3500 vacatures gevonden

Wabo vergunningverlener bij een gemeente in provincie friesland

Leeuwarden 8914 Friesland - Bouwselect

Als vergunningverlener ben jij degene die vergunning verleent of niet ( de functietitel zegt het al). Wanneer je een vergunning niet verleent heeft dit te maken met de voorwaarden en regels.  Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, dit houdt in dat je betrokken bent vanaf het moment dat de vergunningaanvraag binnenkomt. De vergunningen kunnen variëren van een kleine verbouwing tot complexe vergunningen middenin een stadscentrum. Je bent als vergunningverlener voornamelijk bezig met onderzoek. Hierbij ga je aan de slag met de vergunningen/plannen en toetst deze aan de geldende wet- en regelgeving. Wanneer je informatie nodig hebt of extra info wil dan zoek je contact met de inwoners of andere betrokken stakeholders (architecten, bouwmanagementbureau’s en aannemers). 

21 Januari 2020 - lees meer ...

Trainee Civiel

Rotterdam - Or-Quest

WAT GA JE DOEN ALS TRAINEE CIVIEL? Als Trainee Civiel word je opgeleid binnen een traineeprogramma en leer je van alles binnen de infratechniek. Het programma betreft een intensief traject, waarin leren en werken gecombineerd wordt. Na je traineeship kun je een volwaardig functie binnen het bedrijf bekleden. Een aantal belangrijke taken voor jou als Trainee Civiel worden: Je beslist over verschillende uitvoeringsprojecten; Je bereidt werk op projectmatige en systematische wijze voor en voert dit waar mogelijk uit in samenwerking met de projectleider; Het bewaken van de techniek in samenwerking met de engineers; Je denkt mee over de voortgang, kosten en opbrengsten, de prognose en het eindresultaat. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS TRAINEE CIVIEL? Het uitwerken van nieuwe tekeningen; Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting techniek, civiele techniek of een andere relevante opleiding; Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk; Je kunt goed organiseren en bent oplossingsgericht; Je hebt een proactieve werkhouding. WAAR KOM JE TE WERKEN? Wij werken samen met een groot aantal uitdagende opdrachtgevers. We gaan samen met jou kijken welke opdrachtgever het beste bij jou past en waar jij je het beste kunt ontwikkelen. Dit kan binnen de aannemersbranche, ingenieursbureaus of de (lokale) overheid. Dit stemmen we gezamenlijk af aan de hand van jouw wensen. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een salaris tussen de €2.500 en €3.000, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Trainee Civiel!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Bouwfysicus

Heerenveen - Or-Quest

FUNCTIEOMSCHRIJVING BOUWFYSICUS Als bouwfysicus ben je de verbinding tussen architectuur en installatietechniek. Je bedenkt installatieconcepten en denkt mee over bouwfysische oplossingen binnen een bouwkundig ontwerp. Je hebt een grote interesse in en kennis van regelgeving, duurzaamheid, materialen en gebouwinstallaties. Je overlegt met opdrachtgevers en bent aanwezig bij ontwerpvergaderingen. Daarnaast ben je in projectteams werkzaam op grote projecten en zelfstandig werkzaam op kleinere projecten. Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer direct bij Jesper. FUNCTIE EISEN: HBO/WO Bouwkunde of Werktuigbouwkunde; Minimaal 5 jaar ervaring bij een bouwfysisch adviesbureau of op de ontwerpafdeling; Communicatief vaardig. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een goed salaris afhankelijk van de functie en jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Bouwfysicus!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Projectleider Interieurbouw

Groningen - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS PROJECTLEIDER INTERIEURBOUW? Als projectleider interieurbouw ben je verantwoordelijk voor de realisatie van interieur- en afbouwprojecten: De projecten bij dit bedrijf kenmerken zich door hoogwaardig ontwerp en sturing op kwaliteit; Je bewaakt de contracten op gebied van tijd, kwaliteit en kosten; Je onderhoudt contacten met alle interne en externe betrokken partijen; Je coördineert een projectteam bestaande uit medewerkers van verschillende afdelingen binnen het bedrijf; We zijn op zoek naar een projectleider met een assertieve houding en minimaal HBO werk- en denkniveau; Je bent bekend in de wereld van de interieurbouw en bent communicatief vaardig; Hiertegenover staat natuurlijk een uitstekend pakket aan primaire en secundaire voorwaarden. WAT VRAGEN WIJ VAN JOU ALS PROJECTLEIDER INTERIEURBOUW Een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur richting bouwkunde of werktuigbouwkunde; HBO werk- en denkniveau; Assertief en communicatief vaardig; Enkele jaren ervaring in de bouw, afbouw of interieurbouw. Herken jij jezelf terug in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze Gouden Kracht kunnen zijn. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt in dienst bij Or-Quest. Je krijgt van ons: Een uitstekende salariëring; Prima secundaire arbeidsvoorwaarden; Fulltime dienstverband; Ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van diverse trainingen in onze eigen Or-Quest Academy. In deze trainingen staat vooral je persoonlijke ontwikkeling centraal. Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als projectleider interieurbouw. We behandelen jouw privacy gevoelige gegevens met uiterste zorg. GOUDEN KRACHT GARANTIE Nergens word je als technisch professional zo in de watten gelegd als bij Or-Quest. Dit is geen loze belofte: dit is een garantie. Een harde garantie in viervoud. Als Or-Quest professional ben jij de Gouden Kracht, de professional die opdrachtgevers in het technische domein vooruithelpt. Daarmee ben jij ons gouden visitekaartje. En dit belonen we. En niet alleen met een mooi salaris. Want Or-Quest kijkt verder. We investeren in jouw toekomstwaarde. Zodat jij een gouden carrièreperspectief hebt en daarmee de wereld van bouw, infra en techniek nog mooier maakt.

21 Januari 2020 - lees meer ...

Assistent Projectleider

Heerenveen - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS ASSISTENT PROJECTLEIDER? Als assistent Projectleider ben je een spin in het web. Je belt met klanten voor het maken van afspraken en zorgt voor de planning van accountmanagers. Administratief ben je goed onderlegd. Daarnaast assisteer je de projectleider dagelijks bij de uitvoering van de werkzaamheden. Hierbij heb jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot Projectleider. Jouw belangrijkste taken: Vastlegging gegevens klanten; Ad-hoc ondersteuning van alle projectleiders; Administratieve verwerking van gemaakte afspraken; (Bij) bestellen van materialen. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS ASSISTENT PROJECTLEIDER Je hebt een afgeronde technische opleiding op mbo- of hbo-niveau; Je kunt zowel zelfstandig- als in een team functioneren; Je werkt secuur en hebt een praktische instelling; Je bent in het bezit van rijbewijs B. WAAR KOM JE TE WERKEN ALS ASSISTENT PROJECTLEIDER? Onze opdrachtgever is marktleider in het creëren, ontwikkelen en bouwen van grootschalige zonnedaken en zonneparken. Hierbij houden zij voortduren de omgeving in de gaten en passen zich hier op aan. Bijdragen aan een schonere, betere en duurzame wereld staan hierin centraal. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt in dienst bij Or-Quest B.V. waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast een aantrekkelijk salaris kun je diverse trainingen volgen in onze eigen Or-Quest Academy. In deze trainingen staat jouw persoonlijke ontwikkeling dan ook centraal. Je krijgt van ons: Een parttime- of fulltime dienstverband Een aantrekkelijk salaris tussen de € 2.200 en 3.000 per maand (o.b.v. 40u/pw), afhankelijk van jouw ervaring; Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Goede werksfeer en enthousiaste collega’s. Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons Assistent Projectleider. We behandelen jouw privacy gevoelige gegevens met uiterste zorg.

21 Januari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider utiliteitsbouw

Assen - Or-Quest

FUNCTIEOMSCHRIJVING WERKVOORBEREIDER UTILITEITSBOUW Als Werkvoorbereider Utiliteitsbouw ben je verantwoordelijk voor de prijsvorming van voornamelijk utiliteitsbrouwprojecten en het aanvragen en vergelijken van offertes. Je schat risico’s en kansen in en draagt optimalisaties en alternatieven aan. Je stelt zelfstandig de calculatie op in de vorm van een elementenraming en gespecificeerde begroting. Je analyseert nacalculaties en stelt werkbegrotingen op. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een deel van de werkvoorbereiding van de projecten die je calculeert. Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer direct bij Jesper! WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS WERKVOORBEREIDER UTILITEITSBOUW? MBO Bouwkunde; Ervaring in een vergelijkbare functie bij een bouwkundig aannemer; In staat om projecten zowel zelfstandig als in teamverband aan te pakken; Een pro-actieve houding. WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN ALS WERKVOORBEREIDER UTILITEITSBOUW? Naast uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de kans om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Dit kan door het volgen van diverse trainingen in onze eigen Or-Quest Academy. In deze trainingen staat vooral je persoonlijke ontwikkeling centraal. WAAR KOM JE TE WERKEN? Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met ongeveer 50 medewerkers. Het bedrijf richt zich zowel op woningbouw als utiliteitsbouw voor de zakelijke markt. Naast nieuwbouw houdt onze opdrachtgever zich ook bezig met verbouwingen, renovaties en onderhoud. Respect voor de mens, maatschappij en het milieu staan aan de basis van duurzaam bouwen. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een aansprekend salaris, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Werkvoorbereider Utiliteitsbouw !

21 Januari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Woningbouw

Zwolle - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS WERKVOORBEREIDER WONINGBOUW? Als werkvoorbereider Woningbouw ben je verantwoordelijk voor de gehele technische werkvoorbereiding van bouwprojecten. Je controleert en toetst de werk- en productietekeningen. Ook muteer en bewaak je de werkbegrotingen en maak je werk- en leveringsschema’s. Je vraagt offertes aan ten behoeve van de inkoopvoorbereiding en beoordeel je deze. In deze functie werk je in teamverband. Daarnaast word je ingezet op renovatie- en onderhoudsprojecten. Hier werk je met name voor woningcorporaties aan de verbetering van hun vastgoed. Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer direct bij Jesper. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS WERKVOORBEREIDER WONINGBOUW? HBO Bouwkunde; Minimaal 3 á 5 jaar relevante werkervaring; Ervaring met renovatie; Goede kennis van diverse softwarepakketten. WAAR KOM JE TE WERKEN ALS WERKVOORBEREIDER WONINGBOUW? Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar aan historie. De afdeling waar jij onderdeel van uit gaat maken is in de afgelopen jaren flink gegroeid. De organisatie kent een open cultuur. Dit kenmerkt zich door korte lijnen, ruimte voor initiatief en veel betrokkenheid. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij deze opdrachtgever en er wordt geïnvesteerd in opleiden van personeel. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een salaris tussen de €2.900 en €3.600, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Werkvoorbereider Woningbouw!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw

Leeuwarden - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS WERKVOORBEREIDER BOUW? Als Werkvoorbereider Bouw ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van verschillende bouwprojecten, dit binnen de gestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisen. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en werkt nauw samen met de afdelingen uitvoering, calculatie, kopers begeleiding en administratie. Tijdens de uitvoering van het project houd je de voortgang nauwlettend in de gaten en zie je erop toe dat het project geen onnodige vertraging en kostenoverschrijding oploopt. Je werkzaamheden concreet: Het controleren, toetsen en aanpassen van werktekeningen; Bepalen en uitwerken van de meest efficiënte werkmethode; Het inkopen van materialen en daarbij onderhandelen over de prijs; Verantwoordelijkheid voor het opstellen en bewaken van de planning; Het bijhouden van de administratie van het bouwproject; Schakelen tussen externe contacten en het personeel op de bouwplaats. WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN ALS WERKVOORBEREIDER BOUW? Je komt in dienst bij Or-Quest B.V. waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast een aantrekkelijk salaris kun je diverse trainingen volgen in onze eigen Or-Quest Academy. In deze trainingen staat jouw persoonlijke ontwikkeling dan ook centraal. Je krijgt van ons: Een parttime of fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw beschikbaarheid; Een aantrekkelijk salaris; Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen en 15 adv dagen; Mogelijkheid op zowel interne- als externe scholing; Een goede werksfeer en enthousiaste collega’s. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Werkvoorbereider Bouw. We behandelen jouw privacy gevoelige gegevens met uiterste zorg. WAT HEB JE NODIG ALS WERKVOORBEREIDER BOUW? Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, richting bouwkunde; Ervaring met AutoCAD; Kennis van BIM, Solibri en Revit is een pré; Communicatief vaardig. Ben jij daarnaast accuraat, goed in plannen en organiseren en een teamplayer? Solliciteer dan nu.

21 Januari 2020 - lees meer ...

Revit Modelleur

Joure - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS REVIT MODELLEUR IN JOURE? Je belangrijkste taak als Revit Modelleur is het maken van bouw- en interieurtekeningen in de fases van voorontwerp tot en met de uitvoering. Ook bewaak je de kwaliteit van de gemaakte tekeningen. Een aantal belangrijke taken van jou worden: Het ontwerpen en controleren van tekeningen in Revit; Het bestellen van de benodigde materialen in BIM; Het opzetten van planningen binnen BIM; Het toetsen van haalbaarheid, kwaliteit en toepasbaarheid; Contact onderhouden met collega’s en stakeholders omtrent invulling van  BIM. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS REVIT MODELLEUR? Je beschikt over MTS of HTS werk- en denkniveau op bouwkundig gebied; Kennis van AutoCAD, Autodesk Revit is een pré; Kennis van Bouwbesluit en regelgeving; Goede communicatieve vaardigheden; Pro actief en leergierig; Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken; Beschikbaarheid van 32-40 uur per week. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Werkvoorbereider Bouw. We behandelen jouw privacy gevoelige gegevens met uiterste zorg. WAAR KOM JE TE WERKEN? Onze opdrachtgever is een onafhankelijk bouwmanagementbureau. De organisatie opereert vanuit Joure en is landelijk actief in de vastgoedmarkt. Dit doen zij zowel voor de zakelijke- als de particuliere markt. Naast bouwmanagement houdt de organisatie zich bezig met beheer- en onderhoud van gebouwen, kostenmanagement en bouwkundig tekenwerk. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij Or-Quest in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Een dienstverband van 32 of 40 uur; Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.200, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer  als Revit Modelleur in Joure!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Project Engineer Industriebouw

Bolsward - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS PROJECT ENGINEER INDUSTRIEBOUW? Als Project Engineer Industriebouw ga jij je bezighouden met: Je bent verantwoordelijk voor het bouwkundig ontwerp van concept tot aan bestek; Je begeleidt je team vakinhoudelijk en organisatorisch; Zorgt ervoor dat dit alles gebeurt binnen de afgesproken kwaliteit, budget, planning en veiligheid; Zit als kartrekker met klanten aan tafel; Tot slot zorg je voor een zorgvuldige overdracht aan het Projectteam Uitvoering. WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN ALS PROJECT ENGINEER INDUSTRIEBOUW? Je komt in dienst bij Or-Quest B.V. waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast een aantrekkelijk salaris kun je diverse trainingen volgen in onze eigen Or-Quest Academy. In deze trainingen staat jouw persoonlijke ontwikkeling dan ook centraal. Je krijgt van ons: Een parttime of fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw beschikbaarheid; Een aantrekkelijk salaris; Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen en 15 adv dagen; Mogelijkheid op zowel interne- als externe scholing; Een goede werksfeer en enthousiaste collega’s. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Project Engineer. We behandelen jouw privacy gevoelige gegevens met uiterste zorg. WAT HEB JE NODIG ALS PROJECT ENGINEER INDUSTRIEBOUW? Je hebt een afgeronde hbo-bouwkunde opleiding, bouwkunde of European Construction Management; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring; Kennis van UAV en UAV-GC contractvormen; Kennis van het bouwbesluit, Nederlandse Normen en actuele relevante wet- en regelgeving; Affiniteit met BIM; Communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal. Ben jij de analytische, creatieve bruggenbouwer die prachtige projecten kan engineeren? Neem dan contact op met Folkert. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Project Engineer Industriebouw.

21 Januari 2020 - lees meer ...

Constructeur Bouw

Drachten - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS CONSTRUCTEUR BOUW? Als Constructeur Bouw houd jij je bezig met hout-, staal en betonberekeningen. Dit ga jij doen voor uiteenlopende projecten, van renovatie tot nieuwbouw. Je werkzaamheden concreet: Het berekenen en uitwerken van constructieve ontwerpen ten behoeve van hout-, beton- en staalconstructies; Het adviseren van de opdrachtgevers; Het meedenken over de ontwikkeling van het constructief ontwerp; Deelnemen aan multidisciplinaire projectteams; Het monitoren van de projectdoelstellingen en zorg dragen voor het behalen van de doelstellingen. WAT VRAGEN WE VAN JOU CONSTRUCTEUR BOUW? Afgeronde relevante opleiding bouwkunde; Ervaring met het maken van uiteenlopende constructieberekeningen; Je bent sociaal en vindt gezelligheid in een team belangrijk; Je bent zelfstandig en georganiseerd; Een brede interesse in allerhande bouwsystemen en nieuwe innovatieve ontwikkelingen in de bouw. WAAR KOM JE TE WERKEN? Onze opdrachtgever is een full service bouwbedrijf uit Friesland. Het bedrijf ontwikkelt en bouwt duurzame, betaalbare nieuwbouwwoningen. De organisatie is een jong, dynamisch en bovenal leuk bedrijf. Je komt te werken in een team waarin mensen van verschillende achtergronden en disciplines met elkaar samenwerken. Hierdoor ontstaan de meest creatieve en vernieuwende ideeën en innovaties. Collegialiteit en gezelligheid staan binnen dit bedrijf aan de basis van werkplezier. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Een fulltime dienstverband; Een aantrekkelijk salaris tussen de € 3.400 en € 4.000, afhankelijk van je ervaring; Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid op zowel interne- als externe scholing; Een goede werksfeer en enthousiaste collega’s. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Constructeur Bouw. We behandelen jouw privacygevoelige gegevens met uiterste zorg. OVER OR-QUEST Nergens word je als technisch professional zo in de watten gelegd als bij Or-Quest. Dit is geen loze belofte: dit is een garantie. Een harde garantie in viervoud. Als Or-Quest professional ben jij de Gouden Kracht, de professional die opdrachtgevers in het technische domein vooruithelpt. Daarmee ben jij ons gouden visitekaartje. En dit belonen we. En niet alleen met een mooi salaris. Want Or-Quest kijkt verder. We investeren in jouw toekomstwaarde. Zodat jij een gouden carrièreperspectief hebt en daarmee de wereld van bouw, infra en techniek nog mooier maakt.

21 Januari 2020 - lees meer ...

Bouwplaatsmanager

Groningen - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS BOUWPLAATSMANAGER? Als Bouwplaatsmanager geef je leiding  in een uitdagende en ambitieuze omgeving. Werkplezier en ontwikkelingsmogelijkheden staan voorop. Je wordt verantwoordelijk voor de uitvoering, coördinatie en organisatie van het project. Je doel is het project te realiseren binnen bestekeisen, volgens kwaliteitsplan, planning en werkbegroting. Een aantal van jouw taken worden: Het toezien op de werkzaamheden conform werkinstructies; Het zorg dragen voor een kwantitatief en kwalitatief optimale- en gemotiveerde bezetting; Het bijhouden en administreren van gegevens tijdens de uitvoering; Het organiseren- en de verslaglegging van het uitvoerders-overleg; Je bent betrokken bij de projectvoorbereiding t.a.v. organisatie, planning, werkmethoden, VGM en planning; Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. WAT VRAGEN WE VAN JOU BOUWPLAATSMANAGER? Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en beschikt over minimaal 8 jaar werkervaring en je hebt aantoonbare leidinggevende capaciteiten; Je beschikt over een enorme drive en ambitie om je binnen een complexe omgeving te ontwikkelen en het verschil te maken; Je hebt een analytisch vermogen, bent stressbestendig, en durft beslissingen te nemen. WAAR KOM JE TE WERKEN? Onze opdrachtgever is één van de grootste bouworganisaties en opereert landelijk. Je komt te werken op projectlocatie Groningen en gaat werken aan de huisvesting voor 1.400 studenten en 850 medewerkers aan de Faculty of Science en Engineering.WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Een fulltime dienstverband; Een aantrekkelijk salaris tussen de € 5.100 en € 5.500 per maand, afhankelijk van je ervaring; Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid op zowel interne- als externe scholing; Een goede werksfeer en enthousiaste collega’s. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Bouwplaatsmanager. We behandelen jouw privacygevoelige gegevens met uiterste zorg.

21 Januari 2020 - lees meer ...

Bouwkundige

Groningen - Or-Quest

WAT GA JE DOEN ALS BOUWKUNDIGE? Als Bouwkundige ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige expertises. Een aantal belangrijke taken in deze functie: Het opnemen en vaststellen van schade aan gebouwen met meerdere schademomenten; Dit gebeurt vaak bij monumentale panden, infrastructurele werken en opslag gebouwen; Naast de schade houd je ook de overige materiële schade als gevolg daarvan bij. Op termijn heb je de mogelijkheid om door te groeien als verzekeringsexpert. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS BOUWKUNDIGE? Je hebt een afgeronde mbo of hbo-opleiding in de richting van Bouwkunde of Civiele Techniek; Je hebt minimaal drie jaar ervaring in het opnemen en vaststellen van schade aan gebouwen; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Kennis van de Office pakketten; Je bent klantgericht en probleemoplossend. WAAR KOM JE TE WERKEN ALS BOUWKUNDIGE? Onze opdrachtgever beschermt en behoudt datgene wat mensen dierbaar is. Het zet zich elke dag opnieuw in om waarde te beschermen en te herstellen. Het bedrijf werkt vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Ook hechten ze veel waarde aan de medewerkers. Daarom krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en mag je meedenken hoe de klanten nog beter kunnen worden geholpen. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een salaris tussen de €3.500 en €4.200, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Bouwkundige!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Houtskeletbouw Tekenaar

Heerenveen - Or-Quest

WAT GA JE DOEN ALS HOUTSKELETBOUW TEKENAAR? Als Houtskeletbouw Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitwerken van houtskeletbouwconstructies. Een aantal belangrijke taken in deze functie: Het uitwerken van houskeletbouwconstructies in 2D en 3D aan de hand van de onderleggers van de architect en de ontwerpen en berekeningen van de constructeur; Samen met de projectleider, constructeurs en ingenieurs ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en beheren van de 2D ontwerptekeningen en 3D modellen van gebouwen; Het realiseren van ontwerpen en uitvoeringstekeningen van houtskeletbouw constructies. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS HOUTSKELETBOUW TEKENAAR? Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Bouwkunde; Je hebt minimaal twee jaar ervaring als houtskeletbouw tekenaar; Kennis en ervaring met alle fases van het ontwerp- en bouwproces van bouwkundige houtskeletbouw constructies; Kennis van AutoCAD, HSB CAD en Tekla; Je bent zelfstandig, maar ook in staat om in teamverband te werken. WAAR KOM JE TE WERKEN ALS HOUTSKELETBOUW TEKENAAR? Onze opdrachtgever is een bedrijf die bouwkundige objecten tekent en berekent in de breedste zin. Het bedrijf realiseer jaarlijks zo’n 3.000 bouwprojecten van groot- tot kleinschalig. Door de multidisciplinaire expertise van het bedrijf kunnen ze projecten integraal in goede banen leiden. Het team van de opdrachtgever bestaat uit 75 medewerkers met een vestiging in Groningen en Drachten. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een goed salaris afhankelijk van de functie en jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Houtskeletbouw Tekenaar!

21 Januari 2020 - lees meer ...

3D Ontwerper Infra

Enschede - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS 3D ONTWERPER INFRA? Als 3D ontwerper Infra ben jij verantwoordelijk voor het BIM-proces en ben je ervaren in het bouwen en uitbreiden van het informatiemodel. Je bent werkzaam als engineer/3D-CAD ontwerper. Je levert informatie aan voor de andere betrokken disciplines en maak je gebruik van de BIM-softwaretools. Je stelt een model op dat is samengesteld uit de inmeetgegevens en AHN. Je werkt ontwerpen uit en voegt data toe aan het model. Daarnaast maak je tekeningen, berekeningen en analyses die worden opgenomen in het informatiemodel. Geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS 3D ONTWERPER INFRA? Afgeronde hbo-opleiding civiele techniek; Minimaal twee jaar werkervaring in een soort gelijke functie; Kennis van BIM software als Civil3D, InfraWorks en Navisworks; Kennis van GIS en Relatics is een pré. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 40 uur; Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.500, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als 3D Ontwerper Infra!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Bestekschrijver

Apeldoorn - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS BESTEKSCHRIJVER? In de functie als bestekschrijver houd je je bezig met het schrijven van bestekken en het maken van tekeningen van civiele constructies in de grond-, weg-, en waterbouw. Je inventariseert het projectgebied en bepaalt de hoeveelheden. Tevens behoort het inspecteren van kunstwerken ook tot je takenpakket. Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct bij Sten. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS BESTEKSCHRIJVER? Afgeronde hbo-opleiding civiele techniek; Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie; Ervaring met AutoCAD; Ervaring met RAW-bestekken; Flexibele instelling, ondernemend en pro-actief. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.000, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Bestekschrijver!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Junior EMVI Specialist

Zwolle - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS JUNIOR EMVI SPECIALIST? Als junior EMVI Specialist ben jij verantwoordelijk voor het tijdig en kwalitatief opstellen van het EMVI Plan van aanpak. In deze rol ben je de spil tussen opdrachtgever en de eigen organisatie. Je analyseert de vraag van de opdrachtgever en vertaalt dit naar een aansluitend Plan van aanpak. Je zult met verschillende afdelingen sparren om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Om succesvol in deze functie te zijn is het van belang dat je taalkundig uitstekend onderlegd bent. Naast het samenwerken met collega’s wordt er in deze functie ook een mate van zelfstandigheid gevraagd. Geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan direct. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS JUNIOR EMVI SPECIALIST? Je beschikt over een afgeronde opleiding hbo- communicatie of een soortgelijke opleiding; Je hebt relevante ervaring opgedaan met EMVI tijdens stage, afstudeeropdracht en/of werk; Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een salaris tussen de € 2.300 en € 2.750; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Junior EMVI Specialist!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Projectleider Milieutechniek

Zwolle - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS PROJECTLEIDER MILIEUTECHNIEK? Als projectleider milieutechniek adviseer je opdrachtgever bij hun vraagstukken en verzorg je het gehele traject vanaf de aanvraag tot het opstellen. Daaronder behoort het plannen, begeleiden van veldwerk en opstellen van rapportages tot en met de financiële afhandeling van de projecten. Voor de projecten houd je rekening met de dimensies geld, tijd en kwaliteit. Daarnaast onderhoud je het contact met opdrachtgevers en leg je nieuwe contacten. Dit doe je in samenwerking met je team. Geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS PROJECTLEIDER MILIEUTECHNIEK? HBO Werk- en denkniveau, richting Milieutechniek; Ervaring met het uitvoeren van bodemonderzoeken; Kennis van BRL’s als 1000, 2000 en 6000; Communicatief vaardig en in staat om met verschillende stakeholders te schakelen; Flexibel en open voor nieuwe werkmethoden. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 40 uur; Een salaris tussen de € 3.250 en € 4.000, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Projectleider Milieutechniek.

21 Januari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Infra

Deventer - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS WERKVOORBEREIDER INFRA? Als werkvoorbereider infra in Deventer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie, uitvoering en bewaking van de werkvoorbereidingsactiviteiten met betrekking tot werkzaamheden. Je zorgt er hierbij voor dat de juiste informatie over de inzet van personeel en middelen tijdig beschikbaar is, zodat een project of werk zo optimaal mogelijk uitgevoerd kan worden. Jouw belangrijkste taken: Adviseren in het voorbereidingstraject van een project; Het verzorgen van de juiste draaiboeken en documentbeheer; Het inplannen van personeel en materieel; Bewaken van de voortgang van de werkzaamheden; Opstellen van de werkbegrotingen en overzichten. Als werkvoorbereider infra werk je op de projectlocatie in de regio Deventer. Je houdt van  afwisseling en vindt het daarbij leuk om met veel verschillende mensen samen te werken. Daarnaast ben je in staat om bij grotere infrastructurele werken op te treden als projectcoördinator. Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct bij Robert Jan. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS WERKVOORBEIDER INFRA? Afgronden mbo- of hbo-opleiding civiele techniek; Minimaal drie jaar relevante werkervaring in de civiele techniek; Ervaring met AutoCAD, Civil3D is een pré; Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.500, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne- als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij Or-Quest als Werkvoorbereider Infra in Deventer!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Trainee Civiele Techniek

Deventer - Or-Quest

Als trainee civiele techniek ontwikkel jij je tijdens het leertraject tot een volwaardige civiel techneut. Je zult werkzaam zijn in uiteenlopende roulerende functies in de civiele techniek. Wij zullen samen met jou inventariseren waar jouw kwaliteiten, interesses en ambities het beste tot hun recht komen. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden in de werkvoorbereiding waar jij je bezig gaat houden met Systems Engineering, bestekschrijven, calculeren en/of teken-, en ontwerpwerkzaamheden. Als je meer een dynamisch ‘buitenpersoon’ bent en direct betrokken wilt zijn bij het bouwproces, dan zullen we in ons netwerk gaan zoeken naar de mogelijkheden in de uitvoering. Naast het afbakenen van de betreffende functie, wordt er ook uitgebreid aandacht besteedt aan de sector waar jij jouw talenten zult gaan benutten. Hierbij kunnen de volgende sectoren van toepassing zijn: beton -en waterbouw, grond-, weg- en waterbouw, offshoretechniek en geotechniek. Minstens zo belangrijk vinden wij het type organisatie waar jij past. Het is immers belangrijk dat jouw karaktereigenschappen aansluiten op de betreffende bedrijfscultuur. Hierbij maken wij onderscheid in: aannemers, ingenieurs en overheid. Ook hier gaan we gezamenlijk kijken welke cultuur het beste aansluit bij jouw karakter. Geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS TRAINEE CIVIELE TECHNIEK? Afgeronde hbo-opleiding, richting Civiele Techniek; Maximaal 2 jaar werkervaring; Goede communicatieve en taalkundige vaardigheden; Proactieve en zelfstandige instelling; Kennis van AutoCAD, Solidworks of Civil3D is een pré. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een startsalaris tussen de € 2.500 en € 2.750; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Een Traineeship waarbij je opgeleid wordt tot volwaardig civiel techneut; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Trainee Civiele Techniek!

21 Januari 2020 - lees meer ...

3D Modelleur

Utrecht - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS 3D MODELLEUR? Als 3D modelleur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en engineering van waterbouwkundige constructies. Je modelleert de constructies met softwarepakketten als Allplan en Autodesk Inventor. Je genereert onder andere de benodigde ontwerp- en constructietekeningen voor alle fases binnen een project. Je signaleert raakvlakken en bent verantwoordelijk voor de communicatie en afstemming van het 3D model. Je creëert samen met collega’s en opdrachtgevers de meest toonaangevende waterbouwkundige constructies in Nederland. Geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel. WAT VRAGEN WIJ VAN JOU ALS 3D MODELLEUR? Afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek; Een aantal jaar relevante werkervaring; Communicatief vaardig, leergierig, enthousiast en sociaal; Affiniteit met ontwerpwerkzaamheden in de waterbouw in relatie tot 3D en BIM; Woonachtig in de regio Utrecht. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Salaris tussen de € 2.500 en € 3.250; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als 3D Modelleur in Utrecht!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider OV/VRI

Rotterdam - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS WERKVOORBEREIDER OV/VRI? In de functie van Werkvoorbereider OV/VRI ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van aangenomen projecten op het gebied van openbare verlichtingen (OV) en verkeersregelinstallaties (VRI). De functie bestaat onder andere uit het maken en bijhouden van de algehele project planning, het samenstellen en bijhouden van de uitvoeringsmappen, het verwerken van de opdrachtbonnen en het opstellen en bijhouden van de materiaallijsten. Daarnaast is het belangrijk dat je mogelijke knelpunten tijdig signaleert en hier snel op weet te anticiperen. Geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel. WAT VRAGEN WIJ VAN JOU ALS WERKVOORBEREIDER OV/VRI? Een afgeronde technische opleiding op MBO niveau; Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; Affiniteit met digitale systemen; Administratief onderlegd; Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.250; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Werkvoorbereider OV/VRI in de regio Rotterdam!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Tekenaar Civiel

Alkmaar - Or-Quest

WAT GA JE DOEN ALS TEKENAAR CIVIEL? Als Tekenaar Civiel ben je van begin- tot eindfase verantwoordelijk voor het verwaardigen, reviseren en archiveren van zowel 2D- als 3D- tekeningen. In deze functie zijn de werkzaamheden voornamelijk gericht op binnenstedelijke projecten. Je stuurt de tekenaars aan die betrokken zijn bij het project en ondersteund de ontwerpleider met ontwerpvraagstukken. Geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan direct. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS TEKENAAR CIVIEL? Een afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau richting Civiele techniek; Minimaal 2 jaar gerelateerde werkervaring; Ervaring met RAW Systematiek, UAV-GC, AutoCAD en Office is vereist; Ervaring met Civil 3D en GIS is een pré. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 40 uur; Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.250, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Tekenaar Civiel in Alkmaar!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Ondergrondse Infra

Ridderkerk - Or-Quest

WAT GA JE DOEN ALS WERKVOORBEREIDER ONDERGRONDSE INFRA? Onze opdrachtgever is een grote partij, landelijk werkzaam aan grote infra projecten. Ben je starter of juist een ervaren werkvoorbereider ondergrondse infra? Vanwege groei van de organisatie is er voor beiden plek! Als werkvoorbereider: Bereid je de aangenomen projecten voor; Voer je de regie over de projectplanning, kostenstaten en het materiaal; Bewaak je de financiële voortgang van het project; Ben jij dé schakel tussen de stakeholders. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS WERKVOORBEREIDER ONDERGRONDSE INFRA? Een afgeronde opleiding op HBO-niveau in de richting van civiele techniek; Affiniteit met digitalisering en administratie; Een pro-actieve houding; Flexibele instelling, zowel tijdens het werk als qua werktijden. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 40 uur; Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.500, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer direct.

21 Januari 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Milieutechniek

Almere - Or-Quest

Voor een van onze opdrachtgevers, een gerenommeerd familiebedrijf met vestigingen in Kampen, Almere en Joure, zoeken wij een praktijkgerichte Uitvoerder Milieutechniek. Onze opdrachtgever is een aannemer en houdt zich bezig met milieutechniek, bouw en projectontwikkeling. Hierbij is er veel aandacht voor duurzaam bouwen. Ben jij de Gouden Kracht die wij zoeken? Solliciteer dan direct! WAT GA JIJ DOEN ALS UITVOERDER MILIEUTECHNIEK? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren werkvoorbereider / uitvoerder in de milieutechniek. Je hebt de dagelijkse leiding over de bouwplaats en hebt hierbij de verantwoordelijkheid over projecten en daarnaast voor zowel de vaste als de ingehuurde DLP’ers. Je bekommert je om veiligheid, kwaliteit en kostenbewaking. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor teamleden en externe partijen. Een deel van de werkzaamheden vinden plaats op kantoor in Almere, waarbij je een ondersteunende rol hebt voor de werkvoorbereider en projectleiders. Je werkzaamheden concreet: Coördineren en sturen van projecten in uitvoering; Leidinggeven aan vaklieden en onderaannemers; Opstellen van weekplannen en het inzetten van materiaal; Controleren van het uitgevoerde op basis van kwaliteit en kwantiteit; Bewaken van manuren; Signaleren van meer- en minderwerk; Toezien op de naleving van de gestelde regels ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en milieu. Beschik jij over de juiste kwaliteiten en houd je van een afwisselende functie op uitdagende projecten? Solliciteer direct bij Robert Jan. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS UIVOERDER MILIEUTECHNIEK? Afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting van milieu- of civiele techniek; Enige jaren werkervaring in de rol van uitvoerder of werkvoorbereider; Communicatief vaardig en in staat om met verschillende teamleden en externe partijen te schakelen. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 40 uur; Een salaris tussen de € 3.000 en € 3.500, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Uitvoerder Milieutechniek!

21 Januari 2020 - lees meer ...

Filteren