3937 vacatures gevonden

Projectleider wegen Amsterdam

Amsterdam - bouwhuysch

Als projectleider wegen Amsterdam vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie infraprojecten te leiden in en rondom Amsterdam. De varierende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd. Soms houd je je bezig met grondverzet en bouw -en woonrijp maken, soms met saneringen of parkaanleg of juist de grote asfaltwerken. De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk; mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden. Vanwege de toename van werken met innovatieve contactvormen is het een pré dat je als projectleider wegen Amsterdam om kan gaan met de bijbehordende methodiek.

1 September 2020 - lees meer ...

Startende tekenaar/ontwerper civiele techniek

Breda / Utrecht - bouwhuysch

bouwhuysch heeft exclusief van onze opdachtgever de vraag gekregen voor het werven, selecteren en begeleiden van ambiteuze starterts op teken-en ontwerpgebied binnen civieltechnische projecten. Door persoonlijke coaching (via het Insighs Model) creëren we voor een starter het ideale maatwerktraject. Voor de één is dat een generalistisch traject met focus op teken-en/ontwerp werk waaronder SO/DU binnen de infra, voor de ander kan juist een specialistisch traject met focus op project-en procesmanagement. Onze opdrachtgever biedt de mogelijkheid om op projecten te werken zoals de SAAone, Rijnlandroute en Schiphol.Onze opdrachtgever heeft meerdere vestigingen. Afhankelijk van jouw woonplaats wordt gekeken naar de werklocatie.

1 September 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider wegen, binnenstedelijk

Eindhoven - bouwhuysch

Als werkvoorbereider wegen ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bewaken en bijsturen van civiele projecten. De projecten zijn voornamelijk binnenstedelijke werken. Dit betekent veel RAW werken en soms een D&C werk waarbij  je een veilige en succesvolle uitvoering waarborgt. Communicatie met de klant en bewoner zijn belangrijke aspecten. In overleg met de projectbegeleider bepaal je de inzet van het materieel, materiaal en collega's in de uitvoering. 

1 September 2020 - lees meer ...

Creatieve werkvoorbereider / ontwerper Flevoland

Lelystad - bouwhuysch

Voor een relatie is bouwhuysch op zoek naar een creatief persoon voor de functie werkvoorbereider of ontwerper. Een persoon met een affiniteit in het inrichten van de buiten ruimte en mogelijkheden ziet waar anderen dit niet zien. Als werkvoorbereider of ontwerper zal jij werkzaam zijn op het bedrijfsbureau van onze relatie. Je zal worden ingezet voor meerdere disciplines binnen het vakgebied ruimtelijke inrichting. Samen met je collega’s bedenk je voor de opdrachtgevers innovatieve en duurzame oplossingen.

1 September 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider wegen Utrecht

Utrecht - bouwhuysch

Als werkvoorbereider wegen Utrecht vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie infraprojecten voor te bereiden in en rondom Amsterdam. De varierende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd. Soms houd je je bezig met grondverzet en bouw -en woonrijp maken, soms met saneringen of parkaanleg of juist de grote asfaltwerken. De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, nl mooie werken realiseren en een goede verstanding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden. Vanwege de toename van werken met innovatieve contactvormen is het een pré dat je als werkvoorbereider wegen Utrecht om kan gaan met de bijbehordende methodiek.

1 September 2020 - lees meer ...

EMVI-Schrijver voor adviesbureau binnen de infrastructuur

Brabant - bouwhuysch

Als EMVI-schrijver ben je verantwoordelijk voor het achterhalen en doorgronden van de ware klantvraag en deze door te vertalen naar de juiste commerciële aanbieding. Tevens coördineer je de uitwerking van het kwalitatieve deel van de inschrijving en de tenderdoelstellingen. Je gaat op zoek naar de meest actuele kennis die past bij een bepaald EMVI-onderdeel door middel van het houden van interviews, brainstormsessies etc.. In een teamverband is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat gemaakte afspraken nageleefd worden. Binnen het team zorg je zowel tijdens de tenderfase als na gunning voor bewustwording betreffende de EMVI.

1 September 2020 - lees meer ...

Tendermanager beton en waterbouw

Apeldoorn - bouwhuysch

Als tendermanager leid je en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe (Design Build Finance & Maintain) contracten. Het tenderproces wordt zowel procesmatig als inhoudelijk geleid vanaf de ontvangst van de uitnodiging van de aanbesteder tot en met het indienen van de aanbieding. Bij een succesvolle aanbesteding leiding nemen en het organiseren van de opvolging van de contractonderhandelingen en zorgdragen voor de overdracht van het contract aan het uitvoeringsteam. Zorg dragen voor de evaluatie van het tenderproces. Als echte people manager ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer binnen het opgestelde tenderteam, waarin projectmedewerkers worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Dit doe je oa door het houden en organiseren van brainstormsessies, ontwerp- en uitvoeringsreviews.

1 September 2020 - lees meer ...

Uitvoerder civiele techniek voor bouw Datacenter

Middenmeer - Bouwhuysch B.V.

Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de civiele techniek. Dit betekent dat we elke dag een club fantastische ingenieurs leveren aan de beste bedrijven en projecten in wegen, water en beton. Onder één contract bouw je aan jouw carrière bij de mooiste projecten van onze branche. Dat is wat wij doen, én waar ga jij je mee bezig houden? Door jouw uitstekende uitvoerings en coördinatieskills kun jij jezelf onmisbaar maken bij de realisatie van dit complexe en innovatieve datacentre. Als uitvoerder civiele techniek ben jij bij dit datacenter een enthousiaste, ijverige motivator, die nadrukkelijk het totaal overzicht weet te bewaren Je kent en benut het talent van jouw collega’s optimaal en zorgt voor een gemoedelijke sfeer op de bouwplaats. Met jouw team draag je bij aan Nederlands grootste datacenter, waarin jouw kennis wordt toepast. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van kennis tijdens het gehele bouwproces en zorgt samen met jouw gedreven team dat projecten tijdig en succesvol worden opgeleverd.

1 September 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Almere - Continu

Wil jij bij een familiebedrijf werken waar er door de diversiteit aan klanten/opdracht geen installatie hetzelfde is?  Wij zoeken voor een klant in Almere een Werkvoorbereider met het volgende DNA: hart op de tong, teamplayer en servicegericht. Lees snel verder! Welke taken kun je als Werkvoorbereider o.a. verwachten? - Controleert ontvangen gegevens op technische en uitvoerbaarheid en interactie met andere gegevens; - Draagt bij aan ontwerptrajecten. - Stelt offertes op;- Beoordeelt offertes en legt keuzes voor aan de Service Coördinator. Overlegt met vertegenwoordigers van opdrachtgevers, leveranciers, adviseurs en onderaannemers; - Maakt de calculatie aan de hand van bestek en gegevens over benodigde materialen, montage-uren en bijkomende kosten. Overlegt met de Service Coördinator/projectleider/hoofd bedrijfsbureau; - Voert administratie voor het commerciële en technische dossier en bewaakt deze op de actuele status; Als werkvoorbereider heb je direct contact met de werkvloer.

1 September 2020 - lees meer ...

Medior senior consultant energie en verduurzaming

's-Hertogenbosch - Continu

Jij hebt als energie professional al meerdere stappen op de arbeidsmarkt gezet en ontdekt dat je gedreven wordt door de inhoud van je vak. Je bent op zoek naar een ondernemend klein bedrijf dat je de mogelijkheid biedt om integraal verantwoordelijk te zijn voor energie- en verduurzamingsprojecten bij opdrachtgevers zoals Schiphol, HTM, Politie, Sanquin, Luchtverkeersleiding Nederland, Koninklijke Kentalis, UWV, etc. Je wilt klantgericht het verschil maken en streeft daarbij naar een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Dat betekent onder andere: opdrachtintakes, projectmanagement, intern en extern meenemen in het proces en het leveren van de afgesproken kwaliteit.

1 September 2020 - lees meer ...

Servicecoördinator

Zaltbommel - Continu

Ben jij de persoon die: - Technisch onderlegd - Door wil stromen vanuit de praktijk of deze stap al gemaakt heeft - Administratief sterk is - Goed kan plannen - Bekend is met Luchtbehandelingsystemen - Affiniteit heeft met High End producten WKO (gekoppeld met ICT) - Hydraulische kennis heeft - zelfstandig kan werken

1 September 2020 - lees meer ...

Technisch Beheerder

Amsterdam - Continu

In de uitdagende rol van Technisch Beheerder ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van diverse technisch installaties van klanten. Jij ben het aanspreekpunt voor jouw eigen team aan Servicemonteurs en zorgt dat zij op de juiste wijze alle soorten onderhoud uitvoeren. Dit doe je door op een motiverende en stimulerende wijze leiding te geven aan jouw team. Daarnaast heb jij contact met de opdrachtgevers en denk je mee in het aandragen van oplossingen om de installaties juist te laten functioneren. Samen met de rest van je collega’s zorg je voor het uitbouwen en verdiepen van de relatie met opdrachtgevers. Je verzorgt de input voor het bewaken van de voortgang en de gemaakte kosten. Verder maak je de periodieke, financiële rapportages voor je collega die daar weer voor verantwoordelijk is. Als Technisch Beheerder heb je een afwisselende baan, waarbij je jouw bagage aan kennis kan inzetten om klanten te adviseren en monteurs aan te sturen. Heb jij een berg aan ervaring binnen service & onderhoud en wil jij deze kennis gebruiken in een adviserende en coördinerende rol? Kom dan eens langs voor een nadere kennismaking.

1 September 2020 - lees meer ...

Engineer E / Tekenaar

Belfeld - Continu

De Tekenaar / Engineer maakt deel uit van multidisciplinaire projectteams. Je hebt een belangrijke technisch – inhoudelijke verantwoordelijkheid en levert een bijdrage aan het realiseren van succesvolle projecten voor klanten. - Je maakt elektrotechnische installatietekeningen en schema’s in Autocad en Revit. - Je tekent aan de hand van de overeengekomen bestekgegevens, de basisontwerpen. - Je beoordeelt interne wijzigingsvoorstellen en verwerkt goedgekeurde wijzigingen tot definitieve werktekeningen en detailuitwerkingen. - Je voert de benodigde (controle)berekeningen uit, onder andere met betrekking tot belastbaarheid, capaciteiten en beveiligingswaarde van de verdeelinrichtingen. - Je berekent en ontwerpt E-installaties conform regelgeving en normen op een kostenefficiënte manier met toepassing van slimme technische oplossingen. - Je onderhoudt contacten met je collega’s en indien nodig met de opdrachtgever. - Breeam voorschriften motiveren je extra om installaties energetisch verantwoord te ontwerpen. - Je projectadministratie heb je op orde. - Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en kostenbewaking van het tekenwerk, de engineering en voor een juiste afstemming op de overeengekomen planning.

1 September 2020 - lees meer ...

Servicemonteur Elektrotechniek

Echt - Continu

Je houdt je als servicemonteur elektrotechniek  aan de hand van een werkopdracht bezig met het zelfstandig installeren aansluiten, testen en onderhouden van (eventueel middenspannings-) sterk- en zwakstroominstallaties in de utiliteit. Taken die tot je functie behoren zijn het onderzoeken en verhelpen van storingen aan alle voorkomende elektrotechnische installaties, met name brand- en beveiligingsinstallaties. het verzorgen en bijhouden van de technische administratie en het bijhouden van wijzigingen op schema's en tekeningen. Daarnaast ben je als servicemonteur ook het eerste aanspreekpunt naar de klant, waardoor je je reprentatief opstelt. Ook heb je oog voor meer- en minderwerk en weet je de geldende veiligheidsregels te hanteren. De klanten varieren van klein bedrijfspand tot een enorm kantorencomplex.  

1 September 2020 - lees meer ...

Projectleider installatietechniek E en W

Zwolle - Continu

- Je hebt contact met de klant om werk in kaart te brengen, offertes uit te brengen en de opdrachten te formaliseren. - Je werkt zelfstandig technische voorstellen uit en zet deze samen met de werkvoorbereider om in benodigde middelen, materialen en mankracht. - Na opdrachtverwerving stel je het projectbudget op en verzorg je een efficiënte planning met benodigde materialen en mankrachten. - Je geeft sturing aan de werkvoorbereider en de collega’s van de buitendienst. - Je houdt de verschillende belangen in balans, waarbij je rekening houdt met de klanttevredenheid, de kwaliteit en veiligheid alsmede het financiële rendement.  

1 September 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider service & onderhoud

Ede - Continu

Als werkvoorbereider service & onderhoud kom je te werken op de afdeling 'technisch beheer'. Jij bent verantwoordelijk voor contractbeheer en de gehele werkvoorbereiding van service-, onderhoud- en storingswerkzaamheden. Je hebt contact met klanten, leveranciers en onderaannemers, stuurt monteurs aan, bestelt materialen en bent de rechterhand van de contractmanager. In deze functie wordt je zowel organisatorisch- als technisch uitgedaagd. Je bent namelijk een vraagbaak voor klanten en medewerkers, je moet altijd het overzicht kunnen bewaken en de touwtjes in handen houden. Je weet precies wat er speelt, wat welke klant nodig heeft en hoe je monteurs kunt motiveren. Je bent dus een echte spil in het web!

1 September 2020 - lees meer ...

Service monteur klimaatbehandeling

's-Hertogenbosch - Continu

Ter uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een servicemonteur. Je bent in deze functie hét visitekaartje van de organisatie. Je zal veel onderweg zijn en problemen, storingen en service inspecties uitvoeren in Nederland. Het zijn natuurlijk hele specifieke producten waar je mee gaat werken dus je krijgt eerst een inwerkperiode waarin je met een ervaren servicemonteur mee gaat. Hier leer je om zelfstandig alle onderdelen van de apparatuur te onderhouden en storingen hieraan te verhelpen. Als je dit zo goed als zelfstandig kunt wordt je alleen op pad gestuurd. Bij de grote klussen ga je natuurlijk met een collega mee. Afhankelijk van je ontwikkeling ga je dus zelfstandig op pad naar diverse klanten voor andere de volgende werkzaamheden: - Het uitvoeren van jaarlijks onderhoud zoals in het servicecontract staat vermeld - Het uitvoeren van reparaties en het oplossen van storingen - Het opstellen bij bijbehorende rapporten voor de administratie - Het plaatsen en installeren van de installaties bij nieuwe en bestaande klanten - Het controleren van je eigen bus en het ophalen van de materialen die je nodig gaat hebben de komende periode

1 September 2020 - lees meer ...

Engineer werktuigbouw

Eindhoven - Continu

Als engineer werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en/of berekenen van complexe technische installaties voor zowel de ontwerp- als de uitvoeringsfase.  taken (o.a.):  - Ontwerp, tekenen, berekenen, dimensioneren en detailleren van constructies of technische installaties binnen de gegeven randvoorwaarden. - Onderhoudt contacten met aannemer, architect, adviseur en onderaannemers/fabrikanten/leveranciers,

1 September 2020 - lees meer ...

Onderhoudsmonteur luchtbehandeling

's-Hertogenbosch - Continu

- Lokaliseren en oplossen van storingen - Uitbrengen van digitale rapportages - Infomeren en overleggen met jouw leidinggevende over de uitgevoerde werkzaamheden, kwaliteit en voortgang - Nemen van operationele beslissingen in het kader van veiligheid, voortgang en kwaliteit

1 September 2020 - lees meer ...

Service Monteur

Uden - Continu

Als servicemonteur bij de opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden alsmede het verhelpen van storingen. De klanten zitten in verschillende sectoren. Je monteert, onderhoudt en stelt koeltechnische en airconditioning installaties in bedrijf en adviseert klanten bij onderhoud. De werkzaamheden zijn een mix van nieuwbouw en service activiteiten en lopen van eenvoudig split airconditiong systemen tot industriële (ammoniak en CO2) koelinstallaties waardoor het werk zeer gevarieerd is.

1 September 2020 - lees meer ...

Installatiemonteur

Eindhoven - Continu

07.00 uur: Je stapt in je gloednieuwe werk bus en zet het eerste adres voor vandaag in je navigatiesysteem. 07.30 uur: Mevrouw de Ruiter heeft een storing in de verwarming. Jij zoekt het probleem en repareert het meteen. Als je klaar bent krijg je nog een kop koffie van mevrouw de Ruiter om vervolgens door te rijden naar de volgende klus. 11.00 uur: De huisbaas van mevrouw Brouwer heeft gevraagd of je de jaarlijkse controle van de airco wil doen. Het is een enorme installatie waardoor je lang bezig bent om alle punten van de checklist af te werken. Mevrouw Brouwer vraagt geïnteresseerd welke werkzaamheden je allemaal uitvoert. Jij vertelt haar tijdens het lunchen precies waar je mee bezig bent, zodat zij ook begrijpt waarvoor zij een vrije dag heeft opgenomen vandaag. 14.00 uur: De laatste klus van vandaag, een kleine reparatie bij slager Jacobs die bij jou om de hoek gevestigd is. Hij heeft al enkele dagen een lek in zijn kraan. Jij vervangt de kraan en binnen een uur sta je weer buiten. 15.00 uur: Een korte verslaglegging van de dag en alvast de voorbereiding voor de klussen voor morgen. 16.00 uur: De bus staat weer voor de deur en je werkdag is klaar. Alle tijd om nog lekker te gaan sporten of een welverdiend glas bier te gaan drinken!

1 September 2020 - lees meer ...

Contractbeheerder Techniek Utiliteit

Drachten - Continu

Als contractbeheerder utiliteit services zie jij er niet alleen op dat er wordt uitgevoerd wat er verkocht is maar ook dat we opdrachtgevers blijven verrassen met innovatieve en duurzame oplossingen. Het integraal onderhoud van zo’n 25 schoolgebouwen van drie verschillende organisaties, dat is een van de meerjarige contracten waarvoor jij straks verantwoordelijk bent. Deze verantwoordelijkheid houdt onder meer in dat jij leiding geeft aan het contractteam met de werkvoorbereiders, chef servicemonteurs en uiteraard de monteurs. Jij brengt hen de nodige contractkennis bij en tilt de medewerkers als individu en het team als geheel naar een hoger plan. Een veilig en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van het contract, daar sta jij voor. Het beheren van het contract doe je voor een deel op het kantoor. Hier stel jij onder andere offertes op bijvoorbeeld voor mutaties, verbouwingen of het aanleggen van pompen, ketels of leidingwerk. Tevens check jij ook regelmatig of de storingen op tijd worden opgelost, houd jij je projectadministratie bij en maak je rapportages en heb jij overleg met de klantmanager. De meeste tijd breng jij door buiten de deur, dit betekend dat jij regelmatig zichtbaar bent en herkenbaar aanwezig bent op de vloer voor je contractteams. Daarnaast ben jij een direct sparringpartner voor de klanten.

1 September 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Services Utiliteit (Apeldoorn)

Apeldoorn - Continu

Als werkvoorbereider W bij Heijmans Utiliteit speel je een cruciale rol in het team dat bekend staat om het enthousiasme en de professionaliteit. Je hebt de capaciteiten om al het werk te overzien en jij kan goed jouw collega’s coachen waar nodig. Je werkt op de servicevestiging in Apeldoorn en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor al het onderhoud van de technische installaties bij verschillende opdrachtgevers (o.a. Rijksvastgoedbedrijf) zodat deze installaties altijd in goede staat blijven. Hierbij horen de taken als het uitvoeren van preventief onderhoud, verhelpen van storingen, het actueel houden van het kwaliteitsplan en het uitvoeren van bijkomende werkzaamheden. Als werkvoorbereider zorg je o.a. voor de planning, de offertes en de inkoop van materialen. Verder hou je het storingsoverzicht bij, voer je overleg met de leveranciers en ondersteunt de uitvoerende collega’s.  

1 September 2020 - lees meer ...

Trainee HBO/WO Bouw&Techniek

Rosmalen - Continu

Ben jij klaar om de Installatie ladder te beklimmen? Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Installatietechniek zijn technieken die je interessant vind, maar je weet nog niet waar je passie ligt? Dan krijg je de kans om gedurende anderhalf jaar een kijkje in de keuken te nemen op verschillende projecten binnen de organisatie. Met jouw ambitie en achtergrond als uitgangspunt bepalen we samen op welke afdelingen je gaat werken en welke projecten je op gaat pakken. Zodat je op het einde van de ladder een voldaan gevoel krijgt en met beide voeten graag die berg wil beklimmen!

1 September 2020 - lees meer ...

Technisch Werkvoorbereider (Achterhoek)

Groenlo - Continu

Wil jij vrijheid voelen in jouw baan en dagelijks bezig zijn met de meeste innovatieve technieken binnen de installatietechniek? Dan is dit wat je zoekt! In deze organisatie ben je de schakel die zorgt voor een optimale werkvoorbereiding van elk project. Jij krijgt de ruimte om mee te denken in het groter geheel en mede door jouw inbreng weet je prachtige utiliteitsprojecten te realiseren. Voorbeelden van werkzaamheden: engineering, tekenwerk, calculeren, inkoop en planning. Uiteraard hoef je niet alles te kunnen want je bent namelijk werkzaam in een team. In dit team kunnen werkzaamheden van elkaar overgenomen worden. Bovendien krijg je de ruimte om nieuwe werkzaamheden op te pakken doordat er genoeg kennis en expertise is binnen de organisatie. Zij zullen jouw (eventueel) bij de hand nemen zodat je steeds allrounder gaat worden. Dit zorgt voor een stabiele fundering en draagt bij aan de ontwikkeling van alle werknemers. Door de uitdagende utiliteitsprojecten, de hechte groep werknemers en de diversiteit aan werkzaamheden zorgt er voor dat je elke dag weer met een lach naar het werk gaat.

1 September 2020 - lees meer ...

Filteren