122 vacatures gevonden

Ploegchef Extrusie (3 ploegendienst)

Steenwijk - DYKA

Wie zijn wij? Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie. Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden. Wat ga je doen? De functie van Ploegchef Extrusie is zeer divers waarin een balans is tussen de factor mens en proces. Het hoofddoel van de functie is dat je de geplande productie realiseert binnen de gestelde kaders. Hierbij is de factor mens van cruciaal belang en is het mede aan jou om je team dusdanig te faciliteren, te sturen en te coachen zodat zij dit hoofddoel optimaal kunnen bereiken. Een greep uit je takenpakket: Productievoortgang beheersen, waarbij voldaan wordt aan de normen t.a.v. veiligheid, kwaliteit en kwantiteit en de vastgestelde leververplichtingen; Productieopdrachten zo efficiënt mogelijk laten uitvoeren, waarbij personeelsplanning, machineplanning en werkvoorraadbeheer noodzakelijke elementen zijn; Aansturen van het team, met focus op samenwerken, flexibele inzet en doelgericht werken; Continue verbetering van productieprocessen, veiligheid en kwaliteit op de werkvloer.

Gisteren - lees meer ...

Operator Extrusie C

Steenwijk - DYKA

Wie zijn wij? Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie. Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden. Wat ga je doen? De functie van Operator Extrusie C is een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en bijsturen van de toegewezen extrusielijnen en de bijbehorende volgapparatuur. Dit zorgt ervoor dat de vereiste productkwaliteit en kwantiteit wordt gerealiseerd. Je werkt samen met een team van enthousiaste medewerkers (in 3-ploegendienst gedurende het inwerktraject en 5-ploegendienst wanneer je volledig zelfstandig kunt werken) waarbij jij overleggen voert met de Ploegchef en/of de 1e Man ten aanzien van de werkverdeling. Met de kwaliteitsdienst heb jij gesprekken inzake het eerste product en draag je informatie over tijdens de ploegwisseling. Je werkt bij DYKA altijd veilig en handelt volgens de veiligheidsvoorschriften. Voorkomende werkzaamheden zijn onder meer: Het instellen van extruders op voorgeschreven waarden conform de instellijst met behulp van een terminal; Het ombouwen en opstarten van een extruder; Het uitvoeren van de eerste visuele controle, waarbij je bepaalt of de productie voortgezet kan worden of dat er bijstellingen/correcties nodig zijn; Het afgeven van monsters aan de kwaliteitsafdeling; Het controleren en bijsturen van het extrusieproces van de verschillende lijnen met behulp van meetapparatuur en regelaars; Het controleren/meten van producten, het beoordelen of producten binnen de specificatie vallen; Het afkeuren van producten indien dit noodzakelijk is, het nabewerken van producten en het declareren van afkeur in het productie management systeem; Het signaleren en opheffen van (kleine) storingen, waarbij jij de keuze kan maken of de technische dienst opgeroepen dient te worden indien er sprake is van grote storingen.

Gisteren - lees meer ...

Matrijzenmaker

Steenwijk - DYKA

DYKA is veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie. Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden. Wat ga je doen? Als Matrijzenmaker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vervaardigen van productiegereedschap en machineonderdelen. Je zorgt ervoor dat de productiegereedschappen voor de voortgang van de productie worden bewerkt. Het is belangrijk dat de productieafdelingen op tijd de gereedschappen in kunnen zetten. Je maakt onderdeel uit van een team van zeer ervaren Matrijzenmakers, onder leiding van de Manager Gereedschapsmakerij. Voorkomende werkzaamheden zijn onder andere: Vervaardigen, repareren, modificeren van onderdelen middels diverse verspanende technieken. Montage en demontage van productiegereedschappen.

Gisteren - lees meer ...

Senior CNC Draaier

Steenwijk - DYKA

Wil jij ook aan het werk in een innovatieve omgeving, waar veiligheid en kwaliteit op nummer één staat? Kom dan werken bij DYKA! Als Senior CNC Draaier ben je dé specialist in het produceren van producten voor klantspecifieke orders. Je houdt je bezig met het juist instellen, ombouwen en besturen van een CNC gestuurde draaibank voor het produceren van op maat gemaakte producten. Wie zijn wij? Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie. Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden. Wat ga je doen? Als Senior CNC Draaier ben je dé specialist in het produceren van producten voor klantspecifieke orders. Je houdt je bezig met het juist instellen, ombouwen en besturen van een CNC gestuurde draaibank voor het produceren van op maat gemaakte producten. Je taken bestaan onder andere uit: Zelfstandig programmeren van een CNC gestuurde draaibank; Instellen en bedienen van laserprinters; Inbouwen van gereedschappen in de draaibank (beitels, boorbaren klemmen, etc.); Maken van proefstukken aan de hand van een K-tekening en aapassen van het programma wanneer de maatvoering niet conform de K-tekening is; 3D metingen uitvoeren aan de hand van het meetrapport en eventuele aanpassingen doen als er sprake is van afwijkingen; Opstarten, coördineren en aansturen van werkzaamheden binnen de cluster; Geven van advies, aandragen van oplossingen en verbetervoorstellen aan de leiding.

Gisteren - lees meer ...

CNC Frezer

Steenwijk - DYKA

Wie zijn wij? Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie. Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden. Wat ga je doen? Als CNC frezer ben je verantwoordelijk voor: Het vervaardigen van onderdelen t.b.v. nieuwbouw, modificatie en reparatie van productiemiddelen met behulp van of zonder tekeningen; Instellen en bedienen van de vijf assige bewerkingscentra met of zonder ondersteuning CAM.

Gisteren - lees meer ...

Servicecoördinator / Planner

Katwijk aan Zee - CraneSolutions

CraneSolutions B.V. in Katwijk is een begrip in de markt van hijswerktuigen. Al jarenlang nemen wij een prominente plaats in op de markt als het gaat om hijsoplossingen zowel boven als onder de haak. CraneSolutions B.V. staat bekend om de specialistische, no-nonsense en innovatieve werkwijze. Servicecoördinator / Planner (fulltime) In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen, aansturen en coördineren van de werkzaamheden voor onze Servicemonteurs. Je zorgt ervoor dat zij iedere dag met de juiste producten en gereedschappen op pad gaan en je bent voor klanten en collega’s een belangrijk aanspreekpunt. Binnenkomende storingen gooien regelmatig jouw planning om maar jij weet dan de rust te bewaren en de werkzaamheden op de juiste manier te coördineren. Je denkt oplossingsgericht en je bent stressbestendig en klantvriendelijk. Daarbij werk je graag in een team en is het voor jou geen probleem om de collega’s op de afdeling te vervangen bij hun afwezigheid. Wat neem je mee? Je beschikt over een diploma op MBO of HBO-niveau in de richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde of soortgelijk; Je hebt werkervaring op het gebied van onderhoud, revisie en servicewerkzaamheden in een coördinerende rol; Je bent klantvriendelijk, zelfstandig en sociaal ingesteld; Je weet de balans te houden tussen de wensen van de klant en de belangen van de monteurs; Je hebt ervaring met (administratieve) processen.

28 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider afdeling Service

Katwijk aan Zee - CraneSolutions

CraneSolutions B.V. in Katwijk is een begrip in de markt van hijswerktuigen. Al jarenlang nemen wij een prominente plaats in op de markt als het gaat om hijsoplossingen zowel boven als onder de haak. CraneSolutions B.V. staat bekend om de specialistische, no-nonsense en innovatieve werkwijze. Werkvoorbereider afdeling Service (fulltime) In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor een optimale voorbereiding van de werkorders op de afdeling Service. Met jouw kennis van de techniek ben je uitstekend in staat om de juiste calculaties en offertes te maken voor onze klanten. Daarnaast behoud je het overzicht bij complexe vraagstukken en serviceprojecten. Jouw werkstijl laat zich omschrijven als planmatig en communicatief. Je kunt goed samenwerken met de collega’s op de afdeling en je bent een vraagbaak voor onze monteurs. Daarbij werk je graag in een team en is het voor jou geen probleem om de collega’s op de afdeling te vervangen bij hun afwezigheid. Wat neem je mee? Je beschikt over een diploma op MBO of HBO-niveau in de richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde of soortgelijk; Je hebt enige ervaring op het gebeid van onderhouds- revisie- en servicewerkzaamheden; Een klant- en servicegerichte instelling; Je hebt ervaring met MS-Office; Je hebt ervaring met (administratieve) processen. Kerntaken Het uitzoeken van onderdelen en uitwerken van calculaties en offertes naar aanleiding van inspecties; Het coördineren van service- en moderniseringsprojecten; Het bewaken van de levertijden en het tijdig constateren van afwijkingen van in de werkorder opgenomen materialen, werktijd en middelen; Het verzorgen van technische ondersteuning voor monteurs;

28 Maart 2023 - lees meer ...

Mechanical Engineer / Maintenance engineer

Raamsdonksveer - CSi palletising

Wie zijn wij? CSi is een dynamische, hands-on, projectgerichte organisatie in een internationale omgeving die klantgerichtheid, innovatie, betrouwbaarheid en teamwork hoog in het vaandel heeft staan. Onze medewerkers zijn gepassioneerd, worden gedreven door resultaten en zijn echte teamspelers. Ieder individu binnen CSi draagt bij aan ons succes en wordt gewaardeerd. Onze platte hiërarchie en open, informele cultuur stelt onze medewerkers in staat om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien. Op ons hoofdkantoor in Raamsdonksveer werken 150 medewerkers en zijn onder te verdelen in de afdelingen Staf, Sales, Nieuwbouw en Lifecycle Services. Maak kennis met de afdeling Lifecycle Services. Op deze afdeling richten we ons op de service- en Lifecycle support van de installaties bij onze klanten. Met een team van klantgerichte en bekwame serviceprofessionals bieden wij modificaties, spare parts, inspecties en onderhoud aan door operationele en technische ondersteuning, advies en training. Onze diensten ondersteunen onze klanten 24/7 voor maximale prestaties en beschikbaarheid van de installaties. Onze afdeling bestaat uit ongeveer 45 medewerkers verdeeld over vijf teams. Op deze afdeling hebben we een vacature voor een gecombineerde functie van Mechanical Engineer / Maintenance engineer Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor de mechanische engineering van meerdere modificatie projecten binnen de after sales omgeving van CSi. Het begeleiden van intern of extern uitbesteed engineering werk behoort ook tot je taken. Daarnaast ondersteun je onze after sales vestiging in Mexico en onze wereldwijde service partners op engineering gebied. Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het analyseren van maintenance, storing en reparatie data vanuit het veld en het vandaar uit verder ontwikkelen van pakketten zoals revisie, retrofits en onderhoudsschema’s (mechatronisch). Verder is het opzetten van Risk Based Maintenance programma’s bij en voor klanten een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Het is belangrijk dat je, als specialist op mechanisch en maintenance gebied, een goede relatie onderhoudt met onze hardware- en software engineers. De verdeling tussen de beide functietaken is een gemiddelde van 50/50 en is afhankelijk van zaken die op dat moment spelen in de dynamische after sales omgeving. De volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Ondersteunen tijdens het verkoopproces van de modificatie op gebied van haalbaarheid, scope definitie, kosten en planning. Werkt als lead tijdens het engineering proces als er andere mechanical engineers werkzaam zijn voor het project. Zorgdragen voor de as-built documentatie. Analyseren en beoordelen van inspectie- en onderhoudsrapportages en het ondersteunen van de daaruit voortvloeiende (onderhoud & reparatie) werkzaamheden. Analyseren van de onderhoudsbehoefte gedurende de levenscyclus van systemen. Het verzorgen van de juiste content met betrekking tot offertes voor spare parts, onderhoudsprogramma’s en servicecontracten. Technische ondersteuning bieden aan de Field Service Specialisten. Zorgen voor een goede input vanuit het perspectief van lifecycle service & support door deelname aan productontwikkelingsprojecten en overleg met de change control board. Ontwikkelen van retrofit programma’s en nieuwe lifecycle support producten en concepten. Opstellen, verstrekken en bijstellen van onderhoudsinstructies aan de hand van onderhoudsplannen.

27 Maart 2023 - lees meer ...

Junior / Medior R&D Engineer Analytical instrumentation

Waddinxveen - Omnitek

Wie zoeken wij? Ter versterking van ons R&D-team, dat altijd streeft naar het leveren van de volgende generatie hightech laboratoriuminstrumentatie, zijn we op zoek naar een enthousiaste, creatieve allround R&D Engineer. Je werkt nauw samen met de rest van een multidisciplinaire R&D-team dat elkaar uitdaagt om de beste oplossingen te ontwikkelen voor soms complexe problemen. Je bent nauw betrokken bij alle aspecten van productontwikkeling zoals: Ontwerp- en specificatieontwikkeling voor nieuwe instrumentatie en toepassingen, rekening houdend met functionele eisen, relevante normen en kosten Optimaliseren van bestaande ontwerpen op prestatie, kosten en/of montage Onderzoek naar nieuwe methodologieën, technologieën en hun toepassing Ontwerpen, bouwen en testen van prototypes Zorg voor rapporten en documentatie tijdens de R&D-fase en de release van het eindproduct Zoeken en verkrijgne van de benodigde componenten en onderdelen

23 Maart 2023 - lees meer ...

(Junior) Werkvoorbereider Bouw Gelderland

Gelderland - demt-flex

Over de Functie Als (junior) Werkvoorbereider Bouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Je werkzaamheden bestaan uit: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Renovatie Utrecht

Utrecht - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Renovatie ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Achter goed werk schuilt een goede voorbereiding. Een greep uit je werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Renovatie Zuid-Holland

Zuid-Holland - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Renovatie ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Achter goed werk schuilt een goede voorbereiding. Een greep uit je werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Renovatie Noord-Holland

Noord-Holland - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Renovatie ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Achter goed werk schuilt een goede voorbereiding. Een greep uit je werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Renovatie Gelderland

Gelderland - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Renovatie ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Achter goed werk schuilt een goede voorbereiding. Een greep uit je werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw Gelderland

Gelderland - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Utiliteitsbouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Een greep uit je werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw Utrecht

Utrecht - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Utiliteitsbouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Een greep uit je werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw Zuid-Holland

Zuid-Holland - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Utiliteitsbouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Een greep uit je werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw Noord-Holland

Noord-Holland - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Utiliteitsbouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Een greep uit je werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Woningbouw Gelderland

Gelderland - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Woningbouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Een greep uit jouw werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Woningbouw Utrecht

Utrecht - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Woningbouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Een greep uit jouw werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Woningbouw Noord-Holland

Noord-Holland - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Woningbouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Een greep uit jouw werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

Werkvoorbereider Woningbouw Zuid-Holland

Zuid-Holland - demt-flex

Over de Functie Als Werkvoorbereider Woningbouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Een greep uit jouw werkzaamheden: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

(Junior) Werkvoorbereider Bouw Noord-Holland

Noord-Holland - demt-flex

Over de Functie Als (junior) Werkvoorbereider Bouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Je werkzaamheden bestaan uit: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

(Junior) Werkvoorbereider Bouw Zuid-Holland

Zuid-Holland - demt-flex

Over de Functie Als (junior) Werkvoorbereider Bouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Je werkzaamheden bestaan uit: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

23 Maart 2023 - lees meer ...

(Junior) Werkvoorbereider Bouw Utrecht

Utrecht - demt-flex

Over de Functie Als (junior) Werkvoorbereider Bouw ben je de verbindende factor in het projectteam en lever je een essentiële bijdrage aan onze bouwprojecten. Je regelt de voorbereiding op een proactieve manier en communiceert dit op een duidelijke manier naar alle partijen. Je werkzaamheden bestaan uit: Het controleren van de werk- en productietekeningen;Uitwerken van berekeningen en relevante tekeningen;Als Werkvoorbereider Bouw ben jij de schakel tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats;Het controleren en toetsen van werktekeningen van verschillende onderaannemers en toeleveranciers;Je werkt nauw samen met de afdeling uitvoering, inkoop, calculatie en administratie.

22 Maart 2023 - lees meer ...

Filteren