3937 vacatures gevonden

Senior Organisatiedeskundige Bouw | Hillen & Roosen

Amsterdam - Building Heroes

Als Senior Organisatie Deskundige Bouw ben je de kartrekker van het voorbereidingsteam van projecten met een omvang van ongeveer €10 tot €40 miljoen. Dit zijn met name complexe binnenstedelijke bouwprojecten. Je wordt betrokken bij het bouwteam en stuurt één of meerdere organisatie medewerkers (lees: Werkvoorbereiders) aan. Zelf pak je als Senior Organisatie Deskundige Bouw de complexe onderdelen op. Je bewaakt de kosten en planning van het project.In nauw overleg met (keten)partners zorg je voor een optimale afstemming van de werkzaamheden. Je bent als Senior Organisatie Deskundige Bouw in staat zelf de inkoopvoorbereiding te doen of zelfs geheel zelfstandig in te kopen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambities pak je telkens meer projectleiderstaken op. Alle projecten worden voorbereid in BIM, dus ervaring hiermee is een sterke pré. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Planontwikkelaar | Binnenstedelijke Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Vanaf de acquisitiefase betrokken:Samen met de commercieel directeur bepaal je de kaders van de projecten;Door je innovatieve insteek zie je oplossingen voor logistiek en technische uitdagingen en zet je haalbare projecten neer.Jouw werkzaamheden als Senior Planontwikkelaar:Stelt unieke en passende plannen op voor de aanpak van bouwteam projecten en (emvi) tenders;Draagt alternatieve bouwmethoden aan;Berekent de kansen en gevolgen van de gekozen bouwmethodes door in de planning en financiën;Onderzoekt naar de ketenpartners en bepaalt bij de keuze;Anticipeert op vraagstukken en knelpunten.Verantwoordelijkheden:Coördinatie van de calculatie en inkoop;Commercie tijdens het voortraject;Goede en heldere communicatie richting de klant;Meenemen en enthousiasmeren van opdrachtgevers voor de projecten.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Planontwikkelaar | Traditionele Woningbouw

Rotterdam - Building Heroes

Als Senior Planontwikkelaar  ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het ontwerpproces van een voorlopig ontwerp naar een technisch ontwerp. Jij bent de verbindende schakel tussen alle betrokken partijen van het project en stuurt het ontwerp team aan. Je hebt bijvoorbeeld contact met de opdrachtgevers en diverse adviseurs waaronder constructeurs en architecten. Daarnaast schakel je intern veel met o.a. Inkoop, Calculatie, Voorbereiding. Het uiteindelijke doel is om een technisch en financieel haalbaar ontwerp op te leveren, zonder de klantvraag uit het oog te verliezen.De organisatie werkt met verschillende contractvormen, waaronder bijv. UAV-GC en diverse samenwerkingsvormen. Dit is onder andere in bouwteam en design and build. Je komt in een team te werken die werkzaam zijn binnen de Tenderfase, projectbeheersing en ontwerp & engineering.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Project Inkoper | Conceptmatig bouwen

Waalwijk - Building Heroes

Jij bent dé inkoop specialist met ervaring in de bouw sector die zich laat kenmerken als een echte vakman/vakvrouw. Jouw verantwoordelijkheid betreft het inkopen ten behoeve van mooie en niet alledaagse projecten. Het maken van deals en onderhandelingen met respect voor belangen- en relaties is jou als geen ander toevertrouwt. Doordat jij makkelijk samen werkt, vlot bent in de omgang en het gegund krijgt, krijg je veel voor elkaar. Dit geldt voor zowel strategisch als operationeel en tactisch gebied. Je hebt een breed netwerk en legt verbindingen met de juiste partijen. Je onderhoudt de relatie met deze partijen met als doel het komen tot het beste resultaat/voorstel. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en draagt verbeteringen aan. Je hebt een adviserende rol waarbij geput wordt uit jouw kennis en input vanuit de markt. Dit doe je voor de projectteams, maar ook de organisatie (bijv. de afdeling calculatie) en het management. Kortom, geen dag is hetzelfde bij jou, je zorgt er samen met je collega's opdrachtgevers en leveranciers dat jullie de mooiste projecten realiseren, die ook nog duurzaam en circulair zijn. Jouw werkzaamheden: Samen met de projectleider inkopen van totale bouw projecten waaronder o.a. onderaannemers, toeleveranciers, componenten en technische materialen;Aan de voorkant van het project, in samenspraak met het projectteam, de ''best for project'' strategie bepalen om de inkoop daarvan zo efficiënt en optimaal mogelijk te laten verlopen;Je tilt project inkoop naar een hoger niveau. Waar nodig initieer en begeleid je verbeteringen;Het onderhandelen en opstellen van raamcontracten;Zorgdragen voor naleven van de contracten, leveranciersbeoordelingen en inkoopplanningen; Verbindingsofficier met andere afdelingen binnen de organisatie waaronder de afdeling calculatie waar jij met jouw kennis van producten toegevoegde waarde levert;Onderhouden van contacten met preferred suppliers maar teven het scherp in de gaten houden van de marktontwikkelingen;Bezoeken van (internationale) leveranciers en vakbeurzen;Bewaking van projectmatige voortgang.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Projectleider | Nationaal en Internationaal

Tilburg - Building Heroes

Als Senior Projectleider ben jij bij deze internationale Design & Build bouwer in de utiliteitsbouw verantwoordelijkheid voor het volledige project, van ontwikkeling tot nazorg. Daarbij werk je nauw samen met de opdrachtgevers, uitvoerders en verschillende bouwpartners om samen ieder project tot het best mogelijke eind te brengen. Vanuit het hoofdkantoor in Tilburg legt deze partij de focus op de ontwikkeling van diverse utiliteitsbouw projecten. Denk hierbij aan scholen, kantoren, appartementen, industriële gebouwen maar vooral veel in de sportsferen.Tijdens het gehele traject ben jij als Senior Projectleider in staat om strategisch te denken. Met jouw bouwkundige kennis ben jij dan ook in staat om snel onderliggende verbanden te zien binnen de projecten. Hiermee zorg jij voor een goed projectresultaat. Daarnaast weet jij, door middel van jouw leidinggevende capaciteiten, de mensen om je heen aan te steken met jouw enthousiasme. Hierdoor ben jij in staat om alle betrokken partijen samen naar een gemeenschappelijk doel te brengen en om dus het project op tijd en met de hoogst mogelijke kwaliteit op te leveren.Als Senior Projectleider bij deze gerenommeerde partij werk jij, indien je een keer op een internationaal project werkt, twee dagen in de week op het kantoor in Nederland en drie dagen in de week in het buitenland.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Werkvoorbereider GWW

Hoofddorp - Building Heroes

Als Medior Werkvoorbereider GWW ben je op dagelijkse basis druk met onderhouds-, reconstructie- of nieuwbouwprojecten in alle moderne contractvormen.Je plant in overleg met de uitvoering de benodigde materialen, materieel, afhandeling van activiteiten van onderaannemers, opstellen van uitvoeringsplannen en het aanvragen van vergunningen ten behoeve van de projecten. Daarnaast ben je als Medior Werkvoorbereider GWW verantwoordelijk voor een goede en heldere overdracht naar de uitvoering. Je coördineert de projecten richting collega’s en andere afdelingen en je rapporteert de voortgang van de projecten aan de hoofduitvoering/bedrijfsleiding. Jij vertaalt kansen en risico’s uit het bestek naar in de praktijk toepasbare oplossingen. Je maakt werkorders, schrijft een plan van aanpak en woont bouwvergaderingen bij.Kortom; jouw baan als werkvoorbereider is verrassend veelzijdig en jij denkt creatief mee in de technische oplossingen

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Werkvoorbereider Woningbouw| Ontwikkelende Aannemer

Utrecht - Building Heroes

Je bent een ambitieuze Werkvoorbereider Woningbouw en dat komt goed uit, want ook jouw collega's zijn erg ambitieus. Zij gaan voor het beste resultaat en dat willen ze samen met jou bereiken. Jouw middelgrote projecten hebben veel diversiteit, jij bijt je er in vast en weet overal een strakke voorbereiding voor te maken.Het plannen en organiseren zit in je genen en je houdt graag de touwtjes in handen. Met oog voor detail en inzicht, klopt de planning altijd en reduceer je de faalkosten en risico's tot een minimum.Je schakelt makkelijk tussen collega's, leveranciers, onderaannemers en derden. Je nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen is je drive om jezelf te blijven uitdagen. Je krijgt hier de vrijheid voor en opleidingen, cursussen en workshops worden aangeboden zodat jij nog verder groeit. Want als jij groeit, groeit de organisatie met je mee.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Operationeel Directeur | Brabants Bouwbedrijf

Eindhoven - Building Heroes

De Operationeel Directeur richt zich in eerste aanleg op een efficiënte en effectieve organisatie en zal het bedrijf laten groeien in kwalitatief opzicht waarbij de nadruk ligt op de uitvoering van projecten. Dit vraagt om visie, overtuigingskracht, kennis van bouwen en het vermogen een nieuwe manier van werken in de organisatie te borgen en te verankeren. In deze rol stuur jij dagelijks de projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders aan. Hierin richt jij je met namelijk op het verbeteren van kwaliteit en bewaking van de voortgang van projecten. Dit gaat gepaard met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en borging van diverse kwaliteitsvoorschriften en richtlijnen. Al deze werkzaamheden dragen bij aan de strategische doelstellingen die jij mede bepaalt. Uiteindelijk ben jij iemand die als een helikopter boven de operationele afdelingen vliegt en vanuit daar fungeert als sparringpartner voor de directeur/eigenaar.Zoals bij veel verandertrajecten zal de organisatie moeten worden meegenomen in het nut en de noodzaak van deze wijzigingen in werkprocessen en optimaliseren van de organisatie. Bij voorkeur door personeel te laten meedenken omdat draagvlak hiermee eerder wordt bereikt maar tevens door goed na te denken over (noodzakelijke) investeringen die je daarnaast weet te onderbouwen. Als bevlogen leider stuur je de organisatie aan en focus je je met name op projecten in de uitvoering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de projectleiders, de uitvoerders en werkvoorbereiders en natuurlijk de mannen op de bouwplaats. Samen met de directeur eigenaar geef je verder vorm aan het bouwbedrijf.Naast het operationele gedeelte ben je ook goed in staat om van werk werk te maken, heb je goede contacten met opdrachtgevers, toeleveranciers en onderaannemers en schroom je niet om als visite kaartje van de organisatie te acteren. Kortom, een veelzijdige positie met perspectief.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectcoördinator Complexe Bouwprojecten | VolkerWessels

Amsterdam - Building Heroes

Jij bent de Projectcoördinator die grote complexe projecten aan kan. Het gaat om projecten vanaf €50 miljoen, mooie uitdagende projecten realiseren. En daar krijg jij een belangrijke rol in.Vanuit je ervaring en kennis weet je dat de werkzaamheden onder andere zijn:Het analyseren van het project per fase en daarbij een plan van aanpak maken;Rekening houden met de risico's, de locatie en de uitvoeringsmethodieken;Optimalisaties uitwerken in het ontwerp en de gevolgen m.b.t. kosten, tijd en kwaliteit bekijken;Coördineren van de werkmethodiek in BIM;Aansturen en coördineren van partners en adviseurs;Overleg voeren met de calculatie;Opstellen van contracten met partners en onderaannemers;Coördineren op duurzaamheid van het project.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectcoördinator Intergrale Projecten

Noord-Holland / Zuid-Holland - Building Heroes

Als projectcoördinator ben je onderdeel van het tenderteam, waarbij elk teamlid zijn eigen verantwoordelijkheid draagt. Door samenwerking komen jullie tot een competitieve inschrijving. Vanuit je rol als projectcoördinator ligt de focus op de beheersing van het project. Kortom, jij weet het hele project te doorgronden en kan daardoor zowel meedenken als het proces naar de inschrijving begeleiden. Dit doe je door:Het analyseren en uitwerken van conditioneringsaspecten; Het bedenken en uitwerken van de slimste fasering en beste planning;Mee te denken in oplossingen voor het aanbiedingsontwerp;De raakvlakken tussen de verschillende disciplines, leveranciers en onderaannemers te bewaken.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectcoördinator Woningbouw

Regio Utrecht - Building Heroes

Als Projectcoördinator ben je de rechterhand van de projectmanager en vorm je samen met de uitvoerder een belangrijke driehoek die uitdagende projecten in de woningbouw realiseert. Er wordt van je verwacht dat je de werkvoorbereiders aanstuurt die ervoor zorgen dat materialen op tijd zijn en dat de planning en het budget worden gehaald.In de praktijk ben je het het aanspreekpunt en een coach voor de werkvoorbereiders. Je leidt vergaderingen met hen en doet verbetervoorstellen die het project en het team ten goede komen. Maar naast resultaat halen is het vooral jouw doel om mensen te begeleiden in hun verdere inhoudelijke ontwikkeling. Regelmatig sluit je bij de werkvoorbereiders aan in een gesprek met een onderaannemer om te volgen hoe je collega’s dit aanpakken. En ook met inkopers zit je om tafel om het over goed materiaal voor de juiste prijs te hebben.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectleider

Den Bosch - Building Heroes

Jouw werkzaamheden voer je samen met een hecht team uit. Samen met je collega's maken jullie het verschil. Als Projectleider ben je:Verantwoordelijk voor de uitvoering en afhandeling van diverse grote en kleine bouwprojecten;Het gehele bouwproces de schakel tussen klant en projectteam;Verzorg je de strategische uitwerking van het project; bouwvolgorde, planning, financiële verslaggeving en bouwveiligheid;Ondersteunen van de Uitvoerder;Aansturen van het projectteam;Werken aan het opzetten van controleren van tekeningen, berekeningen en te realiseren van inkoop.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectleider (Senior)

Zevenaar - Building Heroes

Van de voorbereiding tot het eindresultaat van een project, als Senior Projectleider ben jij verantwoordelijk én zit je er bovenop. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de opdracht ben je (eind)verantwoordelijk of maak je onderdeel uit van een projectorganisatie die wordt aangestuurd door een projectdirecteur.Bij de start van een project bedenk jij het projectbeleid en bepaal je de strategie. Stick to the plan is jouw motto en daarmee breng je ieder project tot een goed einde. Het is jouw taak om in te spelen op risico’s en succesfactoren van het werk, waardoor je in control bent.Samen met je team zorg je voor een doordachte voorbereiding, zorgvuldige inkoop en een strak realisatieproces. Met jouw energieke houding weet je dit team te mobiliseren en enthousiasmeren. Je gedraagt je van nature als een professional: je laat zien dat bouwen een vak is. In teamverband werk je dagelijks aan het nóg beter uitvoeren van het vak. Je weet bovendien altijd je rug recht te houden en gaat een uitdaging niet uit de weg.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectleider Beton

Amsterdam - Building Heroes

Binnen de rol van Projectleider Beton geef jij leiding aan de projectteams. Jij weet mensen, middelen en werkmethoden op effectieve wijze in te zetten. Dat doe je met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. De verbanden en ontwikkelingen die jij ziet vertaal jij in informatieve rapportages en onderbouwde voorstellen. Ook het bijsturen van kengetallen of procedures hoort bij jouw rol.Als je niet bezig bent met het onderhouden van het contact met (potentiële) klanten en het signaleren van kansen, dan geef je richting aan de uitwerking van bestekken, calculaties, begrotingen, planningen en werkomschrijvingen.Kortom: jouw verantwoordelijkheid ligt bij het volledige traject van projectdefinitie tot en met oplevering. Dit doe je op projecten die vanwege hun complexiteit of risico’s een expliciete leiding nodig hebben. Grote projecten dus. Jij bent aanspreekbaar op zowel de technische opzet an het project, haalbaarheid en budget, als op de daadwerkelijke uitvoering en het bedrijfseconomisch resultaat.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectleider Renovatie

Beverwijk - Building Heroes

Het leiden van omvangrijke renovatieprojecten is jouw verantwoordelijkheid. Dit zijn projecten op het gebied van bestaande woningbouw van voornamelijk woningcorporaties. Deze variëren van het verduurzamen van bestaande woning zoals het nemen van energiebesparende maatregelen tot het uitvoeren van duurzame onderhoudswerkzaamheden. Jij bent in de lead, en ondersteunt de uitvoeren projectteams. Natuurlijk zorg jij er voor dat de projecten binnen de gestelde kaders worden afgerond. Je bewaakt daarbij de planning en de voortgang van projecten inclusief de gewenste financiële resultaten. Technische problemen zijn jou niet onbekend en het zoeken naar een optimale oplossing past bij jou.Jouw taken:Deelnemen aan planontwikkeling en voorbereidingen van projecten;Operationeel leidinggeven aan projectteams en je neemt zorg voor een samenwerking tussen alle partijen;Bewaken van de voortgang van projecten en bijsturen indien nodig;Organiseren en deelnemen aan bouwvergaderingen, werkgroepen en besprekingen met opdrachtgevers;Onderhouden van contacten met verschillende partners en opdrachtgevers;Zorgen voor de financiële sturing en rapportages;Initiëren en uitwerken van projectevaluaties.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectleider Renovatie / Transformatie

Amsterdam - Building Heroes

Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijk, houdt overzicht en weet zelfs in stressvolle situaties hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Door jouw klantgerichte en flexibele instelling heb je goed contact met zowel je collega's, co-makers en de opdrachtgevers. Deze veelzijdige functie biedt je alle interessante kanten van het vak, niet alleen op de projecten maar ook intern ben jij een onmisbare schakel.Je zal je bij diverse projecten onder andere bezig houden met:Aansturen projectteam (werkvoorbereiding);Financieel bewaken van de projecten;Contact opdrachtgever;Veiligheid op de bouwplaats;Kwaliteit, dit moet vastgelegd worden met foto en korte omschrijving;Meer- en minderwerk signalen en vastleggen;Oplevering onderaannemers, handtekeningen en garantie voorschriften.Als Projectleider Renovatie / Transformatie ben je op de hoogte wat er speelt en heb je een visie over hoe zaken nog beter kunnen. Dit deel je met verschillende interne en externe innovatieve werkgroepen. Je bent betrouwbaar, enthousiast en stimuleert anderen om verder te komen en zich te ontwikkelen.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectleider Utiliteitsbouw

Gelderland - Building Heroes

Binnen deze ontwikkelde bouwer ben je vanaf VO – DO fase betrokken en verantwoordelijk voor de projecten. Het is aan jou om samen met je projectteam het speelveld te overzien, de juiste keuzes te maken en écht in control te zijn. Het is jouw taak om het team continu uit te dagen om de prestatie opgaves binnen de gestelde kaders op een kwalitatieve, rendabele wijze vorm te geven en op te leveren waar de opdrachtgever, de gebruiker en het bedrijf blij van worden. Er wordt van je verwacht een strak proces neer te zetten waar de uitvoerder met een gerust hart op de bouw mee aan de slag kan. Maar jij bent ook de sparringpartner voor werkvoorbereiders, die door een vragenstellende houding en met kennis de werkvoorbereider verder helpt.Het eerste project betreft een appartementencomplex op een uitdagende locatie. Je maakt onderdeel uit van een team van vier projectleiders en legt direct verantwoording af aan de directeur. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectmanager Woningbouw

Regio Utrecht - Building Heroes

Als Projectmanager Woningbouw werk je samen met 6 collega projectmanagers/projectleiders aan het realiseren van (grote) woningbouwprojecten. Als projectmanager geef jij leiding aan een of twee grote projecten. In jouw rol stuur je het projectteam zowel binnen als buiten aan.In de praktijk draag je de financiële verantwoordelijkheid én zorg je ervoor dat het project binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd. Voor het hoofd productie ben je dan ook een belangrijke sparringpartner. Je overlegt met onderaannemers, projectleiders en ook voor de opdrachtgever ben jij het eerste aanspreekpunt. De meeste projecten komen via eigen ontwikkeling, maar kunnen ook verworven worden bij beleggers en woningcorporaties.Qua stijl verwachten we van je dat je jouw collega's als coach en leider stimuleert in hun ontwikkeling en het beste met het project én met hen voor heeft. Je bespreekt wat goed gaat en wat beter kan, stuurt je collega’s de juiste richting op en benut ieders talent en kracht. Tegelijkertijd houd je de haalbaarheid van de planning en het budget in het oog. Zo leveren jullie aan het einde van de rit unieke projecten op waar bewoners vervolgens hun thuis van maken.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectontwikkelaar Retail

Noord-Oost Nederland - Building Heroes

Jouw verantwoordelijkheden als Projectontwikkelaar Retail zijn onder andere: Acquisitie van nieuwe locaties;Opstellen en actueel houden van het strategische vastgoedplan voor de regio;Uitwerken van een ruimtelijke inpassing;Voeren van onderhandelingen;Uitwerken van koop- en huurovereenkomsten;Initiëren van verbouwingen ter optimalisatie van winkelportefeuille;Technisch en administratief beheer van het onroerend goed.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectontwikkelaar Retail Zeeland

Roosendaal - Building Heroes

Voor deze uitdagende rol als projectontwikkelaar zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden als volgt:Acquisitie van nieuwe locaties;Opstellen en actueel houden van het strategische vastgoedplan voor de regio;Uitwerken van een ruimtelijke inpassing;Voeren van onderhandelingen;Uitwerken van koop- en huurovereenkomsten;Initiëren van verbouwingen ter optimalisatie van winkelportefeuille;Technisch en administratief beheer van het onroerend goed.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Uitvoerder GWW

Breda - Building Heroes

In de functie van Medior Uitvoerder GWW ben je de spil in de communicatie. Je zorgt voor een goed verloop binnen de projecten en hebt altijd oog voor een correcte uitvoering, bedrijfsprocedures, de vastgestelde planning, begroting en natuurlijk de veiligheid. Je verstrekt regelmatig de benodigde projectinformatie aan de hoofduitvoerder of projectleider.Je zorgt voor de optimale inzet van je collega’s door hen te motiveren, controleren en stimuleren. Dit doe je mede door open en eerlijke functioneringsgesprekken te voeren. Naast deze taken voer je ook (financiële) bestekadministratie uit (maakt bonnen voor onderaannemers/leveranciers etc.). Jouw toekomstige baan is verrassend veelzijdig!

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Uitvoerder Nieuwbouw

Zoetermeer - Building Heroes

Als Medior Uitvoerder Nieuwbouw ben jij verantwoordelijk voor zeer diverse projecten. De projecten variëren van grondgebonden woningen tot aan grote utilitaire appartementencomplexen. Jij maakt een strakke, realistische planning waarbij jij de bouwplaatsmedewerkers optimaal inzet. Hiernaast weet jij alles van de benodigde productiemiddelen zorg jij voor een kwalitatief en rendabel project voor alle betrokken partijen. Je bent als Medior Uitvoerder Nieuwbouw betrokken en geeft dagelijks leiding aan zo'n 10 tot 15 eigen voorlieden, timmerlieden en alle overige disciplines op de bouwplaats.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Uitvoerder Nieuwbouw

Noord-Brabant - Building Heroes

Als Uitvoerder Nieuwbouw ben jij verantwoordelijk voor één of meerdere nieuwbouwprojecten. Jij zorgt er vanuit jouw ervaring voor dat ieder project binnen de aangegeven tijd, budget en volledig volgens de afspraak wordt opgeleverd.Bij deze ontwikkelende aannemer kom je te werken binnen een compacte club collega’s waarbij de lijnen dusdanig kort zijn dat er altijd snel geschakeld wordt. Als Uitvoerder Nieuwbouw ben jij een mensgerichte teamplayer en weet jij je collega’s te motiveren en aan te sturen waar nodig.Jouw projecten zijn innoverend, grensverleggend en duurzaam. Hiernaast weet jij alles van de benodigde productiemiddelen en zorg jij voor een kwalitatief en rendabel project voor alle betrokkenen partijen.Je hebt een persoonlijke aanpak met bouwkundig inzicht. Je bent in staat om zelfstandig te overleggen om leveranciers, onderaannemers en jouw team. Jouw drive om te innoveren laat je zowel op de bouwplaats zien als in jouw persoonlijke ontwikkelingen. Je stelt je eigen ontwikkeling dan ook erg op prijs en bij deze opdrachtgever krijg je genoeg de ruimte om je ambities waar te kunnen maken.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Uitvoerder Renovatie

Regio Eindhoven - Building Heroes

Voor deze functie zoeken we iemand die als Medior Uitvoerder de dagelijkse leiding op het bouwproject op zich neemt. Een communicatieve bouwprofessional met een bevlogenheid voor bouwkundige renovatieprojecten! Jouw uitdaging ligt bij het bewaken van de kwaliteit en de planning van het project. Je zet dagelijks de standlijn, plant meer- en minderwerk in en je weet wat er verkocht is en je ziet erop toe dat de uitvoering correct verloopt. Mochten er afwijkingen zijn, dan ben jij de aangewezen persoon die dat oplost. Als Medior Uitvoerder verzorg je de dagelijkse aansturing van de medewerkers die werkzaam zijn op het project. Je stuurt hen aan met heldere instructies en de voortgang van de werkzaamheden te monitoren, en waar nodig stuur je aan. Ook sta jij de bewoners van het project te woord en als er vragen zijn handel jij ze netjes af. Daarnaast heb je uiteraard dagelijks overleg met het projectteam en uitvoerend personeel. Jij rapporteer aan de projectleider en bent tevens zijn rechterhand. Samen geven jullie de bouwkundige discipline verder vorm door na te denken over hoe werkzaamheden nog slimmer en effectiever kunnen worden gestructureerd en geïmplementeerd! Regelmatig wordt er uitvoerdersoverleg gepland, waarbij alle uitvoerders samenkomen. Hier ben jij ook bij aanwezig en deel je jouw ervaringen van je lopende project.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Uitvoerder Transformatie

Rotterdam - Building Heroes

Als Medior Uitvoerder Transformatie krijg je een gevarieerde en dynamische functie. Het gaat hier namelijk niet alleen om de cijfers, maar juist ook om kwaliteit. Jouw taken bestaan uit het coördineren van alle werkzaamheden die nodig zijn voor het daadwerkelijk verwezenlijken van de projecten. Dit is op technisch, financieel, en organisatorisch niveau. Hiernaast vind je het in deze rol als Medior Uitvoerder Transformatie  ook belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen en verdiepen. Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen binnen het vakgebied. Door het onderhouden van jouw kennis wat betreft bestaand vastgoed, BIM, Resultaatgericht Samenwerken, LEAN technieken en Total Cost of Ownership ben en word jij een expert op jouw vakgebied. Je geeft in deze rol reeds bestaand ‘oud’ vastgoed een nieuwe bestemming met een eigentijds uiterlijk.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Filteren