3937 vacatures gevonden

BIM Modelleur

Wageningen - Kracht Recruitment

Als BIM modelleur draag je de verantwoording voor de maakbaarheid van Bouwtechnische model. Door jouw ervaring ben je goed in staat om tekenwerk van derden te controleren, te verbeteren en mogelijk junioren te coachen. Als BIM Modelleur draag jij de bouwtechnische verantwoordelijkheid van projecten in zowel Utiliteitsbouw als woningbouw. Je streeft hoge kwaliteit na teneinde een maakbaar model met daarbij behorende detailleren te vervaardigen. Je staat open voor vragen van collega's en samenwerkingspartners en neemt de tijd om deze vanuit de inhoud te beantwoorden. Je gedijd makkelijk in een hechte, familiaire, groep collega's waar je een positieve bijdrage aan levert. Twijfel je? Bel, mail of stuur gerust een appje om je vragen te stellen.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Tendermanager

Utrecht - Kracht Recruitment

Uitdagend, dynamisch en afwisselend. Als Tendermanager vertaal je de klantvraag naar een innovatieve en onderscheidende tenderstrategie. Je weet feilloos de latente vraag van de opdrachtgever te ontrafelen en stuurt het tenderteam aan om te komen tot een winnende aanbieding. Je weet daarbij de verbinding binnen het team en met andere partijen te leggen. Met behulp van een analytische en procesmatige aanpak weet jij het overzicht te bewaren. Als Tendermanager werk je voor diverse opdrachtgevers. Dit kunnen aannemers zijn, maar ook de opdrachtgevende partij in zowel de bouw als in de infra sector. Je weet je flexibel op te stellen en kunt gemakkelijk je weg vinden in nieuwe organisaties. Je kunt snel schakelen tussen gesprekken op directieniveau en gesprekken op technisch vlak. Je krijgt te maken met gevoelige informatie van organisaties. Integriteit is daarom een belangrijke eigenschap. Boven alles ben jij een winnaar.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Technisch Adviseur Elektrotechniek & Besturingstechniek

Amsterdam - Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam heeft een vacature voor een Technisch Adviseur Elektrotechniek & Besturingstechniek 36 uur per week In Amsterdam beheren we meer dan 35 sluizen en 1.600 bruggen. Deze vormen de ruggengraat van Amsterdam. De beweegbare objecten hebben elektrotechnische onderdelen die optimaal moet functioneren om de stad in beweging te houden. 45 van deze objecten is de laatste jaren omgebouwd om op afstand te worden bediend. Jij zorgt als technisch adviseur dat de installaties in topvorm komen en blijven. Zo draag je bij aan een stad waarin het goed en veilig wonen, werken en verblijven is. Dit ga je doen Je houdt je bezig met de elektro- en besturingstechniek van onze beweegbare bruggen en sluizen in de breedste zin van het woord. Zo adviseer je over vervanging en groot onderhoud van bestaande installaties. Maar je bent ook een belangrijke adviserende partij bij nieuwbouw- en vervangingsprojecten. Je bent specialist op het gebied van soft- en hardware van systemen. Hiermee beoordeel jij de betrouwbaarheid van de automatiseringsystemen (deelsystemen en componenten) die onze bruggen en sluizen lokaal en op afstand besturen en bewaken. Je verricht zelf onderzoek, vraag informatie op bij de uitvoeringspartner of bepaalt de scope met M&I. Je signaleert in- en externe ontwikkelingen en stelt op basis hiervan adviezen en rapportages op. Daarbij let je op risico’s, feitelijke invulling, planning en realisatie. Binnen het assetmanagement team zorg je dat de veiligheid, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kostenefficienty geborgd wordt in de (instandhoudings)plannen. Jouw adviezen vormen de basis waarop de assetmanager afwegingen maakt over de wijze van beheer voor de korte én lange termijn. Je levert suggesties tot verbetering voor correctief- , grootonderhoud en vervangingsopgaven. Bij projecten stel je het technische eisen pakket vast op basis van functionele en technische specificaties en in overeenstemming met relevante regelgeving. Je blijft technisch van begin tot eind bij een project betrokken. De functie vraagt dat je ook ’s avonds soms op pad gaat. Bijvoorbeeld als een nieuwe brug in bedrijf wordt gesteld. Je bent dan onderdeel van het team dat de SAT of FAT afneemt en de objecten in beheer neemt. Het leukste van je werk? Dat geen dag hetzelfde is. Dat komt onder meer door de veelheid aan assets die we beheren. En dan verandert de techniek ook nog continu. Jouw uitdaging is om aansluiting te blijven houden bij alle ontwikkelingen.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Programmeur Onderhoud Civiele Constructies

Amsterdam - Gemeente Amsterdam

Programmeur Onderhoud Civiele Constructies 32 – 36 uur | Amsterdam De optimale mix van dagelijks onderhoud enerzijds en groot onderhoud en vervangingen anderzijds: dat is wat jij als programmeur onderhoud civiele constructies realiseert. Zo zorg je voor een veilig en goed bereikbaar Amsterdam. Check hier onze vacature De functie De Amsterdamse bruggen: wie kent ze niet? Ze zijn kenmerkend voor onze stad. Maar hoe houden we de bijna 2.000 bruggen en ruim 600 kilometer aan kade en oevers in optimale staat? Als programmeur onderhoud civiele constructies weet jij het antwoord op die vraag. Vol enthousiasme stuur jij op de maximale prestatie van en risicobeheersing rondom deze assets. Uiteraard doe je dat binnen budget. Zo maak je onze stad iedere dag een beetje mooier en veiliger. Dit ga je doen Denk- en doekracht: dat is wat jij levert binnen het team programmeurs van Civiele Constructies. Dankzij jou ligt er een integrale programmering voor alle beheeractiviteiten en projecten in de openbare ruimte die betrekking hebben op civiele constructies. Je staat in deze programmering stil bij de korte, middellange en lange termijn. Samen met de andere programmeurs uit je team analyseer je de inspectierapporten van assets zoals bruggen, kades en oevers. Ook bekijk je andere kwaliteitsgegevens zoals meldingen van burgers, en schouwrapporten. Op basis van al deze input bepalen jullie de optimale mix van dagelijks onderhoud enerzijds en groot onderhoud en vervangingen anderzijds. Uiteraard houd je hierbij rekening met de kaders van stedelijke programmering. Denk aan kaders rondom duurzaamheid en bereikbaarheid. Vraagt de dagelijkse praktijk om aanpassingen? Bijvoorbeeld omdat in de directe omgeving al gewerkt wordt aan wegen of bruggen en kades. Dan speel je hier soepel op in. Zo breng je onze programmering in lijn met het dagelijks onderhoud dat bijvoorbeeld door de directie Stadswerken en binnen het Amsterdamse Bos wordt uitgevoerd. Naast het bepalen van de optimale onderhoudsmix ben je ook verantwoordelijk voor het afstemmen van de programmering rondom de civiele constructies op die van het programmateam Bruggen en Kades. Zij voeren een grootschalige onderhouds- en renovatieopgave uit rondom de bruggen en kades. Daarnaast stem je de programmering af op die van de overige assets en op de gebiedsplannen van organisaties zoals Grond en Ontwikkeling. Het eindresultaat? Een integraal meerjarig uitvoeringsprogramma. Tot slot draag je bij aan de doorontwikkeling van het team Civiele Constructies. Samen met je collega’s verdiep je de vakkennis en breng je de processen en gebruikte standaarden een stap verder.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Projectleider Binnenstedelijke Projecten

Gouda - Kracht Recruitment

Als Projectleider ben je binnen dit familiebedrijf al vroeg in het proces betrokken om tijdens de ontwikkeling vanuit jouw expertise adviezen te geven en het ontwerp bij te schaven. Ook heb jij een belangrijke bijdrage in de selectie van externe partners. Daarna stap jij langzamerhand naar de voorgrond en ga jij jouw team en andere externe betrokkenen aansturen. Vanaf de contract ondertekening zorg jij voor een nauw gezet en georganiseerd proces. Jij hebt goed contact met opdrachtgever(s) en andere stakeholders. Daarbij bewaak en bespreek jij de voortgang met je team. Als er zich onverwachte uitdagingen of problemen opdoen ben jij een rustig en oplossingsgericht voorbeeld naar de rest van de organisatie. Enkele taken en verantwoordelijkheden die bij deze rol horen zijn: - Het adviseren van de directie over selecties en projecten; - Het adviseren van het team in de ontwikkeling over het ontwerp, bouwmethodieken, bouwsystemen, bouwpartners e.d.; - Het selecteren en aansturen van jouw projectteam; - Nauw contact onderhouden met de opdrachtgever en andere stakeholders; - Het bewaken van de voortgang, de kwaliteit, de financiën en het resultaat.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Aankomend talent (Uitvoerder GWW)

Breda - Centerpoint Rotterdam

Als junior uitvoerder krijg je een afwisselende baan waarbij je betrokken bent bij het gehele bouwproces, van de gunning tot en met de oplevering en een stukje nazorg. Ook draag je verantwoordelijkheid voor het aansturen van het personeel buiten, de onderaannemers en het afroepen van materiaal bij leveranciers. Daarnaast zie je toe op kwaliteit en veiligheid, en onderhoudt je het contact met de opdrachtgever.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Betonbouw

Krimpenwaard - Centerpoint Rotterdam

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van zowel complexe als minder complexe betonwerken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een groot project of meerdere deelprojecten. Je stuurt hierbij voorlieden, betontimmerlieden en onderaannemers aan. Ook zorg je voor het opstellen van planningen en het bewaken hiervan. Als uitvoerder ben je ook eindverantwoordelijke op de bouwplaats met betrekking tot veiligheid van de werkzaamheden.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Infra

Arnhem - Kracht Recruitment

Als Werkvoorbereider Infra ben je in zowel de voorbereidende als de uitvoerende fase van het project een belangrijke schakel. Binnen het projectteam ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van de technische en organisatorische werkvoorbereiding. Bij deze werkvoorbereiding ben je in staat een of meerdere collega’s aan te sturen, hierbij stel je een werkplanning op en bewaak je de voortgang. Je werkt nauw samen met de uitvoering ten behoeve van een efficiënte realisatie. Daarnaast herken je knel- en verbeterpunten en weet je hier adequaat op in te spelen. DBH20.  

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Onderhoud en Renovatie

Utrecht - Kracht Recruitment

De uitvoerder wordt gezien als de leider op de bouwplaats, jij dus! Jij zorgt ervoor dat het project op tijd en winstgevend afgerond word. Dit doe je door elk teamlid op de hoogte te brengen van zijn werkzaamheden en planningen van deze dag. Zodra iedereen zijn taken weet zorg jij ervoor dat iedereen ook op een veilige manier werkt en rekening houdt met de gezondheids- en milieunormen. Een 20-tal mensen in het gareel houden is voor jou geen probleem vanwege je natuurlijke en mensgerichte leiderschap. In deze rol komen jouw communicatieve en organisatorische vaardigheden goed van pas! - Jij bewaakt de gehele planning van het project; - Jij voert controles uit op kwaliteit materiaal, bouw en prestaties; - Jij bewaakt de kosten en stuurt bij waar nodig is; - Jij geeft leiding aan de onderaannemers; - Jij hebt een sterk oog voor de belangen van alle betrokken partijen en handelt hier naar; - Jij hebt uitstekende beheersing van de techniek; - Jij signaleert meer- en minderwerk.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Medior Bouwkundig Tekenaar

Regio Eindhoven - Building Heroes

Als Medior Bouwkundig Tekenaar sta je aan het begin van alle mooie en uitdagende projecten op het gebied van woning, industrie en utiliteitsbouw. Jij hebt een belangrijke rol binnen het projectteam en bent vanaf SO al betrokken bij de projecten. Binnen de organisatie werken ze met moderne 3D tekensoftware, Allplan. Een programma waar jij mee aan de slag gaat.Als tekenaar bouw heb jij contact met de andere tekenaars, ontwerpers, BIM-modelleurs en externe partijen. Daarnaast heb je een grote mate van eigen inbreng want jij bent diegene die letterlijk de lijnen uitzet. Naast het tekenen bestaat je werk voor een deel uit werkvoorbereiding en controle werk.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Senior Projectleider / Projectdirecteur Utilitaire Woningbouw

Amsterdam - Building Heroes

Jij bent verantwoordelijk voor de grootste projecten binnen het bedrijf. Je rapporteert en werkt nauw samen met de directie. Je pakt complexe binnenstedelijke werken op samen met een senior projectmanager. Soms gaat dit in combinatie met zusterbedrijven. Het werken is voornamelijk via bouwteam werken. Het projectteam aansturen hoort ook bij jou verantwoordelijkheid. Je bouwt aan een optimale samenwerking en taakverdeling van het team. Je stuurt aan op grote lijnen maar kan ook zeker inzoomen indien nodig. Risico's en kansen herken je snel en handel je direct op. Duidelijke communicatie is hierin essentieel. Je luistert goed naar verschillende belangen en brengt deze samen. Beslissingen zijn helder en duidelijk. Dit geldt ook aan de opdrachtgeverskant. De directeur ondersteun je in productie bij algemene taken als dat nodig is of de tijd dat toelaat. 

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Starter EMVI Specialist

Haarlem - Building Heroes

Als startende EMVI Specialist maak je deel uit van een tenderteam. Projecten zijn georiënteerd op zowel landelijk als regionale partijen. Je werkt voor diverse opdrachtgevers. Ook qua projecten is deze organisatie in verschillende branches actief.Jouw verantwoordelijkheden als EMVI Specialist:Alles zo nauwkeurig mogelijk opschrijven wat besproken wordt;Het opstellen en ontwikkelen van het EMVI plan tot winnende aanbieding. Hierbij is het van belang om de klant-eisen zo duidelijk mogelijk te verwoorden;Ontwikkelen van toegevoegde waarde door samen te werken met het tenderteam; Je zult werken met nieuwe contractvormen;Jouw nummer 1 prioriteit is om de wensen en eisen van de opdrachtgever tegemoet te komen. Hierbij is voldoende ruimte voor eigen inbreng. 

26 Augustus 2020 - lees meer ...

BIM Coördinator/Modelleur

Oss - Kracht Recruitment

De BIM-coördinator / 3D modelleur fungeert als verbindende schakel die zich sterk maakt voor de koppeling van het gebouwmodel met andere programma’s of technieken. Ook krijg jij de bevoegdheid om de consistentie van het gebouwmodel en alle technische disciplines te toetsen en te bewaken. De BIM-coördinator / 3D modelleur is in staat om het gebouwmodel dusdanig in te richten dat deze direct aan andere programma’s of modellen te koppelen is. De BIM-coördinator / 3D modelleur is de technische inspirator in het BIM-team en houdt het overzicht op kwaliteit en voortgang. Hiervoor verzorg je het volgende takenpakket: - Coördineren van verschillende technische disciplines - Technische middelpunt binnen het team - Overzicht houden in het team tijdens proces - Consistentie van de in het gebouw toegepaste technieken bewaken - Coördineren totstandkoming integraal model

26 Augustus 2020 - lees meer ...

3D BIM Modelleur Civiele Techniek

Utrecht - Kracht Recruitment

Herken jij jezelf hierin? - Je bent ambitieus voor een rol als 3D-BIM ontwerper van infrastructurele projecten; - Je hebt skills op het gebied van Revit, Civil3D, InfraWorks e.d. en je wilt nog wat bijleren; - Zelfstandig werken gaat je goed af, maar je werkt ook graag samen met je collega’s; - Je bent niet gehecht aan een vaste werkplek, werken op een projectlocatie biedt je afwisseling en verruimt je blik; - Je zoekt altijd naar innovatieve en vernieuwende oplossingen. - Ben jij dit en is dit jouw baan? Dan maken we graag kennis met je! Skills zijn belangrijker dan ervaring in dit geval.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Adviseur Vastgoedeconomie

Utrecht - Kracht Recruitment

Als Adviseur Vastgoedeconomie in de omgeving Utrecht is je belangrijkste taak het adviseren van klanten en/of opdrachtgevers over de haalbaarheid van projecten. Deze projecten betreffen bijvoorbeeld grond- en vastgoedexploitaties of modellen voor de financiering. In deze tweeledige functie ben je verantwoordelijk voor de berekeningen op basis waarvan projecten al dan niet worden gestart. Hierover moet je vervolgens communiceren met klanten en opdrachtgevers zodat een gedegen en realistisch plan kan worden opgesteld voor de uiteindelijke realisatie. Je krijgt verder de volgende taken en verantwoordelijkheden: - Je stelt financiële grenzen en kaders op; - Maakt berekeningen en schattingen; - Stelt risicoanalyses op; - Draagt bij aan de planvorming; - Levert ondersteuning met betrekking tot juridisch en financiële afhandeling; - Ondersteunt bij het op de markt brengen van tenders; - Levert op basis van financiële gegevens, berekeningen en analyses advies aan klanten, opdrachtgevers, projectleiders en andere betrokken.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Projectleider Internationale Retailbouw

Eindhoven - Kracht Recruitment

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere kleine tot grote projecten utiliteitsbouw in binnen- en buitenland. Je geeft leiding aan het projectteam en bewaakt de voortgang en het resultaat van de projecten. Vanaf ontwerp tot aan oplevering draag je verantwoordelijkheid. Daartoe leidt je projectvergaderingen, behartig je de belangen van de keten en stuur je aan op een efficiënte en effectieve samenwerking. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers. Je rapporteert aan de vestigingsdirectie.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Infra

Zwijndrecht - Kracht Recruitment

Als Uitvoerder Infra werk je met nieuwe contractvormen en ontstijgt je het niveau van de traditionele uitvoerder. Je bent manager van een bouwproject en een ware duizendpoot binnen het project. In de functie van uitvoerder geniet je een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid, met uiteraard de daarbij behorende verantwoordelijkheid. Takenpakket:  - Aansturen van grondwerkers, voormannen en onderaannemers  - Bedenken van uitvoeringsplannen of alternatieven  - Multidisciplinair samenwerken met onderaannemers, overheden en andere partijen  - Sturen op veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en financieel resultaat  - Bewaken van kosten, informatiestromen, contractuele afspraken en klanttevredenheid  - Bijhouden en signaleren van afwijkingen en/of meer- en minderwerk  - Het “on time” opleveren en afrekenen van het project.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Uitvoerder grootschalige renovatie

Zwolle - Kracht Recruitment

Als Uitvoerder ben je de operationele kartrekker van de uitvoeringsfase van één of meer renovatie -en verduurzamingsprojecten. Je bent de eindverantwoordelijke voor de kwantiteit en kwaliteit van de uitvoering van het werk. Je voert hiertoe onder andere de volgende taken voor uit: - Je expertise wordt al voor de uitvoeringsfase gevraagd, tijdens de voorbereidingsfase van projecten; - Je geeft leiding aan de comakers en eigen cao-personeel op het project; - Je stemt de uitvoering van het werk perfect af met de bewoners; - Je zorgt ervoor dat het werk volgens de kwaliteit -en veiligheidseisen wordt gemaakt; - Je zorgt voor een volledige projectadministratie.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Ontwerpleider Civiele Techniek

Utrecht - Kracht Recruitment

Als Ontwerpleider Civiele Techniek ben je de kartrekker binnen het ontwerpteam. Je geeft functioneel leiding aan modelleurs, ontwerpers, assistent-ontwerpers, tekenaars etc. Je hebt een coördinerende rol tussen de verschillende lagen van het projectteam en vertegenwoordigd hierbij het ontwerpteam. Enkele taken die in je takenpakket vallen: : DBH20. - Beoordelen van het project op maakbaarheid, haalbaarheid en het vertalen van de klantwens naar een concreet ontwerp; - Kansen en risico’s inventariseren; - Stuurt het ontwerpteam aan en bent verantwoordelijk voor de afgeleverde producten.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Trainee HBO Bouwkunde Bouwbedrijf

Eindhoven - Kracht Recruitment

Als trainee HBO Bouwkunde loop je met verschillende afdelingen mee, gericht op het realisatieproces van woning -en utiliteitsbouwprojecten. Dit begint in de rol van assistent uitvoerder, waarna je doorstroomt richting kantoor in de rol van assistent werkvoorbereider. Tijdens dit 1,5 jarig traject leer je dus het volledige uitvoeringsproces binnen dit innovatieve bouwbedrijf en ben je klaar om als werkvoorbereider of uitvoerder je carrière te vervolgen. Je wordt tijdens het traject begeleidt door een senior die jou alle kneepjes van het vak leert. Je kijkt niet alleen maar mee, maar je krijgt ook echt de kans om waarde toe te kunnen voegen. 

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider BIM

Zwolle - Kracht Recruitment

Als Werkvoorbereider bouw verzorg je de werkvoorbereiding en begeleiding tijdens de tender- en/of de uitvoeringsfase van voornamelijk multidisciplinaire projecten afgestemd op de specifieke situatie en prioriteiten binnen het project. Je bent verantwoordelijk voor de werkbegroting, stelt deze op en houdt deze actueel. Als Werkvoorbereider bouw verricht je o.a. de volgende taken: - Kwaliteitssysteem beheersen - Afstemmen met zowel het projectteam als leveranciers en onderaannemers - Opstellen en afstemmen van tijdschema’s en planningen - Opstellen van betalings- en termijnschema’s - Signaleren meer- en minderwerk of afwijkingen op contract met de opdrachtgever - Continu evalueren en bewaken van projectfasen - Uittrekken, inkopen en bestellen van materialen - Onderhouden van contact met onderaannemers en leveranciers - Verrichten van nacalculatie - Verantwoordelijk voor de kosten- en projectbewaking

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider

Arnhem - Kracht Recruitment

In deze rol verbind en ondersteun jij verschillende stakeholders. Daarnaast verzorg je de project- en werkvoorbereiding en begeleiding tijdens de uitvoeringsfase. Jij levert als werkvoorbereider optimaal en tijdig de projectuitvoering tegen minimale kosten. Verdere taken zijn als volgt: - Je stelt de projectgerichte uitvoering- en keuringsplannen op, controleert DO en UO tekeningen en berekeningen en je onderhoudt en richt SE (Systems Engineering) in; - Je geeft sturing en begeleiding aan jonge werkvoorbereiders; - Je bent in staat om het traject van het vertalen van de vraagspecificaties, de planning en het budget helemaal zelfstandig op te tuigen; - Jouw scherpte zorgt voor tijds- en kostenefficiënte realisatieplannen.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Hoofduitvoerder Woningbouw

Tilburg - Kracht Recruitment

Als Hoofduitvoerder Woningbouw zorg jij ervoor dat de grotere woningbouwprojecten (vanaf 15 mio.) efficiënt en effectief worden uitgevoerd. Je bent de eindverantwoordelijke voor de kwantiteit en kwaliteit van de uitvoering van het werk. Je voert hiertoe onder andere de volgende taken voor uit: - Je helpt met de voorbereidingen van nieuwe projecten; - Je geeft leiding aan de uitvoerders; - Je bent voorzitter bij vergaderingen; - Je hebt een sterk oog voor de belangen van alle betrokken partijen; - Je beschikt over een uitstekende beheersing van de techniek; - Je zorgt voor het uitdragen en controleren van de kwaliteit- en veiligheidseisen; - Je signaleert meer- en minderwerk of afwijkingen en houdt de administratie bij.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Calculator Junior

Almere - Kracht Recruitment

Binnen deze functie als Calculator Junior, maak je na een leerperiode zelfstandig kostencalculaties en zorg je voor werk- en kwaliteitsinstructies voor medewerkers. Je zorgt voor terugkoppeling op je calculaties. Taken die onder meer bij de functie van Calculator Junior behoren zijn: - Maken kostenramingen in alle projectstadia - Deelnemen in bouwteams - Opstellen van haalbaarheidsonderzoeken en exploitatieoverzichten - Meedenken in projectvoorbereiding en projectplanning - Projecten toetsen op financiële, technische en functionele haalbaarheid - Afhandelen van project gerelateerde administratie

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Woningbouw

Volendam - Kracht Recruitment

De Uitvoerder wordt gezien als de leider op de bouwplaats, jij dus! Met de dagstart ben jij de voorzitter waarbij je iedereen op de hoogte brengt van zijn werkzaamheden en planningen voor deze dag. Zodra iedereen zijn taken weet zorg jij ervoor dat iedereen ook op een veilige manier werkt en rekening houdt met de gezondheid en milieu. Een 40-tal mensen in het gareel houden is voor jou geen probleem vanwege je natuurlijke en mensgerichte leiderschap. Daarnaast houd jij overzicht over de gehele voortgang van het project, hierbij komen jouw communicatieve en organisatorische vaardigheden goed van pas! Daarnaast vallen de volgende taken onder jouw verantwoordelijkheid:  - Jij bewaakt de gehele planning van het project; - Jij voert controles uit op kwaliteit, materiaal, bouw en prestaties; - Jij bewaakt de kosten en stuurt bij waar nodig is; - Jij geeft leiding aan de onderaannemers - Jij hebt een sterk oog voor de belangen van alle betrokken partijen en handelt hier naar; - Jij hebt uitstekende beheersing van de techniek; - Jij signaleert meer- en minderwerk.

26 Augustus 2020 - lees meer ...

Filteren