3751 vacatures gevonden

Ervaren werkvoorbereider luxe woningbouw

Regio Delft - Propylon

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de begeleiding van meerdere bouwprojecten van deze aannemer. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde doelstellingen. Om deze doelstellingen te behalen stel je planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema's op en zorg je voor de inkoopvoorbereiding. Je beoordeelt eveneens leveranciers en zorgt ervoor dat de gegevens voor de financiële bewaking en de afhandeling van projecten kloppen. Ook het signaleren en berekenen van meer- en minderwerk behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Tot slot controleer, registreer en distribueer je documenten.

6 Maart 2020 - lees meer ...

Meedenkende werkvoorbereider/calculator planmatig onderhoud uit friesland

Leeuwarden 8912 Friesland - Bouwselect

MBO/HBO werk- en denkniveau Ervaring als werkvoorbereider/calculator in de onderhoudsbranche Ervaring met ketensamenwerking is een pré Op de hoogte van huidige wet- en regelgeving binnen de bouw Iniatief, klantgericht en commercieel zijn Bouwselect beloont conform de voorwaarden zoals die gelden bij onze opdrachtgever (pensioen, salaris,  ATV dagen, evt. auto vd zaak, flexibele werktijden evt., etc.). Bij goed functioneren kun je na het jaarcontract voor onbepaalde tijd in dienst treden bij onze opdrachtgever

6 Maart 2020 - lees meer ...

Ontwerper Wegen Ring Groningen

Groningen - Bouwhuysch B.V.

Je komt terecht op één van de meest toonaangevende projecten van Nederland welke al in uitvoering is. Door jouw uitstekende kennis van AutoCAD 2D en/of Civil3D of zelfs wel Revit of MX kun jij complexe en innovatieve wegontwerpen maken. Je vindt het leuk om in een projectteam samen te werken en samen verantwoordelijk te zijn voor VO/DO/UO. Daarbij ben je in staat theorie naar de praktijk te vertalen zodat het ontwerp ook buiten gerealiseerd kan worden. Je werkt als specialist en krijgt voldoende ruimte voor eigen invulling. In dit project werk jij als ontwerper onder andere aan het bouwen en uitbreiden van het BIM-model. Levert kennis over de ontworpen wegen. Maakt gebruik van automatisering om 3D-visualisaties te maken en brengt alles samen. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met de opdrachtgever en werkt nauw samen met je projectleider.

6 Maart 2020 - lees meer ...

bouwkundig projectcoördinator

Utrecht - Centerpoint Utrecht

Als bouwkundig projectplanner heeft u een dynamische baan en werkt u nauw samen met opzichters en vaklieden aan dagelijks onderhoudsprojecten. U verzorgt de projectvoorbereiding en de planning van de onderhoudswerkzaamheden en controleert u de voortgang van het project. Naast het technische aspect controleert u het budget en de binnengekomen facturen. Verder zorgt u voor een goede communicatie naar de bewoners omtrent de planning en uitvoering van de werken. Naast de dagelijkse werkzaamheden hebt u ook een signalerende functie en betrekt u de partijen bij diverser onderwerpen zoals asbest, storm, brand of waterschade.     

6 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider Planmatig Onderhoud

Utrecht - Centerpoint Utrecht

Als projectleider planmatig onderhoud, werkt u nauw samen met onze contractpartners en zorgt u voor het uitvoeren van het contractonderhoud. U controleert de technische staat van de gebouwen en signaleert technische gebreken. U controleert werkzaamheden van de contractpartners op de geleverde resultaten en u bespreekt regelmatig de kwaliteit van de dienstverlening.  

6 Maart 2020 - lees meer ...

Medewerker bedrijfsbureau

Amsterdam - Nitesco

Nitesco heeft voor haar locatie in Amsterdam een vacature voor een Medewerker Bedrijfsbureau 32 - 40 uur per week Nitesco betekent in het Latijn; ‘Laten stralen’ en dat is wat wij dagelijks met natuursteen doen! Wij zijn op zoek naar een medewerker bedrijfsbureau. Verantwoordelijkheden en bevoegdheden In deze afwisselende functie ben je als medewerker bedrijfsbureau verantwoordelijk voor een adequaat verloop van het bedrijfsbureau van Nitesco. Je hebt een coördinerende, bewakende en uitvoerende rol in een verscheidenheid aan back- en frontoffice processen. Aan de hand van instructies voer je jouw taken zelfstandig uit en kom je met initiatieven om processen efficiënter en effectiever te maken. Samen met je collega’s wil je continu de kwaliteit verbeteren en de service verhogen. Werkzaamheden • Coördineren en bewaken van sales en aftersales processen; • Opstellen, uitwerken en bewaken van adviezen, offertes, onderhoudsprognoses, calculaties, inschrijvingen, pitches en klantcontracten; • Uitwerken technische tekeningen van klantlocaties; • Beheer offerte pipeline en opdrachtenstand, incl. rapportages en juiste administratieve verwerking; • Afhandelen en coördineren klantaanvragen; • Opstellen van (klant)communicatie t.b.v. de directie, sales medewerkers en projectmanagers en • coördineren inkomende communicatie; • Geven van technische voorlichting op het gebied van Nitesco’s dienstenpakket; • Beheer klantdata in het CRM systeem; • Bewaken en monitoren van de kwaliteit, efficiëntie, kosten en KPI’s; • Periodiek opstellen van managementrapportages inclusief trendanalyse en aanbevelingen.

6 Maart 2020 - lees meer ...

Planner Servicedienst Bonnenwerk

Hilversum - Centerpoint Amsterdam

Als planner servicedienst (bonnenwerk) bent u de contactpersoon voor onze huurders met als doel de reparatieverzoeken (zoals verstopte riolering, een lekke kraan of klemmende deur) op een klantvriendelijke manier te verhelpen. Dit doet u door nauw samen te werken met de eigen vaklieden of vaste aannemers en samen te komen tot passende oplossingen. U beoordeelt de 'klacht', vervaardigt de planning, verdeelt het werk, selecteert onderaannemers, bewaakt de voortgang, controleert en levert het werk op, tekent de bonnen af en controleert de facturen.

6 Maart 2020 - lees meer ...

Hoofd Bedrijfsbureau Woningbouw

Hilversum - Centerpoint Amsterdam

Binnen het proces van ontwerp tot en met uitvoering bent u de spil . Door uw financiële kennis bent u onderscheidend en stuurt u de processen naar een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Kansen signaleert u meteen en risico's worden snel geëlimineerd.Uw rol wordt in nauw overleg met de adjunct algemeen directeur uitgeoefend. U stuurt de verschillende projectteams en u geeft dagelijks leiding aan de calculatie, inkoop en werkvoorbereiding. U hebt bovendien een adviserende rol naar de afdeling projectontwikkeling.

6 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Sloopwerken

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

De planner is verantwoordelijk voor het behalen van de bezettingsgraad van de manuren, auto’s en gereedschappen. Dit doet hij door het optimaal inplannen en naleven van de opdrachten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de mensen op de werkvloer. De planner heeft, in overleg met de directeur, na het ontvangen van de opdracht contact met de klant. Tijdens dit contact registreert hij nauwkeurig de opdrachtgegevens. Zodra de opdracht is ingepland, stuurt hij de opdrachtbevestiging naar de klant. Tijdens de uitvoering van het project blijft de planner in contact met zijn projectleiders. Eventuele vertragingen verwerkt hij direct in de planning en communiceert hij indien nodig met de klant. Eveneens registreert hij welke werknemers de vertraging veroorzaken. De planner zorgt dat de opdracht door hem of door de directeur wordt opgeleverd.

6 Maart 2020 - lees meer ...

Chef monteur (loodgieter)

Volendam - Lou Buijs BV

Lou Buijs BV is sinds 1931 een toonaangevend bedrijf op het gebied van loodgieters-, sanitair-, CV- en bitumineuze dakdekkerswerkzaamheden. Wegens sterke uitbreiding van onze werkzaamheden hebben wij heden de volgende openstaande vacatures. Ervaren chef monteur (loodgieter) die zelfstandig (nieuwbouw)projecten kan aansturen. Dit omvat onder andere: • Zelfstandig installeren van alle technische installaties volgens specificaties en planning. • Deelname aan werkoverleg en toolboxmeetings. • Melden van afwijkingen tijdens de uitvoering van een project, signaleren en bewaken van meer- en minderwerk. • Verzorgen van de technische voorbereiding van het werk en de organisatie op de werkplek. • Controleren voortgang en kwaliteit werkzaamheden • Aansturen (assistent) monteurs op het project

6 Maart 2020 - lees meer ...

Technisch tekenaar / werkvoorbereider

Volendam - Lou Buijs BV

Lou Buijs BV is sinds 1931 een toonaangevend bedrijf op het gebied van loodgieters-, sanitair-, CV- en bitumineuze dakdekkerswerkzaamheden. Wegens sterke uitbreiding van onze werkzaamheden hebben wij heden de volgende openstaande vacatures. Technisch tekenaar/werkvoorbereider loodgieterswerk De taken omvatten onder andere: • Intekenen en berekenen W-installaties (water-riool/gas/hemelwaterafvoer) in grotere projecten nieuwbouw en utiliteitsgebouwen (2D en 3D) • Zelfstandig technisch ontwerpen W installaties en werken vanuit een bestek • Het berekenen van riool, hemelwaterafvoer, gasleidingen, waterleidingen en gasleidingen. • Uittrekken en bestellen materialen • Intekenen sparingen. • Contact met opdrachtgevers en monteurs

6 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider Vastgoed

Bladel - Oktober

Oktober heeft een ambitieus vastgoedplan waarin wij ons focussen op ‘slim wonen ontzorgt’. Slim wonen ontzorgt is erop gericht dat kwetsbare ouderen zoveel mogelijk thuis kunnen (blijven) wonen. Dit vraagt om oplossingen in de thuissituatie, in wijken en in de huizen van Oktober.   Voor de afdeling Services & Vastgoed zijn wij per direct op zoek naar een:     Projectleider Vastgoed (36 uur)  Gaat jouw hart sneller kloppen van vastgoedprojecten? Dan hebben wij dé ultieme baan voor jou!  Wij zoeken een ervaren projectleider Vastgoed als spil in de nieuwbouw- en renovatieprojecten die we de komende jaren gaan uitvoeren. Als projectleider Vastgoed geef je advies en breng je verslag uit aan de manager Services & Vastgoed. Je bent verantwoordelijk voor het soepel en projectmatig laten verlopen van de verschillende bouwkundige projecten, nieuwbouw en renovaties. Je begeleidt projecten vanaf de ontwikkelfase tot de realisatiefase en bent verantwoordelijk voor de financiële bewaking van diverse projecten. Je onderhoudt contacten met stakeholders zoals de cliënten en medewerkers maar ook met woningcorporaties en gemeenten. Je bewaakt de kwaliteit van de projecten en levert een bijdrage aan het continue verbeteren van de vastgoedprocessen m.b.t. de bouwprojecten.

6 Maart 2020 - lees meer ...

Leraar Infra / Grond-, Weg- en Waterbouw

Zwolle - Deltion College

Leraar Infra / Grond-, Weg- en Waterbouw Zwolle, 32-40 uur Binnen het college Techniek & Gebouwde Omgeving is vanwege uitbreiding van het team een vacature ontstaan voor de functie van Leraar Infra / Grond-, Weg- en Waterbouw. We komen graag in contact met iemand die ervaring heeft in de Grond-, Weg en Waterbouw en deze kennis en kunde goed kan overbrengen op onze studenten. Bij voorkeur heb je kennis van werkvoorbereiding of ontwerpen (zoals autocad, NLCS) of je wilt je hierin bekwamen. Onze nieuwe collega verzorgt en begeleidt theorie- en praktijklessen aan studenten van de opleiding. Jij draagt jouw professionele kennis en vaardigheden over aan onze studenten. Jij zet hen aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Jij bent in staat om onderwijskundige vernieuwingen op te pakken, door te voeren en daarin jouw collega’s mee te nemen. Jij vertaalt relevante ontwikkelingen in jouw werkveld naar het opleidingsprogramma. Daarnaast houd jij je bezig met de ontwikkeling van de examens en participeer jij in (team overstijgende) projecten en/of werkgroepen. Jij begeleidt studenten in hun stage (BPV).

6 Maart 2020 - lees meer ...

Kostendeskundige Restauratie

Gorinchem - Centerpoint Rotterdam

U bent vooral proactief in het meedenken in projecten binnen het gehele proces van de herbestemming. Op elementenniveau kunt u aangeven waar de kostenbepalende delen zitten van een bepaald project. Daarnaast maakt u prijsvergelijkingen, stelt u ramingen op en bent u een goede sparringspartner voor andere collega's.

6 Maart 2020 - lees meer ...

Aankomend Projectleider Civiele Techniek.

Regio Gorinchem - Centerpoint Rotterdam

Je bent zowel technisch als financieel eindverantwoordelijke voor de afrondingen van de projecten. Voor zowel intern als extern ben je het aanspreekpunt voor jou eigen projecten. Daarnaast ondersteun je de projectleider bij het voorbereiden, coördineren en afronden van de  grotere projecten en je krijgt de verantwoording voor de (eigen) kleinere projecten. Hierbij spelen uiteraard planning, budget, veiligheid en kwaliteit een belangrijke rol.

6 Maart 2020 - lees meer ...

Revit Tekenaar

Papendrecht - Eminent Groep

- Je bent vanaf de ontwerpfase tot de technische uitwerking verantwoordelijk voor het verzorgen van de technische uitwerking van je je eigen projecten; - Je zult te werk gaan met Autocad en Revit; - Zelfstandig en in teamverband. Interesse? Neem contact op met Mitchell Spier, 06 - 48 60 79 80, [email protected]

6 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwkundig tekenaar (Revit)

Waalwijk - Eminent Groep

Hoe ziet jouw dag als Revit tekenaar er nou precies uit? Dit zijn de gebruikelijke werkzaamheden die je van een bouwkundig tekenaar kan verwachten. De koppeling met Revit is uiteraard belangrijk. Hierbij een opsomming van enkele activiteiten die jij kan verwachten: Werk- en bestektekeningen Schetsontwerpen Vergunningen aanvragen: Communiceren met opdrachtgevers en collega's Het doorlopen van alle fases van het ontwerpproces van VO t/m de bestekfase Interesse? Neem contact op met Filip Martens, 06 - 18 25 71 31, [email protected]

6 Maart 2020 - lees meer ...

Calculator

Meppel - Eminent Groep

Als calculator bekleed je een van de belangrijkste functie binnen het bedrijf. Jouw projectbegrotingen bepalen voor een groot deel het succes van de organisatie. Takenpakket calculator bouw: Uittrekken materialen en hoeveelheden Opstellen begrotingsstaat Spiegelen, beoordelen en verwerken van offertes  Signaleert en rapporteert afwijkingen Aandragen en uitwerken van alternatieven Afnormen begrotingen Selecteren onderaannemers Overleg met diverse bouwparticipanten Is betrokken bij het opstellen van meer- en minderwerk en koperskeuzenlijsten Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, [email protected]

6 Maart 2020 - lees meer ...

Revit Tekenaar

Zevenbergschen Hoek - Eminent Groep

In verband met toenemende drukte bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar 3D-modelleurs ten behoeve van nieuwbouw villa's. Je bent hierin verantwoordelijk voor je eigen projecten. Je krijgt hierin voldoende vrijheid, maar er wordt verwacht dat je zelf initiatief neemt om de projecten in goede banen te leiden. Interesse? Neem contact op met Mitchell Spier, 06 - 48 60 79 80, [email protected]

6 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider sloop- en grondwerken

's-Hertogenbosch - Eminent Groep

Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de werkvoorbereiding naar de uitvoeringsfase en vervolgens het uitvoeren van administratieve zaken. Hieronder een aantal voorbeelden de werkzaamheden die tot jouw takenpakket behoren: Het controleren van aangeleverde gegevens tijdens aanbestedings- en contractfase Het opstellen en verzorgen van de planningen Het indienen vergunningsaanvragen Het voorbereiden van de inkoop Het opstellen van onderaannemerscontracten Het opstellen van termijnstaten en het voorbereiden van in te dienen facturen Het bewaken en vastleggen van (gewijzigde) contractstukken en correspondentie Het verzorgen van opleverings- en nazorgdocumenten Interesse? Neem contact op met Sten Knol, 06 - 18 73 33 57, [email protected]

6 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider toeleverancier

Hengelo (OV) - Eminent Groep

Als werkvoorbereider bij deze toeleverancier voor de meest toffe utiliteitsprojecten heb je een enorm coördinerende rol. Je houdt je bezig met materialen, planning, communicatie tussen verschillende opdrachtgevers, leveranciers en afdelingen, waaronder de productie en de montage. Je verzamelt informatie m.b.t. bestellingen en maakt deel uit van een projectteam. -Je geeft input voor de projectplanning; -Controleert werktekeningen; -Regelt de inkoop; -Houd de voortgang in de productie in de gaten; -Denkt mee over maakbaarheid engineeringsproces; -Bereid gegevens voor boor een optimale productie; -Bewaking planning, budget en leveringen. Interesse? Neem contact op met Anneloes Rabel, 06 - 18 73 33 45, [email protected]

6 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder bouw

Almelo - Eminent Groep

Als allround uitvoerder bouw ben jij de coördinator en organisator op de bouw; jij draagt zorg voor een goede dagelijkse gang van zaken. Je komt te werken aan de diverse bouwprojecten richting retail, tankstations, overige utiliteit en woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud. Je houdt oog op een juiste planning, materiaal- en materieel, budget, kwaliteit en veiligheid. Daarnaast zorg jij voor een heldere communicatie richting alle betrokken partijen. Interesse? Neem contact op met Anneloes Rabel, 06 - 18 73 33 45, [email protected]

6 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider allround

Almelo - Eminent Groep

Als allround werkvoorbereider houd jij je bezig met de gehele werkvoorbereiding voor diverse projecten richting de retail, tankstations, overige utiliteit en woningbouw. Interesse? Neem contact op met Anneloes Rabel, 06 - 18 73 33 45, [email protected]

6 Maart 2020 - lees meer ...

Werkorganisator

Zwolle - Eminent Groep

Als werkorganisator werk je nauw samen met de projectleider en maak je onderdeel uit van het team richting renovatie-onderhoud en duurzaamheid. Je werkt aan de verduurzaming van vastgoed. Je komt ook samen te werken met andere bouwpartners, maar overall werk je samen in vaste, zelfsturende teams. met als hoogste doel: het beste wooncomfort voor bewoners. Als werkorganisator ben jij een echte technische spil, je communiceert met de opdrachtgever, bewoners, projectleider, uitvoerder, woonconsulent en bouwpartners. Van A-tot-Z ben jij betrokken bij het project/de projecten; je bemoeit je met de voorbereidingsfase en zorgt voor meerwaarde vanuit jouw vakgebied. Vervolgens neem jij de werkvoorbereiding voor jouw rekening en ben je veel aanwezig op de bouwplaats. Je krijgt de verantwoordelijkheid over meerdere projecten tegelijkertijd waar jij je bezighoudt met de ontwerp- en uitvoeringsfase. Snel schakelen en goed communiceren zit in jouw DNA. Interesse? Neem contact op met Anneloes Rabel, 06 - 18 73 33 45, [email protected]

6 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder renovatie&onderhoud Apeldoorn-Arnhem

Apeldoorn - Eminent Groep

Als uitvoerder zit coördineren, organiseren en managen in jouw bloed,  In deze rol krijg jij de verantwoordelijkheid voor renovatie- en onderhoudsprojecten.  Je komt te werken in een hecht team, waar je samen met je team projecten realiseert, waarbij je betrokken bent bij de voorbereiding van nieuwe projecten. Dit houdt in dat jij al een belangrijk onderdeel bent- en betrokken bij de voorbereidingsfase. Samen met de woonconsulent zorg jij voor tevreden bewoners en met de opdrachtgever(voornamelijk woningcorporaties) . Wat nog meer tot jouw takenpakket behoort? -Het maken van realistische planningen; -Leiding geven op de bouwplaats en zorg dragen voor een goede uitvoering; -Met je empathisch vermogen houd jij altijd oog voor de bewoners en probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken.  Interesse? Neem contact op met Anneloes Rabel, 06 - 18 73 33 45, [email protected]

6 Maart 2020 - lees meer ...

Filteren