer

Duiven - De Koningh Coding & Labeling

Wie ben jij? Geen dag is hetzelfde en als service engineer kom je overal. Onze machines ga je installeren en onderhouden bij klanten die altijd op ons kunnen vertrouwen. Dat vraagt om kennis op het gebied van mechanica, software en elektronica. Uiteraard krijg jij eerst een uitgebreide training om alles te weten te komen over onze systemen. Dan is het fijn als je al een technische Mbo-opleiding, bijvoorbeeld Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Besturingstechniek hebt afgerond. Onze klanten zitten door heel Nederland, maar jouw focus ligt op regio West. Het is prettig als jij ook woonachtig bent in deze regio. Jij krijgt de beschikking over een Mercedes Vito bedrijf bus, dus een rijbewijs heb jij al op zak. Bij ons kom jij terecht in een hecht team van betrokken collega’s die specialisten zijn in hun vakgebied en continu willen verbeteren. Die informele werksfeer geeft jou de vrijheid om alles uit jezelf te halen. Wij houden van een dolletje op z’n tijd en met de vrijdagmiddagborrel sluiten wij de week af. Wie zijn wij? De Koningh Coding & Labeling BV is de grootste speler in Nederland op het gebied van industriële codeer-, etiketteer- en inspectiesystemen. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Loop maar eens door de supermarkt. Al die snackverpakkingen met een houdbaarheidsdatum of alle verschillende biertjes in de schappen. Deze zijn veelal bedrukt met een THT-datum of batchcode. En denk ook eens aan de pakketten die je ontvangt via internet. Deze dozen zijn altijd voorzien van een verzendlabel (ofwel verzendetiket) met hierop een houdbaarheidsdatum, adresgegevens of andere belangrijke data. De machines die dat realiseren zijn onze passie! Naast hard werken is er bij De Koningh ook tijd voor af en toe een lolletje. Daarnaast lunchen we gezamenlijk in de kantine en sluiten we de week altijd af met de vrijdagmiddagborrel. Houd jij van lekker werken in een ontspannen sfeer? Dan ben je bij De Koningh ook aan het juiste adres. Want zo nu en dan worden er vanuit de personeelsvereniging leuke uitstapjes en feestjes georganiseerd. Wat wij bieden We laten jou een unieke wereld achter de schermen zien bij heel veel bedrijven waar je veel van leert. Je komt terecht in een gezellig en warm bedrijf. We werken niet alleen hard, maar we lachen ook hard. Ruime doorgroeimogelijkheden waar wij je graag bij helpen. Een competitief basissalaris en ruime bonusregelingen. 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen (op basis van 40 uur) Op kantoor hebben we een gezamenlijke lunch en vers fruit. Een grote groep met technische freaks, oftewel jouw collega’s. Oh ja, de cappuccino’s zijn hier verslavend!

21 September 2023 - lees meer ...

Technisch Medewerker Elektrotechniek

Vrouwenpolder - Deltapark Neeltje Jans

Wij zoeken een technisch medewerker die zelfstandig aanpassingen en verbeteringen aan onze diverse elektrische installaties kan maken. Elektrotechnische storingen oplossen is een belangrijk onderdeel van jouw werk. De ideale kandidaat heeft kennis van NEN 3140 en ervaring en affiniteit met AV is een pre. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week) Hoe ziet jouw werkdag eruit? Elke week wordt er een planning gemaakt van de terugkomende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Daarnaast kan het goed voorkomen dat een collega van het dierenteam, informatiebalie of horeca belt dat er een ergens een storing is waarbij jouw hulp nodig is. Jouw werkzaamheden zijn dus erg afwisselend, hieronder een opsomming van de taken: Het oplossen van storingen aan elektrische installaties Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan elektrische installaties Bijhouden van technische documentatie

21 September 2023 - lees meer ...

Technisch Commercieel Medewerker

Steenbergen - Insulcon B.V.

Voor onze vestiging in Steenbergen zijn wij op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker INSULCON B.V. is een industrieel bedrijf gevestigd in Steenbergen en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in hittebestendige- en vuurvaste isolerende producten en systemen. Dankzij ons team van ervaren medewerkers, zijn wij in staat om onze afnemers een uitstekende service te bieden. De INSULCON Groep heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Italië, Zwitserland en Groot-Brittannië. Onze activiteiten zijn wereldwijd, met de focus op Europa. Onze Wearflex® afdeling biedt een volledig assortiment hittebestendige producten vervaardigd uit diverse technische weefsels. Deze afdeling is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van flexibele verbindingsstukken, weefselcompensatoren, hoog temperatuur afdichtingen, hitteschilden en andere hittebestendige weefselproducten. Voor onze Wearflex® afdeling zijn wij op zoek naar Technisch Commercieel Medewerker (40 uur) In samenwerking met één van de accountmanagers coördineer je de orders en de projecten. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor onze binnen- en buitenlandse klanten en zorgt hierbij dat opdrachten worden berekend, uitgewerkt en gedurende het totale ordertraject worden begeleid. Om het overzicht te behouden heb je contact met de diverse afdelingen zoals inkoop, werkvoorbereiding, productie en de afdeling expeditie. Tijdens het gehele ordertraject ben jij dus het aanspreekpunt! Je bent technisch ingesteld en je houdt van een commerciële uitdaging.

21 September 2023 - lees meer ...

Engineer

Steenbergen - Insulcon B.V.

Voor onze vestiging in Steenbergen zijn wij op zoek naar een Engineer Op zoek naar een vaste baan bij een groeiende internationale organisatie waar je je bezighoudt met afwisselende en uitdagende vraagstukken vanuit de diverse industrieën? Een functie met veel verantwoordelijkheden, een uitdaging in creativiteit en mogelijkheden voor persoonlijke groei? Dan hebben wij een interessante functie voor je. Voor onze technische afdeling zijn wij op zoek naar een Engineer (fulltime) Samen met twee andere collega’s maak je deel uit van onze technische afdeling. De afdeling is deels ondersteunend voor de verkoopafdeling waarbij je calculaties maakt, warmteberekeningen uitvoert en offertes voor de afdeling verkoop verder uitwerkt. Anderzijds zorg je voor de complexere, veelal projectmatige opdrachten waarbij meerdere materialen nodig zijn. In overleg met de klant ga je op basis van een uitvraag of tekening op zoek naar het juiste materiaal dat van toepassing is en zorg je voor de technische uitwerking van de order. Tekening(en), materiaal en berekening(en) vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Binnen Insulcon richt je je tevens op de ontwikkeling en toepassing van nieuwe materialen. Je bent praktisch gericht en je vindt het interessant om in je overall testen uit te voeren op nieuwe materialen om zo te onderzoeken of de berekeningen en de tekeningen die je hebt ontworpen ook toepasbaar zijn voor de klant. R&D is te allen tijde een belangrijk aandachtspunt in deze functie. Als engineer wordt jouw innovatief denkvermogen constant op de proef gesteld. De vraagstukken hebben betrekking zowel op nieuwe ontwikkelingen als op de uitvoering van grote projecten. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor het gehele traject dat een opdracht doorloopt. Het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten wordt door onze gehele organisatie breed gedragen.

21 September 2023 - lees meer ...

Technical Sales Engineer

Steenbergen - Insulcon B.V.

Voor onze vestiging in Steenbergen zijn wij op zoek naar een Technical Sales Engineer INSULCON B.V. is een industrieel bedrijf gevestigd in Steenbergen en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in hittebestendige- en vuurvaste isolerende producten en systemen. Dankzij ons team van ervaren medewerkers, zijn wij in staat om onze afnemers een uitstekende service te bieden. De INSULCON Groep heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Groot Brittannië en Zwitserland. Onze activiteiten zijn wereldwijd, met de focus op Europa. Onze Wearflex® afdeling biedt een volledig assortiment hittebestendige producten vervaardigd uit diverse technische weefsels. Deze afdeling is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van flexibele verbindingsstukken, weefselcompensatoren, hoog temperatuur afdichtingen, hitteschilden en andere hittebestendige weefselproducten. Voor onze technische afdeling zijn wij op zoek naar een TECHNICAL SALES ENGINEER (fulltime) Als Technical Sales Engineer wordt jouw innovatief denkvermogen constant op de proef gesteld. De vraagstukken hebben betrekking zowel op nieuwe ontwikkelingen als op de uitvoering van grote projecten. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor het gehele traject dat een opdracht doorloopt: aanvraag, calculatie, voorbereiding, aansturing, bewaking van voortgang en afhandeling. Daarbij ben je de verbindende factor tussen de diverse interne afdelingen. Tijdens dit traject ben je in nauw contact met onze klanten die wereldwijd gevestigd zijn. Jij bent als Technical Sales Engineer de technisch commerciële spil tussen de klant en de diverse interne afdelingen. Het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten wordt door onze gehele organisatie breed gedragen.

21 September 2023 - lees meer ...

Junior Product Engineer

Etten-Leur - Gamko

Ben jij die Junior Product Engineer die de wensen van onze klanten omzet naar een nieuw ontwerp en dit verwerkt in nieuwe producten? Wij zoeken een Junior Product Engineer die gaat werken aan het verder uitontwikkelen van prototypes van concept tot marktlancering. Wij bieden jou de mogelijkheid op een baan die je niet ‘’in de koude kleren’’ gaat zitten, want als Product Ontwikkelaar krijg je veel technische vrijheid en verlangen we creativiteit. Als jij nu jouw glimlach niet kan onderdrukken! Dan weet jij dat jij hier thuis hoort, lees snel maar verder. Wat ga jij doen als Junior Product Engineer bij Gamko? als Junior Product Engineer zorg je als team voor het verder doorontwikkelen van bestaande en nieuwe producten en concepten voor drankenkoelingen vanaf idee tot marktlancering; in deze functie ben jij mede verantwoordelijk voor een project vanaf het 3D ontwerp in Solid Works vanaf het concept tot gereed product; samen met het R&D team ontwikkel je innovatieve producten die inspelen op de wensen van onze klanten, technische eisen vertaal je naar onze producten; om een project succesvol af te ronden werk je nauw samen met de afdeling marketing, service en inkoop om je projecten goed te kunnen managen; voor het inkopen van onderdelen zorg jij dat de wijzigingen van de materiaalstuklijst in het ERP (Navision) systeem komen te staan. je bent van nature nieuwsgierig en blijft up to date van nieuwe technologische ontwikkelingen en methodes. Die kennis pas je toe in het verbeteren van bestaande systemen; natuurlijk verwerk je alles netjes in onze project- en productdocumentatie zodat er kwalitatieve customer support kan worden geleverd gedurende de ‘’product life cycle’’.

19 September 2023 - lees meer ...

CNC Draaier

Middenbeemster - Nijdra Group

Productie | Middenbeemster | Per direct | 38 uur per week Jouw functie Wil je werken bij een middelgrote hightech organisatie? Nijdra Group is opgericht in 1947 als familiebedrijf en is een dynamische organisatie die de komende jaren wil groeien en professionaliseren. Nijdra Group is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige fijnmechanische componenten d.m.v. CNC frezen, draaien en slijpen. Nijdra assembleert tevens hoogwaardige mechatronische samenstellingen en machines. Ontwikkeling, precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze belangrijke kernwaarden. De Nijdra Group is gevestigd in Middenbeemster. Nijdra Group telt ongeveer 100 werknemers en wij zoeken voor de vestiging Middenbeemster op korte termijn een ervaren CNC Draaier. Als CNC Draaier zal je zelfstandig diverse CNC machines programmeren, instellen en bedienen. De productiegrootte betreft kleine tot middelgrote series met zeer nauwkeurige toleranties. Er wordt gewerkt met Fanuc en / of Siemens besturingssystemen. Nijdra Group volgt de technische ontwikkelingen op de voet. Hiervoor maken we gebruik van een zeer moderne machinepark zoals o.a. een CTX en is vakmanschap van zeer groot belang. Recent is onze productiehal vernieuwd en verbeterd met een klimaatsysteem. Je taken bestaan onder andere uit: Het lezen van tekeningen en het analyseren van de juiste bewerkingsvolgorde Het schrijven van bewerkingsprogramma’s voor CNC-bewerking Eventueel wijzigen van bestaande programma’s ter optimalisering van het productieproces Kennis van Fanuc en/of Siemens besturingssystemen is een pré Controle (meten) van de eigen productie

19 September 2023 - lees meer ...

Monteur Mechatronica

Middenbeemster - Nijdra Group

Monteur Mechatronica Assemblage | Middenbeemster | Per direct | 38 uur per week Jouw functie Wil je werken bij een middelgrote hightech organisatie? Nijdra Group is opgericht in 1947 als familiebedrijf en is een dynamische organisatie die de komende jaren wil groeien en professionaliseren. Nijdra Group is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige fijnmechanische componenten d.m.v. CNC frezen, draaien en slijpen. Nijdra assembleert tevens hoogwaardige mechatronische samenstellingen en machines. Ontwikkeling, precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze belangrijke kernwaarden. De Nijdra Group is gevestigd in Middenbeemster. Nijdra Group telt ongeveer 100 werknemers en wij zoeken op korte termijn naar een Monteur Mechatronica. Als Monteur Mechatronica ben je een techneut in hart en nieren en heb je zowel affiniteit voor fijnmechanica als werktuigbouw. Je zal zelfstandig fijnmechanische samenstellingen assembleren. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten volgens specificatie worden afgeregeld. Je taken bestaan onder andere uit: Zelfstandige assemblage van samenstellingen Het interpreteren van technische tekeningen Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de eigen productie Registratie van werkzaamheden Transport van materialen, producten en orders picken

18 September 2023 - lees meer ...

Projectleider warmte

Dordrecht - HVC

Krijg jij het ook warm van duurzame energie? Werk jij als projectleider graag in een innovatieve omgeving en ben je toe aan je een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, want HVC is op zoek naar een ervaren projectleider! HVC is een toonaangevend bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en exploitatie van diverse warmtenetten. Vanwege onze groeiambities en het toenemende aantal projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectleider. Als projectleider bij HVC speel je een cruciale rol in het hele proces, vanaf de initiatiefase tot en met de realisatie van warmteprojecten. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen, zoals Gebiedsmanagement, Opwek, Warmtetransitie, Techniek & Innovatie en engineering. Als hands-on techneut en regisseur ben jij de specialist die de schakel vormt tussen de klant, aannemer, gemeente en ontwikkelaar. Je zorgt ervoor dat het project veilig, binnen budget en volgens planning wordt ontworpen en gerealiseerd. Vanaf de overdracht tot aan de levering van warmte begeleid je het project. Je draagt bij aan de bouw van het warmtenet, waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan een duurzamere wereld. Je denkt mee over de realisatie van het warmtenet in zowel nieuwe als bestaande steden. Ben jij gepassioneerd over duurzame energie en gedreven om een verschil te maken? Heb jij ervaring als projectleider en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie bij HVC iets voor jou! HVC is een innovatief bedrijf dat zich richt op het verduurzamen van de energievoorziening. Als projectleider warmte speel jij een cruciale rol in het realiseren van duurzame warmteprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van diverse projecten op het gebied van warmtevoorziening. Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van projectplannen. Je coördineert en stuurt het projectteam aan. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de projecten. Je onderhoudt contacten met externe partijen, zoals leveranciers en gemeenten. Je zorgt voor een goede communicatie en samenwerking binnen het projectteam.

15 September 2023 - lees meer ...

Allround Servicemonteur

Veghel - CoffeeFix

Word jij onze energieke en gedreven allround servicemonteur? Ons bedrijf Coffeefix is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf. Voor ons staat de klantervaring centraal en wij gaan pas weg als de klant tevreden is. Elke CoffeeFix monteur/technici is een barista. Tijdens de inwerk periode ga je met verschillende machines werken. Ook ga je een koffiebranderij bezoeken zodat je in staat bent om het beste uit de koffieboon te halen. Wij zoeken monteurs in de regio’s Gelderland, Eindhoven en Noord Holland. Wij staan ook open voor gesprekken met een zelfstandige koffie technici indien je liever niet in vast dienstverband werkt. De functie Jij werkt graag zelfstandig en zorgt ervoor dat onze klanten elke dag weer kunnen genieten van een lekkere kop koffie. Als allround servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, installaties, onderhoud en het fixen van storingen aan onze koffieautomaten. Je verricht werkzaamheden op zowel softwarematig, elektrisch en mechanisch gebied. Naast de technische werkzaamheden die je bij de klant uitvoert, ben je het visitekaartje van Coffeefix. Klantgerichtheid is hierbij het sleutelwoord.

15 September 2023 - lees meer ...

Allround Monteur

Dronten - Plukon Food Group

Als je allround monteur bent bij Plukon komen alle aspecten van de techniek in je werk terug. Je hebt heel afwisselend werk met allerlei soorten machines. En je krijgt veel ruimte om je verder te ontwikkelen in je vak. Bij Plukon Food Group werken we aan verantwoorde voeding voor 265 miljoen consumenten in Europa. Onze basis is gevogelte, al gebruiken we ook steeds vaker alternatieve proteïnen. Op onze productielocatie in Dronten werken iedere dag zo’n 250-300 mensen. Hier komen verse groentes binnen die we, na het keuren, wassen en snijden. Daarna worden ze verpakt in zakken of in schalen. Ook produceren we in Dronten onze eigen dressings. Onze technische dienst bestaat een vaste kern van twaalf mensen, waaronder in totaal negen monteurs. Zij zorgen er in een roulatierooster voor dat onze machines goed blijven draaien. Bovendien hebben we in Dronten ook onze eigen waterzuiveringsinstallatie in bedrijf en in onderhoud. Technisch werk in de breedste zin van het woord Bij Plukon werk je als allround monteur met verschillende technieken: werktuigbouwkunde, elektrotechniek, hydrauliek, koeltechniek en pneumatiek. Wanneer je op een bepaald onderdeel van je vakgebied kennis mist, dan zorgen we er samen voor dat je je eigen kunt maken. Je belangrijkste werkzaamheden als allround monteur zijn het: verrichten van (preventief) onderhoud, reparaties en revisies aan onze machines en installaties; zelf maken of aanpassen van (onderdelen van) machines; opheffen van storingen aan machines en installaties; doorgeven van bestellingen, materialen en onderdelen aan de werkvoorbereider. Je rapporteert aan het hoofd technische dienst. We werken doordeweeks met een rooster dat we per vier weken finetunen. Je diensten wisselen per werkweek met werktijden van 05.00 tot 13.30 uur, 07.00 tot 15.30 of 12.00 tot 20.30 uur. Eén keer per vier weken werk je op zaterdag van 07.00 tot 15.30 uur, ook heb je één keer in de vier weken storingsdienst (van zaterdag tot en met vrijdag). Dit is een mooie stap voor een allround monteur die zich wil ontwikkelen Binnen Plukon bieden we je alle ruimte om nog beter en veelzijdiger te worden in je vak. Dit doe je onder andere door gerichte opleidingen en trainingen te volgen. En natuurlijk ook door te leren van je collega’s. Je komt te werken in een hecht team dat ervoor zorgt dat je je snel thuis voelt. Je krijgt kansen om door te groeien binnen deze locatie of op één van de andere Plukon-locaties. Verder kun je o.a. het volgende van ons verwachten: een jaarcontract met uitzicht op een vast contract met een salaris, afhankelijk van je ervaring, van € 2.250,00 tot € 3.475,00 per vier weken, gebaseerd op een fulltime werkweek; een roulatietoeslag afhankelijk van je werktijden; 26 vakantiedagen; een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer van de vestiging woont; een goede pensioenregeling.

13 September 2023 - lees meer ...

Monteur Technische Dienst

Etten-Leur - Gamko

Jouw rol als TD-Monteur Zorg jij dat de productie zo optimaal mogelijk kan blijven produceren in ons machinepark? Samen met jouw collega van de TD ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de staat van het machinepark, zodat de productie zo optimaal mogelijk kan produceren. Op termijn zal een deel van ons machinepark verder vernieuwd worden, inclusief de benodigde automatisering die daarmee gepaard gaat. Wil jij daar onderdeel van zijn? Lees dan snel verder! Voor jouw werkzaamheden maak je gebruik van onder andere las- en soldeerapparatuur, draai- & freesmachines. Meetmiddelen zijn onder andere schuifmaat, meetklok en diverse elektrische meetapparatuur. Verder: Het opzoeken en lezen van bijbehorende tekeningen, documentatie en onderdelen; Uitvoeren van TPM - preventief mechanisch onderhoud (meten, inspecteren, preventief uitwisselen), volgens de opdrachten uit het onderhoudsbeheersysteem (CMMS), of instructies. Op basis van de bevindingen aanbevelingen doen aan Manufacturing engineering en de Manager Operations voor vervolgacties; Analyseren en oplossen van storingen aan de productiemiddelen op mechanisch, elektronisch, hydraulisch en pneumatisch vlak; Uitvoeren van eenvoudige aanpassingen aan (PLC-)besturing; Contact opnemen met leveranciers voor advies bij het oplossen van storingen; Begeleiden van monteurs van derden (in het Engels, Duits) bij storingen, onderhoud of keuringen; Wat heeft Gamko jou te bieden Bij Foster en Gamko wordt de CAO Metalektro gevolgd, echter wijken zij daar positief van af. Om marktleider te blijven, investeert men graag in jouw kennis en kunde. Tevens: Krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar om ergens ter wereld te genieten van een koude cocktail uit een Gamko koeling; Een goed salaris, tussen de €3100,- en €4000,- Bruto Per Maand bij een fulltime dienstverband; Consignatie toeslag; Jaarlijks Persoonlijk Ontwikkeling Plan; Een gezellige en informele werkomgeving waar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

12 September 2023 - lees meer ...

Allround Monteur

Dedemsvaart - Plukon Food Group

Voor de Plukon Food Group Dedemsvaart zijn wij op zoek naar een Allround Monteur Als je allround monteur bent bij Plukon komen alle aspecten van de techniek in je werk terug. Je hebt heel afwisselend werk met allerlei soorten machines. En je krijgt veel ruimte om je verder te ontwikkelen in je vak. Bij Plukon Food Group werken we aan verantwoorde voeding voor 265 miljoen consumenten in Europa. Onze basis is gevogelte. Dit verwerken we tot maaltijdcomponenten en in kant-en-klare maaltijden, waaronder salades. Op onze productielocatie in Dedemsvaart werken zo’n 350 mensen. Hier verwerken we op zorgvuldige manier kip bestemd voor het topsegment van de industriële foodservicemarkt in Noordwest-Europa. Onze technische dienst bestaat uit een vaste kern van vijftien mensen, waaronder drie teams monteurs die in drieploegendienst ervoor zorgen dat onze machines goed blijven draaien. Technisch werk in de breedste zin van het woord Als je als allround monteur bij Plukon werkt, krijg je met alle soorten techniek te maken: werktuigbouwkunde, elektrotechniek, hydrauliek, koeltechniek en pneumatiek. Wanneer je op een bepaald onderdeel van je vakgebied kennis mist, dan zorgen we er samen voor dat je je dat eigen kunt maken. In onze eigen werkplaats ontwikkelen we zelf veel (onderdelen) van onze machines en installaties. Als monteur denk je daar actief over mee en ga je vervolgens hiermee aan de slag. Je belangrijkste werkzaamheden als allround monteur zijn het: verrichten van (preventief) onderhoud, reparaties en revisies aan onze machines en installaties; zelf maken of aanpassen van (onderdelen van) machines; aanpassen van de werktekeningen als je iets hebt veranderd aan een machine of installatie. Ook werk je in de administratie bij wat je gedaan hebt; opheffen van storingen aan machines en installaties; doorgeven van bestellingen, materialen en onderdelen aan de werkvoorbereider. Je rapporteert aan de ploegleider technische dienst. We werken op doordeweekse dagen in een 3-ploegendienst, alleen de nachtdienst begint op zondagavond om 22.00 uur. Eén keer in de twaalf weken heb je storingsdienst in het weekend, één keer in zes weken werk je ook een aantal uren op zaterdag. Dit is een mooie stap voor een allround monteur die zich wil ontwikkelen Binnen Plukon bieden we je alle ruimte om je verder te ontwikkelen zodat je nog beter en veelzijdiger wordt in je vak. Dit doe je onder andere door het volgen van gerichte opleidingen en trainingen. Maar ook door te leren van je collega’s. Je komt te werken in een hecht team dat ervoor zorgt dat je je snel thuis voelt. Je krijgt kansen om door te groeien binnen deze locatie of op één van de andere Plukon-locaties. Verder kun je o.a. het volgende van ons verwachten: een vast contract met een salaris, afhankelijk van je ervaring, van € 1.854,00 tot € 3.475,00 per vier weken, gebaseerd op een fulltime werkweek; een ploegentoeslag van 18,33% en een ruime storingsdienst toeslag (1x per 12 weken); 25 vakantiedagen en maar liefst 26 ADV-dagen per jaar met de mogelijkheid dagen te verkopen; een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer van de vestiging woont en een goede pensioenregeling; een winstuitkering op basis van behaalde resultaten.

6 September 2023 - lees meer ...

Allround Monteur

Goor - Plukon Food Group

Voor de Plukon Food Group Goor zijn wij op zoek naar een Allround Monteur Als Allround Monteur bij Plukon Food Group heb je heel afwisselend werk. Je werkt met allerlei soorten machines en gebruikt veel verschillende technieken. Ook krijg je veel ruimte om je verder te ontwikkelen in je vak. Bij Plukon Food Group werken we aan verantwoorde voeding voor 265 miljoen consumenten in Europa. Onze basis is gevogelte. Dit verwerken we tot maaltijdcomponenten en in kant-en-klare maaltijden, waaronder salades. Op onze productielocatie in Goor werken ongeveer 450 mensen. Hier verwerken we op zorgvuldige manier kip bestemd voor het topsegment van de industriële foodservicemarkt in Noordwest-Europa. Onze technische dienst bestaat uit een vaste kern van achttien mensen, waaronder dertien monteurs die ervoor zorgen dat onze machines goed blijven draaien. Binnen dit team hebben we nu een vacature voor een monteur. Technisch werk in de breedste zin van het woord Bij Plukon werk je als allround monteur met verschillende technieken, zoals mechanische techniek, elektrotechniek, hydrauliek, koeltechniek en pneumatiek. Wanneer je op een bepaald onderdeel van je vakgebied kennis mist, dan zorgen we er samen voor dat je je die eigen kunt maken. In onze eigen werkplaats maken we ook zelf (onderdelen van) machines en installaties. We zijn in Goor bezig met het vernieuwen van onze fabriek, daar komen interessante projecten uit voort. Als monteur werk je daar ook aan mee. Je belangrijkste werkzaamheden als allround monteur zijn het: verrichten van (preventief) onderhoud, reparaties en revisies aan onze machines en installaties; zelf maken of aanpassen van (onderdelen van) machines, waarbij je soms ook aanpassingen maakt in de werktekeningen; opheffen van storingen aan machines en installaties; verwerken in de administratie wat je gedaan hebt; doorgeven van bestellingen, materialen en onderdelen aan de werkvoorbereider. Je rapporteert aan de werkvoorbereider en het hoofd technische dienst. We werken op doordeweekse dagen in een 2-ploegendienst. Eén keer in de zes weken werk je op zaterdag en één keer in de acht weken heb je een week storingsdienst. Dit is een mooie stap voor een allround monteur die vindt dat stilstand achteruitgang is Binnen Plukon bieden we je alle ruimte om nog beter en veelzijdiger te worden in je vak. Dit doe je onder andere door gerichte opleidingen en trainingen te volgen. En natuurlijk ook door te leren van je collega’s, die op hun beurt ook weer van jou leren. Je komt te werken in een team dat ervoor zorgt dat je je snel thuis voelt. Je krijgt kansen om door te groeien binnen deze locatie of op één van de andere Plukon-locaties. Verder kun je o.a. het volgende van ons verwachten: een vast contract met een salaris, afhankelijk van je ervaring, van € 3.463,42 tot € 3.784,52 per maand (uitbetaald per vier weken), gebaseerd op een fulltime werkweek; een ploegentoeslag van 12,5% en een storingsdienst toeslag (1x per 8 weken); 24 vakantiedagen en 16 ADV-dagen per jaar met de mogelijkheid dagen te verkopen; een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer van de vestiging woont; een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.

6 September 2023 - lees meer ...

Allround Monteur

Ommel - Plukon Food Group

Voor de Plukon Food Group Ommel zijn wij op zoek naar een Allround Monteur Als allround monteur bij Plukon heb je heel afwisselend werk. Je werkt met allerlei soorten machines en gebruikt veel verschillende technieken. Ook krijg je veel ruimte om je verder te ontwikkelen in je vak. Bij Plukon Food Group werken we aan verantwoorde voeding voor 265 miljoen consumenten in Europa. Onze basis is gevogelte. Dit verwerken we tot maaltijdcomponenten en in kant-en-klare maaltijden, waaronder salades. Op onze productielocatie in Ommel werken zo’n 700 mensen. Hier verwerken we op zorgvuldige manier binnenkomende kipdelen tot ruim 200 verschillende producten, rauw en gegaard. Iedere dag verlaten zo’n 250.000 verpakkingen onze locatie, van kant-en-klare borrelkluifjes tot grootverpakkingen kipfilet. Het is dus belangrijk dat onze 1200 (!) machines goed blijven draaien. Hiervoor zorgt onze technische dienst. Dit team bestaat uit een vaste kern van vijftien mensen, waaronder acht monteurs. Dit team willen we graag uitbreiden met meerdere monteurs. Technisch werk in de breedste zin van het woord Bij Plukon werk je als allround monteur met verschillende technieken, zoals elektrotechniek, mechanische techniek, hydrauliek, koeltechniek en pneumatiek. Wanneer je op een bepaald onderdeel van je vakgebied kennis mist, dan zorgen we er samen voor dat je je die eigen kunt maken. In onze eigen werkplaats maken we ook zelf (onderdelen van) machines en installaties. Daarnaast hebben we regelmatig technische projecten, waar jij als monteur aan mee kunt werken. Je belangrijkste werkzaamheden als allround monteur zijn het: verrichten van (preventief) onderhoud, reparaties en revisies aan onze machines en installaties; zelf maken of aanpassen van (onderdelen van) machines; bijwerken van je administratie bij wijzigingen aan een machine of installatie; opheffen van storingen aan machines en installaties; doorgeven van bestellingen, materialen en onderdelen aan de werkvoorbereider. Je rapporteert aan de werkvoorbereider. We werken op doordeweekse dagen in een 2-ploegendienst. Soms werken we op zaterdag. Bijvoorbeeld omdat er specifiek preventief onderhoud gedaan moet worden dat niet op een andere dag kan, of omdat het heel druk is in de productie. Dit is een mooie stap voor een allround monteur die zich wil ontwikkelen Binnen Plukon bieden we je alle ruimte om nog beter en veelzijdiger te worden in je vak. Dit doe je onder andere door gerichte opleidingen en trainingen te volgen. En natuurlijk ook door te leren van je collega’s. Je komt te werken in een hecht team dat ervoor zorgt dat je je snel thuis voelt. Je krijgt kansen om door te groeien binnen deze locatie of op één van de andere Plukon-locaties. Verder kun je o.a. het volgende van ons verwachten: een vast contract; een goed salaris, afhankelijk van je ervaring, per vier weken, gebaseerd op een fulltime werkweek; een ploegentoeslag van 12,5%; 24 vakantiedagen en 16 ADV-dagen per jaar met de mogelijkheid dagen te verkopen; een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer van de vestiging woont; een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.

6 September 2023 - lees meer ...

Service- onderhoudsmonteur installatietechniek

Hardinxveld-Giessendam - Klimaatservice Holland

SERVICEMONTEUR VOOR UTILITEITSWERK U draagt zorg voor het zelfstandig onderhouden van de klimaattechnische installaties in (kantoor) gebouwen en zorgt bij storingen voor reparatie of vervanging. Hiertoe voert u – veelal mondeling – overleg met de gebruikers en beheerders van de panden. Daarnaast stelt u rapportages op met betrekking tot de technische staat van de installaties, eventueel met een advies richting uw serviceleider. U functioneert op individuele basis, maar ook in teamverband. Tevens bent u bereid tot het – op termijn – meedraaien in avond- en weekendstoringsdiensten.

6 September 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Technisch Beheer

Hardinxveld-Giessendam - Klimaatservice Holland

WERKVOORBEREIDER AFDELING TECHNISCH BEHEER Samen met collega’s levert u een rol in het technisch beheren van klimaatinstallaties in diverse utiliteitspanden door heel Nederland. Deze installaties variëren van verwarming tot koeling en van luchtbehandeling tot regeltechniek. Als werkvoorbereider ondersteunt u de serviceleider(s) in het begeleiden van opvolgacties uit storingen, reparaties en installatieaanpassingen. Hiertoe stelt u – eventueel in overleg met de serviceleider – offertes op. Daarnaast bestelt u materialen en begeleidt u de uitvoering. Ook extern onderhoudt u contacten met leveranciers, onderaannemers en opdrachtgever. U legt verantwoording af aan de bedrijfsleider van uw afdeling. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

6 September 2023 - lees meer ...

Engineer Elektro en Besturingstechniek

Waalwijk - RoboPharma

Engineer Elektro en Besturingstechniek (32 tot 40 uur per week) Ben jij het liefst de hele dag bezig met besturingstechniek? Van het uitdenken tot aan het bouwen? Krijg jij energie van goed werkende machines en tevreden klanten? Dan ben jij de Elektro/ PLC Programmeur die wij zoeken! Functie Als Engineer Elektro en Besturingstechniek bij RoboPharma in Waalwijk mag je werkelijk van A tot Z aan de slag met besturingstechniek. Van het uitdenken tot aan het bouwen in onze werkplaats en alles wat daar tussen zit! Onze projecten variëren van klein tot groot en van nationaal tot internationaal, waardoor geen dag hetzelfde is. Je werkt het ene moment zelfstandig en dan weer samen in een projectteam. Je denkt mee met onze software engineers en ook op mechanisch vlak kan je meepraten. Jouw inbreng is gewenst! En ook bij complexe vraagstukken en storingen mag jij alles uit de kast halen om onze klant te verrassen met jouw expertise. Je werkt in een hecht team van Elektro engineers, maar ook nauw samen met de collega’s van verkoop, projectleiding, software en machinebouw. En vaak ben jij als laatste bij de klant om te checken of niet alleen de elektro maar alles aan de machine goed werkt. Genoeg verantwoordelijkheid, afwisseling en contacten dus! Werkzaamheden Jij als Elektro Engineer bent verantwoordelijk voor de keuze, bouw en werking van machinebesturingen, variërend van kleine tot grote projecten. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit: Het programmeren van volledige machinebesturingen inclusief veiligheid en HMI Het inbedrijfstellen van machines en inregelen van dynamische systemen Engineering en voorbereiding van de elektrische besturing, inclusief inkoop Assisteren bij paneelbouw en het bedraden van systemen, zowel in de eigen werkplaats als op locatie Tekenen van elektrische schema’s, bouwen van project specifieke besturingen en het programmeren van PLC’s Oplossen van complexe storingen en technische ondersteuning bieden aan collega’s op locatie. Ook wanneer deze buiten de vakgebieden elektro en besturingstechniek vallen (denk hierbij aan bug-tracking in PC software en gegevensanalyse uit databases) Meedenken over structurele verbeteringen op het gebied van zowel elektro als besturing (ook mechanisch en procesmatig) En uiteenlopende werkzaamheden die raakvlakken hebben met elektro Wat bieden wij? RoboPharma is een snelgroeiende organisatie, maar we blijven de aandacht voor onze medewerkers belangrijk vinden. Jouw ontwikkeling als mens en medewerker staat bij ons voorop. Bovendien kan je rekenen op: Een fulltime of parttime functie in een ambitieus en innovatief bedrijf. Door de verschillende processen en mensen met wie je werkt, is echt geen dag hetzelfde Een fijne werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar vooral respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer Leuke momenten met collega’s, zoals elke week verse soep in de kantine, de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse BBQ en als je wil een potje tafeltennis in de pauze! Een salaris tussen de €3.000 en €4.200 bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van je ervaring en inhoudelijke kennis Natuurlijk de beschikking over een laptop en smartphone Een goede pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag Prima overige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren we graag in het ontwikkelen van jouw talenten Een jaarcontract. Bevalt het goed van beide kanten? Dan bieden we jou een vaste aanstelling aan

6 September 2023 - lees meer ...

Technoloog Duurzame Energie

Alkmaar - HVC

Ben jij de technisch specialist in hart en nieren maar wil jij ook echt het verschil maken in de energietransitie? Ben jij kennisdrager voor de bestaande techniek van onze (warmte) concepten en ben jij betrokken bij de techniek van nieuwe concepten in onze missie naar een duurzame toekomst? Wij zoeken een technoloog die een kartrekkers rol heeft in de techniek voor onze projecten en concepten. Je werkt nauw samen met conceptontwikkelaars, assetmanagers en bent de technische kennisdrager waar iedereen altijd terecht kan voor advies. Bij de ontwikkeling van nieuwe concepten toets jij de technische haalbaarheid en zorg je voor de borging van nieuwe techniek in de organisatie en de overdracht van de kennis en specificaties. Je ondersteunt de organisatie bij tal van vragen van technische aard en helpt bij hardnekkige storingen of andere voorkomende issues. Jij duikt dan graag de diepte in en komt met oplossingen waar niemand anders aan zou denken. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden Het monitoren van wet- en regelgeving, geldende normen; Innovaties van warmte systemen en materialen volg je op de voet; Uitvoeren van technische studies en het door vertalen van concepten naar keuzes in ontwerp, techniek en materialen; Onderhouden en beheren van brondocumenten; Analyse en rapportage bij redundantie vraagstukken en voorkomende (kwaliteit) issues; Zijn er technische storingen of issues waar jouw collega’s niet uitkomen? Dan ben jij aan zet. Je analyseert complexe storingen en het stelt storing rapportages op; Meewerken aan wijzigingsvoorstellen en het ondersteunen bij jaar- en meerjarenplannen op het gebied van uitbreidings- en capaciteitsmanagement Regelmatig heb je contact met leveranciers over (nieuwe) materialen en techniek. Zo nu en dan kom je ook bij de toeleverende bedrijven over de vloer voor Als technoloog kan je terugvallen op jouw uitstekende materiaalkennis en vergaande kennis van vele technieken en normeringen. Je werkt veel en graag samen met collega’s. Je zoekt graag zaken tot de bodem uit en kan daarin meedenken en adviseren als de absolute technisch specialist. In deze functie maak je deel uit van de afdeling Techniek en Innovatie (T&I) De afdeling is verantwoordelijk voor het tactisch assetmanagement en conceptontwikkeling. Daarnaast zorgt de afdeling voor borging van net- en bronnenstrategie, ondersteunt Businessontwikkeling en Operations met technieken en concepten en legt kaders en standaarden vast voor toegepaste en toe te passen technieken. De afdeling is jong en dynamisch en realiseert hoogwaardige warmtenetten. Je wordt onderdeel van een dynamische en snelgroeiende afdeling binnen een veelzijdig energiebedrijf. Het team waar jij onderdeel van uitmaakt bestaat uit technologen, assetmanagers, strategisch beheerders en conceptontwikkelaars.

5 September 2023 - lees meer ...

(eerste) Bedrijfsautotechnicus

Velsen-Zuid - HVC

Krijg jij energie van het sleutelen aan diverse voertuigen? Vind jij een gezellig team ook belangrijk? En wil je werken voor een van de grootste organisaties op het gebied van afval, warmte en energie van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek een nieuwe collega (eerste) bedrijfsautotechnicus / allround technicus die alle voorkomende werkzaamheden in onderhoud en reparatie aan bedrijfsvoertuigen met gecompliceerde systemen en getrokken materieel kan verrichten, met bij voorkeur enige jaren ervaring. Het werk bestaat uit een breed takenpakket waarbij jij jouw technische kennis tot een hoger niveau kunt tillen. Bij ons kun je sleutelen aan zowel een veegmachine, een vrachtwagen maar ook aan personenauto’s. Daarnaast behoort het sleutelen aan een walking floor of een LZV ook tot de dagelijkse werkzaamheden. Je kunt bij ons dus volledig je (technische) hart ophalen! Klinkt als een mooie wereldbaan! Waarom wil ik als (eerste) bedrijfsautotechnicus bij HVC werken? Bij HVC is werken meer dan alleen een baan. Je werkt in een organisatie met een duurzame missie. Je draagt bij aan een schonere leefomgeving en je komt terecht in een team waar altijd ruimte is voor gezelligheid.

5 September 2023 - lees meer ...

Project engineer

Herveld - MHB

Project engineer 32-40 uur | MBO/HBO werk- en denk niveau | Herveld Dagelijks creëren onze Staalmeesters de meest elegante, slanke en duurzame stalen ramen, deuren en gevels die inmiddels de hele wereld overgaan. Onze drang naar innovatie en grensverleggende toepassingen van staal is onze tweede natuur. We werken graag op het randje van de mogelijkheden, juist omdat daar de meest prachtige designs ontstaan. Onze projecten zijn altijd technische en unieke hoogstandjes omdat wij de absolute top leveren als het gaat om het ontwerpen en produceren van stalen ramen, deuren en gevels. En laat dat nou precies zijn waar bij jou de motor van gaat lopen; je vastbijten in het ontwerpen en tekenen van complexe projecten. Wij kunnen ervoor zorgen dat die motor van jou blijft lopen! Hoe zit dat precies? Jij krijgt projecten toegewezen waar jij als ras engineer alles in kwijt kan. Je denkt na over de gewenste functionaliteit van het gebouw, uitvoerbaarheid van het ontwerp en speurt naar mogelijke risico’s. Jij bedenkt en ontwerpt het, met Autocad 2D of Solidworks 3D, en samen met je collega-Staalmeesters wordt het uitgevoerd. Jij ziet het voordeel van werken met ERP systemen voor een degelijke planning en het tijdig voorzien wat er ingekocht moet worden, aan glas en hang- en sluitwerk bijvoorbeeld, zodat alles compleet overgedragen kan worden aan je collega’s van de werkvoorbereiding. En dan hebben we de locatie waar je komt te werken nog niet eens benoemd. Die is net zo uniek als onze producten. Een prachtig gerenoveerde monumentale boerderij, midden in de Betuwe naast onze eigen fabriek, is het kloppend hart van ons team engineers, werkvoorbereiders en projectleiders. Handig ook, zo naast onze fabriek, want zo kun je de voortgang van jouw ontwerpen tot in detail volgen wanneer ze in productie zijn. En als er toch onverhoopt een probleem is kunnen je collega Staalmeesters uit de fabriek direct je hulp inroepen.

31 Augustus 2023 - lees meer ...

Coördinator service & onderhoud

Herveld - MHB

Coördinator service & onderhoud 40 uur | MBO werk- en denk niveau | Herveld Ben jij een ondernemend type met goede commerciële en communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling? Als coördinator service & onderhoud ben jij het aanspreekpunt voor de gebouweigenaar m.b.t. service en onderhoud van onze brandwerende deuren en puien. Een dynamische functie met vrijheid en zelfstandigheid waarin veel kansen zijn om je te ontwikkelen. Door jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet jij nieuwe en bestaande klanten aan je te binden en hierdoor netwerk op- en uit te bouwen. Net als al je collega’s bij MHB lever je de kwaliteit waarmee wij ons weten te onderscheiden op de markt en waar we super trots op zijn. Gebouweigenaren van onze projecten kiezen er steeds vaker voor om het specialistische onderhoud van onze producten door MHB zelf te laten uitvoeren. MHB heeft unieke, gepatenteerde producten, welke worden toegepast op de meest bijzondere locaties. De projecten zijn heel divers en lopen uiteen van de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer tot de hoogste houten woontoren van Europa, HAUT. Maar ook ziekenhuizen zoals het Radboud UMC en het trainingscomplex van PSV. Kortom; voor jou is er geen dag hetzelfde! Dit ga je doen Als Service Coördinator zorg je ervoor dat alles soepel verloopt bij onze onderhouds- en servicewerkzaamheden. Je hebt veel contact met klanten, collega’s en leveranciers, en je regelt zaken op het gebied van verkoop, techniek en organisatie. Samen met de collega’s van Buitenmontage ben je verantwoordelijk voor de service en onderhoudscontracten van onze brandwerende deuren en puien. Jij onderhoudt contact met onze klanten, bouwt solide relaties met hen op en kunt daarom snel inspelen op hun specifieke wensen en eisen. Je werkt zowel op kantoor in Herveld als op locatie bij klanten. Tijdens klantbezoeken geef je advies, denk je mee over oplossingen en voorzie je de klant van productinformatie. Je rapporteert aan het hoofd van de Buitenmontage. In het kort: Je coördineert de onderhoud-, storing- en reparatiewerkzaamheden. Je werkt offertes uit. Je handelt (financiële) werkrapportages af. Maak kennis met MHB MHB is het op 3 na oudste familiebedrijf in Nederland, gevestigd in Herveld. Als familiebedrijf hebben wij extra oog voor onze mensen. In 350 jaar zijn we uitgegroeid tot een succesvolle internationale onderneming. Bij MHB werken ruim 200 gedreven vakmensen aan één missie: “meer licht”. MHB voert haar eigen unieke gevelsystemen die zijn opgebouwd uit gepatenteerde uiterst slanke stalen profielen. Uniek is het feit dat we deze profielsystemen zowel ontwikkelen als produceren, om vervolgens unieke ramen, deuren, gevels en binnenwanden te ontwerpen en monteren.

31 Augustus 2023 - lees meer ...

Monteur Onderhoud en Reparaties

Schiphol Zuid-Oost - TCR Nederland

Monteur Ground Support Equipment - Fulltime Dienstverband: 40 uur (Fulltime) Salarisindicatie: € 2.650 - € 3.000 (uitloop mogelijk) Locatie: Schiphol Zuidoost Wil jij werken in een van de meest dynamische omgevingen die Nederland rijk is? Solliciteer dan bij TCR Nederland, en kom letterlijk óp Schiphol te werken! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die ons monteursteam wil komen versterken! Bij TCR werken we met zogeheten Ground Support Equipment (GSE). Dit is een verzamelnaam die gebruikt wordt voor al het technisch rijdend materiaal dat rondom vliegtuigen wordt gebruikt. TCR verhuurt dit materiaal, en zorgt ook voor het onderhoud, in onze eigen workshop op Schiphol-Zuidoost. De functie Dus, ben jij een echte techneut die er van houdt om te sleutelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal je tijdens je werk bij TCR vooral bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je pleegt preventief onderhoud en voert inspecties uit aan machines en voertuigen; Je lost storingen op en doet reparaties aan machines en voertuigen; Je herkent en analyseert (non routine) technische storingen; Je doet verbetervoorstellen. Bij TCR Nederland hebben we 5 units, binnen deze 5 units werk je in een team dat bestaat uit een Teamleider, Junior Teamleider en andere monteurs. Verder zal je ook samenwerken met onze werkvoorbereiders en Workshop manager. Als je allround inzetbaar bent is er ook de mogelijkheid om nooddiensten te gaan draaien. Op Schiphol gaat het werk 24 uur per dag door!

31 Augustus 2023 - lees meer ...

Monteur Service & Onderhoud

Amsterdam - Joerns Healthcare

MONTEUR SERVICE & ONDERHOUD Ben jij een technisch talent dat zich thuis voelt bij het onderhouden en repareren van elektrische medische zorghulpmiddelen? Heb je een sterk gevoel voor zelfstandigheid en de vaardigheden om onderhoudsprojecten van begin tot eind te beheren? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Wat houdt de functie in? Als Servicemonteur binnen ons team, speel je een cruciale rol bij het uitvoeren van technisch onderhoud en wettelijke keuringen aan diverse zorghulpmiddelen. Je werkt voornamelijk in ziekenhuizen en zorginstellingen, waarbij je verantwoordelijk bent voor de installatie en het onderhoud van verschillende apparatuur, zoals bedden, tilliften, matrassen en pompen. Naast je technische taken ben je het gezicht van ons bedrijf en verstrek je informatie over onze producten, assisteer je met retourzendingen en lever je uitmuntende service. In deze buitendienstfunctie organiseer je zelfstandig je routes op basis van de planning, zorg je voor je voertuig en onderhoud je de benodigde administratie, waaronder productgegevens, keuringsrapporten en servicebonnen.

29 Augustus 2023 - lees meer ...

Filteren