3620 vacatures gevonden

Glasvezelmonteur & glasvezelblazer

Nieuwleusen - BAM Infra Nederland

Supersnel internet, verkrijgbaar voor iedereen in Nederland. Daar zorg jij voor door het steeds groter wordende glasvezelnetwerk. Jij durft deze verantwoordelijkheid aan en jij vind het fijn om op verschillende plekken te werken. Wat ga je doen? Als glasvezelblazer werk je mee aan het aanleggen van de glasvezelverbinding. In de functie werk je veel samen met je collega (duo) en gaan jullie zelfstandig op pad met een bus door heel Nederland. Met behulp van een mini-jet op luchtdruk blaas je de glasvezelkabel door vooraf aangelegde buizen. Met dit systeem kan de kabel in één keer tot bijna een kilometer worden weg geblazen en kan je in korte tijd een groot netwerk aanleggen. Daarnaast los je ook problemen op. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat kabels vastlopen of dat het tracé anders loopt in praktijk dan op papier is aangegeven. Hier raak jij niet van in de stress en komt met goede oplossingen. Als glasvezelmonteur ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor de aanleg van- en het onderhoud aan telecomnetwerken voor verschillende klanten. Dit kan bij de mensen thuis zijn of op een kantoor, ergens in het veld of bijvoorbeeld in ziekenhuizen en casino's. Het kunnen gebruiken van data, internet of mobiele telefoons is mogelijk door de werkzaamheden die jij uitvoert: Aanbrengen van bekabeling; Montage en het fusielassen van zowel ondergrondse en inpandige netwerken; Het interpreteren van technische netwerkdocumentatie; Het verzorgen van installatiewerkzaamheden; Het aanbrengen en installeren van netwerkapparatuur; Maken van fusielassen; Opleveren van de technische gegevens; Lassen en afmonteren. Heb je nog geen ervaring? Dat is geen probleem, dan word je gekoppeld aan een ervaren collega die jou de fijne kneepjes van het vak leert.

30 Januari 2020 - lees meer ...

Per direct: hsb-tekenaar, zowel starters als ervaren tekenaars, noord-nederland

Groningen 9979 Groningen - Bouwselect

In deze uitdagende functie wordt je verantwoordelijk voor je eigen projecten als tekenaar / werkvoorbereider. Je gaat werktekeningen maken en controleren en dat voor meerdere projecten tegelijkertijd. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de leveranciers en zorg je ervoor dat de materiaallijsten kloppen en op tijd binnen zijn.  Het is een veelzijdige functie waar je jezelf kan blijven ontwikkelen en steeds meer verantwoordelijkheid naar jezelf kan toe trekken.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Projectleider Vastgoed

Harderwijk - Kracht Recruitment

Jij als projectleider vastgoed binnen deze corporatie kent de complexe opgaven verduurzamen, renovatie & nieuwbouw, de wachttijden verkorten en veel meer. Je werkt aan nieuwbouwprojecten, ingrijpende renovaties en planmatig onderhoud. Verder zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: - Je bent verantwoordelijk vanaf de start van de realisatiefase tot aan de oplevering; - In de eerdere fasen heb jij een adviserende rol; - Je denkt mee in het bedenken van bouwmethodieken; - Je bewaakt in grote lijnen de GOTIK aspecten; - Je bent ook een van de denkers rond innovatie in de bouw en het beheer; - Je werkt veel samen met collega’s van o.a. verhuur en vastgoed; - Je werkt veel samen met externe partners bijvoorbeeld, aannemers, gemeenten en andere belanghouders; - Je verbindt partijen om zo samen het beste resultaat neer te zetten; - Het voorzitten van bouwvergaderingen; - Aanwezig bij de tussentijdse- en eind oplevering.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Werkuitvoerder GWW

Amersfoort - Kracht Recruitment

Als uitvoerder GWW ben jij verantwoordelijk voor en houdt jij je bezig met het delegeren van operationele werkzaamheden, zoals het aanleggen van riolering, bestrating, asfalt en herinrichtingen. Hierbij geef je leiding aan medewerkers en stuur je diverse GWW projecten aan. Door deze diversiteit, kom je in aanmerking met zowel kleine als grote projecten die kunnen variëren van enkele weken tot meerdere maanden. Jouw takenpakket zal in overleg kunnen worden samengesteld. - Binnen de functie van Uitvoerder GWW verricht je het volgende takenpakket; - Opstellen van uitvoeringsplanningen; - Leiden van projecten tijdens de realisatie; - Aansturen van uitvoerend personeel en onderaannemers; - Bewaken van voortgang, veiligheid en kwaliteit; - Afroepen van materiaal en materieel; - Bijhouden van afwijkingen of meer- en minderwerk; - Coördineren van de nazorg en service.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider BIM

Nijmegen - Kracht Recruitment

Als werkvoorbereider/BIM -Engineer ben je kwaliteits -en resultaatgericht en zorg je ervoor dat de planning en voortgang van projecten goed op elkaar zijn afgestemd. Je houdt van dynamiek, denkt constructief en bent praktisch ingesteld. Tot slot ben je innovatief en help je de organisatie graag verder. Je voert onder andere de volgende werkzaamheden uit: - Het opstellen van de projectspecificaties, projectplanning en werkbegroting - Je stelt betalingsschema’s op - Je sluit leveranciers- en onderaannemerscontracten af - Je stelt een projectdossier samen en bewaakt deze - Je draagt zorg voor de informatievoorzieningen en financiële administratie - Je onderhoudt contact met bestaande en potentiële opdrachtgevers

29 Januari 2020 - lees meer ...

Toezichthouder Bouw

Alkmaar - Maandag

Jij hebt als Toezichthouder Bouw oog voor detail en bekijkt de bouwprojecten met een kritische blik! Jij bent als Toezichthouder Bouw verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles en het rapporteren hiervan, om te kijken of het bouwwerk voldoet aan de eisen met betrekking tot onder andere brandveiligheid, installatietechniek, milieutechniek en bouwtechniek. Je gaat in overleg met aannemers voor de aanvang van de bouw en adviseert de aannemer met betrekking tot het bouwbesluit. Daarnaast neem je klachten in behandeling, signaleer je illegale bouwwerken en houd je toezicht op verleende vergunningen. 

29 Januari 2020 - lees meer ...

Junior Medior Projectleider

Blaricum - Kracht Recruitment

Dit is een functie als geen ander! Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van meerdere projecten verspreid door Nederland. Je bent zeer breed betrokken in het proces, namelijk vanaf initiatieffase tot oplevering! Dit komt omdat je samen met een werkvoorbereider zelfstandig de projecten tot realisatie brengt, hiervoor kom je regelmatig naar het moderne kantoor in Blaricum. Daarnaast ben je veel op locatie om goed contact te houden met de omwonenden, gemeentes, toeleveranciers en onderaannemers. - Als Projectleider bepaal jij het aanvalsplan die het project kwaliteit en rendement geven; - Jij bent verantwoordelijk voor en bewaakt de planning, het budget, de kwaliteit en het resultaat; - Jij onderhoudt contact met alle betrokken partijen; - Tijdens de uitvoering coördineer jij het werk van de onderaannemers en andere co-makers; - Jij beoordeelt de financiële stand van het project stuurt bij waar nodig is; - Je ondersteunt de werkvoorbereider met operationele zaken; - Jij leidt bouwvergaderingen.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Uitvoerder

Goes - Continu

De opdrachtgever is per direct opzoek naar een uitvoerder voor 40 uur per week. Als uitvoerder draag je zorg voor de totale uitvoeringen van diverse projecten. Je houdt je bezig met het begeleiden van de medewerkers en zorgt voor een juiste planning. Je ziet toe op kwaliteit en veiligheid, onderhoud contact met de opdrachtgever en je bent verantwoordelijk voor de afronding van het project.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Uitvoerder

Goes - Continu

Binnen de functie Uitvoerder zoeken ze iemand voor versterking van het uitvoeringsteam ze zijn op zoek naar een ervaren uitvoerder GWW. Het bedrijf is onderdeel van een dynamisch familiebedrijf en gespecialiseerd in grond, weg en waterbouw. Vanaf de oprichting in 1992 uitgegroeid tot een betrouwbare partner van diverse overheidsinstellingen, gemeentes en bedrijven. Het werkgebied is Zeeland en Zuid-Holland. Wat houdt de functie uitvoerder nou eigenlijk in? Als uitvoerder heb je de dagelijkse leiding over één of meerdere van de GWW projecten, waarbij je met één van de werkvoorbereiders een team vormt. Tevens werk je nauw samen met en instrueer je de landmeters/tekenaars. Als uitvoerder vervul je een coördinerende rol richting de mensen op de bouwplaats en weet deze zodanig te motiveren dat zij het maximale uit zichzelf en het project halen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, een efficiënt verloop van de projecten en bewaking van het KAM- en Veiligheidsbeleid. Tenslotte verzorg je de projectadministratie van de projecten zoals de uren registratie van de medewerkers, de registratie van leveranties en diensten en de week-/ productiestaten.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Bouwinspecteur

Alkmaar - Maandag

Afwisseling en uitdaging: dat pak jij als Bouwinspecteur natuurlijk met beide handen aan!   Als bouwinspecteur controleer je op locatie de werkzaamheden tijdens bouw,- sloop- of renovatieprojecten. Je toetst of er wordt voldaan aan de verleende vergunningen en geldende wet- en regelgeving. Voor bouwplannen die niet volgens de regels zijn ingediend zoek jij een passende oplossing en adviseer je over een passende toepassing. Tijdens jouw werkzaamheden inventariseer je risico's en rapporteer je over oplossingen. Op de bouwlocatie adviseer je over prioritering en afhandeling van aanvragen. Je geeft op woon- en bouwtechnisch gebied voorlichting en informatie. Op deze manier begeleidt je burgers, bedrijven en instellingen. Daarbij neem je verschillende rollen aan, waaronder een adviserende en handhavende.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Kostendeskundige Infra

Lelystad - Provincie Flevoland

Ben jij een echte getallenwonder? Bekend met complexe projecten, contracten en ramingen? Ben jij daarnaast niet bang om de onderhandeling aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de afdeling Infrastructuur zijn wij op zoek naar een Kostendeskundige Infra 36 uur De afdeling 130 medewerkers houden zich bezig met de realisatie van infrastructurele projecten (Ingenieursbureau) en het beheren & onderhouden van de wegen, vaarwegen, bruggen en sluizen (Bureau Wegen & Vaarwegen). De afdeling waar je komt te werken kent een hechte samenhang. Er heerst een open informele sfeer, gericht op het gezamenlijk klaren van de klus. De afdeling heeft een uitdagende en complexe portefeuille aan werkzaamheden. Zo wordt er momenteel gewerkt aan nieuwe aansluitingen op snelwegen, het onderhouden van de bruggen en sluizen, de haven van Lelystad en Lelystad Airport. Wat ga je doen Samen met de andere kostendeskundigen binnen de afdeling ben je verantwoordelijk voor de verdere implementatie van de Standaardsystematiek voor Kostenramingen (SSK), het adviseren over de toepassing van probabilistisch ramen bij onze grote projecten, de doorontwikkeling van onze kostenkengetallen, de introductie van Life Cycle Costing (LCC) in onze werkwijze. Naast bovenstaande ben je breed inzetbaar binnen ons team Kosten & Contracten. Je bent verantwoordelijk voor het toetsen van ramingen en contracten (RAW en UAV-gc), het beoordelen van prijsaanbiedingen, het voeren van prijsonderhandelingen en advisering over uiteenlopende financiële kwesties binnen onze lopende (complexe) projecten. Voor diverse projecten binnen een specifieke regio ben je hiervoor het 1e aanspreekpunt.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Projectmanager grote bouwprojecten

Nijmegen - Kracht Recruitment

Binnen deze functie als Projectmanager grote bouwprojecten houdt je je bezig met de projectcoördinatie en procesorganisatie. Je voert hiertoe onder andere de volgende werkzaamheden uit: - Zelfstandig leidinggeven aan, coördineren, realiseren en evalueren van projecten - Toezicht op inkoop, projectkosten en andere project gerelateerde financiële zaken - Coördineren van klachtenafhandeling - Communiceren met alle betrokken stakeholders, van uitvoerder tot opdrachtgever - Zorg dragen voor de personele planning - Daadkrachtig verrichten van commerciële taken

29 Januari 2020 - lees meer ...

BIM Modelleur

Arnhem - Kracht Recruitment

Als Bouwkundig 3D modelleur mbv Revit ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen voor bouwkundige constructies en gebouwen. In deze functie werk je complete panden uit tot een 3D Revit model van casco tot interieur en onderhoud. Naast 3D modelleren is voor de bouwonderneming ook de koppeling naar de planning en de kosten belangrijk. Een goede balans tussen werkkwaliteit en efficiëntie is voor jou belangrijk. Taken die je als Bouwkundig 3D modelleur mbv Revit uitvoert: - Het in teamverband onderzoeken en analyseren van technische vraagstukken - Het ontwerpen van bouwkundige 3D tekeningen over alle fasen van het bouwproject - Uitwerken van modelleerwerkzaamheden in Revit Architecture - Het maken van aanvraag-, bestek- en werktekeningen voor projecten - Koppelen van het 3D model aan planning en kosten - Overleg met externe partijen en co-makers

29 Januari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider+ bouw

Doesburg - Kracht Recruitment

Als Werkvoorbereider verzorg je de werkvoorbereiding en begeleiding tijdens de ontwerpfase tot en met de uitvoeringsfase. Taken van de Werkvoorbereider zijn voornamelijk: - Aandragen van alternatieven in te hanteren bouwmethodieken, materialen en materieel; - Het maken van de bouwplaatsinrichting; - Maken van de werkbegroting inclusief uittrekken van de hoeveelheden; - Opvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemers en een vergelijkingsstaat opstellen; - Verzorgen en begeleiden van de (projectmatige) inkoop; - Verzorgen en begeleiden van koperskeuze ten behoeve van woningbouw; - Maken van planningen, detailschema's en afroepschema's voor uitvoering, onderaannemers en leveranciers; - Financiële bewaking.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Medewerker Rioolbeheer

Etten-Leur - Gemeente Etten-Leur

Het team Civiel- en Cultuurtechniek van de afdeling Beheer & Realisatie is op zoek naar een: Medewerker Rioolbeheer (36 uur per week) Krijg je er energie van om breed ingezet te worden op alle operationele taken rondom het dagelijks rioolbeheer? Dan is de functie van Medewerker Rioolbeheer iets voor jou! Alle dagelijkse operationele taken rondom het rioolbeheer neem jij op je. In deze functie beheer je de rioolgegevens en systemen van de gemeente en alles wat daarbij komt kijken. Dit doe je voornamelijk vanuit het stadskantoor van de gemeente Etten-Leur. Je hebt hierbij nauw contact met zowel de vakspecialisten uit je eigen team als je collega’s van de Buitendienst. Waar ben je dan zoal mee bezig? • Je houd je bezig met het dagelijks beheer van de riolering, denk hierbij bijvoorbeeld aan het goed laten functioneren van de pompgemalen, vrijvervalriolering en de huisaansluitingen Je voert niet zelf de werkzaamheden uit, maar zet hiervoor de acties uit. • Je levert een bijdrage aan het beheer van het volledig water(gangen-)systeem, Je muteert en beheert de rioolgegevens in o.a. OBSURV Riolering, SAM en Riobase; • Je initieert en maakt werkplannen voor rioolinspecties die door bedrijven uitgevoerd worden; • Je verzorgt aanvragen voor huisaansluitingen; • Je bewaakt de besturing en het op afstand meten van de pompgemalen en bergbezinkbassins Je verwerkt revisietekeningen van uitgevoerde projecten in de bestanden voor rioolbeheer. • Je hebt contact met onze inwoners wanneer zij een vraag of klacht hebben; • Indien nodig maak je werkomschrijvingen en tekeningen in Microstation.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Proces Engineer Chemie

Emmen - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS PROCES ENGINEER CHEMIE? Als proces engineer houd jij je bezig met het uitvoeren van diverse calculaties en berekeningen voor de installaties in de chemie. Jouw belangrijkste werkzaamheden: Het ontwikkelen en implementeren van nieuwe procesontwikkelingen, en -innovaties; Het inrichtingen en implementeren van procescontroles en –inhoud; Opstellen van PFD's; Uitwerken van P&ID's en de vertekeningen daarvan begeleiden; Ontwikkelen, invoeren, verbeteren en beheren van procesbeheersing en het kwaliteitssysteem; Het bedenken en presenteren van technische oplossingen voor de realisatie van opdrachten, dit op basis van haalbaarheid en technologische ontwikkelingen. WAT VRAGEN WIJ VAN JOU ALS PROCES ENGINEER CHEMIE? Een afgeronde hbo-opleiding chemische technologie; Minimaal vijf jaar werkervaring bij een ingenieursbureau; Ervaring in de industriële omgeving en/of food; Je kunt effectief mondeling en schriftelijk rapporten. WAAR KOM JE TE WERKEN ALS PROCES ENGINEER CHEMIE? Onze opdrachtgever ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van hun bedrijfsprocessen. Samen met een team van 350 bevlogen medewerkers en ruim 65 jaar ervaring leveren ze uitstekende utilities en services. Dit doen ze op het gebied van engineering, laboratorium en logistiek. Van energie tot water, van tankcleaning tot warehousing en van procesautomatisering tot laboratoriumanalyses. Alles op de juiste oplossing te vinden voor de bedrijven en ze sterker, slimmer en efficiënter maken. De organisatie omschrijft zichzelf als betrouwbaar, oplossingsgericht, professioneel en ambitieus. Daarnaast beschikken ze over veel expertise om industriële bedrijven in Noordwest-Europa in hun kracht te zetten. 'Empowering your business' is daarom ook het motto van de organisatie. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij verbinden professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en industrie. Wij bieden jou: Een fulltime dienstverband; Een salaris tussen de € 3.300 – € 3.900 (o.b.v. 40 u/pw.), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne- als externe scholing en veel doorgroeimogelijkheden; Exclusieve toegang tot seminars, workshops en kennis events via de Or-Quest Academy; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als proces engineer in de regio Emmen.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Bouwinspecteur

Amsterdam-zuid - Maandag

Wist je dat Bouwinspecteur een super uitdagende baan is? Lees gauw verder! Houdt jij van afwisseling en avontuur? Ben je graag buiten? Hoe fijn zou het zijn als je dit met je werk kan combineren!? As we speak zijn wij op zoek naar een Bouwinspecteur die er van geniet om in één van de meest complexe steden die ons land kent aan het werk te gaan.  Enige ervaring is hiervoor wel vereist, namelijk: Je hebt ervaring opgedaan als bouwinspecteur en ABW1 afgerond (ABW2 telt mee voor bonuspunten). Verder heb jij een bouwkundige studie afgerond en ben jij goed op hoogte van Wabo en het bouwbesluit zodat jij snel doorhebt of wet en regelgeving wordt nageleefd. Als Bouwinspecteur geniet je een erg zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid, zo draag je mee aan de optimalisatie van de leefomgeving, begrijp je de processen en weet je precies te anticiperen op de mogelijkheden en de beperkingen bij bouwprojecten. De Bouwinspecteur kan goed schakelen met vergunninghouders, de aannemers, de bewoners, politici en de gebruikers. Daarnaast zal je jouw bevinden uitspreken en weet jij deze te onderbouwen. Als Bouwinspecteur ben je ook bevoegd om indien nodig de bouw een halt toe te roepen en hiervoor een gepaste sanctie op te leggen. Naast al deze verantwoordelijk, handel je klachten af weet jij jouw administratie goed op orde te houden.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Opzichter renovatie (vast dienstverband)

Breda - Maandag

Heb jij ervaring als (project)opzichter op renovatieniveau? Dan ben ik op zoek naar jou! Als Opzichter renovatie houd je toezicht op de werkzaamheden en zorg je ervoor dat vastgoedprojecten op rolletjes lopen. Dit begint met een goede voorbereiding. Je bewaakt wat er in het werkveld gebeurt en houdt toezicht op de projecten. Daarnaast zorg je voor een goede afstemming en samenwerking met aannemers en onderhoud je dit contact op de juiste manier. Tevens fungeer je als Opzichter renovatie ook als bewonersbegeleider en verzorg je de communicatie richting bewoners over de projecten. En verder: - Verzorg je de oplevering - Leg je de benodigde informatie administratief vast - Fungeer je als sparringspartner met ketenpartners PROJECTINFORMATIE: 32 uur | Zo snel mogelijk | Regio Noord-Brabant | Vast dienstverband bij Maandag®, projectovereenkomst/ZZP ook mogelijk |

29 Januari 2020 - lees meer ...

Payroll & HR manager

LEEUWARDEN - Maandag

Voor een nieuwe opdrachtgever in Nederland zijn we op zoek naar een HR/payroll manager voor 40 uur per week (minder uren is bespreekbaar). Je werkzaamheden zullen bestaan uit het opzetten van HR processen en het coördineren van payroll werkzaamheden in een jonge organisatie in de bouwsector. Je zult als eerst aanspreekpunt fungeren voor vragen van medewerkers maar je zult ook de grote lijnen uitzetten voor het HR beleid. Je takenpakket bestaat uit operationele, tactische en strategische elementen. Daarnaast communiceer je met regelmaat met je collega's uit Londen. VKE Group is gevestigd in Eemshaven echter is er veel flexibiliteit qua werklocatie.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Bouwkundig calculator/werkvoorbereider onderhoud en renovatie provincie groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding in het voortraject van grote opdrachten. Daarnaast zal je fungeren als aanspreekpunt voor leveranciers en de planning in de gaten houden. Ook ben jij één van de bouwkundige experts in het bedrijf. Kennis van de laatste ontwikkelingen en de toepassing daarvan is erg belangrijk. Het is een afwisselende functie waarbij elke dag anders is en je genoeg ruimte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Bouwkundig werkvoorbereider / assistent uitvoering in de noordoost polder

Noordoost Polder 8013 Overijssel - Bouwselect

Als Werkvoorbereider / Assistent Uitvoering richt je je op de werkvoorbereiding en assisteer je de uitvoering bij bouwkundige/energetische projecten en planmatig onderhoud. Je beoordeelt de aanvraag van klanten en verzorgt de klantcommunicatie. Je werkt de projecten uit in een goede werkbegroting en planning die je vanuit de calculatie en planvoorbereiding krijgt aangereikt. Je koopt in en je zorgt voor een goede voorbereiding van het project. Samen met de Uitvoerder/Projectleider stel je een uitvoeringsplanning op en ben je per project verantwoordelijk voor de budgettaire en financiële verslaglegging, de nacalculatie en de coördinatie van de projectadministratie. Je bent de rechterhand van de Projectleider en Uitvoerders. Vanuit deze functie is doorgroei mogelijk naar de Uitvoering (Uitvoerder/Projectleider) of (strategische) Planvoorbereiding.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Bouwkundig BIM Modelleur

Gouda - Kracht Recruitment

Als Bouwkundig BIM Modelleur ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen voor bouwkundige constructies en gebouwen. In deze functie werk je complete gebouwen uit tot een 3D Revit model. Afstemming en het proberen en ontdekken van nieuwe mogelijkheden is hierin erg belangrijk. Als BIM Modelleur ben je daarnaast ook betrokken bij: - Het in teamverband onderzoeken en analyseren van technische vraagstukken - Het ontwerpen van bouwkundige 3D tekeningen over alle fasen van het bouwproject - Uitwerken van modelleerwerkzaamheden in Revit - Coördinatie van het BIM model - Koppelen van het 3D model aan planning en kosten - Overleg met externe partijen en co-makers - Implementatie en verdere ontwikkeling van BIM in de interne organisatie en bij co-makers

29 Januari 2020 - lees meer ...

BIM regisseur/Bouwprocesmanager

Lelystad - Kracht Recruitment

Als BIM regisseur/Bouwprocesmanager coördineer jij het totale bouwproces dat gerelateerd is aan BIM verwante zaken van ontwerp tot nazorg. Je bent als BIM regisseur een expert en ziet BIM niet enkel als een 3,4 of 5D model maar je kijkt naar BIM als een totaal nieuwe, integrale werkwijze waarbij communicatie en innovatie de middelen zijn tot een efficiënter en effectiever proces. Je stuurt de BIM-coördinatoren aan en maakt deel uit van het MT-team. Daarnaast heb je een leidersrol in werkgroepen die ingaan op innovaties.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Woningbouw

Volendam - Kracht Recruitment

De Uitvoerder wordt gezien als de leider op de bouwplaats, jij dus! Met de dagstart ben jij de voorzitter waarbij je iedereen op de hoogte brengt van zijn werkzaamheden en planningen voor deze dag. Zodra iedereen zijn taken weet zorg jij ervoor dat iedereen ook op een veilige manier werkt en rekening houdt met de gezondheid en milieu. Een 40-tal mensen in het gareel houden is voor jou geen probleem vanwege je natuurlijke en mensgerichte leiderschap. Daarnaast houd jij overzicht over de gehele voortgang van het project, hierbij komen jouw communicatieve en organisatorische vaardigheden goed van pas! Daarnaast vallen de volgende taken onder jouw verantwoordelijkheid:  - Jij bewaakt de gehele planning van het project; - Jij voert controles uit op kwaliteit, materiaal, bouw en prestaties; - Jij bewaakt de kosten en stuurt bij waar nodig is; - Jij geeft leiding aan de onderaannemers - Jij hebt een sterk oog voor de belangen van alle betrokken partijen en handelt hier naar; - Jij hebt uitstekende beheersing van de techniek; - Jij signaleert meer- en minderwerk.

29 Januari 2020 - lees meer ...

Projectleider Restauraties

Ameide - Kracht Recruitment

Als Projectleider Restauraties ben je ben jij verantwoordelijk voor jouw projectteam(s). Al voordat daadwerkelijk de contracten worden getekend heb jij als Projectleider al input in het ontwikkelproces om het plan van aanpak af te stemmen en jouw optimalisaties door te voeren. Nadat de overeenkomst gesloten is stap jij als leider naar voren en stuur jij jouw team aan. Jij draagt zorg voor een gedegen en georganiseerde voorbereiding en een strakke uitvoeringsfase. Daarnaast ben jij creatief in het oplossen en voorkomen van problemen. Daarnaast ben jij als Projectleider verantwoordelijk voor: - Het uitwerken, voorbereiden en realiseren van diverse complexe restauratieprojecten binnen het budget en gestelde kwaliteit; - Het bewaken van en bijsturen op budgetten en planningen; - Het aansturen en coachen van jouw projectteam(s); - Het integraal aansturen van alle betrokken interne en externe partijen; - Het contact onderhouden met de opdrachtgever(s).

29 Januari 2020 - lees meer ...

Filteren