61 vacatures gevonden

Elektromonteur

Ootmarsum - Agro-NRG

Agro-NRG zoekt op korte termijn een elektromonteur!  Als medewerker elektrotechniek van Agro–NRG ben je verantwoordelijk voor de elektrotechnische voorbereiding en uitvoering van onze Zon-PV installaties, vanaf het moment dat de opdracht afgesloten is tot aan het opleverrapport. Je werkt hierbij nauw samen met onze werkvoorbereider en monteurs.  Wat ga je doen? Je dagelijkse bezigheden bestaan onder andere uit de volgende taken: - Instellen bijbehorende monitoringssystemen en visuele weergave apparatuur. - Analyseren en oplossen van storingen aan elektrotechnische installaties. Overleggen met c.q. inschakelen van (externe, soms Duitssprekende) specialisten bij problemen die niet zelf verholpen kunnen of mogen worden. - Bepalen van het onderhoudsschema, de inspectiepunten en de benodigde onderdelen. - Uitvoeren van (fysieke) controles van de installaties en bevindingen vastleggen.

15 Maart 2018 - lees meer ...

Electricien

Ede - EWiS B.V.

Wil jij een vaste baan met een goed salaris, dan moet je bij EWiS zijn!!  Zie jij het als een uitdaging om elke dag samen met je team de mooiste installaties in Nederland te maken. Wil jij jezelf ontwikkelen tot allrounder, dan past EWiS wellicht bij jou!  Monteurs kunnen indien gewenst doorgroeien naar elektricien/servicemonteur/teamleider.  Elektriciens kunnen indien gewenst doorgroeien naar servicemonteur/teamleider.  Projecten worden tot in de puntjes voorbereid/klaar gezet en je werkt met de beste materialen en gereedschappen zodat de klussen bijna vanzelf gaan.  Wil jij een leuke baan bij een topbedrijf, solliciteer dan snel!

15 Maart 2018 - lees meer ...

Monteur zonnepanelen

Ede - EWiS B.V.

Wil jij een vaste baan met een goed salaris? Solliciteer dan bij EWiS!!  Zie jij het als een uitdaging om elke dag samen met je team de mooiste installaties in Nederland te maken. Wil jij jezelf ontwikkelen tot allrounder, dan past EWiS wellicht bij jou!  Monteurs kunnen indien gewenst doorgroeien naar elektricien/servicemonteur/teamleider.  Elektriciens kunnen indien gewenst doorgroeien naar servicemonteur/teamleider.  Projecten worden tot in de puntjes voorbereid/klaar gezet en je werkt met de beste materialen en gereedschappen zodat de klussen bijna vanzelf gaan.  Wil jij een leuke baan bij een topbedrijf: solliciteer dan snel!

15 Maart 2018 - lees meer ...

Productiemedewerker chassisbouw

Rijen - Coxx Mobile Systems

Wil jij deel uitmaken van een innovatieve en ambitieuze organisatie? Coxx Mobile Systems zoekt een handige productiemedewerker chassisbouw die enthousiast bijdraagt in de productie en assemblage van onze slimme distributieoplossingen.  Wat ga jij doen? Van het eerste boutje tot aan de afwerking ben jij betrokken bij het gehele productieproces. Vanaf een 3D tekening assembleer je onze modulaire chassis. Het doorzagen van voorwiel aangedreven chassis-cabines is dagelijkse kost. Deze bouw je om tot lichtgewicht bedrijfswagens en slimme distributiesystemen vol met innovaties. De productiewerkzaamheden zijn gevarieerd en bestaan uit een mix van schone assemblage, hydrauliek, voertuig elektronica, pneumatiek, licht carrosserie-werk en laswerkzaamheden.  Onder leiding van het hoofd werkplaats zorg jij ervoor dat elk chassis en voertuig op tijd de productielijn uit rolt en voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Je werkt mee bij voertuigkeuringen, reparaties, onderhoudsklussen, product innovaties en complete cabine wissels.

13 Maart 2018 - lees meer ...

Servicemonteur buitendienst

Rotterdam - HOSCH Fördertechnik Recklinghausen GmbH

Wij zijn een toonaangevende fabrikant van mechanische reinigingsapparatuur voor transportbandsystemen. Ons succes is gebaseerd op voortdurende productontwikkelingen die met patenten beschermd worden en de overtuigende voordelen van onze producten voor eindgebruikers. We zijn wereldwijd aanwezig door een netwerk van verkooppartners en dochterondernemingen op alle continenten. Dit alles maakt ons tot één van de toonaangevende leveranciers in ons vakgebied. Onze klanten zijn wereldwijd voornamelijk te vinden in de sectoren bulkgoederenoverslag en procestechnologie. Verkoop betekent bij ons technisch advies en verantwoordelijkheid nemen voor de prestaties van onze producten ter plekke. Wij zoeken voor onze vestiging Nederland-Vlaanderen een: Servicemonteur buitendienst m/v Functieomschrijving: • Montage- en onderhoudswerkzaamheden door heel Nederland en Vlaanderen. De nadruk ligt op de regio Rotterdam. • Zorg dragen voor de bestaande klanten en het bevorderen van de verkoop van HOSCH-producten. • Reizen door het werkgebied (geheel Nederland en Vlaanderen).

13 Maart 2018 - lees meer ...

Kraanmachinist

Rijpwetering - Gemarc B.V.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kraanmachinist.  Functie: Het uitvoeren van diverse werkzaamheden in de GWW sector zoals o.a. - Het plaatsen van beschoeiingen en steigers/vlonders. - Diverse grondwerkzaamheden.

8 Maart 2018 - lees meer ...

Accountmanager

Maartensdijk - Record Automatische Deuren

Ben je klantgericht, vriendelijk, vlot, enthousiast, representatief, gezellig, eerlijk, een harde werker, een goede collega en heb je passie, ambitie en talent voor verkopen? Wij zijn op zoek naar een Accountmanager nieuwe projecten!  Dit is wat jij gaat doen; Jij bent iedere dag bezig met het beheren van onze relaties, je adviseert (nieuwe/potentiele) klanten m.b.t. hun vraagstuk over toegangsoplossingen, je verdiept je in de concepten en oplossingen en zorgt ervoor dat je alle klanten omver kan blazen met jouw kennis over onze geweldige totaalconcepten. Je bent vernieuwend, evaluerend, begrotend, werkt aan een duurzame relatie met onze klanten en je bent de spil in de vertrouwensband met onze klanten. Daarnaast zorg je uiteraard voor een goede administratie en ben je in staat om een accountplan op te stellen.

7 Maart 2018 - lees meer ...

Projectbegeleider

Doorwerth - Record Automatische Deuren

Wij zijn op zoek naar een Projectbegeleider (40 uur) Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering, planning en administratieve verwerking van het project, conform de afspraken met de klant. Dit is wat jij gaat doen - Het ondersteunen van de verkoop bij het samenstellen van het juiste advies naar de klant. - Het zelfstandig bijwonen van bouwvergaderingen bij de klant. - Het, waar nodig, inmeten van projecten. - Nakijken c.q. invullen van opnameformulieren. - Het inplannen van de werkzaamheden m.b.t. de projecten in het systeem en het opvolgen van de diverse milestones binnen het project. - Het controleren van de voorcalculatie. - Het controleren van de uit te brengen offerte en daarna de (technische haalbaarheid van de) opdracht. - Het toepassen van technische oplossingen voor standaard en specifieke projecten. - Het uittrekken van de benodigde materialen. - Het doen van projectmatige inkopen conform het procuratiebeleid. - Het administratief verwerken van project gerelateerde zaken. - Het (laten) pretesten van oplossingen. - Overdracht van projecten aan betrokken afdelingen en personen. - Tweede lijns support voor installatie Engineers. - Ondersteuning/aansturing/controle uitvoering werkzaamheden op locatie. - Het technisch opleveren van projecten. - Het i.s.m. afdeling Verkoop samenstellen van afwerk/meerwerk offertes. - Het uitvoeren en vastleggen van werkplekinspecties. - Het controleren van de nacalculatie en het signaleren van eventuele afwijkingen. - Zorgen voor een optimale communicatie en vastlegging hiervan, met alle betrokken partijen met als doel het voorkomen van faalkosten.

7 Maart 2018 - lees meer ...

Commercieel Projectleider

Nieuwegein - Rohaco Industrial Handling

Vanwege gestage groei zijn wij op zoek naar een: COMMERCIEEL PROJECTLEIDER  Als COMMERCIEEL PROJECTLEIDER ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van een logistiek / handlingsysteem en het verkooptraject dat we op basis van een specifieke vraag met onze klant aangaan. In dat traject analyseer je tot in detail de klantvragen en speel je in op de wensen en behoeften van onze klanten door een verkoop layout te ontwerpen op basis van Rohaco’s standaard componenten. In het ontwerpproces overleg je met de engineeringsafdeling om het eindontwerp te versterken. Je verwerkt dit tot een offerte, voert de commerciële onderhandelingen en sluit contracten af. Je werkt de verkoopontwerpen verder in detail uit en maakt de functiespecificatie voor zeer diverse industriële robot- en handlingsystemen. Als commercieel projectleider ben je onderdeel van het sales team en ontwikkel je pro actief business opportunity’s, door ons klantenbestand uit te breiden en onze bestaande business bij klanten te behouden.  Werken bij Rohaco betekent dat je elke keer weer voor een grote uitdaging staat om klant specifieke wensen op gebied van robotica en transport in goede banen te leiden. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen een groot diversiteit aan branches. Met jouw kennis draag je bij aan de professionaliteit en innovatieve kracht van onze organisatie.  Ben jij een projectleider met commerciële ambities die van uitdagingen houdt, gedreven en ondernemend is en bovenal een echte techneut,  dan zijn wij op  zoek naar jou.

6 Maart 2018 - lees meer ...

Service Monteur

Nieuwegein - Rohaco Industrial Handling

In verband met de groei van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij voor onze serviceafdeling op zoek naar een enthousiaste en energieke: SERVICE MONTEUR  Als SERVICE MONTEUR bij Rohaco verzorg je het preventief en correctief onderhoud van robot-en transportsystemen bij onze klanten. Je bent technisch allround en snel van begrip. Je bent oplossingsgericht, vindingrijk en technische problemen zijn voor jou een uitdaging. Je kunt goed zelfstandig werken en bent in staat de taal van de klant te spreken. Het middelpunt is te allen tijde een tevreden klant, die kan vertrouwen op een organisatie die waarmaakt wat ze belooft. Ben jij die gedreven techneut, die goed kan improviseren en heb je een paar jaar werkervaring, dan heeft Rohaco de uitdaging voor jou!  WERKZAAMHEDEN - Voorbereiden en op locatie uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan onze robot- en handlingsystemen; - Oplossen van technische storingen/vraagstukken op mechatronisch vlak; - Geven van gebruikerstrainingen aan klanten; - Bondige en zorgvuldige rapportage en werkwijzen vastleggen; - Nauw samenwerken met andere afdelingen, waaronder planning en engineering, om correcte afstemming te realiseren; - Goede samenwerking en communicatie met de klant onderhouden.

6 Maart 2018 - lees meer ...

Monteur Mechatronica

Nieuwegein - Rohaco Industrial Handling

Ter ondersteuning van onze werkplaats is Rohaco op zoek naar een nieuwe collega MONTEUR MECHATRONICA  Als MONTEUR MECHATRONICA ben jij samen met een team verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch assembleren en monteren van alle robot-en transportsystemen bij Rohaco. Je hebt ervaring met het lezen en interpreteren van mechanische productie- en montagetekeningen, pneumatische schema’s en elektrotechnische tekeningen. Ben jij een gedreven techneut, ben je net afgestudeerd of heb je een paar jaar ervaring, dan heeft Rohaco de uitdaging voor jou!  Je werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit - Machinebouw, het bedraden en monteren van de robot-en handlingsystemen; - Installeren en aansluiten van besturingskasten; - Bouwen en testen van alle transport en robotsystemen in de werkplaats; - Het bij de klant installeren van de verkochte systemen; - Verrichten van onderhoudswerkzaamheden; - Servicewerkzaamheden op mechatronisch vlak oplossen, zowel zelfstandig als in een team; - Nauw samenwerken met andere afdelingen, waaronder planning en engineering, om correcte afstemming te realiseren.

6 Maart 2018 - lees meer ...

Tekenaar - Constructeur

Apeldoorn - BBA Pompen & Buizen

BBA Pompen & Buizen BV zoekt wegens uitbreiding voor haar productielocatie in Apeldoorn een  Tekenaar - Constructeur 40 uur  Vind je het leuk en uitdagend om als Tekenaar in een team van 5 Tekenaars te werken aan het verder uitwerken van specifieke BBA pompen én klant-specifieke pompen voor de werkvoorbereiding en de productie? Dan zoeken we jou!  Als tekenaar/constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken en onderhouden van constructietekeningen van pompen en buizen. Dit gebeurt op basis van specifieke bedrijfs- en klantwensen. Hiervoor heb je nauw contact met betrokken afdeling werkvoorbereiding en het zusterbedrijf in Tsjechië. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van tekeningen ten behoeve van productiedoeleinden.  Als tekenaar/constructeur heb je hoofdzakelijk veel ervaring met 3D tekenen en lever je een essentiële bijdrage aan het verdere productieproces van en de ontwikkeling en verbetering ervan. Je bent mede door jouw ervaring in staat om snel inzicht te krijgen in een constructie. Met behulp van een digitale database van modules en PLM ben je in staat om de kwaliteit van de pomp en het productieproces te optimaliseren door slim gebruik van materialen, maatvoeringen en producten.

5 Maart 2018 - lees meer ...

Meewerkend voorman projecten

Apeldoorn - BBA Pompen & Buizen

Vind je het interessant om als meewerkend voorman projecten, in 2 kleine teams, te bouwen aan klantspecifieke pompen vanaf tekening tot eindproduct? Dan zoeken we jou!  Binnen de afdeling Projecten in Apeldoorn zijn wij wegens doorstroom binnen BBA op zoek naar een  Meewerkend voorman projecten 40 uur Als meewerkend voorman projecten ben je verantwoordelijk voor het samenbouwen van alle soorten pompen en motoren (in omkastingen en op fundaties) aan de hand van tekeningen, indien beschikbaar, werkbonnen, schema’s en werkinstructies. Dit doe je in samenwerking met de mechanisch monteurs binnen de afdelingen projecten en semi-standaard producten.  Omdat het gaat om klant-specifieke pompsets, zijn deze machines niet geheel uitgewerkt en vraagt het daarom technisch inzicht en improvisatievermogen van jou om tot een goed eindproduct te komen zodat het op tijd afgeleverd wordt aan de interne klant en volgens de gestelde kwaliteit.  Je hebt ervaring in bankwerken en (basis)elektra. Je zorgt ervoor dat het productieproces optimaal verloopt. Je werkt zelfstandig vanaf tekening en volgens werkinstructies, schema’s werkbonnen en veiligheidsvoorschriften.  Verder ben je medeverantwoordelijk voor de collega’s op de afdeling en de daarbij behorende administratie. Je wordt onder andere betrokken bij de functioneringsgesprekken.

5 Maart 2018 - lees meer ...

Mechanisch monteur projecten

Apeldoorn - BBA Pompen & Buizen

BBA Pompen & Buizen BV zoekt wegens interne doorstroom voor haar productielocatie in Apeldoorn een  Mechanisch monteur projecten 2 fte (op basis van 40 uur per week)  Vind je het leuk en uitdagend om als monteur nieuwbouw in een klein team te bouwen aan klant-specifieke pompen vanaf tekening tot eindproduct? Dan zoeken we jou!  Als mechanisch monteur binnen de afdeling projecten ben je verantwoordelijk voor het samenbouwen van alle soorten pompen en motoren (in omkastingen en op fundaties) aan de hand van tekeningen, indien beschikbaar, werkbonnen, schema’s en werkinstructies.  Omdat het gaat om klant-specifieke pompsets, zijn deze machines niet geheel uitgewerkt en vraagt het jouw technische inzicht en improvisatievermogen om tot een goed eindproduct te komen. Zodoende dat de machine op tijd en volgens de gestelde kwaliteitseisen wordt afgeleverd aan de (interne) klant.  Je hebt ervaring in bankwerken en (basis)elektra. Je zorgt voor een optimaal productieproces. Je werkt zelfstandig vanaf tekening en volgens werkinstructies, schema’s werkbonnen en veiligheidsvoorschriften.  Al je werkzaamheden controleer je aan de hand van de (indien aanwezige) controlelijst. Er wordt van je verwacht dat je verbeteringen en/of aanpassingen aandraagt in het product.  Je maakt gebruik van handgereedschappen, bovenloopkranen, heftruck en meet- en speciaal-gereedschappen.

5 Maart 2018 - lees meer ...

Constructiebankwerker / Lasser

Apeldoorn - BBA Pompen & Buizen

BBA Pompen & Buizen BV zoekt wegens uitbreiding van haar productielocatie in Twello een  Constructiebankwerker / Lasser 2 fte (op basis van 40 uur per week)  Wil je betrokken zijn bij het ontwerpen en bouwen van de frames/kasten binnen een technisch productiebedrijf? Vind je het leuk om samen met je collega’s er voor te zorgen voor een goede doorstroom en wil je graag vrijheid in je werk? Zorg jij met jouw efficiënte werkwijze voor een optimale productie? Lees dan snel verder!  Wat ga je doen? In de functie van constructiebankwerker/lasser ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en monteren van onderdelen en complete pomp-omkastingen, en/of installaties. Dit doe je met behulp van diverse lastechnieken, zoals Mig/Mag en Tig. Je werkt zelfstandig aan de hand van een technische tekening of schets. Ook het op maat maken van onderdelen en delen van constructies door middel van knippen, buigen, zetten, kanten, zagen, slijpen en snijden behoort tot de werkzaamheden. Het betreft grote en kleine staal en RVS constructies.  Als lasser bij BBA Pompen & Buizen werk je samen met jouw collega’s op de lasafdeling in Twello en draag je zorg voor het samenstellen van de pomp-omkastingen voor onze locatie in Apeldoorn.  BBA Pompen & Buizen is een groeiend  familiebedrijf waar ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.  Als lasser ben je onder meer verantwoordelijk voor: - Het samenstellen en lassen van leidingen en leidingwerk, plaatwerk en constructie; - Uitvoeren van dagelijks onderhoud aan de apparatuur in de directe werkomgeving; - Uitvoeren van (tussentijdse) controles; - Contacten onderhouden met de leidinggevende over de voortgang en afwijkingen; - Werkt volgens verstrekte (werk)instructies.

5 Maart 2018 - lees meer ...

Servicemonteur

Nistelrode - Strijbosch B.V.

MONTEUR GROOTKEUKENTECHNIEK – Strijbosch B.V.  Strijbosch B.V. is landelijk actief als totaalleverancier op het gebied van grootkeukenapparatuur en overige (professionele) apparatuur.  Wij zijn op zoek naar technisch talent ter versterking van ons enthousiaste team grootkeukenmonteurs. Je werkterrein is erg divers: professionele keukens, bedrijfsrestaurants en instellingskeukens in diverse branches en op diverse locaties in Nederland. Je installeert er grootkeukenapparatuur en zorgt ervoor dat deze operationeel blijft of het weer wordt, door middel van onderhoud en reparaties.  Je beschikt over een afgeronde relevante technische opleiding of een vergelijkbaar niveau verkregen door ervaring in de branche, en een groot technisch-analytisch vermogen. Je hebt een verzorgd voorkomen en zorgt ervoor dat onze klanten de best mogelijke service ontvangen.  Ons hoofdkantoor staat in Nistelrode, onze klanten vind je in het hele land; direct vertrekken vanuit jouw woonplaats is dus ook mogelijk.

28 Februari 2018 - lees meer ...

(Leidinggevend) Mechanisch monteur

Yerseke - Lenger Seafoods

Lenger Seafoods Yerseke is op zoek naar een  (Leidinggevend) Mechanisch monteur FULLTIME ‘HANDS-ON’   De functie - Het organiseren en uitvoeren van alle voorkomende technische werkzaamheden zoals: preventief onderhoud, storingen, projecten en het onderhouden van een goede registratie van de werkzaamheden en storingen. - Sturing geven aan eigen monteurs en begeleiden van externe. - Zorgdragen voor een goede interactie tussen TD en Productie, en zorgen dat alle productielijnen optimaal presteren. - Toezien op en zorgdragen voor het naleven van de bedrijfs-, hygiëne- en veiligheidsregels.

28 Februari 2018 - lees meer ...

Samensteller/Lasser MIG/MAG

's-Hertogenbosch - Flingk Machinebouw

Flingk machinebouw is een snelgroeiend bedrijf in de machinebouw. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines in de agrarische en grondverzet sector. Voor onze las afdeling zijn wij per direct op zoek naar een jonge, enthousiaste collega om ons team te versterken  Functie als samensteller/lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig lasgereed maken, samenstellen en aflassen van machineonderdelen, machines en constructiedelen uit profiel en plaatmateriaal vanaf tekening.

26 Februari 2018 - lees meer ...

(Junior) Adviseur brandveiligheid

Duiven - RBG adviesbureau voor brandveiligheid

RBG adviesbureau voor brandveiligheid zoekt PER DIRECT een: (Junior) Adviseur brandveiligheid Wat is RBG RBG is een adviesbureau, die is gespecialiseerd in brandveiligheid. Brandveiligheid is een zeer breed vakgebied en bestaat uit bijzonder veel aspecten. De specialisten bij RBG geven advies in het kader van de brandveiligheid omtrent gebouwen en inrichtingen aan hoofdzakelijk architecten, projectontwikkelaars, aannemers, overheden en gebouweigenaren en/of -gebruikers.                                                                                                                Functie omschrijving Deze functie is specifiek bedoeld voor een personen die zich binnen de bouw in Nederland willen ontwikkelen in de advieswereld met betrekking tot de brandveiligheid. Daarbij krijg je de kans om je door middel van een meerjarig traject, te ontwikkelen binnen een team van brandveiligheidsspecialisten. Je gaat daarbij alle adviesaspecten van de brandveiligheid doorlopen en werkt nauw samen met je directe collega’s. Daar hoort ook bij, dat je bereid bent om zowel intern als extern studies en cursussen te volgen. Deze worden volledig gefinancierd door RBG, maar vergen wel doorzettingsvermogen en investering van eigen tijd.   Je verricht onder andere de volgende werkzaamheden Belangrijkste onderdeel van je functie is het uitvoeren van adviesopdrachten. Daarbij voer je zelfstandig of in teamverband brandtechnische beoordelingen uit en werk je de adviezen uit in een rapportage.  - Het toetsen en adviseren van bouwplannen en het uitwerken van adviezen in rapportages. - Het opstellen van ontruimingsplannen en plattegronden. - Het uitwerken van brandtechnische tekeningen. - Het uitvoeren van brandtechnische berekeningen (o.a. vuurlast-, brandoverslag- en vluchtberekeningen) - Het voeren van overleg met opdrachtgevers, architecten, gemeenten en brandweer binnen het kader van een opdracht.

21 Februari 2018 - lees meer ...

Loodgieter / CV monteur

Ede - DEMT-flex

Wat ga je doen? Als loodgieter/ CV monteur maak je deel uit van het team, waar je je bezig houdt met het klimaat, sanitaire-, en duurzame installaties in zowel woningbouw, utiliteit, zorg en hotels. Je bent sociaal en proactief Je hebt klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel Je bent communicatief goed vaardig en je werkt accuraat en gestructureerd Je bent een kei in plannen en organiseren en denkt in oplossingen Je kunt je goed inleven in de klant, dit is erg belangrijk want mede hierdoor ben je in staat om een langdurige relatie met de klant op te bouwen Je wilt altijd het beste resultaat halen, maar je houdt overzicht over het proces.

21 Februari 2018 - lees meer ...

Product Engineer

Staphorst - Brink Climate Systems B.V.

Product Engineer 40 uur per week Brink Climate Systems is op zoek naar een ervaren Product Engineer (m/v) voor 40 uur per week. Als Product Engineer ontwikkel en specificeer je componenten die worden toegepast in nieuwe of bestaande Brink-producten met ambities om door te groeien naar Lead Engineer. Inhoud van de functie Je ontwerpt en specificeert componenten in overleg met betrokken afdelingen en toeleveranciers binnen de gestelde eisen. Je voert wijzigingen uit op bestaande componenten. Je bewerkt artikelen en stuklijsten in het logistieke systeem. Je controleert technische specificaties op volledigheid en juistheid. Je draagt zorg voor invoeren en vrijgeven van componenten binnen de organisatie conform de gestelde procedure. Je begeleidt aanmaak van monsters en prototypen. Je rapporteert aan Manager R&D.

16 Februari 2018 - lees meer ...

Servicemonteur

Alkmaar - KOKS Group

KOKS Group in Alkmaar groeit maar door. Ter versterking van ons after sales bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste  SERVICEMONTEUR (binnendienst) (m/v)   In deze functie voer je service-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan industrieel reinigingsmaterieel van onze klanten. Je houdt je ook bezig met de controle, meting, afstelling, diagnose en reparatie van installaties.  Wat kun je verwachten? - Een baan bij een marktleider met een internationaal karakter en sterk merk; - Inzet en betrokkenheid die passen bij een familiebedrijf; - Organisatie met een sterke no-nonsense cultuur en hands-on mentaliteit; - Korte communicatielijnen en flexibiliteit garanderen maatwerk en kwaliteit.

13 Februari 2018 - lees meer ...

Constructiebankwerker / Lasser

Alkmaar - KOKS Group

KOKS Group groeit maar door. Ter versterking van het ruwbouw team van KOKS Industrie in Alkmaar zoeken we per direct een technisch onderlegde collega voor de fulltime functie van:  CONSTRUCTIEBANKWERKER / LASSER (m/v)  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de bouwwerkzaamheden aan onze industriële reinigingsvoertuigen en -machines volgens technische specificaties. Het samenstellen van onderdelen en halffabricaten en de toepassing van verschillende verbindingstechnieken behoren tot je werkzaamheden.  Wat kun je verwachten? - Een baan bij een marktleider met een internationaal karakter; - Inzet en betrokkenheid die passen bij een familiebedrijf; - Organisatie met een no-nonsense cultuur en hands-on mentaliteit; - Korte communicatielijnen en flexibiliteit garanderen maatwerk en kwaliteit.

13 Februari 2018 - lees meer ...

Monteur Beveiliging

Waalre - All-Right Security

VACATURE Monteur Beveiliging Regio Midden e/o Zuid Nederland    Wie zijn wij ? All-Right Security is een VEB-erkend installateur van camera- en inbraakbeveiligingssystemen.  Wij zijn gevestigd in Waalre.  Onze klanten zitten doorheen heel Nederland.  Dankzij de samenwerking met brancheverenigingen zoals KHN, LTO, InRetail, Bovag en TLN bestaat ons klantenpark uit een grote variatie van MKB-ondernemingen.  Van de snackbar in het centrum van de stad tot en met de grote land- en tuinbouwbedrijven buiten de stad.  Waar staan wij voor ? Bij All-Right Security staat de klant centraal.  Naast kwalitatieve producten, advies en installatie bieden wij 24/7 support aan onze klanten. Kortom, your safety partner.  Wat zijn onze producten ? All-Right Security gebruikt enkel producten voor de professionele installateur.  Wij maken gebruik van HikVision camerasystemen en Ksenia inbraaksystemen.  Dankzij een App zijn de beelden vanop afstand te raadplegen.   Wie zoeken wij ? All-Right Security zoekt een gemotiveerde monteur om ons team te versterken.  Daarnaast ben je flexibel ingesteld en is meedraaien in een 24/7 storingsdienst geen probleem.  Je werkterrein is landelijk.  Je voornaamste taken zijn: - Vakkundig aanleggen van onze camera- en inbraak systemen, van bekabeling tot montage van de apparatuur; - Inregelen van de camera- en inbraak systemen; - Oplevering en uitleg aan onze klanten; - Uitvoeren van service- en onderhoudsopdrachten; - Hulp op afstand van onze klanten.

8 Februari 2018 - lees meer ...

Demontage monteur

Waardenburg - Rhenoy BV

Op dit moment hebben wij een vacature voor de volgende fulltime functie:  Demontage monteur   Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit: - Het uitvoeren van demontage-, reparatie- en revisiewerkzaamheden - Het zelfstandig repareren/vervangen van Motoren, Transmissies en overige technische auto onderdelen

1 Februari 2018 - lees meer ...

Filteren