3937 vacatures gevonden

Junior Calculator & Werkvoorbereider | Planmatig Onderhoud

Beverwijk - Building Heroes

Binnen de functie Junior Calculator & Werkvoorbereider heb je een breed scala aan taken.Je moet je op je gemak voelen binnen een werkomgeving met hoge druk;Je houdt verschillende ballen hoog;Je bedient je de verschillende stakeholders, zowel eindklanten, opdrachtgevers als leveranciers.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Consultant | Ondernemende Adviesorganisatie

Haarlem - Building Heroes

Je zal als junior consultant onderdeel zijn van het team dat zich richt op het verbeteren van alle processen op het gebied van assetmanagement bij een aannemer. Tijdens het project is er een Senior Adviseur Assetmanagement die je 'on the job' gaat trainen en begeleiden. Naarmate het project meer omvang krijgt, zullen je taken en verantwoordelijkheden ook toenemen. Omdat de samenwerking niet alleen op het gebied van assetmanagement is, zul je ook worden betrokken tijdens het tenderproces en verificatie- en validatieproces.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Coördinator Bouw Breda | Service & Onderhoud

Breda - Building Heroes

Als Junior Planner Bouw ben je de schakel tussen opdrachtgevers, vaklieden en bewoners. Je krijgt een (aantal) vaste account(s)/opdrachtgevers, bestaande uit woningcorporaties, onderwijsinstellingen en/of zorginstellingen. Je regelt als Junior Planner Bouw het totale proces, bewaakt de kwaliteit en zorgt voor tevreden opdrachtgevers (accounts) en bewoners. Daarbij is je administratie altijd perfect in orde. Problemen zijn er om op te lossen, dus dat doe je dan ook. Je legt gemakkelijk contact met mensen en schakelt snel. Je hebt als geen moeite met multitasking: geen dag is hetzelfde, je hebt meerdere klussen onder handen en het moet allemaal op tijd af. Het is een veelzijdige en uitdagende functie waarbij je organisatorisch, administratief en op technisch vlak volop bezig bent. Daarnaast bezoek je regelmatig de projecten om te coördineren. Service- en onderhoudsprojecten zijn diverse dagelijkse onderhoudsprojecten en mutatieprojecten, met een omzet van € 50.000 tot € 30.000. Projecten bevinden zich in omgeving Breda-Tilburg.  De eerste 2-3 maanden krijg je als Junior Planner Bouw een interne opleiding, zodat je de processen en systemen goed onder de knie krijgt. Daarna ga jij aan het eind van dit jaar een nieuwe vestiging in Breda op zetten. Je wordt teamleider van een team van ongeveer 10 fte., maar bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het totale proces. Kortom, een gave baan met veel verantwoordelijkheid, doorgroeimogelijkheden en eigen inbreng!

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Engineer Bouw

Oirschot - Building Heroes

Als Junior Engineer Bouw ga je je richten op het uitwerken van constructies. De werkzaamheden zijn zeer divers en je krijgt de ruimte om nieuwe ideeën met het team te delen. Jij gaat je bezighouden met bouwfysisch onderzoek en het uitwerken en detailleren voor nieuwe gebouwconcepten. Daarbij bouw en beheer je detailtekeningen en documentatie. Je werkt als Junior Engineer Bouw veel samen met productie-engineers en R&D en geeft technische ondersteuning aan interne afdelingen en voert de communicatie met externe partijen. Daarnaast denk je mee over het uitwerken van nieuwe concepten. Om hier succesvol in te zijn, volg je als Junior Engineer Bouw de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwkunde en de mogelijkheden tot procesoptimalisatie (bijvoorbeeld BIM) nauwlettend.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Planvoorbereider | Construction Class of 2020

Noord-Holland - Building Heroes

Voor een mooie speler uit Noord-Holland zoek ik een Junior Planvoorbereider / Technisch Ontwikkelaar. Als Planvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voortraject en de begrotingen en offertes. Daarbij voer je een nauwkeurige controle uit op uitvoerbaarheid en financiële haalbaarheid.In het begin zal jij samen met je leidinggevende leiding geven aan het projectteam en werk je effectieve en gedetailleerde werkmethoden, werkplannen en werkinstructies uit. Ook verzorg jij de overdracht naar het uitvoeringsteam. Samen met de Projectleider, Werkvoorbereider en Calculator selecteer jij het beste bouwsysteem. Verder bestaat je takenpakket uit:Het benoemen van risico's binnen het project en het inschakelen van eventuele (externe) deskundigen;Het uitvoeren van inventariserende en voorbereidende werkzaamheden;Het opstellen en bewaken van het projectmanagementplan inclusief doelstellingen en uitwerkingen t.a.v. voorbereidingsplanning, uitvoerings- en deelplanningen, werk- en uitvoeringsbegroting, uitvoeringsontwerp en risicomanagementplan;Fungeren als aanspreekpunt en samenwerken met ketenpartners, overige onderaannemers en toeleveranciers.Het opstellen en verzorgen van de inkoopvoorbereiding van contracten inclusief termijnregeling;Coördinatie van tekeningenschema's en gegevensbehoefteschema's en het opstellen van processchema's met bijbehorende fasedocumenten.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Projectleider Nieuwbouw

Heerhugowaard - Building Heroes

Als Junior Projectleider Nieuwbouw ben je samen met de projectleider verantwoordelijk voor het realiseren van jouw bouwprojecten en de financiële- en voortgangsbewaking hiervan. Je stelt als Junior Projectleider Nieuwbouw projectplannen op. Hierin worden ook de (deel)projectplannen van leveranciers meegenomen. Ook bereid je de projectevaluaties voor en vertaal je de uitkomsten van de evaluatie naar andere projecten.Het is jouw taak om zorg te dragen voor de afhandeling en overdracht van de projecten. Je geeft daarbij leiding aan de werkvoorbereiders-en uitvoeringsteams en ben je verantwoordelijk voor de contact met verschillende partners. Jij komt tot goede resultaten met de verschillende partijen door de contact op goede wijze te initiëren.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Uitvoerder Woningbouw

Rotterdam - Building Heroes

Als Junior Uitvoerder Woningbouw krijg jij de fijne kneepjes van het uitvoeringsvak te leren van een ervaren (hoofd) uitvoerder. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de realisatie van een woningbouwproject in de omgeving van Rotterdam. Gedurende het project zal jij steeds meer verantwoordelijkheden krijgen. Uiteraard ben jij als Junior Uitvoerder Woningbouw aansturend op een ploeg timmermannen en onderaannemers. Daarnaast zal je samen met de (hoofd) uitvoerder 6-weekse planningen maken en controleer jij alle binnen gekomen leveringen. Last but not least, de (hoofd) uitvoerder zal je wegwijs maken in de dagelijkse taken. Denk aan controles op kwaliteit, planning en het aftekenen van de urenbriefjes. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Rijssen - Building Heroes

Dit is jouw kans om als Junior Werkvoorbereider waardevolle ervaring op te doen. Je komt te werken in een team van werkvoorbereiders waarbij de saamhorigheid hoog is. Als afdeling zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding tot en met de uitvoering. Je werkt zowel aan woningbouw, utiliteitsbouw. Afhankelijk van jouw ervaring en jouw competenties/ontwikkeling kan het per project verschillen welk aspect je oppakt.Met het oog op de toekomst; binnen deze organisatie zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden. Het vak word je in het begin uiteraard bijgebracht door ervaren en gepassioneerde professionals!

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Noord-Brabant - Building Heroes

Wij zijn op zoek naar een Junior Werkvoorbereider die op enthousiaste wijze de technische en administratief-organisatorische werkvoorbereiding voor de projecten oppakt. De projecten waaraan je werkt hebben een omvang van € 1 – 15 miljoen en bevinden zich door heel Nederland.Met jouw passie voor bouw en techniek draag jij als Junior Werkvoorbereider zorg voor de voorbereiding, planning en begeleiding in zowel het voortraject als de realisatiefase van de projecten. Je bent een onmisbare schakel in het bouwteam, de rechterhand van de projectmanager, stuurt de werkvoorbereiders aan, stemt de klantvraag af met de opdrachtgever en voert regie over de onderaannemers en leveranciers.Je werkplek is op kantoor, gevestigd in de driehoek Gorinchem, Breda en Den Bosch. Maar uiteraard ben je als Junior Werkvoorbereider zeer regelmatig op de bouwplaats voor overleg ter plaatse.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Coevorden - Building Heroes

Als Junior Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van bouwplaats-inrichtingen, geïnitieerd door de projectleiding. Jij maakt een projectplan op basis van de offertes, projectinformatie en vooruitzichten en bewaakt dit. Je signaleert knel- en verbeterpunten als het gaat om planning en budgettering. Aan de hand van de aanbieding en productietekening bepaal je welke materialen besteld moeten worden. Ook het aanvragen van offertes bij leveranciers en/of ondernemers behoort tot je taken. Je zorgt ervoor, dat opdrachten tijdig worden verstrekt, concrete afspraken worden gemaakt en dat deze worden nagekomen. Je ben verantwoordelijk voor alle bijhorende administratie. Je neemt actief deel aan innovatiewerkgroepen. Ook doe je voorstellen met betrekking tot productontwikkeling.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider | Complexe Utiliteitsbouw

Zeist - Building Heroes

Jij bent als Junior Werkvoorbereider Utiliteitsbouw een belangrijke spil in het team. In de rol als Werkvoorbereider ben je bezig met alle voorbereidende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan: inkoopvoorbereiding, coördinatie tekenwerk, coördinatie NUTS etc. Uiteraard wordt je geacht deze werkzaamheden uit te voeren binnen de gestelde planning en budgetten. Een ander gebruik makend van onder andere van het programma Solibri checker.Jij zal als Junior Werkvoorbereider de gehele technische coördinatie en uitvoering van ontwikkeling tot en met realisatie op je nemen. Als Werkvoorbereider kan jij goed samenwerken met meerdere interne afdelingen en weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Jij schakelt actief met alle betrokken partijen.Verder ben je in het bezit van een proactieve houding en neemt deel aan de lerende organisatie.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider | Construction Class of 2020

Noord-Holland - Building Heroes

Voor een top speler uit Noord-Holland ben ik op zoek naar een (Junior) Werkvoorbereider. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de technische en financiële voorbereiding van projecten. Met een start als (junior) Werkvoorbereider leg je de basis voor doorgroei naar een functie in de projectvoorbereiding of realisatie van projecten.Je takenpakket bestaat uit het: Overnemen van het plan vanuit de projectvoorbereiding;Opstellen en bewaken van de kaders in realisatie; Maken van een overall planning, werkvoorbereidings- en inkoopschema, het vastleggen en aansturen van de co-makers en de volledige financiële administratie van projecten;Vroegtijdig signaleren van en sturen op kansen en risico's binnen het project, zowel contractueel, technisch, financieel als kwalitatief;Opstellen en coördinatie van tekeningenschema's en gegevensbehoefteschema's;Coördineren van input van adviseurs en co-makers tot een uitvoeringsgereed BIM-model;Opzetten van werkplannen waarin veiligheid, techniek, en planning van dag tot dag zijn vastgelegd vanuit het BIM-model;Overdragen van kant-en-klare 'werkpakketten' aan de uitvoerder, alles onder leiding van de projectleider.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Als Junior Werkvoorbereider Bouw kom je te werken op één van de meeste spraakmakende projecten van Amsterdam. Kortom, een opdracht waar jij deel van uit wil maken!Jij zal als Junior Werkvoorbereider Bouw de gehele technische coördinatie en uitvoering van ontwikkeling tot en met realisatie op je nemen. Je kan goed samenwerken met meerdere interne afdelingen en weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Jij schakelt als Junior Werkvoorbereider Bouw actief met alle betrokken partijen.Niet geheel onbelangrijk: binnen deze organisatie zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden. De organisatie vindt het van belang om je hier ook in te faciliteren, met veel mogelijkheden op het gebied van opleiding, coaching en training. Als Junior Werkvoorbereider Bouw ga je het vak verder leren en je wordt hierin begeleidt door ervaren professionals. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Als Junior Werkvoorbereider Bouw kom je te werken op één van de meeste spraakmakende projecten van Amsterdam. Omdat jij als Junior Werkvoorbereider Bouw al ervaring hebt opgedaan gaan we je geen informatie geven over je takenpakket. Wat deze rol uniek maakt is dat je de bouwvoorraad bestaat uit diverse utilitaire projecten die in BIM zijn uitgewerkt of nog worden uitgewerkt. Vanuit het BIM Model zorg jij voor de planning en de afstemming met de onderaannemers/toelevaranciers. Naast jouw kennis van BIM in de werkvoorbereiding zorg jij er voor dat de uitvoering ook bekwaam wordt met het BIM model. Daarbij kan je al vanaf een VO/DO fase meekijken en technische input geven. Kortom een verantwoordelijke rol voor een Junior Werkvoorbereider! 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Calculator/Kostendeskundige Nieuwbouw

Noord-Brabant - Building Heroes

Als Calculator Nieuwbouw bijt jij je vast in gave utiliteitsbouw en woningbouwprojecten in regio Zuid- en West Nederland. Vanwege jouw jarenlange ervaring (minimaal 6 jaar) als calculator kent een begroting voor jou geen geheimen.Tevens weet jij hierdoor dan ook meteen waar de kansen en gevaren zitten in een project. Je kunt vertellen waar de besparingsmogelijkheden liggen en draagt zorg voor het aanvragen en beoordelen van offertes.Verder ben jij bent als Calculator onderdeel van het bedrijfsbureau. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van kostprijsbegrotingen en voor het calculeren van meer- en minderwerk. Vanwege de saamhorigheid binnen de organisatie wordt er veel in bouwteams gewerkt waar jij kostenraming in verschillende stadia van het ontwerp opstelt waar je een adviserende rol hebt, om daar waar mogelijk, kostenbesparende wijzigingen door te voeren.In de praktijk betekent dit dat jij je bezighoudt met de volgende verantwoordelijkheden:Aanvragen en beoordelen van offertes;Vaststellen van kostprijsbegrotingen;Calculeren meer- en minderwerk;Opstellen begrotingsoverzichten t.b.v. projectoverdrachten.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Commercieel Projectleider Renovatie

Zevenaar - Building Heroes

Jij bent niet zomaar een Commercieel Projectleider Renovatie, maar neemt de verantwoordelijkheid voor de organisatie en realisatie van één of meerdere projecten. Dit zijn renovatieprojecten, iets waar jij warm van loopt! Concreet betekent dit dat jij:Aansprakelijke bent voor een juiste, maar vooral tijdige en rendabele uitvoering van de projecten. Zowel bouwkundig als financieel.Jij hebt de leiding over één of meerdere projectteams met werkvoorbereiders en uitvoerders;Overleg met externe partijen zoals opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers behoort ook tot de functie;Ook inkoop, calculatie, contractvorming, planning en kostenbewaking behoort tot jouw takenpakket.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Construction Class of 2020

Meerdere locaties - Building Heroes

Jij start als junior held op een vooraanstaand project en bouwt keihard aan je potentieel omdat je tegelijkertijd post-hbo-deelcertificaten binnenhaalt in het vakgebied waar jouw ambitie ligt. Dat doe je bij specialist in opleidingen in de bouw: Brickton.Sounds nice right? Maar dit is nog niet alles.Omdat we weten dat je vol in charge wil blijven – het gaat immers om de kickstart van jóuw carrière – bieden we deze kans met ultieme keuzevrijheid. Jij kiest voor wie je gaat werken en wat je na afloop van het programma gaat doen. Even goede vrienden.Je wordt sowieso onderdeel van het mooiste Thuishonk van Nederland en dus een bevlogen community van bouwhelden. Werk je via Building Heroes? Dan krijg je ook nog toegang tot ons ontwikkelplatform Builders College en begeleiding van een Talentmanager.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Ervaren Timmerman / Vakman

Amsterdam - Building Heroes

Voor de vestiging in Amsterdam & Purmerend zoeken wij een allround onderhoudstimmerman. Iemand die uit de omgeving komt en enthousiast is over zijn vak. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud aan woningen. Het is aan jou om deze panden in goede staat te houden. Maar altijd met de bewoner als jouw belangrijkste klant. Je levert een hoge kwaliteit van reparaties, en gaat op een fijne manier met de bewoners en interne collega's om.Dit is hoe jij te werk gaat: Je krijgt je werkbonnen via je smartphone binnen. Deze afspraak is door de werkorganisator gemaakt. Daarna is het aan jou. Jij bepaalt welke materialen je nodig hebt en lost het probleem op. Dit doe je uiteraard in overleg met de bewoner. Als je klaar bent leg je uit wat je hebt gedaan. Tenslotte laat je de woning netjes achter. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Ervaren Vakman / Timmerman

Utrecht - Building Heroes

Voor de vestiging in Utrecht zoeken wij een allround onderhoudstimmerman. Iemand die uit de omgeving komt en enthousiast is over zijn vak. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud aan woningen. Het is aan jou om deze panden in goede staat te houden. Maar altijd met de bewoner als jouw belangrijkste klant. Je levert een hoge kwaliteit van reparaties, en gaat op een fijne manier met de bewoners en interne collega's om.Dit is hoe jij te werk gaat: Je krijgt je werkbonnen via je smartphone binnen. Deze afspraak is door de werkorganisator gemaakt. Daarna is het aan jou. Jij bepaalt welke materialen je nodig hebt en lost het probleem op. Dit doe je uiteraard in overleg met de bewoner. Als je klaar bent leg je uit wat je hebt gedaan. Tenslotte laat je de woning netjes achter. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Ervaren Vakman / Timmerman

Mijdrecht - Building Heroes

Voor de vestiging in Amsterdam & Purmerend zoeken wij een allround onderhoudstimmerman. Iemand die uit de omgeving komt en enthousiast is over zijn vak. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud aan woningen. Het is aan jou om deze panden in goede staat te houden. Maar altijd met de bewoner als jouw belangrijkste klant. Je levert een hoge kwaliteit van reparaties, en gaat op een fijne manier met de bewoners en interne collega's om.Dit is hoe jij te werk gaat: Je krijgt je werkbonnen via je smartphone binnen. Deze afspraak is door de werkorganisator gemaakt. Daarna is het aan jou. Jij bepaalt welke materialen je nodig hebt en lost het probleem op. Dit doe je uiteraard in overleg met de bewoner. Als je klaar bent leg je uit wat je hebt gedaan. Tenslotte laat je de woning netjes achter.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Hoofd Calculatie

Amsterdam - Building Heroes

Als Hoofd Calculatie bewaak jij de kwaliteit van alle opgestelde calculaties voor mooie utilitaire projecten. Denk hierbij aan projecten langs de Zuidas A10 in Amsterdam als The Valley en het kantoorgebouw The Edge; bij oplevering het meest duurzame kantoorgebouw van de wereld! Jij bent op de afdeling Calculatie de leidinggevende, en je hebt hier 6 collega's. Je houdt zicht op de orderportefeuille en je stuurt op planning, tijd en capaciteit van je mensen. Jij bent er voor je mensen en neemt deze verantwoordelijkheid ook; denk hierbij aan het voeren van evaluatie- en voortgangsgesprekken en het actief sturen op ontwikkeling van je medewerkers. Jij controleert in hoofdlijnen op de kwaliteit van de uitgaande calculatie. Je hebt voor je team een voortrekkersrol en springt waar nodig bij, bij het maken van calculaties.Je loopt als Hoofd Calculatie in het voortraject samen met de directie mee en je stelt ramingen op. Je schakelt samen met de afdeling planvoorbereiding op tijd en op bouwmethodiek om zo de optimale verdeling en verhouding vast te stellen tussen kosten en opbrengsten. In de nacalculatiefase, bewaak je als Hoofd Calculatie de verzameling van de kengetallen. Je bent actief bezig met het verbeteren van het kennisniveau van je mensen, en - als lid van MT - ben je betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie. Hier hoort het verantwoording afleggen bij de directie uiteraard bij.Uiteraard heb je affiniteit met techniek (BIM en BREEAM); kennis van diverse bouwsystemen en materiaaltoepassingen horen bij je functie.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Assistent Uitvoerder

Rotterdam - Building Heroes

Als Junior Assistent Uitvoerder krijg je dagelijks begeleiding van een ervaren uitvoerder. Die begeleiding betekent niet dat je geen verantwoordelijkheid hebt. In tegen deel, jij gaat onderaannemers en bouwplaatsmedewerks aansturen. Maar jij bent ook chef planningen en kwaliteitscontroles. Het is aan jou dat dit allemaal in orde is op de bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat je, tijdens je dagelijkse ronden over de bouwplaats, niks over het hoofd ziet. Jouw collega's weten wat ze aan jou hebben; een positieve, motiverende en enthousiaste Junior Assistent Uitvoerder, met een oog voor detail. Ook let je op veiligheid, gezondheid en milieu. Je bent een teamplayer, want bouwen doe je niet alleen! Je wordt klaargestoomd om te groeien naar (zelfstandige) uitvoerder. Jouw taken nog even kort opgesomd: Aansturing onderaannemers en bouwplaatsmedewerkers;Veiligheidscontroles;Contact met leveranciers;Bewaken van de planning;Coördinatie bouwplaats;Uitvoeren van kwaliteitscontroles;Je schakelt actief en snel tussen betrokken partijen.Samen met gedreven en professionele collega's ga jij werken aan een mooi projecten die nader te bepalen zijn. Dit omdat deze aannemer zo veel mogelijk vanuit het individu denkt en dit zo goed mogelijk probeert af te stemmen o.b.v. woonplaats en wensen.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior BIM Coördinator Infra

Rotterdam - Building Heroes

Jij staat als Junior BIM Coördinator Infra te popelen om BIM verder te ontwikkelen en professionaliseren. Jouw taak is te helpen met het verder ontwikkelen en professionaliseren van BIM binnen de organisatie. Je gaat in samenspraak met de 3D modelleurs binnen deze organisatie 3D modellen opstellen. Jij coördineert deze vervolgens en voegt de financiële en planningsinformatie toe. Daarnaast coördineer, voeg je deze samen en analyseer en visualiseer jij de 3D ontwerpen. Jij hebt als Junior BIM Coördinator Infra kennis van de BIM dimensies 4D (planning), 5D (kosten) en 6D (beheer en onderhoud) en je hebt kennis van het totale speelveld van 3D/BIM applicatie. Je hebt hiernaast behoorlijke kennis van System Engineering. Binnen de organisatie ga je het proces verbeteren en werken naar BIM level 2 en 3. Daarnaast ga jij als Junior BIM Coördinator Infra focus leggen op het inventariseren van alle beschikbare informatie en achterhalen van de ontbrekende informatie.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Calculator

Amsterdam - Building Heroes

Als Junior Calculator ben je onderdeel van het bedrijfsbureau. Je leert de basistechnieken van het vak en zal onder de hoede van een Senior Calculator steeds meer werkzaamheden zelfstandig op gaan pakken. Denk in eerste instantie aan uitzoekwerk en uittrek werk. Het aanvragen en spiegelen van offertes van onderaannemers en het contact met deze partijen om tot een goede aanbieding te komen. Een mooie doorgroeimogelijkheid vanuit deze rol is kostendeskundige. In deze rol word je in het voortraject betrokken en zul je in bouwteams kosten ramingen maken.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectleider | Renovatie

Rotterdam - Building Heroes

Als Medior Projectleider Renovatie met een focus op groot onderhoud, renovatie en transformatieprojecten ben jij verantwoordelijk voor de juiste uitvoering met betrekking tot de gebieden: tijd, geld, kwaliteit, informatie, organisatie en veiligheid. Je geeft leiding aan verschillende projectteams, die bestaan uit o.a. uitvoerders, werkvoorbereiders, kostendeskundige en in sommige gevallen een woonconsulent. Je legt verantwoordelijkheid af aan de manager productie.Je bent betrokken bij de voorbereiding van de projecten. Tevens onderdeel van verschillende ontwikkelteams, waar jij je input kan leveren in de planvorming. Tijdens de uitvoeringsfase gebruik je de kennis uit het voortraject om de projecten tot een goed eindresultaat te brengen. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Je zorgt dat hij/zij tijdig wordt geïnformeerd over het resultaat en de voortgang van het project. Naast de klant staat een fijne werksfeer voor jou altijd op één.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Filteren