3937 vacatures gevonden

Trainee BIM in Maastricht

Maastricht - Voort

Als trainee BIM in omgeving Maastricht ga jij aan de slag met het modelleren van projecten vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering. Dit doe je volgens het BIM protocol van jouw opdrachtgever. Dit protocol gebruik je ook voor de controle van modellen van externe partijen. De focus ligt hierbij op de volledigheid en juistheid van de modellen. Een goede communicatie met collega’s, klanten en adviseurs is een belangrijk aspect van je werk. Met de traineeship BIM leer jij alles over de BIM methodiek en hoe je hiermee werkt. Word een specialist in onder andere Revit Architecture, IFC en Revit Bouwkundig Content Creation! Of verdiep je in Revit, IFC, 3D modellen, Navisworks en BIM360. Zo kan jij je als trainee verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Trainee calculator bouw in Maastricht

Maastricht - Voort

Als trainee calculator bouw in Maastricht houd jij je voornamelijk bezig met cijfers. Maar dat is niet het enige! Het verzamelen, beoordelen en controleren van gegevens over onder andere materialen en manuren pak jij moeiteloos op. Daarnaast heb je ook een ondersteunende en adviserende rol wat betreft inschrijven. Zo ligt het aanvragen van offertes bij jou, maar ook de beoordeling van bijvoorbeeld contractdocumenten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. In de afwisselende functie van trainee calculator bouw leer je alle aspecten van het vak kennen, zodat je kunt doorgroeien. Wil jij meer kennis over Revit, IFC, 3D modellen, Navisworks en BIM360? En je ook nog verder ontwikkelen op persoonlijk vlak? Dan is het Jong professional programma BIM voor werkvoorbereiders, calculators en uitvoerders wat voor jou! Zo kan jij tijdens je baan als trainee calculator bouw je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Junior assistent werkvoorbereider bouw

Weert - Voort

Als junior assistent werkvoorbereider bouw in omgeving Maastricht zorg jij ervoor dat een project soepel verloopt. Vanaf het ontwerp tot de start van de uitvoering ben jij bezig met het maken van plannen, werkschema’s en begrotingen. Ook tekeningen ontkomen niet aan jouw oog, en hoeveelheden worden door jou uitgerekend en ingekocht. Ook ben jij het aanspreekpunt voor alle leveranciers, onderaannemers en andere externe partijen. Wil jij meer kennis over Revit, IFC, 3D modellen, Navisworks en BIM360? En je ook nog verder ontwikkelen op persoonlijk vlak? Dan is het Jong professional programma BIM voor werkvoorbereiders, calculators en uitvoerders wat voor jou! Zo kan jij tijdens je baan als junior assistent werkvoorbereider je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.  

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Restauratie toonaangevende aannemer

Epe - Voort

Voor onze vaste klantrelatie zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider met ervaring in de renovatie, transformatie en/ of restauratie. Ondanks de corona-tijd zitten veel projecten in de pijplijn voor de komende jaren. Om deze projecten tot een succes te brengen is er versterking nodig. Als Werkvoorbereider Restauratie werk je in projectteams aan diverse restauratie projecten, zoals het restaureren van een museum, kerk of stadhuis of het herbestemming van bestaande bouw naar de nieuwe situatie. Bijvoorbeeld van kasteel tot museum. In deze functie maak je onderdeel uit van het restauratie team en werk je nauw samen met collega’s in het projectteam. Jij deelt jouw kennis en zorgt voor een goede informatiestroom. Jouw rol als Werkvoorbereider Restauratie: opstellen van aanvragen;verantwoordelijk voor het benodigde materiaal;aanspreekpunt voor derde partijen als leveranciers, onderaannemers, etc.;bewaken van de voortgang en het resultaat adhv rapportages;controleren van werktekeningen en uitwerken van detailtekeningen;verantwoordelijk voor projectplanning.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Projectcoördinator - Ontwikkelaar HSB

Almelo - Voort

Als Projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van projecten. Dit doe je zowel richting de klant als productie. Je vertaalt klantwensen naar details met behulp van o.a. Revit en AutoCad, draagt zorg voor de goedkeuring van de klant t.a.v. het tekenwerk en houdt contact met de klant over o.a. meer- en minderwerk, de planning en eventuele bijstellingen. Je vervaardigt detailtekeningen, uittrekstaten en productietekeningen met behulp van HSBcad en Revit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de opdrachten richting de fabriek en controleer je de producten tijdens het productieproces. Je hebt zowel contact met de klant als leveranciers en bent verantwoordelijk voor het inkopen van materialen. Vanwege toekomstvisie ligt er een mooie kans om deze functie te combineren met productontwikkeling. 

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Kopersbegeleider

Geldrop, Nederland - Voort

Je gaat vanaf aankooptraject bij de makelaar tot ongeveer drie maanden na de oplevering van de bouw de kopesr begeleiden in het proces.Je neemt hen mee door elke ruimte van de woning, bespreekt welke functie die krijgt en stipt daarbij mogelijkheden aan waar de koper niet aan denkt. Zoals bijvoorbeeld de beste plaats voor stopcontacten. Daarnaast ga je ook bouwkundigadvies geven over bijvoorbeeld een gewenst aanbouw of de koper wil bijvoorbeeld een grotere keuken. Jij geeft dan aan wat bouwtechnisch mogelijk is en welke oplossing de beste keuze is. Vervolgens ga je samen kijken met de uitvoering of dit haalbaar is. In deze rol houd je je ook bezig met de administratieve afwikkeling van de projecten zoals de meer en minder werken per woning. 

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Junior Calculator Bouwadviesbureau

Doetinchem - Voort

Als Junior Calculator draag jij zorg voor de cijfermatige kant van projecten in de voorbereidingsfase. Met de juiste begeleiding werk je zelfstandig aan woningbouwprojecten en assisteer je de kostendeskundige bij omvangrijke utiliteitsprojecten. In deze functie houd jij je bezig met het uittrekken van materialen/ hoeveelheden vanuit digitale 3D modellen of 2D tekeningen. Aanvragen en beoordelen van offertes en opstellen van (deel) begrotingen en lijsten m.b.t. besparingen en alternatieven behoren tevens tot jouw taken.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Project Engineer civiel

Deventer - Voort

Jij bent die Project Engineer Verwerving civiel die de uitdaging met ons aangaat. Jij bent de spil tussen de aanbesteding en de realisatie van een project. Je werkt mee aan meerdere projecten wat een hoop verantwoordelijkheid vraagt. Plannen en organiseren is je op het lijf geschreven en overzicht houden kan jij als geen ander. Daarnaast kijk je creatief mee naar elke aanbesteding waar je helpt nadenken over de manieren dat je kwaliteit het beste neer kan zetten in elk project. Jouw enthousiasme en oplossingsgerichtheid zorgt ervoor dat je met jouw team erin slaagt aan het eind van de rit een project op te leveren waar je trots op kan zijn.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Kostendeskundige Bouwadviesbureau

Doetinchem - Voort

Als Kostendeskundige ben je het aanspreekpunt en de communicator als het gaat over uiteenlopende bouwprojecten. In deze rol geef jij de ontwerpende partijen duidelijkheid over de bouwkosten in alle fasen van het ontwerpproces. Vanuit jouw ervaring kijk je zowel naar de investering op korte termijn als de kostenconsequenties op lange termijn. Je bent verantwoordelijk voor zowel de kostprijsbepaling als het calculatiewerk en coördineert deze werkzaamheden indien nodig. Daarnaast stel je ramingen en elementbegrotingen op of laat deze opstellen indien nodig. Het maken van offertevergelijkingen besteed je uit. In deze functie werk je nauw samen met hoofd calculatie, de directie of externe partijen.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

BIM Regisseur bouw

Deventer - Voort

Als BIM regisseur heb je een belangrijke rol binnen de organisatie. Op het gebied van standaardiseren, ontwikkelen en implementeren van processen en tools ben jij het aanspreekpunt. Samen met de vestigingsdirecteur stel je het strategisch plan op. Je bent verantwoordelijk voor het vanuit de techniek systeemtechnisch coördineren van het BIM specifieke aspect van het gehele bouwproces binnen de organisatie. Met jouw enthousiasme en betrokkenheid weet je collega's te overtuigen voor de uitrol van het strategisch plan. Het implementeren en doorontwikkelen van BIM toepassingen, is waar jij dagelijks mee bezig bent als BIM Regisseur. Vanuit je technische kennis en kunde lukt het jou om verbeteringen door te voeren. Naast dit alles ben je ook de adviseur voor alle BIM projecten en/ of activiteiten. Adviseren, begeleiden en coachen zowel intern als extern externe partijen over de (door)ontwikkeling past goed bij jou.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Jr. Calculator

Hengelo, Nederland - Voort

Jij bent intrinsiek gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen tot een deskundige professional die de haalbaarheid vann de projecten kan bepalen. Bouwkostenadvies en calculatie. In deze functie maak je deel uit van een team met 14 collega's. Jij bepaalt (uiteraard met de juiste begeleiding) in de voorbereiding de haalbaarheid van een project. Afhankelijk van de fase waarin de prijsvorming zich bevindt, doe je dit op zowel kengetallen als details. Je ontwikkelt (indien nodig met aanvullende opleiding) tot bouwkosten expert. Je beschikt over een analytisch vermogen en een proactieve houding en krijgt energie van complexe projecten. Jij adviseert waar de mogelijkheden liggen voor besparingen en welke alternatieven er zijn.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Projectleider

Holten - Voort

In deze functie van Projectleider heb je een brede rol, je bent namelijk betrokken bij de werkvoorbereiding, het uitvoeringsproces en de nazorg van het bouwproject.  Werkzaamheden: planning opstellen en bewaken: je stelt vast wanneer het project begint en eindigtmaterialen en materieel regelenkostenbewakingje staat in contact met de opdrachtgever en de medewerkers op de bouwplaatsje controleert, toetst en past werktekeningen aan van onderaannemersberekenen en verzorgen van bestellingen en onderhandelen over de prijsadministratie bij houdenbetrokken bij de opstart van het werk en de oplevering

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider/calculator verduurzaming

Dinxperlo, Nederland - Voort

In de functie van werkvoorbereider/calculator heb je een breed takenpakket en fungeer je als een spin in het web. Er komt een aanvraag binnen vanuit de woningcorporatie op het gebied van renovatie / verduurzaming waarvoor je vervolgens een opname plant. De opname doe je samen met de opzichter wat je vervolgens uitwerkt en waar je calculaties voor gaat maken en ook ventilatieberekeningen. In deze functie heb je regelmatig contact met de opdrachtgever, contact met de opzichter maar ook met de bewoners omdat zij in hun huis blijven wonen. Wanneer het werk in uitvoering is blijf je ook betrokken. Je bezoekt je projecten regelmatig en praat bij met de uitvoerder hoe het er voor staat. Wanneer alle werkzaamheden zijn verricht ben jij verantwoordelijk voor de oplevering.  De meeste projecten bevinden zich in de Achterhoek dus hier zal jij ook veel te vinden zijn. Wel kun je je eigen tijd indelen en is het ook mogelijk om vanuit de vestiging Enschede te werken. In deze functie van werkvoorbereider/calculator werk je nauw samen met een andere collega die dezelfde functie bekleedt. Met zijn tweeën ben je verantwoordelijk voor alle projecten en run je als het ware je eigen bedrijf, maar dit zorgt er ook voor dat je veel zelfstandig te werk gaat en het een solistische functie wordt.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Betonconstructeur systeemvloeren

Posterholt, Nederland - Voort

Als constructeur houd je je bezig met het maken van betonberekeningen voor utiliteits- en woningbouw. Je bent het aanspreekpunt voor de klant bij constructieve zaken, stuurt de bim modelleurs constructief aan en hebt overleg met onze afdelingen calculatie/verkoop, productie en kwaliteitsdienst. Je bent van het begin tot het einde betrokken bij het project en ons product.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Kostendeskundige

Enschede - Voort

Als Kostendeskundige ga jij je richten op projecten in de sectoren wonen, werken, zorg, winkelen en recreëren. In deze functie ga je aan de slag met calculaties op basis van BIM-modellen. Je draait al in een vroeg stadium van projecten mee in het bouwteam om goed te kunnen sturen op de kosten. Om tot de beste oplossingen voor de klant te komen werk je nauw samen met de Projectcoördinator en de BIM modelleur. Daarnaast doe je ook onderzoek naar de financiële haalbaarheid van projecten. Andere werkzaamheden waar je ook aan kunt denken in deze functie zijn het opstellen van bouwkosten opgave en offerte aanvragen en het opstellen van werkbegrotingen.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Traineeship Energietechniek

Groningen of Drenthe - Voort

In een jaar ga jij je verdiepen binnen de Energietechniek. Jouw traineeship is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Zeven dagen vakinhoud. Vijf dagen persoonlijke training. Bij de technische trainingen leer je o.a. alles over de basis van Energietechniek (optioneel), tekeningen en Europese aanbestedingen, werkprocessen en het ontwikkel- en uitvoeringstraject, duurzame energie, financiële consequenties, aanwijzingen en voorschriften. Tot slot vindt er ook een praktijkdag plaats bij een van onze opdrachtgevers waarbij je het gehele proces van hoogspanning en kabels en leidingen leert begrijpen. Daarnaast volg je ook vijf persoonlijke trainingen. Bij deze persoonlijke trainingen sta jij centraal! Kom achter je krachten, valkuilen en/of drijfveren. Waar wil jij graag naar toe groeien? Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Traineeship Energietechniek

Friesland - Voort

In een jaar ga jij je verdiepen binnen de Energietechniek. Jouw traineeship is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Zeven dagen vakinhoud. Vijf dagen persoonlijke training. Bij de technische trainingen leer je o.a. alles over de basis van Energietechniek (optioneel), tekeningen en Europese aanbestedingen, werkprocessen en het ontwikkel- en uitvoeringstraject, duurzame energie, financiële consequenties, aanwijzingen en voorschriften. Tot slot vindt er ook een praktijkdag plaats bij een van onze opdrachtgevers waarbij je het gehele proces van hoogspanning en kabels en leidingen leert begrijpen. Daarnaast volg je ook vijf persoonlijke trainingen. Bij deze persoonlijke trainingen sta jij centraal! Kom achter je krachten, valkuilen en/of drijfveren. Waar wil jij graag naar toe groeien? Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider - Calculator vastgoedonderhoud

Deventer, Nederland - Voort

Als Werkvoorbereider - Calculator heb je een belangrijke rol in de voorbereiding van beheer & onderhoudsprojecten. In deze functie draag jij zorg voor een correcte begeleiding van bouwprojecten van calculatie tot oplevering en heb je veel contact met de uitvoerder en projectleider. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de planning, werkbegroting en facturering. Naast controle van het tekenwerk, houd jij je bezig met het verrichten van projectopnames en het inkopen van materialen door offertes aan te vragen en te beoordelen.  Wil en kan jij meer? Op termijn doorstromen naar de functie van Projectcoördinator is mogelijk!

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw

Pijnacker - Voort

Als werkvoorbereider je een onmisbare schakel in het bouwteam. Met jouw kennis en expertise zorg je ervoor dat onze mensen op de bouw aan de slag kunnen. Je gaat werken op uiteenlopende projecten, geen standaardwerk.  Geen dag zal dan ook hetzelfde zijn. Je krijgt volop de ruimte om het project succesvol te laten verlopen. Past de pet van ‘uitvinder’ jou goed? Dan zit je helemaal op je plek! Je durft breed te denken en je bent 

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Werkstroombeheerder B

Duiven - Voort

Binnen Aansluitingen ben je werkzaam in een hecht team. Jij coördineert en voert regie over het volledige werkproces waarbij je verantwoordelijk bent voor het technisch ontwerp. Daarnaast fungeer je al hét aanspreekpunt voor de aannemer, mogelijk de gemeente en de klant. Je bewaakt je eigen planning en neemt verantwoording voor je werk zodat de uiteindelijke teamdoelen gerealiseerd worden. Verder: · begeleid je kleine projecten maar ook complexe en grote multidisciplinaire projecten zullen (afhankelijk van je ervaring) onder je verantwoording vallen; · stem je de planning en uitvoeringsdetails af met onze in- en externe klanten, de aannemer en gemeentelijke instanties; · controleer je meerwerk van de aannemer na uitvoering van het werk; · ben jij de technische vraagbaak voor de monteur als hij/zij onvoorziene zaken tegenkomt en niet weet hoe er verder gewerkt moet worden; · ben jij voor alle partijen het aanspreekpunt; · neem jij zo nodig deel aan werkgroepen; · daarnaast ondersteun je de teamleider in de dagstart en wekelijkse aannemer-gesprekken; · ben jij inzetbaar binnen verschillende regio's.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Projectvoorbereider

Lichtenvoorde - Voort

Jij bent verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse projecten. Je leest tekeningen en past deze aan als dat nodig is, bestelt materialen en stemt hierop de productie af. Je werkt in een grote ruimte met de rest van je collega's in een zelfsturend team. Jullie pakken gezamenlijk problemen op en je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

BIM modelleur Utilitaire projecten

Twello - Voort

Je komt als BIM modelleur in ervaren team met 17 modelleurs. Jij komt nauw samen te werken met de projectleider die verantwoordelijk is voor het project. Als BIM modelleur ben jij vanaf schetsontwerp tot aan de technische tekeningen betrokken is. Je produceert aanvraagstukken, maakt zelfstandig 3D tekeningen in Revit en werkt details uit in het BIM model. Als BIM modelleur stuur diverse partijen aan, de constructeur, adviseurs en onderaannemers. De functie is niet in beton gegoten en de mogelijkheid tot uitbreiding in combinatie met werkvoorbereiding is zeker aanwezig. Heb jij deze óf een andere ambitie? Geef het gerust aan!

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Autocad Tekenaar

Lichtenvoorde, Nederland - Voort

Als tekenaar werk je samen met jouw directe collega's aan zeer uiteenlopende projecten. Je bent betrokken vanaf ontwerpfase, bedenkt de detailleringen en bedenkt vanuit jouw bouwkundige kennis en ervaring oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van de tekeningen. De functie is niet in beton gegoten, waardoor het ten aller tijden groei perspectief biedt.

24 Augustus 2020 - lees meer ...

jr. Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

Nijkerk - Voort

Jouw kick zit erin om van begin tot en met het einde van een bouwtraject betrokken te zijn. Daarnaast maak jij er je sport van om vertraging en kostenoverschrijding te voorkomen! Je bent de spin in het web die nauw contact houdt met zowel de interne collega's als de klant en leveranciers. Jij stelt gedurende het project vast wat er moet gebeuren en zorg je voor een ge-oliede organisatie en planning aangaande materiaal en bezetting van vaklieden. In de driehoek van projectleider, werkvoorbereider en uitvoerder zorgen jullie samen voor een gesmeerd proces.    

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Projectleider Woonconsulent

Deventer - Voort

Als Projectleider woonconsulent staat het belang van bewoners bij renovatieprojecten hoog. Door het juist inrichten, optimaliseren en realiseren van de participatie- en communicatieprocessen probeer je het renovatie traject zo optimaal te laten verlopen. Om zoveel mogelijk draagvlak te creëren voor renovatieprojecten, stuur jij een team woonconsulenten op de juiste manier aan. Als verantwoordelijke voor het team woonconsulenten zorg jij ervoor dat onder een fijne werksfeer zo efficiënt mogelijk gewerkt word. 

24 Augustus 2020 - lees meer ...

Filteren