3716 vacatures gevonden

Project Engineer Gevel constructies

Hengelo - Voort

Wij zijn - voor een functie met uitzicht op een vast dienstverband - op zoek naar een gemotiveerde Project Engineer voor de afdeling gevel. Met een team van 13 gemotiveerde engineers werk jij dagelijks aan verschillende projecten. In de regel begeleid je circa 10 a 15 projecten. De werkzaamheden bestaan uit het tekenen in 2D (AutoCAD) en 3D (Tekla), werkvoorbereiding en eenvoudig rekenwerk. De goede mix van genoemde werkzaamheden (verhouding respectievelijk 50% - 35% - 15%) en de grote variatie in projecten maakt de functie extra uitdagend. Je fungeert als een 'spin in het web' op de afdeling engineering. Je bent de verbindende schakel richting opdrachtgever om tot een juiste uitvoering van de projecten te komen. Dit alles met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Project Engineer Beton constructie

Hengelo - Voort

Wij zijn - voor een functie met uitzicht op een vast dienstverband - op zoek naar een gemotiveerde Project Engineer voor de afdeling beton. Met een team van 4 gemotiveerde engineers werk jij dagelijks aan verschillende projecten. In de regel begeleidt je circa 10 a 15 projecten. De werkzaamheden bestaan uit het tekenen in 2D (AutoCAD) en 3D (Tekla), werkvoorbereiding en eenvoudig rekenwerk. De goede mix van genoemde werkzaamheden (verhouding respectievelijk 50% - 35% - 15%) en de grote variatie in projecten maakt de functie extra uitdagend. Je fungeert als een 'spin in het web' op de afdeling engineering. Je bent de verbindende schakel richting opdrachtgever om tot een juiste uitvoering van de projecten te komen. Dit alles met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Afstudeerplek bij een architectenbureau met unieke projecten

Apeldoorn, Nederland - Voort

Het architectenbureau blijft zich continu ontwikkelen en kan daarom wel nieuwe inzichten van iemand zoals jij gebruiken. Als afstudeerder zul je zelfstandig een opdracht gaan oppakken die in lijn ligt met de doelen van de organisatie. Ook is het belangrijk dat je er voor open staat om, naast het uitvoeren van je opdracht, mee te werken op de afdeling. Je zult het team op verschillende gebieden ondersteunen om uiteindelijk producten te realiseren die voldoen aan de eisen van de klant. In deze afstudeerperiode leer je verschillende technisch tekeningen uitwerken voor exclusieve projecten, dit gebeurd met behulp van Revit (BIM), dus het is van belang dat je het leuk vindt om hier mee te werken. Goed nieuws! Na het afstuderen is er namelijk kans op doorstromen. Door mee te werken op de afdeling kunnen het architectenbureau en jij onderzoeken of jullie bij elkaar passen. Tijdens het afstuderen word je uiteraard goed begeleid door iemand van niveau.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Sr. Projectleider Communicatie & Change

Den Bosch - Voort

Voor het traject Operationele Sturing is onze opdrachtgever op zoek naar versterking op het gebied van Communicatie en Change. Dit traject ondersteunt de lijn in het verbeteren van haar operationele resultaten door: het zorgen voor heldere richting en kaders, het inrichten van een goed stuur en het leren om goed te sturen en continu te verbeteren. Tevens wordt in elk thema veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van het benodigde gedrag en leiderschap.  Takenpakket -Communicatie binnen het programma en in de organisatie; -Opstellen en finetunen van een communicatieplan; -Uitvoeren van het communicatieplan van het plan waaronder het aanjagen van opstellen van de communicatiemiddelen en artikelen; -Vormgeven van change in het programma -Bijdragen aan de integratie van twee programma’s met als doel het aspect Gedrag en Leiderschap op te nemen in het programma Operationeel sturen.  Maken van de vertaalslag naar de praktijk door bestaande middelen te integreren in het programma en/of door het ontwerpen van nieuwe middelen en materialen.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider Civiele Techniek

Capelle aan den IJssel, Nederland - Voort

Als Projectleider civiele techniek ben jij verantwoordelijk voor de (inhoudelijke) aansturing van projecten. Jij zet een goed projectteam neer en je draagt zorg voor de kwaliteit, planning en financiële bewaking van projecten. Je vindt het leuk om naast deze verantwoordelijkheid ook je technische kennis in te brengen in de voorbereiding van werken. Ook ben je aanspreekpunt voor alle betrokken partijen en stuur je deze aan. Wij zoeken iemand die zich niet uit het veld laat slaan. Een harde werker die makkelijk contacten legt en een groot netwerk goed kan onderhouden. Is dit iets voor jou? Dan maken we graag eens kennis.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Technisch administratief medewerker

Drachten, Nederland - Voort

Tussen alle telefoontjes door verwerk je de gehele planning en de mutaties in het planningsprogramma. Je beheerst en bewaakt de materiaalstroom en bestelt het materiaal. Je verzorgt de afhandeling van klachten en bent verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de afdeling. Je biedt ondersteuning op het gebied van correspondentie en kan worden ingezet voor receptiegerelateerde werkzaamheden.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwkundig Constructeur

Apeldoorn - Voort

Als Bouwkundig Constructeur maak je deel uit van het ervaren constructeurs-team. Jij wordt verantwoordelijk voor diverse woning- en utiliteitsbouw projecten, welke je in goede banen dient te leiden. Naast het maken van constructief rekenwerk, stuur je collega constructeurs en constructief tekenaars aan. Je taken zijn onder andere het verzorgen van sterkte berekeningen ten behoeve van beton-, staal-, hout- en funderingsconstructies. Tevens heb je regelmatig overleg met de overige leden van het team en directie. Deze functie is passend voor zowel starters als ervaren Constructeurs.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Productieleider toelevering bouw

Almelo - Voort

Als Productieleider ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt laten verlopen van alle afdelingsprocessen. Het zorgdragen voor een goed functionerende afdeling waar afspraken worden nagekomen, mensen gemotiveerd worden gewezen op hun verantwoordelijkheden, QRM uitgangspunten worden ingevoerd en geborgd en het realiseren van een veilige werkomgeving. Je bent een natuurlijke leider. Je geeft graag richting en nog belangrijker, mensen volgen je graag. Medewerkers zien jou als een motiverende coach die altijd op zoek is naar manieren om slimmer en beter (samen) te werken. Je bent van nature proactief, communicatief en weet te sturen op het wederzijds nakomen van afspraken. Je spreekt op een constructieve wijze medewerkers en collega’s aan op verantwoordelijkheden en weet goed prioriteiten te stellen. Kortom: een capabele Productieleider die altijd voor beter, slimmer en efficiënter gaat! Samen met je collega’s zorg je dat alles op rolletjes loopt in het productieproces. Werken met plezier staat voor jou en je team voorop. De volgende punten maken deel uit van jouw takenpakket als productieleider: Leiding kunnen geven op een coachende / stimulerende manier;Nauwkeurigheid en een flexibele houding;Optimaliseren en beheren van het productieproces volgens de principes van LEAN;Het ontwikkelen van verbeterprojecten;Handhaven van protocollen en veiligheid.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Engineer Elektra & Gas

Emmen, Nederland - Voort

Als engineer vertaal je de klantwensen binnen de kaders naar ontwerp en ben je verantwoordelijk voor budget, risico, tijd, informatie en kwaliteit. Je inventariseert de behoeftes van zowel de interne als de externe klant en initieert een project , maakt duidelijke afspraken over de uit te voeren taken en werkzaamheden. Informeert opdrachtgevers over technische oplossingen en de financiële gevolgen daarvan. In het project vertaal je de wensen naar een ontwerp en zorgt voor schouwingen en technische analyses. Ook de administratieve afhandeling hoort bij jouw verantwoordelijkheden, zo zorg je voor de benodigde vergunningen, zakelijke rechten en aankoop van gronden. Met je projectteam bespreek je de uitkomsten van de fysieke schouw, indien nodig stel je je de pannen en budget bij. Ziet toe dat de volledige projectmap  tijdig wordt overgedragen  naar uitvoering. Je zorgt voor een vlotte doorstroming en een vlotte afsluiting van het project.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider Windmolenparken

Heesch, Nederland - Voort

Als projectleider/projectmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de voorbereiding en de realisatie van de projecten. Dit doe je samen met het projectteam waaraan jij leiding geeft. De medewerkers zijn ondernemend, creatief en positief ingesteld. Met onze flexibele organisatie en innovatieve manier van werken, realiseren we diverse en vaak complexe windmolenparken Taken: Je zorgt voor de realisatie en voortgang van projecten Je bent financieel verantwoordelijk voor de projecten Je geeft leiding aan de diverse projectteams Je stuurt onderaannemers, leveranciers en adviseurs aan Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers Je coördineert de inkoopprocessen

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectmanager Realisatie

's-Hertogenbosch, Nederland - Voort

Je adviseert in complexe en strategische ontwikkelingsprojecten voor wonen, werken en verblijven of infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van ruimtelijke vraagstukken en projecten. Je stuurt interne en externe projectteams aan. Je houdt overzicht, hebt gevoel voor draagvlak en anticipeert tijdig waar nodig. Je initieert en verwerft projecten via ons en je eigen netwerk en bouwt het netwerk uit. Je houdt contacten met (potentiële) opdrachtgevers zoals overheden, woningcorporaties, ontwikkelaars en bouwers warm. Je coacht en begeleidt collega adviseurs op het vlak van projectmanagement, maar ook inhoudelijk op haalbaarheid, planvorming, planologie en civiele techniek. Je bent verantwoordelijk voor directie voering op werken in de uitvoering.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Windmolenparken

Heesch, Nederland - Voort

Je gaat aan de slag op de afdeling energieprojecten waarbij je ondersteuning gaat bieden aan de nieuwe projecten op het gebied van ondergrondse infrastructuur ten behoeven van wind- en zonneparken. Binnen dit betrokken team bij jij de spil die ontzorgt en het overzicht bewaard. Dit omvat de volgende taken: Samenstellen en beheren van projectmappen. Beantwoorden van de telefoon op de vestiging. Notuleren van interne besprekingen en besprekingen met externe relaties. Muteren van diverse gegevens is geautomatiseerde systemen. Diverse voorkomende ondersteunende (administratieve) werkzaamheden.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider duurzaam gebouw beheer KLM - Schiphol

Schiphol - Voort

Als werkvoorbereider zorg jij voor de modificaties (planmatig, klantverzoeken e.d.) van zowel de elektrotechnische- als werktuigbouwkundige installaties en daaruit voortkomende vervolgwerkzaamheden van projecten tot ca. €15.000,- . Hierbij is extra aandacht vereist voor veiligheids-, security en wettelijke voorschriften. Jij bent zowel technisch als administratief verantwoordelijk. In jouw functie komen de volgende taken aan orde: Calculeren van kleinere projecten;Opstellen en borgen van de planning en het werkplan;Zorgen voor tijdige beschikbaarheid van benodigde materialen en middelen;Contact onderhouden met de klant, onderaannemers en leveranciers;Bijhouden en signaleren van meer- en minderwerk;Vervaardigen van materiaalschema’s;Borgen van de kwaliteit;Bijhouden van de projectadministratie; 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Utrecht, Nederland - Voort

Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding voor de uitvoering van projecten. Als werkvoorbereider hou jij je bezig met het voorbereiden, coördineren, plannen, melden en bewaken van inspectie,- onderhoud,- reparatie- en storingswerkzaamheden. Zorgen voor een optimale technische- en organisatorische voorbereiding van werkzaamheden waarmee de kwaliteit wordt gewaarborgd, fouten worden voorkomen en kosten worden beheerst.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Budgetanalist

Hattem - Voort

In de functie van budgetanalist ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een correcte kostprijs. De nadruk zal liggen op projecten op het gebied van energievoorziening. De functie bestaat onder andere uit: Het aanmaken en samenstellen van calculatiemappen;Controleren op compleetheid van binnengekomen aanvragen;Het, al dan niet in teamverband, maken van kostprijsberekeningen;Het aanmaken en bijhouden van calculatiegegevens in Metacom;Het archiveren van projectgebonden stukken;Het registreren van binnengekomen tekeningen;Het aanvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemers;Het maken van werkbegrotingen.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Traineeship BIM Modelleur

Breda - Voort

Wil jij meer leren over de BIM methodiek en een specialist worden in onder andere Revit Architecture, IFC en Revit Bouwkundig Content Creation? Wil jij meer kennis over Revit, IFC, 3D modellen, Navisworks en BIM360? En jezelf ook nog verder ontwikkelen op persoonlijk vlak? Volg dan de traineeship BIM in Breda! In combinatie met een fulltime baan ga je twee soorten trainingen volgen: technische trainingen en persoonlijke trainingen. En dat ook nog eens volledig vergoed (inclusief reiskosten :)) Wat houdt het in?  De technische trainingen Revit Bouwkundig Basis: Ontdek de meerwaarde van BIM op de bouwplaats en leer zelf hoe je moet navigeren in Revit en een model. Revit Architecture: Ga dieper in op de uitgebreidere tools van Revit en leer om het werk sneller en slimmer te realiseren.Revit samenwerken vanuit een BIM model: Leer hoe je het beste informatie via de modellen kunt delen met andere partijen. Communicatie, samenwerken en delen zijn hierbij de belangrijkste punten. Revit Bouwkundig Content Creation: Aan de slag om zelf families aan te maken en aan te passen in Revit. Je gaat dieper in op o.a. IFC's en bouwkundige- en gebruikerseisen.  De persoonlijke trainingen Het merk 'ik': Ontwikkel relevante inzichten en vaardigheden met betrekking tot jouw persoonlijke effectiviteit. Versterk hiermee je kennis van je persoonlijke drijfveren, ambities en vaardigheden. Effectief communiceren: Word je bewust van hoe je communiceert en hoe je dit kunt verbeteren door beknopt je boodschap over te brengen, een ander te bevragen en feedback te geven. Persoonlijke effectiviteit: Vergroot jouw kennis over je kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Leer het beste uit jezelf te halen! Timemanagement: Krijg belangrijke inzichten over hoe jij effectief je tijd kunt besteden en leer omgaan met tijdnood. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Cultuurtechniek/Groen

Almelo - Voort

Wil jij de stad Almelo groener maken en een bijdrage leveren aan de voorbereiding? Werk jij graag in een sterk veranderende en dynamische omgeving? Dan ben jij wellicht de nieuwe medewerker van het team Advies en Projecten die alle cultuurtechnische projecten in de openbare ruimte van de gemeente Almelo realiseert!  Wat ga je doen? Als senior werkvoorbereider groen/cultuurtechniek werk je, samen met de projectleiders, opzichters en collega- werkvoorbereiders aan diverse projecten in de openbare ruimte. Denk hierbij aan reconstructies, uitbreidingen, of specifiek aan technische inrichting van boomstandplaatsen of oplossingen voor berging van hemelwater. Daarnaast zorg je voor de bijbehorende calculaties en bestekken voor de uitvoering. Voor de kleinere werken treed je op als projectleider.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Startende werkvoorbereider

’t Harde, Nederland - Voort

Dit doe jij als werkvoorbereider: samen met de projectleider en uitvoerder vorm jij het projectteam. Samen zorg je voor een goede realisatie voor grootschalige projecten in de woningbouw, dit kan zowel renovatie & onderhoud als nieuwbouw zijn. Je maakt de planningen, bereidt inkoopgesprekken voor door offertes te vergelijken en op te stellen en je coördineert onderaannemers en materieelinzet. Tot slot bewaak je de kosten, stel je prognoses op en signaleer en registreer je meer- en minderwerk. Dit ben jij als werkvoorbereider: jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je hebt een passie voor de bouw. Met een flinke dosis humor maak je van je werk elke dag een feestje. Eigenschappen die goed bij jou passen zijn nauwkeurig, flexibel en kostenbewust. Je bent zelfredzaam maar kunt tegelijkertijd goed samenwerken met collega's. In de rol van werkvoorbereider is het daarnaast belangrijk dat jij goed kunt plannen en organiseren.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider Wegen

Helmond - Voort

Als projectleider wegen ben je van tender tot en met de uitvoering eindverantwoordelijk voor je projecten in de regio Limburg. De uitdaging is dat je zowel ervaring hebt met infrastructurele werken en organisatorisch sterk dient te zijn, en daarbij een brede visie hebt over de verschillende disciplines.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider (11/12/2019)

Tilburg - Voort

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de plantechnische, logistieke en bouwtechnische werkvoorbereiding van één onze mooie, uitdagende, spraakmakende projecten. Je controleert de contractstukken en werktekeningen, draagt zorg voor de planning en bewaakt deze en zorgt voor een tijdige en adequate uitwerking van effectieve, gedetailleerde werkmethoden (bouwplaats inrichting, inzet materieel/materialen/personeel). Je coördineert de bouwpartners ten aanzien van inhoud, planning en voortgangsafstemming, zorgt voor projectplannen en draagt bij aan de bewaking van voortgang en kosten. Daarnaast voer je werkbesprekingen met de opdrachtgever en bouwpartners. Je werkt in principe vanuit kantoor. Uiteraard bezoek je voor de voortgang met enige regelmaat de projectlocatie.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwkundig Revit Modelleur

Den Bosch, Nederland - Voort

Als bouwkundig modelleur werk je aan toonaangevende complexe, grote en soms internationale projecten. Het modelleren van de voorkomende bouwundige onderdelen in meerdere projecten als o.a. ook coördineren van de werkzaamheden van de adviesgroep, het bewaken van de kwaliteit van de modellen, het verder uitbouwen van onze Revit werkzaamheden d.m.v. scripting en parametrisch design, het uitbouwen van de bibliotheken en het verzorgen van visualisaties zijn jouw belangrijkste taken in ons dagelijks werkproces. Jij bent de verbindende factor tussen de modelleurs, projectmanagers en/of de klant. Je bent mede verantwoordelijk voor de afstemming van de kwaliteit van de (BIM) modellen aan de strategie en visie van onze opdrachtgever als ook aan de digitalisering van onze werkprocessen. Vanuit meerdere werkgroepen draag jij je kennis over naar de adviesgroep en vertegenwoordig je de adviesgroep binnen de diverse werkgroepen.   

19 Maart 2020 - lees meer ...

Junior Adviseur

Molenhoek - Voort

Een complex vraagstuk? Daar deins jij niet voor terug. Sterker nog: jij zoekt die uitdaging op. Je bent een onderzoeker, puzzelaar, uitvinder. Net als onze mensen bij Peutz. Wij werken internationaal aan de beste technische oplossingen. Voor iedereen die daarbij betrokken is. Van architect, ontwikkelaar tot de overheid. We zoeken iemand die binnen bestaande kaders, briljante verbindingen legt. Dat hoef je overigens niet in je eentje te doen. Bij Peutz omring je jezelf met sparringpartners. Je gaat afwisselend werk doen. Van rekenmodellen en analyses tot het schrijven van gedegen adviesrapporten. Eerst onder leiding van een senior en afhankelijk van je ontwikkelen richting het zelfstandig uitvoeren van projecten. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider/ calculator Groen

Veldhoven, Nederland - Voort

Dit bedrijf is opzoek naar een rekentalent voor de voorbereiding van projecten en het opstellen van offertes. Jij maakt de juiste vertaalslag van een ontwerptekening naar de in te zetten uren, materieel, materiaal en overige kosten. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt binnen het aanbestedingsproces en zorg je dat de deadlines worden behaald. Je bent organisatorisch sterk en zorgt voor de juiste inkoop en administratie samen met de projectleiders. Tevens ben je verantwoordelijk voor de nacalculatie en blijf je in contact met de uitvoerders. Vanuit de input van de uitvoerders kunnen de nieuwe projecten nog beter worden.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Engineer Elektra & Gas

Hoogeveen, Nederland - Voort

Als engineer vertaal je de klantwensen binnen de kaders naar ontwerp en ben je verantwoordelijk voor budget, risico, tijd, informatie en kwaliteit. Je inventariseert de behoeftes van zowel de interne als de externe klant en initieert een project , maakt duidelijke afspraken over de uit te voeren taken en werkzaamheden. Informeert opdrachtgevers over technische oplossingen en de financiële gevolgen daarvan. In het project vertaal je de wensen naar een ontwerp en zorgt voor schouwingen en technische analyses. Ook de administratieve afhandeling hoort bij jouw verantwoordelijkheden, zo zorg je voor de benodigde vergunningen, zakelijke rechten en aankoop van gronden. Met je projectteam bespreek je de uitkomsten van de fysieke schouw, indien nodig stel je je de pannen en budget bij. Ziet toe dat de volledige projectmap  tijdig wordt overgedragen  naar uitvoering. Je zorgt voor een vlotte doorstroming en een vlotte afsluiting van het project.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Medewerker engineer

Kolham - Voort

De medewerker engineering ondersteunt de (senior) engineers op de gebieden van detailontwerp, projectdata en projectgerelateerde werkzaamheden voor projecten in de ondergrondse infra op het gebied van elektra en gas. Dit door middel van het maken van detailengineering bestaande uit werktekeningen (incl. vergunningsaanvragen), bepaling materiaalbehoefte en het ingeven daarvan in de systemen. De medewerker engineering zorgt dat de materialen benodigd voor projecten in de systemen komen te staan met de juiste leverdata erbij.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Filteren