45 vacatures gevonden

Servicemonteur onderhoud

Apeldoorn - Explora

Als servicemonteur bij Explora ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van garage apparatuur. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: - Onderhoudswerkzaamheden aan garage apparatuur - Certificeringswerkzaamheden aan garage apparatuur - Onderhouden van contact met de klant - Adviseren van de klant - Rapporteren van de uitgevoerde werkzaamheden en gemaakte afspraken - Beheren van de autovoorraad

Gisteren - lees meer ...

Installatiemonteur

Ede - Explora

Als installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van garageapparatuur voor autowerkplaatsen. Je werkt in een klein team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de installatie van een groot gedeelte van de nieuwe hefbruggen in heel Nederland.  Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit: - Installeren van het groter materieel in (auto-)werkplaatsen. Zoals remmen-/rollenbanken en hefbruggen in diverse grootte. Dit zijn reguliere schaarhefbruggen (bandenbruggen) tot grote 4-koloms bruggen voor vrachtwagens en stempelhefbruggen die uit de grond komen; - Demonstreren van de garageapparatuur aan de servicemonteurs op locatie voor een correcte bediening en werking.

Gisteren - lees meer ...

Eindmonteur/ inbedrijfsteller (Internationaal)

Vlaardingen - Houdijk Holland

Onze montageafdeling zorgt voor het monteren, bekabelen, testen van de door Houdijk verkochte biscuit feeding systemen. De Montage afdeling is tevens verantwoordelijk voor het op locatie monteren en inbedrijfstellen van de systemen. Dit gebeurt in een groot professioneel team, verdeeld over meerdere disciplines: binnen-montage, buiten-montage en inbedrijfstellen. Deze vacature, waarvoor wij momenteel meerdere posities hebben, richt zich op het inbedrijfstellen van deze systemen.  Werkzaamheden - Uitvoeren van de montage van een systeem, inclusief het afstellen, inregelen en functioneel beproeven van het systeem. Dit kan zowel op de eigen locatie in Vlaardingen geschieden als bij een toeleverancier. - Zelfstandig opbouwen van de installatie (inclusief de elektrische aansluiting) bij onze klanten in het binnen- en buitenland. - Aansturen van een groep (mogelijk lokale) monteurs. - Inbedrijfstellen van en/of service verlenen aan de geleverde systemen. - Trainen en ondersteunen van operators en onderhoudsmonteurs bij de klant.

8 Januari 2018 - lees meer ...

Software engineer

Vlaardingen - Houdijk Holland

Als Software engineer bij Houdijk Holland richt je je op het ontwerpen, programmeren en besturingsmatig inbedrijfstellen van de door Houdijk ontwikkelde toevoer- en sorteermachines. Je draagt zorg voor de juiste instellingen van de machine en voert test- en verbeterprogramma’s uit. Je bent betrokken bij de machine tot aan aflevering bij de (internationale) klant waardoor reizen een belangrijk onderdeel is van de functie. Het team software engineering bestaat momenteel uit 9 software engineers.  Werkzaamheden - Bestuderen, analyseren en interpreteren van de met de klant overeengekomen functionele specificatie en deze in samenwerking met de andere engineers vertalen naar een werkingsconcept. - Verrichten van een systeemanalyse om de verschillende oplossingsmogelijkheden te onderzoeken. - Schrijven van software voor de machinebesturing evenals diverse bedieningspanelen, servo systemen en veiligheidssystemen. - Testen van de software op de gebouwde systemen en zo nodig op locatie assisteren bij de inbedrijfstelling. - Opstellen benodigde documentatie. - Verder ontwikkelen van de software door het analyseren van de eisen/wensen van klanten/medewerkers en de mogelijkheden van de software biedt.

8 Januari 2018 - lees meer ...

Development Engineer

Heerhugowaard - Geerts Metaalwaren

Wij zoeken een Development Engineer / Constructeur-tekenaar. Het betreft een veelzijdige functie binnen een familiebedrijf met groeiambitie. Functieprofiel Als Development Engineer ben je betrokken bij het ontwerpen en verder ontwikkelen van onze producten en gereedschappen. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het opstellen van werktekeningen en detailtekeningen, de revisie van bestaande tekeningen en de begeleidingen van het maken van proefstukken. Verder speel je een grote rol in de uitvoering van (verbeter)projecten binnen het bedrijf en houd je je bezig met de analyse van tekeningen, schetsen en oplossingsrichtingen om in een vroeg stadium zoveel mogelijk knelpunten te herkennen en op te lossen. Deze werkzaamheden voer je uit onder leiding van de R&D Manager en in nauw overleg met je collega’s van de Productie, het Bedrijfsbureau, de Gereedschapsmakerij en de afdeling Sales & Marketing.  We verwachten dat de Development Engineer een grote passie heeft voor techniek en graag meehelpt om ideeën om te zetten in concrete producten en gereedschappen en collega’s ondersteunt met de uitvoering van (verbeter)projecten. Als Development Engineer heb je een belangrijke rol in het halen van de jaardoelen van de organisatie op het gebied van het ontwikkelen van hoogwaardige en innovatieve oplossingen.  

4 Januari 2018 - lees meer ...

Bouwkundig Tekenaar

Rotterdam - AquaServa Nederland

Wij zijn op zoek naar een BOUWKUNDIG TEKENAAR voor de branddivisie van AquaServa Nederland B.V. te Rotterdam. Onderdeel van de Value8 Tech Group; een partner voor haar klanten op het gebied van fysieke veiligheid.  AquaServa biedt integrale gebouwveiligheid op gebied van elektra-, drinkwater-, gas-, lucht- en brandveiligheidsinstallaties. U kunt daarbij denken aan installatieadviezen, veiligheidskeuringen, NEN-inspecties, besparingsadviezen, bouwkundige begeleiding, filterproducten en ondersteunende software.  Resultaatgebieden: De taak voor de bouwkundig tekenaar is het opnemen van gebouwen en ruimtes, en deze gegevens omzetten naar een plattegrond. Daarnaast zal je bouwtekeningen vertalen naar plattegronden.

3 Januari 2018 - lees meer ...

Operations engineer

Den Haag - Rijksoverheid

Operations engineer Justitiële Informatiedienst Functieomschrijving De Justitiële Informatiedienst werkt aan hoogwaardige informatiesystemen voor het ministerie van Justitie en Veiligheid. Voor een veilige en rechtvaardige samenleving is betrouwbare registratie en uitwisseling van digitale informatie van cruciaal belang. Daarom ontwikkelen we continu nieuwe infrastructuren en waar nodig optimaliseren we deze. Als operations engineer speel je in dit proces een belangrijke rol. Als operations engineer bedenk, implementeer en beheer je complexe infrastructuren. Je begeleidt daarin ook minder ervaren teamleden en stimuleert zo het optimaliseren van de kwaliteit van de op te leveren producten. Je stelt richtlijnen op voor de exploitatie van een applicatie en je realiseert en borgt de uitvoering hiervan in het gehele proces, vanaf initiatie tot en met productie. Vervolgens transporteer je de applicatie naar de omgevingen en monitor je of die beschikbaar is en correct functioneert. Dit houdt in dat je voor de verschillende omgevingen deployment, batch en monitor scripts bouwt, test en uitvoert. Als operations engineer ben je lid van één van de DevOps-teams die zijn samengesteld uit development engineers, test engineers en operations engineers. Voor het ontwerpen, bouwen, testen en het in productie nemen van applicaties hanteert het DevOps-team de Agile-/Scrum-methodiek in combinatie met Engineering Practices for Continuous Delivery.

28 December 2017 - lees meer ...

Commissioning Engineer

Wieringerwerf - HGG

Heb je ervaring met het inbedrijfstellen en testen van complexe machines en reis je graag de wereld rond? Wil jij bovendien altijd al deel uitmaken van een dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de afdeling assemble & build zoeken wij een enthousiaste: Commissioning Engineer Standplaats: Wieringerwerf, fulltime Over de functie Als Commissioning Engineer installeer, assembleer en test je, met hulp van de klant, machines veelal op locatie. Je verzorgt SAT-tests, lost storingen op, voert updates en wijzigingen door maar traint ook de lokale medewerkers en klanten. Bij grotere projecten coördineer en stuur je lokale onderaannemers aan waarbij je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van het eindresultaat. Dagelijkse werkzaamheden Bouwen van machines volgens specificaties en kwaliteitsnormen in onze werkplaats. Assembleren, installeren en testen van machines op locatie bij de klant. Begeleiden en opstarten van de productie bij de klant. Instrueren en/of coördineren van trainingen van zowel eigen medewerkers als lokale (klant)medewerkers. Behalen van en laten ondertekenen van een SAT-certificaat.

27 December 2017 - lees meer ...

Product Engineer

Geldrop - Tiger Nederland

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie én wil jij de kans krijgen om bij te dragen aan de ontwikkeling van een succesvol productportfolio? Ben jij daarnaast een kei in het ontwikkelen van productideeën? Dan zijn wij bij Tiger op zoek naar jou! Product Engineer standplaats: Geldrop, fulltime Wat ga je doen? Als Product Engineer inventariseer, definieer, ontwikkel en realiseer je productideeën en concepten binnen het opgestelde jaarplan en de vastgestelde projectactiviteiten en –planning. Je doel is om producten en producttoepassingen te realiseren die commercieel haalbaar zijn en bijdragen aan een succesvol winstgevend productportfolio en optimaal bedrijfsresultaat. Jij bent de keyspeler als het gaat om de vertaling van productidee naar realiseerbaar en produceerbaar eindproduct. In deze functie rapporteer je aan de Design & Development Director. De kerntaken zijn als volgt: • Je doet voorstellen tot vernieuwing en innovatie in het productportfolio van Coram. • Je analyseert en beoordeelt productvoorstellen. • Je inventariseert normen en wetgeving en ondersteunt bij de kwaliteitswaarborging. • Je maakt meerdere conceptontwerpen en productvisualisaties (rendering). • Je maakt preliminary en final 3D CAD-modellen en 2D technische tekening bestanden met SolidWorks. • Binnen de design guidelines ontwikkel je op gefaseerde wijze het productontwerp. • Je zorgt voor de realisatie van de productie binnen het projectplan met als doel tot een juiste kwaliteit en marktprijs te komen. • Je maakt deel uit van (multidisciplinaire) projectteams waarbij je een coördinerende rol vervult. • Je voorziet alle relevante partijen van correcte en up-to-date technische projectinformatie. • Je verkent producttechnieken, vormgeving, materialen en toetst de toepasbaarheid hiervan binnen het productaanbod.

22 December 2017 - lees meer ...

Mechanical Engineer Automotive

Utrecht - Tribus Group

De werkzaamheden - Inventariseren en doorspreken van technische ontwerpen met de projectverantwoordelijke. - Zelfstandig ontwerpen van constructies en uitvoeren van berekeningen. - Zelfstandig vervaardigen van (deel)constructies, detail- en samenstellingstekeningen. - Modelleren van complexe onderdelen. - Omzetten van 3D tekeningen in 2D werktekeningen. - Contact onderhouden met leveranciers van ontwikkelde en ontworpen onderdelen. - Ondersteuning bij ontwerp releases, proto-bouw, testing en overdracht van projecten naar productie. - Signaleren van mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. Kortom een veelzijdige functie waarin je veel samenwerkt met projectteams en de productiemedewerkers.

22 December 2017 - lees meer ...

Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

Middenbeemster - Nijdra Group

Jouw functie: Lijkt het je wat om een belangrijke bijdrage te leveren aan de sterke groei die onze organisatie ondervindt? En ben jij een Technisch Commerciële binnendienst tijger die het in zich heeft om Account manager te worden? Nijdra Group telt ongeveer 100 werknemers en wij zoeken op korte termijn naar een enthousiaste Technisch Commercieel binnendienst medewerker die affiniteit heeft met techniek. Wil je doorgroeien tot Account manager? Dan zoeken wij jou! In jouw rol ben jij de spil tussen de klant en onze organisatie en weet jij als geen ander de wensen van de klant te doorgronden. Hierbij draag je zorg voor een goede administratieve organisatie van de binnendienst. Het calculeren van verkoopprijzen. En op termijn het onderhouden van accounts.  Inhoud werkzaamheden: - Het berekenen van kostprijzen, verkoopprijzen, orderresultaten e.d. - Intern bewaken van offertes. - Het verrichten van voor- en nacalculaties. - Het bewaken en opvolgen van uitgebrachte offertes. - Verzamelen gegevens over producten, markten en/of (mogelijke) klanten. - Administratieve werkzaamheden t.b.v. de verkoop. - Ondersteuning van de buitendienst. - Het bewaken en opvolgen van het klanttevredenheidsonderzoek. - Het bezoeken van klanten en het plegen van marktonderzoek met als doel het vinden van nieuwe klanten. - Het aanwezig zijn bij bijeenkomsten met klanten in het kader van de verkoop. - Het optreden namens de Nijdra Group tijdens beurzen. - Het onderhouden van contacten met de aan hem toegewezen klanten. - Het organiseren van activiteiten in het kader van de verkoop (beurzen, bijeenkomsten, opzet documentatie etc.). - Het coördineren van projecten.

21 December 2017 - lees meer ...

CNC Draaier

Middenbeemster - Nijdra Group

Nijdra Group telt ongeveer 100 werknemers en wij zoeken op korte termijn naar een ervaren CNC Draaier. Als CNC Draaier zal je zelfstandig diverse CNC machines programmeren, instellen en bedienen. De productiegrootte betreft kleine tot middelgrote series met zeer nauwkeurige toleranties. Er wordt gewerkt met een Fanuc besturingssysteem. Nijdra Group volgt de technische ontwikkelingen op de voet. Hiervoor maken we gebruik van een zeer moderne machinepark en is vakmanschap van zeer groot belang. - Het lezen van tekeningen en het analyseren van de juiste bewerkingsvolgorde - Het schrijven van bewerkingsprogramma’s voor CNC-bewerking - Eventueel wijzigen van bestaande programma’s ter optimalisering van het productieproces - Kennis van Fanuc besturingssysteem is een pré - Controle (meten) van de eigen productie

21 December 2017 - lees meer ...

Tekenaar constructeur

Zwolle - Robertpack Industrial & Packaging Equipment

In verband met uitbreiding zoeken wij voor onze afdeling Engineering een:  Tekenaar constructeur (project-engineer)  Robertpack is systeem integrator van robotsystemen en werkt samen met o.a. Yaskawa Motoman en Fanuc Robotics. Robots worden projectmatig ingezet voor handling, pick & place, verpakken in dozen en kratten en palletiseren. De projecten kunnen variëren van eenvoudige caseloaders tot complete eindverpakkings- en palletiseerprojecten. Met haar meer dan 40 jaar ervaring en talrijke creatieve en betrouwbare oplossingen, is Robertpack een belangrijke en toonaangevende speler in de markt.  De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Projectengineering t.b.v. verkochte projecten en het vertalen van concepten in concrete technische oplossingen - Opstellen van specificaties voor in te kopen transportsytemen en andere inkoopdelen - Het ontwerpen en uitwerken van robot grijpersystemen, machineframes voor robotcellen en diverse, niet standaard transportsystemen

21 December 2017 - lees meer ...

(Voorman) Betonreparateur

Opheusden - GMB Services

Onze opdrachtgevers zijn vooral drinkwaterbedrijven, waterschappen en industrie. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door een totaaloplossing te bieden. Dat is niet alleen gemakkelijk, het is ook efficiënt.  De afdeling Betontechniek van GMB Services wil het team graag uitbreiden met een fulltime  (Voorman) Betonreparateur m/v   Taken en verantwoordelijkheden De taken en verantwoordelijkheden bestaan onder meer uit:  - Handmatig repareren van betonschades - Betonspuiten - Injecteren van scheuren - Aanbrengen van beschermlagen op beton - Uitvoeren van conserveringswerkzaamheden - Bekijken en beoordelen van alternatieve oplossingen - Begeleiden van leerling-/ aankomend betonreparateurs - Actief toepassen van de voorschriften op het gebied van veilig werken, arbo en milieu

21 December 2017 - lees meer ...

Leerling betonreparateur

Opheusden - GMB Services

Onze opdrachtgevers zijn vooral drinkwaterbedrijven, waterschappen en industrie. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door een totaaloplossing te bieden. Dat is niet alleen gemakkelijk, het is ook efficiënt.  De afdeling Betontechniek van GMB Services wil het team graag uitbreiden met een  Leerling-/aankomend betonreparateur m/v   Taken en verantwoordelijkheden De taken en verantwoordelijkheden bestaan onder meer uit: - Handmatig repareren van betonschades - Betonspuiten - Injecteren van scheuren - Uitvoeren van conserveringswerkzaamheden - Actief toepassen van de voorschriften op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu

21 December 2017 - lees meer ...

Installatiemonteur

Rijssen - Ter Harmsel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor onder andere: Het zelfstandig installeren en onderhouden van werktuigbouwkundige installaties bij zowel particulieren als bedrijven.

21 December 2017 - lees meer ...

Assemblage monteur

Rhenen - Medexs

Wij zijn opzoek naar een assemblage monteur in Rhenen voor een fulltime functie voor 40 uur in de week.  Je zal hierbij zelfstandig bezig zijn met het assembleren van luchtverdelers voor operatiekamers in ziekenhuizen en clean rooms in de farmaceutische industrie. Naast het assembleren van de machines wordt er van je verwacht dat je proactief mee denkt en eventuele afwijkingen signaleer.  Je kan hierin ook jouw eigen inbreng los laten voor het verbeteren van het product.

20 December 2017 - lees meer ...

Servicemonteur

Tilburg - Konecranes

Wil jij werken op hoogte? Konecranes groeit, wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een servicemonteur voor de regio Tilburg! Konecranes B.V. biedt een afwisselende baan binnen een dynamische onderneming, de ondersteuning van een internationale groep, ruime opleidingsmogelijkheden, een servicewagen en een uitstekend salaris. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng, en je gaat werken met veel verschillende technieken, zelfstandig of in teamverband: kortom een uitdagende functie, waar geen dag hetzelfde is! Doel: Als servicemonteur werk je op locatie binnen je eigen klantenkring. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van periodieke inspecties, onderhoud, reparaties en moderniseringen aan diverse typen en merken hijskranen en de rapportage hiervan. Je bent een zeer belangrijke schakel in de relatie met onze klanten en je zorgt voor een optimale dienstverlening. Als servicemonteur heb je een afwisselende baan met een grote verantwoordelijkheid.

19 December 2017 - lees meer ...

Bouwkundig constructeur

Beilen - Bouwkundig Ingenieursbureau HOC

HOC bv is een adviesbureau voor bouwfysica, funderingstechniek en constructies in beton, staal, hout en metselwerk. Ons bureau is kleinschalig en heeft een pragmatische, doelgerichte en persoonlijke instelling. Korte, informele lijnen en een platte structuur dragen bij aan een prettige werksfeer. Ons kantoor is zeer goed bereikbaar. Met de auto op 1 minuut van de A28 en met de trein 5 fietsminuten.  Wegens groei zijn wij op zoek naar een:  Ervaren constructeur en een pas afgestudeerde bouwkundige   Als ervaren bouwkundig constructeur ontwerp en bereken je zelfstandig allerhande bouwkundige constructies. Je overlegt en adviseert over constructieve zaken met architecten en andere projectteamleden. Controleert werk van derden. Coördineert en begeleidt tekenaars en constructeurs projectmatig.  Ben je pas afgestudeerd? Gezamenlijk met tekenaars en andere constructeurs werk je aan projecten op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw. Een praktische benadering heeft jouw voorkeur. Berekeningen in beton, staal, hout en funderingsconstructies behoren tot het takenpakket.

14 December 2017 - lees meer ...

Constructiebankwerker / Lasser

Schijndel - Constructie- Lasbedrijf J. Verhagen B.V.

Als Constructiebankwerker / Lasser ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het samenstellen van staalconstructies en het uitvoeren van laswerkzaamheden. Je valt onder de dagelijkse leiding van de werkplaats chef.  Als Constructiebankwerker / Lasser kun je de volgende werkzaamheden:  - Samenstellen van onderdelen volgens tekening - Aftekenen van Gaten en positieplaten - Het aflassen van staalconstructie onderdelen - Bijkomende werkzaamheden en bewerkingen zoals reinigen van gelast materiaal doormiddel van slijpen ect. - Uitvoeren van zelfcontrole en nacontrole - Assisteren buitendienst/monteur indien nodig. Het aanpikken, plaatsen en monteren van diversen constructie en staaldelen vanaf werktekening. Eventueel ook diversen laswerkzaamheden (BMBE). Als monteur bent u samen met collega’s of zelfstandig verantwoordelijk voor het plaatsen/lassen van de staalconstructie - Naast de werkzaamheden als constructiebankwerker / lasser ben je ook bereid om de volgende werkzaamheden te verrichten zoals platen maken, knippen, ponsen

5 December 2017 - lees meer ...

Software engineer

Almelo - Tyro Remotes

In de functie van software engineer werk je nauw samen met hardwareengineering. Het kunnen lezen en begrijpen van pcb-schema’s is daarom een pré. Je kunt vragen krijgen van de verkoopafdeling en samen met andere engineers sparren voor een oplossing op klant specifieke vragen. Je bent bezig om nieuwe software ontwikkelingen door te voeren voor onze afstandsbedieningen. Je handelt orders af die om klant specifieke software vragen en doet onderhoud aan bestaande software. Je bent de spil binnen het bedrijf die praktisch ingesteld is en klantgericht kan werken. Je bent collegiaal, hebt een proactieve houding en kunt gestructureerd werken.

4 December 2017 - lees meer ...

(deel)-Revisie monteur

Waardenburg - Rhenoy BV

Technisch Service Centrum Rhenoy is gespecialiseerd in de technische reparatie van grote schade’s aan auto’s. Hierbij richten wij ons geheel op leasemaatschappijen en fleetowners.  Een door ons ontwikkeld concept stelt ons in staat om een technische autoschade snel en efficiënt te repareren. Het monteren van gebruikte en gereviseerde voertuigdelen staat daarbij centraal.  Op dit moment zijn wij op zoek naar een fulltime (deel)-revisie monteur.   Over de functie Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:       - Het zelfstandig repareren van technische schades aan Motoren en Transmissies. - Het stellen van diagnoses - Het helpen van collega’s bij gecompliceerde vraagstukken - Het realiseren van een hoge kwaliteit

1 December 2017 - lees meer ...

Demonteur

Waardenburg - Rhenoy BV

Rhenoy BV is al jaren een belangrijke speler als het gaat om auto-onderdelen. Een van de kernactiviteiten is het leveren van alternatieve onderdelen.  Het demonteren van jonge schadeauto’s, het reviseren van technische onderdelen en het importeren van nieuwe onderdelen vormen de basis van de succesvolle groei die het bedrijf doormaakt. Een door Rhenoy BV ontwikkeld concept is revolutionair in de automobielbranche en wordt Europees uitgerold onder de naam Approved Green.  Op dit moment hebben wij een vacature voor de volgende full-time functie: Demonteur   Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit: - Het zelfstandig demonteren van onderdelen van auto’s ten behoeve van de verkoop van deze onderdelen. - Het uitvoeren van demontage-, reparatie- en kleine revisiewerkzaamheden aan technische delen zoals motoren en versnellingsbakken.

1 December 2017 - lees meer ...

Algemeen Medewerker Demontage

Waardenburg - Rhenoy BV

Rhenoy BV is al jaren een belangrijke speler als het gaat om auto-onderdelen. Een van de kernactiviteiten is het leveren van alternatieve onderdelen.  Het demonteren van jonge schadeauto’s, het reviseren van technische onderdelen en het importeren van nieuwe onderdelen vormen de basis van de succesvolle groei die het bedrijf doormaakt. Een door Rhenoy BV ontwikkeld concept is revolutionair in de automobielbranche en wordt Europees uitgerold onder de naam Approved Green.  Op dit moment hebben wij een vacature voor de volgende full-time functie:  Algemeen Medewerker Demontage   Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit: - Het assisteren van de demonteurs. - Het assisteren van de magazijnmedewerker - Het wassen van Motoren en Versnellingsbakken - Het fotograferen van onderdelen alvorens ze het magazijn in gaan

1 December 2017 - lees meer ...

CNC Draaier

Middenmeer - TEMPO Trommels & Rollen

CNC Draaier (Tempo Trommels en Rollen) Functieomschrijving In de functie van CNC Draaier bedien en programmeer je zelfstandig de CNC aangestuurde machines. Er wordt onder andere gewerkt met Doosan Puma en Emcomat. Je werkt autonoom en er worden kleine en grote series geproduceerd. Je bent gewend om onder tijdsdruk te werken, bent oplossingsgericht en levert het werk binnen de gestelde termijn af.

30 November 2017 - lees meer ...

Filteren