3751 vacatures gevonden

Projectleider W - Kort lopende projecten (KLP)

Arnhem - Continu

Ben jij gewend om in een adhoc omgeving te werken? Krijg je energie van klant contact en kan je een team aansturen zodat een project van aanvraag tot oplevering soepel verloopt? Lees dan snel verder! Als projectleider kort lopende projecten (KLP) werk je in een multidisciplinair team aan innovatieve en duurzame utiliteitsprojecten met een omvang tot ongeveer 1 miljoen. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, militaire gebouwen en monumentale panden. Jij bent organisatorisch-, financieel- en technisch verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijkertijd. Je krijgt alle vrijheid in de manier van organiseren en aansturen, zolang je de projecten maar binnen de gestelde doelen afrond. Dus wil je graag uitgedaagd worden? Krijg je energie van klantcontact, een team aansturen en technisch complexe vraagstukken behandelen? Dan is dit echt iets voor jou!

1 April 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider afbouw - Rotterdam

Rotterdam - Continu

Ben jij als bouwkundig werkvoorbereider toe aan een volgende stap in jouw carrière? Heb je passie voor de afbouw. En durf je het aan om onderdeel te zijn van een nieuwe B.V. binnen een grote organisatie. ‘Lees: durf jij een pionier te zijn binnen een veilige omgeving?’ Kijk dan hieronder of jij voldoet aan waar deze organisatie op dit moment om staat te springen. Vanuit de projectlocatie (regio Rotterdam/Moerdijk) van één van hun complexe industriële projecten (vaak in combinatie met complexe utiliteitsbouw), ben jij in de rol van werkvoorbereider afbouw verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van dit specifieke onderdeel. Binnen jouw rol als werkvoorbereider afbouw houd je je o.a. bezig met; - De schakel zijn tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats - Schakelen met de onderaannemers (en alles wat hierbij komt kijken) - Bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden - Opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s - Onderhouden van contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats   En uiteraard; Als collega elkaar voorzien van een heerlijk kopje filterkoffie in de keet!

1 April 2020 - lees meer ...

Zelfstandig calculator

Breda - Continu

Als calculator ben je onderdeel van het projectteam en werk je nauw samen met collega’s op de afdeling calculatie. Als calculator sta je aan de basis van de projecten. Als calculator heb je een zelfstandige rol waarin je verantwoordelijk bent voor projecten, deze zelfstandig op moet kunnen pakken en daar met volle focus mee aan de slag kunt. Je moet in staat zijn om de werkbegroting en de complete kostprijsbegroting van de projecten binnen de gestelde termijn op te stellen. Je beoordeelt ten behoeve van de calculatie aanvraagdocumenten onder meer op contractuele aspecten en risico’s, selecteert de leveranciers, onderaannemers en/of derden en vraagt offertes aan en beoordeelt ontvangen offertes op basis van de contractdocumenten.

1 April 2020 - lees meer ...

Kostendeskundige / planvoorbereider

Tilburg - Continu

In deze bijzondere functie heb je een breed pakket aan taken. Op basis van de aanbestedingsstukken/eisenlijst van de opdrachtgever ga je aan de slag met een kostenraming. Samen met je team bedenk je vervolgens een plan en ontwerp waarbij veel ruimte en vraag is naar creatieve en technische oplossingen om zo voordelig mogelijk te werk te gaan. Je hebt volgens het D&B principe invloed op het ontwerp en de ontwikkeling van een project. Aan tafel ga je vanuit de inhoud in gesprek met de opdrachtgever en hebt een grote bijdrage in het voortraject. Vervolgens blijf je tijdens de uitvoering van het project actief en zorgt dat het project binnen de kaders blijft.

1 April 2020 - lees meer ...

BIM regisseur installatietechniek

Arnhem - Continu

In deze functie sta je in het middelpunt van alle disciplines. Voor grote, complexe integrale projecten in de randstad zorg je ervoor dat informatievoorziening goed en efficiënt verloopt. Dit doe je van tenderfase tot onderhoud voor uiteenlopende installaties zoals gasleidingen, koelinstallaties, verlichting, warmtepompen en klimaatsystemen. Het is jouw verantwoordelijkheid dat alles op de juiste manier wordt verwerkt in het 3D-informatiemodel. Dit gaat zelfs zo ver dat je projectleiders, modelleurs en andere betrokkenen mag gaan trainen! Met jouw overtuigingskracht zorg je ervoor dat binnen no-time alle informatie efficiënt in BIM samenkomt. Alsof dit nog niet uitdagend genoeg is, gaat deze functie nog een stapje verder. Je hebt namelijk ook een belangrijke rol binnen innovaties. Met je BIM-team ga je namelijk onderzoek doen naar de mogelijkheden van de digital twin, virtual reality en parametrisch ontwerpen. Het hoofdkantoor van Heijmans in Rosmalen is je thuisbasis. Echter bepaal je zelf waar je wilt gaan werken. Als je dat liever thuis of op de projectlocaties doet in de Randstad, dat is helemaal aan jou.

1 April 2020 - lees meer ...

Trainee HBO/WO Bouw&Techniek

Rosmalen - Continu

Ben jij klaar om de Installatie ladder te beklimmen? Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Installatietechniek zijn technieken die je interessant vind, maar je weet nog niet waar je passie ligt? Dan krijg je de kans om gedurende anderhalf jaar een kijkje in de keuken te nemen op verschillende projecten binnen de organisatie. Met jouw ambitie en achtergrond als uitgangspunt bepalen we samen op welke afdelingen je gaat werken en welke projecten je op gaat pakken. Zodat je op het einde van de ladder een voldaan gevoel krijgt en met beide voeten graag die berg wil beklimmen!

1 April 2020 - lees meer ...

BIM coördinator

Utrecht - Continu

Binnne de functie BIM coördinator ben je verantwoordelijk voor het inrichten van het BIM model. Hiervoor moet je beschikken over bouwkundig inzicht. Daarnaast moet je de gevolgen van wijzigingen in het BIM model kunnen overzien en het proces kunnen sturen. Je bent het aanspreekpunt voor externe partijen, dus je spreekt ook veelvuldig met klanten en opdrachtgevers. Communicatie is key in dergelijke processen, hierdoor is het een must dat je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. De taken van een BIM coördinator zijn: - Verantwoordelijk zijn voor het inrichten van het BIM model - Complexe vraagstukken rondom het BIM model aanpakken en coordineren - Afspraken rondom de inrichting van het BIM model met externe partijen afstemmen - Aanspreekpunt zijn voor een team BIM modelleurs - Inzetbaar zijn als BIM modelleur wanneer dit nodig is

1 April 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider/calculator renovatie en onderhoud

Apeldoorn - Continu

In deze functie houd je je dagelijks bezig met inspecties van vastgoed, het opstellen en/of beoordelen van verftechnische adviezen en geef je advies over het onderhoud van vastgoed. Je bent betrokken bij het gehele proces van aanvraag tot einde werk. Je draagt daarbij verantwoordelijkheid voor het opstellen van de kostprijs, het opstellen en volgen van offertes. Je hebt nauw contact met de opdrachtgever inzake details en uitvoeringstechnische zaken. Als dat nodig blijkt, draag je alternatieve oplossingen aan. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken en productie gereed maken van opdrachten. Verder houd je je bezig met het produceren en verwerken van materiaalstaten, het signaleren van meer- en minderwerk en de kostenopgave hiervan. Je bent, en houdt jezelf, op de hoogte van wet- en regelgeving en weet in te spelen op toekomstige wetswijzigingen. Naast contact met klanten heb je als werkvoorbereider ook intensief contact met leveranciers en onderaannemers. Je werkt zelfstandig waaruit duidelijk je ervaring blijkt. We zoeken iemand die klantgericht en commercieel kan communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

1 April 2020 - lees meer ...

MBO/HBO Bouwkunde Starter

Apeldoorn - Continu

Diverse startersfuncties op de werkvoorbereiding, tekenkamer en uitvoering voor schoolverlaters die flexibel en gedreven zijn. Doorgroei in de projectleiding behoort tot de mogelijkheden. Vanwege het allround karakter van de functie zoeken we een veelzijdige persoon met goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis enthousiasme. Daarnaast is een uitstekend technisch inzicht zeer belangrijk.

1 April 2020 - lees meer ...

Allround calculator utiliteitsbouw regio Hoogvliet

Hoogvliet - Continu

Als ervaren calculator renovatie, verbouw en onderhoud vervul jij een belangrijke rol bij deze aannemer en tevens familiebedrijf. Je hebt vaak te maken met complexe (niet) planmatig onderhoudsprojecten en houdt je tevens bezig met renovaties en verbouwingen in de utiliteitsbouw (gemeentes, overheden, bedrijven).  Een greep uit de werkzaamheden waar jij je als calculator mee bezighoudt: - Opstellen van de begroting aan de hand van de ontwerptekeningen; - Aanvragen en vergelijken van offertes; - Verzamelen van de benodigde gegevens/ materialen; - Deelnemen aan interne vergaderingen; - Opnemen van werkzaamheden; - Communicatie met onderaannemers, leveranciers en uitvoering; - Het geven van bouwkundig advies.

1 April 2020 - lees meer ...

Calculator/ werkvoorbereider (o.a. luxe woningbouw) regio Leiden

Leiden - Continu

Heb jij al een aantal jaren werkervaring binnen de bouw en ben jij toe aan een volgende stap? Of ben jij al een ervaren calculator/werkvoorbereider en ben je toe aan een nieuwe werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan kom ik graag met je in contact. Een greep uit jouw werkzaamheden zijn: - Het opstellen van calculaties van diverse projecten (van villa's tot meerdere woningen en van verbouwingen van scholen tot grotere utiliteitsprojecten); - Aanvragen van offertes, spiegelen en vergelijken; - Je onderhoudt contact met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgever; - Betrokken bij het opstellen van nacalculaties, is het project winstgevend geweest? - Werkvoorbereiding van diverse projecten in overleg met senior werkvoorbereider; - Inkoop materiaal/ materieel; - Opstellen van tekeningen en controle van tekeningen; - Planning opstellen en bewaken; - Meer-/ minderwerk; - Bijwonen van bouwvergaderingen. Kortom, ben je zeer breed betrokken bij het gehele project en ben je bezig van A tot Z! 

1 April 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider (starter) regio Rotterdam

Rotterdam - Continu

Het gezegde: "Een goed begin is het halve werk", heb je vast al meer voorbij horen komen, maar half werk is geen goed begin. Als werkvoorbereider is dit precies hetgeen waarvoor jij jouw energie gaat inzetten. Binnen deze functie ben jij de spin in het web en zorg jij samen met je collega's voor het goed draaien van projecten. Je zal ondersteunen op het gebied van inkoop, planning, werkmethodes, materieelkeuze, inrichting van de bouwplaats en kwaliteit. Daarnaast houd jij je ook bezig met meer- en minderwerk en sta je regelmatig in contact met opdrachtgevers, onderaannemers/ leveranciers en uitvoerders. Je levert een bijdrage aan het beoordelen van offertes en stelt eventuele correcties voor en zorgt daarbij voor een goede start van het project. Een alles omvattende functie waar je jouw energie volledig in kwijt kunt.

1 April 2020 - lees meer ...

Calculator woningbouw

Tilburg - Continu

Elke dag vrolijk naar je werk gaan en niet meer druk maken of het gras groener is aan de overkant. Werken in een bedrijf waar iedereen zich voor driehonderd procent inzet. Dat zijn onderdelen die sterk bijdragen aan werkgeluk! Jij bent in staat om buiten de grenzen te denken en te zorgen dat het beste en meeste haalbare resultaat wordt behaald waarbij je rekening houdt met de belangen van alle betrokken partijen. Je kunt daarom in een vroeg stadium betrokken worden vanuit projectontwikkeling, maar pakt je telraam er ook bij om vanuit een aanbesteding te calculeren.  Ben jij de Albert tot hun Einstein? Denk jij dat in iedere kern van moeilijkheden juist mogelijkheden schuilen? Dan zoeken we JOU!

1 April 2020 - lees meer ...

Junior Projectontwikkelaar

Omgeving Hilversum - Continu

Vacature Junior Projectontwikkelaar voor een ambitieuze organisatie. Als Junior Projectontwikkelaar vallen de volgende werkzaamheden onder jouw takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten - Je organiseert en begeleidt de verkoop vanaf de initiatieffase - Tijdens de planontwikkeling overleg je met de andere projectontwikkelaars - Je neemt organisatorische en administratieve taken op - Je voert veelvuldig overleg met externe partijen - Je werkt direct onder de directie - Je hebt ruimte voor eigen initiatieven - In deze veelzijdige baan leg je de basis voor je verdere ontwikkeling

1 April 2020 - lees meer ...

Calculator/kostendeskundige Gouda

Gouda - Continu

Heb jij ervaring als calculator en heb je tevens ervaren met het maken van ramingen, wil je deel uit maken van een enthousiast team en ben je daarbij op zoek naar een bedrijf die open staat voor jouw ideeën en inzichten binnen dit vakgebied? Reageer dan via onderstaande link of mail mij rechtstreeks. De bouw is een kleine wereld en wij gaan dan ook vanzelfsprekend zeer discreet om met je gegevens. Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden? - Zelfstandig eindverantwoordelijk voor de bouwkosten binnen een project - Alle voorkomende werkzaamheden als kostendeskundige zoals het maken van detail- en elementenbegrotingen, maken van ramingen en budgetteringen - Aanspreekpunt voor de opdrachtgever - Aansturen projectteam, zowel intern als extern - Aanspreekpunt voor de uitvoeringsfase - Calculeren van projecten vanuit de projectontwikkeling of bouwteam

1 April 2020 - lees meer ...

Wil jij als docent bijdragen aan dat de leerling goed voorbereid de maatschappij ingaat. Dan zijn wi

LEEUWARDEN - Maandag

Als docent haal jij voldoening uit een intensieve en persoonlijke begeleiding met de leerlingen. In het praktijkonderwijs volgen alle leerlingen een eigen ontwikkelplan in kleine groepen. Belangrijke aspecten zijn: leren, werken, redzaamheid, burgerschap en vrije tijd.  Met als einddoel dat ze goed voorbereid de maatschappij ingaan. De lessen in het praktijkonderwijs richten zich op: -         theoretisch onderwijs op individuele basis; -         beroepspraktijkvorming, zoals praktijkleraren en begeleide stage; -         redzaamheidstraining met opdrachten als boodschappen doen, koken, klussen in huis en zelfstandig reizen; -         persoonlijkheidsvorming, zodat leerlingen weten waar ze goed in zijn en sterker in hun schoenen staan; -         arbeidsvaardighedentraining: competenties en vaardigheden leren die nodig zijn om een goede werknemer te zijn.

1 April 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Woningbouw

Arnhem - Continu

Als werkvoorbereider heb jij kennis van LEAN, affiniteit met BIM en ervaring in de nieuwbouw. Jij bent de rechterhand van de projectleider, waarbij jij zorgt voor controle van de tekeningen, het maken van planningen en durft verantwoordelijkheid te nemen. Jij probeert faalkosten tot een minimum te beperken met als uiteindelijk doel een tevreden klant en de oplevering van een mooi project.

1 April 2020 - lees meer ...

Projectleider

Breda - Continu

Binnen deze functie heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheden waarbij je zelfstandig aan diverse projecten werkt. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de toegewezen projecten. Samen met het gehele bouwteam (bestaande uit uitvoerder en werkvoorbereider) maak je elk project tot een succes. Naast de activiteiten als werkvoorbereiding en inkoop ben je in deze rol het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en voer jij alle contacten vanaf het moment dat een project gaat starten tot de definitieve oplevering.

1 April 2020 - lees meer ...

Bouwmanager

Eindhoven - Continu

- Als bouwmanager draag je bij aan het opstellen van de contractdocumenten en onderhandel je met opdrachtnemers over de inhoudelijke aspecten van de contracten. Je stuurt de aannemers en ingenieursbureaus aan die betrokken zijn bij de uitvoering. - Zowel intern als extern ben je een belangrijke schakel in de keten. Je leidt de bouwvergadering en werkt nauw samen met de bouwadministrateur. Je zorgt voor het voorbereiden, het plannen en het voeren van de regie van de buitendienststellingen en doet dit in afstemming met de beheerder. Je analyseert verstoringen en zet maatregelen ten behoeve van reductie uit. - Tijdens de bouw ben je verantwoordelijk voor het borgen van de veilige berijdbaarheid van het spoor. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor goede oplevering van de werkzaamheden binnen gestelde tijd. Verder tref je alle benodigde voorbereidingen zodat de projectmanager het project succesvol en volgens gewenste specificaties over kan dragen aan de beheerder.

1 April 2020 - lees meer ...

Bouwkundig schoolverlater met ambitie

Arnhem - Continu

Als bouwkundig starter zullen wij samen met onze opdrachtgever kijken binnen welke afdeling je het beste past. Bijvoorbeeld werkvoorbereiding, uitvoering, projectontwikkeling, calculatie, kopersbegeleiding etc. Een functie voor afwisseling en dynamiek.

1 April 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider gevelbouw - Rotterdam

Rotterdam - Continu

Ben jij als bouwkundig werkvoorbereider toe aan een volgende stap in jouw carrière? En durf je het aan om onderdeel te zijn van een nieuwe B.V. binnen een grote organisatie. ‘Lees: durf jij een pionier te zijn binnen een veilige omgeving?’ Kijk dan hieronder of jij voldoet aan waar deze organisatie op dit moment om staat te springen. Vanuit de projectlocatie (regio Rotterdam/Moerdijk) van één van hun complexe industriële projecten (vaak in combinatie met complexe utiliteitsbouw), ben jij in de rol van werkvoorbereider gevels verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van dit specifieke onderdeel. Binnen jouw rol als werkvoorbereider gevels houd je je o.a. bezig met; - De schakel zijn tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats - Schakelen met de onderaannemers (en alles wat hierbij komt kijken) - Bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden - Opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s - Onderhouden van contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats   Tot slot en zeker niet onbelangrijk; als collega's elkaar voorzien van een heerlijk kopje filterkoffie in de keet!

1 April 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider utiliteitsbouw

Breda - Continu

Als Werkvoorbereider ben je onderdeel van het projectteam met meerdere werkvoorbereiders, een projectmanager, projectleider en het uitvoeringsteam op locatie. Je ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden zoals het onderhouden van contacten met klanten, onderaannemers en andere partners. Je controleert tekeningen, koopt materialen in, voert bouwvergaderingen en bewaakt de planningen van projecten. In deze rol is een praktische instelling erg belangrijke van de bedrijfscultuur die er heerst. Samen met het hechte projectteam worden alle projecten van A tot Z succesvol afgerond.

1 April 2020 - lees meer ...

Bouwkundig projectleider in regio Den Haag

's-Gravenhage - Continu

Bouwspecialisten opgelet! Ben jij een projectleider nieuwbouw, woning- en utiliteitsbouw? En ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heb ik een baan voor de lange termijn voor jou.  In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor projectbegeleiding van meerdere complexe bouwprojecten. Uiteenlopend van herbestemming tot revitalisatie en van woning- tot utiliteitsbouw projecten. Je bent in staat om processen en mensen aan te sturen. Daarnaast volg je de ontwikkelingen van Revit en BIM op de voet. 

1 April 2020 - lees meer ...

Adviseur ruimtelijke ordening

Friesland - Prostruct

Voor een gemeente in Friesland zijn wij op zoek naar een Advies Ruimtelijke Ordening. (6 maanden, 18 uren per week)   De opdracht Als Adviseur Ruimtelijke Ordening begeleid je (complexe) ruimtelijke projecten en stel je ruimtelijke onderbouwingen van plannen op (in overleg met interne- en externe deskundigen) voor afwijkingsprocedures op grond van de Wro en de Wabo.   Daarnaast behandel je individuele ruimtelijke verzoeken en ook het begeleiden van bestemmings- en wijzigingsprocedures op grond van de Wro behoort tot de functie. Het betreft hier met name 'lopend werk', zodat de RO medewerkers van het team tijd vrijspelen om het proces van de invoering van de Omgevingswet goed te kunnen faciliteren.    Jouw verantwoordelijkheden Van de adviseur wordt verwacht dat zij/hij zelfstandig kan werken. Verder is het haar/zijn verantwoordelijkheid de werkzaamheden goed af te stemmen, zowel met interne (de collega's van diverse relevante afdelingen) als externe (initiatiefnemers, dorpsbelangen, omwonenden, andere overheden) actoren. Daarnaast is ook een adequate bestuurlijke (portefeuillehouder, college) en politieke (raad) afstemming een verantwoordelijkheid van de adviseur.      Wij vragen van jou een relevante opleiding (RO/Planologie) op MBO/HBO niveau meerdere jaren relevante werkervaring ervaring met burgerinitiatieven dat je politiek sensitief bent en je bewust van de omgeving waarbinnen je opereert; dat je in staat bent om op verschillende niveaus te communiceren; dat je flexibel bent, zowel in werktijden als in werklocatie.  Wij bieden jou Een marktconform "+" salaris Een net arbeidsvoorwaarden pakket; waaronder een goed pensioen.

1 April 2020 - lees meer ...

Beleidsmedewerker ruimtelijke ordening

Groningen - Prostruct

Voor een gemeente in de Provincie Groningen zijn wij op zoek naar een Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening (periode van 6 maanden) Wat ga jij doen? Als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening kom je in een dynamische en leerzame    werkomgeving terecht met veel mogelijkheden en kansen. Je wordt binnen de sectie VROM     breed ingezet als adviseur en/of regisseur. Je gaat je onder andere bezig houden met het adviseren, coördineren en uitvoeren van ruimtelijke aanvragen en RO-beleid. Maar, ook het verzorgen van juridische procedures op RO-gebied, het afhandelen van planschadeverzoeken en het behandelen van bezwaar- en beroepschriften behoort tot je takenpakket. wat vragen wij van jou? Je beschikt over minimaal HBO- of WO-niveau op het gebied van Ruimtelijke Ordening en Planologie of een andere afgeronde opleiding op hetzelfde niveau die raakvlakken heeft met Ruimtelijke Ordening; Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur binnen een gemeente;Je hebt een goed analytisch vermogen, waardoor je in staat bent om jezelf ‘vreemde’ materie snel eigen te maken;  Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder ben je initiatiefrijk, toon je visie en heb je een proactieve instelling; Je bent in staat zelfstandig te functioneren zonder de integraliteit uit het oog te verliezen; Ervaring met het afhandelen van juridische procedures op RO-gebied; Ervaring met het afhandelen van planschadeverzoeken en het behandelen van bezwaar- en beroepschriften; ​Ervaring met adviseren, coördineren en uitvoeren van ruimtelijke aanvragen. Wat bieden wij je? Een marktconform salaris; Uitstekende secundaire voorwaarden: Waneer gewenst kun je gebruik maken van een auto van de zaak; Een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving met veel kansen om jezelf te ontwikklen. Interesse? Zie jij jezelf terug in dit profiel of heb jij nog vragen? Laat dan je contactgegevens achter of neem direct telefonisch contact met ons op.  

1 April 2020 - lees meer ...

Filteren