3775 vacatures gevonden

Medior BIM Regisseur

Lelystad - Building Heroes

Jij hebt als Medior BIM Regisseur een belangrijke rol op het gebied van standaardiseren, ontwikkelen en implementeren van processen en tools. Kennis met BIM en het opstellen van uitvoeringsplannen is dus essentieel. Ook werkmethodiek en kwaliteit zijn belangrijke elementen in jouw werk. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het vanuit de techniek systeemtechnisch coördineren van het BIM specifieke aspect van het gehele bouwproces binnen de vestiging. Maar je neemt ook de rol als adviseur op je voor alle BIM projecten of activiteiten. Je neemt hierin een adviserende, begeleidende en coachende rol op je voor zowel interne als externe partijenen.Jij zorgt voor de vertaling van BIM ontwikkelingen naar de operationele context van de organisatie in de verschillende fases (van ontwerp tot uitvoering). Jouw partner in crime is de BIM manager van de regio, maar je werk ook samen met regisseurs van andere vestigingen.Leren staat centraal bij deze organisatie, dus ook in deze rol als Medior BIM Regisseur. Je maakt deel uit van het leer- en veranderingsproces van de gehele organisatie in deze vestigingen.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Bouwkundig Projectleider

Noord-Brabant - Building Heroes

In de functie van Bouwkundig Projectleider ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van bouwkundige projecten. Je bezoekt daarbij de locaties en bent betrokken bij de eerste ideeën tot en met de oplevering van het project. Dat wil zeggen dat je je bezig houdt met de technische opzet, de haalbaarheid qua planning, het realiteitsgehalte van het budget, de daadwerkelijke uitvoering en het bedrijfseconomisch resultaat.Jij denkt als Medior Bouwkundig Projectleider oprecht mee met de klant en weet samen met je team vorm te geven aan unieke en afwisselende projecten. de schakel tussen opdrachtgever, onderaannemers en de interne afdelingen.Jouw werkzaamheden als Medior Bouwkundig Projectleider bestaan in een notendop uit:De verantwoording nemen voor een goedlopende communicatie tussen klant, eigen personeel en onderaannemers;Structuur aanbrengen en behouden vanaf opdracht tot oplevering;Het uitvoeren en bewaken van de planning;Het verantwoordelijk zijn voor een goede oplevering;Het zijn van een eerste aanspreekpunt voor de klanten en het projectteam;Het naleven van veiligheid en kwaliteitseisen;Het bewaken van de kosten tijdens het project.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Bouwkundig Werkorganisator

Aalsmeer - Building Heroes

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Medior Bouwkundig Uitvoerder. De opdrachtgever is één van de vaste partners van een toonaangevende woningcorporatie, met de opdracht om een groot gedeelte van woningen en bedrijfsruimten te verduurzamen. Het plan is om versneld de relatief lage energie labels (E, F of G) weg te werken.Als Medior Bouwkundig Werkorganisator op dit project ben jij de aangewezen persoon omtrent de de technische, logistieke en organisatorische voorbereiding, calculatie en planvorming van projecten. Het is van belang dat je veelvuldig overleg voert met projectleiders, teamleiders en de medewerkers van de woningcoöperatie.Jouw werkzaamheden als Medior Bouwkundig Uitvoerder op een rijtje:Opstellen van planningen inclusief inkoop- en werkvoorbereidingsschema; Inkopen van materialen, onderaannemers en materieel;Opstellen van overeenkomsten aan leveranciers en onderaannemers; Voorbereiden van realisatiewerkzaamheden;Ondersteunen projectleider;Opstellen technische omschrijvingen;Bewaken documentenschema en bestandsbeheer; Opstellen van ramingen en detailbegrotingen;Voorbereiden kostenbewaking voor overleg met projectleider.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Calculator / Werkvoorbereider

Amsterdam - Building Heroes

In jouw rol als Calculator/Werkvoorbereider neem jij de verantwoordelijkheid op je van verschillende projecten. Dit kunnen renovatie-, onderhouds- of nieuwbouwprojecten zijn. Den bijvoorbeeld aan mutatieonderhoud of groot renovatie. De opdrachten komen in het algemeen vooruit vanuit woningbouwcorporaties, particulieren VvE’s of zorginstellingen. Het werk wordt aangenomen door jou en jij calculeert, bereidt de werken voor en maakt de planning voor de rest van het team. Ook bij kleinere particulieren opdrachten verricht je deze werkzaamheden. Bij de kleinere werken reken je zelf alles uit en beleid je het hele project tot oplevering. Geen project is hetzelfde, dus verwacht veel veelzijdigheid in jouw baan als Calculator/Werkvoorbereider.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Calculator / Werkvoorbereider

Zuid-holland - Building Heroes

Jouw ervaring en flexibiliteit wordt ingezet in de werkvoorbereiding en de calculatie. Jij verricht de werkvoorbereiding van grote projecten. Waarbij je de planning en de voortgangssignalering of de kostenbewaking verzorgt. Het signaleren van de stand van het werk en de toeleveringen aan de leiding is dagelijkste kost. Daarnaast verzorg jij geregeld een deel van de materiaalbestellingen en de werkenadministratie.Binnen deze functie verzorg je de calculatie van projecten waarop het bedrijf inschrijft. Hierbij draag je zorg in samenwerking met assistentie vanuit het bedrijfsbureau voor de input ten behoeve van een kwalitatief projectplan en/of EMVI-plan. Als Medior Calculator / Werkvoorbereider draag je zorg voor het maken van werkplannen, planning, kostenbewaking, inkoop (contracten) onder aansturing en begeleiding van de Business-unit leider en/of Hoofd Bedrijfsbureau.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Calculator BIM

Breda - Building Heroes

Jouw playground is het voorproject van toekomstige opdrachten. Als Medior Calculator BIM doe je niets liever dan het beoordelen van offerteaanvragen en bijbehorende documenten. You know the numbers. Maar naast de cijfertjes onderhoud jij contacten met de opdrachtgevers met betrekking tot de inhoud van de aanvragen en de offertes. En zeker mag jij ook wat (mee)bepalen, namelijk welke bemalingssystemen worden toegepast. En voor het opstellen van kostprijsberekeningen en offertes draai jij je hand ook niet om. Door de verscheidenheid in projecten is deze baan verrassen veelzijdig. Je krijgt ook de mogelijkheid om mooi projectlocaties te bezoeken, want jij werkt nauw samen met jouw collega's van de uitvoering en advies. Jij helpt hen op weg naar de realisatie van het project. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Calculator Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Jij draagt als Medior Calculator Bouw bij aan het binnenhalen van complexe binnenstedelijke bouwprojecten, je bent een talent op het gebied van bouwkosten en ambieert een adviserende rol in bouwteams. Als Medior Calculator Bouw pak je zelfstandig projecten op en wordt je gecoacht door een senior.Je bent als Medior Calculator Bouw onderdeel van het bedrijfsbureau. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van inschrijfbegrotingen en bouwkostenramingen. Je begroot hiervoor zelfstandig een project of een deel. Er wordt veel in bouwteams gewerkt waar jij kostenraming in verschillende stadia van het ontwerp opstelt en je hebt een adviserende rol om daar waar mogelijk kostenbesparende wijzigingen door te voeren.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Calculator Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Jij draagt als Medior Calculator Bouw bij aan het binnenhalen van complexe binnenstedelijke bouwprojecten. We snappen dat jij de rol van Medior Calculator Bouw kan dromen. Deze rol is uniek door de fases waarin jij mee kan kijken. Onder de vleugels van bouwkostendeskundige zal jij hierin worden opgeleid. Je mag voorzichtig beginnen met het maken van ramingen. Naast het doen van de ramingen geef je direct advies op het gebied van bouwen. Denk aan bouwmethodiek en kraaninzet. Daarnaast hoef je in deze rol de hoeveelheden niet meer uit het bestek/tekeningen te halen maar kan je dat doen middels het BIM-model. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Calculator

Amsterdam - Building Heroes

Als Junior Calculator ben je onderdeel van het bedrijfsbureau. Jij zal je ongetwijfeld ingelezen hebben in de rol van calculator en weet dat het spiegelen van offertes en het contact met onderaannemers bij de werkzaamheden horen. Wat deze rol uniek maakt als Junior Calculator is dat jij onder vleugels van een Senior Bouwkostendeskundige komt te vallen. Deze man staat bekend om zijn precisie en kennis op het gebied van bouwkosten en geeft zelfs les op het HTI. Een betere leermeester kan je dus niet treffen. Daarnaast word jij vanaf het begin opgeleid als aankomend kostendeskundige en zal het uitzoekwerk/uittrekken van hoeveelheden vanuit het BIM model komen. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Calculator & Werkvoorbereider | Planmatig Onderhoud

Beverwijk - Building Heroes

Binnen de functie Junior Calculator & Werkvoorbereider heb je een breed scala aan taken.Je moet je op je gemak voelen binnen een werkomgeving met hoge druk;Je houdt verschillende ballen hoog;Je bedient je de verschillende stakeholders, zowel eindklanten, opdrachtgevers als leveranciers.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Consultant | Ondernemende Adviesorganisatie

Haarlem - Building Heroes

Je zal als junior consultant onderdeel zijn van het team dat zich richt op het verbeteren van alle processen op het gebied van assetmanagement bij een aannemer. Tijdens het project is er een Senior Adviseur Assetmanagement die je 'on the job' gaat trainen en begeleiden. Naarmate het project meer omvang krijgt, zullen je taken en verantwoordelijkheden ook toenemen. Omdat de samenwerking niet alleen op het gebied van assetmanagement is, zul je ook worden betrokken tijdens het tenderproces en verificatie- en validatieproces.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Coördinator Bouw Breda | Service & Onderhoud

Breda - Building Heroes

Als Junior Planner Bouw ben je de schakel tussen opdrachtgevers, vaklieden en bewoners. Je krijgt een (aantal) vaste account(s)/opdrachtgevers, bestaande uit woningcorporaties, onderwijsinstellingen en/of zorginstellingen. Je regelt als Junior Planner Bouw het totale proces, bewaakt de kwaliteit en zorgt voor tevreden opdrachtgevers (accounts) en bewoners. Daarbij is je administratie altijd perfect in orde. Problemen zijn er om op te lossen, dus dat doe je dan ook. Je legt gemakkelijk contact met mensen en schakelt snel. Je hebt als geen moeite met multitasking: geen dag is hetzelfde, je hebt meerdere klussen onder handen en het moet allemaal op tijd af. Het is een veelzijdige en uitdagende functie waarbij je organisatorisch, administratief en op technisch vlak volop bezig bent. Daarnaast bezoek je regelmatig de projecten om te coördineren. Service- en onderhoudsprojecten zijn diverse dagelijkse onderhoudsprojecten en mutatieprojecten, met een omzet van € 50.000 tot € 30.000. Projecten bevinden zich in omgeving Breda-Tilburg.  De eerste 2-3 maanden krijg je als Junior Planner Bouw een interne opleiding, zodat je de processen en systemen goed onder de knie krijgt. Daarna ga jij aan het eind van dit jaar een nieuwe vestiging in Breda op zetten. Je wordt teamleider van een team van ongeveer 10 fte., maar bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het totale proces. Kortom, een gave baan met veel verantwoordelijkheid, doorgroeimogelijkheden en eigen inbreng!

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Engineer Bouw

Oirschot - Building Heroes

Als Junior Engineer Bouw ga je je richten op het uitwerken van constructies. De werkzaamheden zijn zeer divers en je krijgt de ruimte om nieuwe ideeën met het team te delen. Jij gaat je bezighouden met bouwfysisch onderzoek en het uitwerken en detailleren voor nieuwe gebouwconcepten. Daarbij bouw en beheer je detailtekeningen en documentatie. Je werkt als Junior Engineer Bouw veel samen met productie-engineers en R&D en geeft technische ondersteuning aan interne afdelingen en voert de communicatie met externe partijen. Daarnaast denk je mee over het uitwerken van nieuwe concepten. Om hier succesvol in te zijn, volg je als Junior Engineer Bouw de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwkunde en de mogelijkheden tot procesoptimalisatie (bijvoorbeeld BIM) nauwlettend.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Planvoorbereider | Construction Class of 2020

Noord-Holland - Building Heroes

Voor een mooie speler uit Noord-Holland zoek ik een Junior Planvoorbereider / Technisch Ontwikkelaar. Als Planvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voortraject en de begrotingen en offertes. Daarbij voer je een nauwkeurige controle uit op uitvoerbaarheid en financiële haalbaarheid.In het begin zal jij samen met je leidinggevende leiding geven aan het projectteam en werk je effectieve en gedetailleerde werkmethoden, werkplannen en werkinstructies uit. Ook verzorg jij de overdracht naar het uitvoeringsteam. Samen met de Projectleider, Werkvoorbereider en Calculator selecteer jij het beste bouwsysteem. Verder bestaat je takenpakket uit:Het benoemen van risico's binnen het project en het inschakelen van eventuele (externe) deskundigen;Het uitvoeren van inventariserende en voorbereidende werkzaamheden;Het opstellen en bewaken van het projectmanagementplan inclusief doelstellingen en uitwerkingen t.a.v. voorbereidingsplanning, uitvoerings- en deelplanningen, werk- en uitvoeringsbegroting, uitvoeringsontwerp en risicomanagementplan;Fungeren als aanspreekpunt en samenwerken met ketenpartners, overige onderaannemers en toeleveranciers.Het opstellen en verzorgen van de inkoopvoorbereiding van contracten inclusief termijnregeling;Coördinatie van tekeningenschema's en gegevensbehoefteschema's en het opstellen van processchema's met bijbehorende fasedocumenten.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Projectleider Nieuwbouw

Heerhugowaard - Building Heroes

Als Junior Projectleider Nieuwbouw ben je samen met de projectleider verantwoordelijk voor het realiseren van jouw bouwprojecten en de financiële- en voortgangsbewaking hiervan. Je stelt als Junior Projectleider Nieuwbouw projectplannen op. Hierin worden ook de (deel)projectplannen van leveranciers meegenomen. Ook bereid je de projectevaluaties voor en vertaal je de uitkomsten van de evaluatie naar andere projecten.Het is jouw taak om zorg te dragen voor de afhandeling en overdracht van de projecten. Je geeft daarbij leiding aan de werkvoorbereiders-en uitvoeringsteams en ben je verantwoordelijk voor de contact met verschillende partners. Jij komt tot goede resultaten met de verschillende partijen door de contact op goede wijze te initiëren.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Uitvoerder Ondergrondse Infra

Alkmaar - Building Heroes

Als Junior Uitvoerder Ondergrondse Infra ben jij dagelijks bezig met de projecten op gebied van gas, water of elektra. In deze dynamische projectmatige omgeving ben jij dé uitvoerder van projecten in de ondergrondse infra.Zonder voorbereiding geen uitvoering. In de projecten waar je als uitvoerder aan de slag gaat draag je bij aan het bepalen van de uitvoeringstechnieken, materiaalkeuzes en samenspraak met de werkvoorbereiding. Samen met je team behaal jij het succes binnen de afgesproken tijd en budget, waarnaar jij zelf de administratie voert. Uiteraard houd je tijdens het project de juiste kwaliteitsnormen in de gaten en zorg je voor de passende veiligheidsaspecten.Het enthousiasmeren en motiveren van medewerkers en daarbij streven naar 100% kwaliteit en kwantiteit is voor jou geen enkel probleem.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Uitvoerder Woningbouw

Rotterdam - Building Heroes

Als Junior Uitvoerder Woningbouw krijg jij de fijne kneepjes van het uitvoeringsvak te leren van een ervaren (hoofd) uitvoerder. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de realisatie van een woningbouwproject in de omgeving van Rotterdam. Gedurende het project zal jij steeds meer verantwoordelijkheden krijgen. Uiteraard ben jij als Junior Uitvoerder Woningbouw aansturend op een ploeg timmermannen en onderaannemers. Daarnaast zal je samen met de (hoofd) uitvoerder 6-weekse planningen maken en controleer jij alle binnen gekomen leveringen. Last but not least, de (hoofd) uitvoerder zal je wegwijs maken in de dagelijkse taken. Denk aan controles op kwaliteit, planning en het aftekenen van de urenbriefjes. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Rijssen - Building Heroes

Dit is jouw kans om als Junior Werkvoorbereider waardevolle ervaring op te doen. Je komt te werken in een team van werkvoorbereiders waarbij de saamhorigheid hoog is. Als afdeling zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding tot en met de uitvoering. Je werkt zowel aan woningbouw, utiliteitsbouw. Afhankelijk van jouw ervaring en jouw competenties/ontwikkeling kan het per project verschillen welk aspect je oppakt.Met het oog op de toekomst; binnen deze organisatie zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden. Het vak word je in het begin uiteraard bijgebracht door ervaren en gepassioneerde professionals!

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Noord-Brabant - Building Heroes

Wij zijn op zoek naar een Junior Werkvoorbereider die op enthousiaste wijze de technische en administratief-organisatorische werkvoorbereiding voor de projecten oppakt. De projecten waaraan je werkt hebben een omvang van € 1 – 15 miljoen en bevinden zich door heel Nederland.Met jouw passie voor bouw en techniek draag jij als Junior Werkvoorbereider zorg voor de voorbereiding, planning en begeleiding in zowel het voortraject als de realisatiefase van de projecten. Je bent een onmisbare schakel in het bouwteam, de rechterhand van de projectmanager, stuurt de werkvoorbereiders aan, stemt de klantvraag af met de opdrachtgever en voert regie over de onderaannemers en leveranciers.Je werkplek is op kantoor, gevestigd in de driehoek Gorinchem, Breda en Den Bosch. Maar uiteraard ben je als Junior Werkvoorbereider zeer regelmatig op de bouwplaats voor overleg ter plaatse.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Coevorden - Building Heroes

Als Junior Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van bouwplaats-inrichtingen, geïnitieerd door de projectleiding. Jij maakt een projectplan op basis van de offertes, projectinformatie en vooruitzichten en bewaakt dit. Je signaleert knel- en verbeterpunten als het gaat om planning en budgettering. Aan de hand van de aanbieding en productietekening bepaal je welke materialen besteld moeten worden. Ook het aanvragen van offertes bij leveranciers en/of ondernemers behoort tot je taken. Je zorgt ervoor, dat opdrachten tijdig worden verstrekt, concrete afspraken worden gemaakt en dat deze worden nagekomen. Je ben verantwoordelijk voor alle bijhorende administratie. Je neemt actief deel aan innovatiewerkgroepen. Ook doe je voorstellen met betrekking tot productontwikkeling.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider | Complexe Utiliteitsbouw

Zeist - Building Heroes

Jij bent als Junior Werkvoorbereider Utiliteitsbouw een belangrijke spil in het team. In de rol als Werkvoorbereider ben je bezig met alle voorbereidende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan: inkoopvoorbereiding, coördinatie tekenwerk, coördinatie NUTS etc. Uiteraard wordt je geacht deze werkzaamheden uit te voeren binnen de gestelde planning en budgetten. Een ander gebruik makend van onder andere van het programma Solibri checker.Jij zal als Junior Werkvoorbereider de gehele technische coördinatie en uitvoering van ontwikkeling tot en met realisatie op je nemen. Als Werkvoorbereider kan jij goed samenwerken met meerdere interne afdelingen en weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Jij schakelt actief met alle betrokken partijen.Verder ben je in het bezit van een proactieve houding en neemt deel aan de lerende organisatie.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider | Construction Class of 2020

Noord-Holland - Building Heroes

Voor een top speler uit Noord-Holland ben ik op zoek naar een (Junior) Werkvoorbereider. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de technische en financiële voorbereiding van projecten. Met een start als (junior) Werkvoorbereider leg je de basis voor doorgroei naar een functie in de projectvoorbereiding of realisatie van projecten.Je takenpakket bestaat uit het: Overnemen van het plan vanuit de projectvoorbereiding;Opstellen en bewaken van de kaders in realisatie; Maken van een overall planning, werkvoorbereidings- en inkoopschema, het vastleggen en aansturen van de co-makers en de volledige financiële administratie van projecten;Vroegtijdig signaleren van en sturen op kansen en risico's binnen het project, zowel contractueel, technisch, financieel als kwalitatief;Opstellen en coördinatie van tekeningenschema's en gegevensbehoefteschema's;Coördineren van input van adviseurs en co-makers tot een uitvoeringsgereed BIM-model;Opzetten van werkplannen waarin veiligheid, techniek, en planning van dag tot dag zijn vastgelegd vanuit het BIM-model;Overdragen van kant-en-klare 'werkpakketten' aan de uitvoerder, alles onder leiding van de projectleider.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider | Ondergrondse Infra

Alkmaar - Building Heroes

Als Junior Werkvoorbereider bereidt je de projecten voor, realiseer en lever je deze op aan diverse opdrachtgever. Concreet betekent dit: Je verzorgt de werkvoorbereiding van projecten, wat o.a. inhoud het maken van de projectmappen, het doen van meldingen, het maken van een werkbegroting etc.;Het maken van de projectplanning;Het inkopen en bestellen van materialen en diensten;Je bespreekt de taakverdeling met de projectleider en uitvoerders;Zorgen dat de benodigde vergunningen er op tijd zijn.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Als Junior Werkvoorbereider Bouw kom je te werken op één van de meeste spraakmakende projecten van Amsterdam. Kortom, een opdracht waar jij deel van uit wil maken!Jij zal als Junior Werkvoorbereider Bouw de gehele technische coördinatie en uitvoering van ontwikkeling tot en met realisatie op je nemen. Je kan goed samenwerken met meerdere interne afdelingen en weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Jij schakelt als Junior Werkvoorbereider Bouw actief met alle betrokken partijen.Niet geheel onbelangrijk: binnen deze organisatie zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden. De organisatie vindt het van belang om je hier ook in te faciliteren, met veel mogelijkheden op het gebied van opleiding, coaching en training. Als Junior Werkvoorbereider Bouw ga je het vak verder leren en je wordt hierin begeleidt door ervaren professionals. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Als Junior Werkvoorbereider Bouw kom je te werken op één van de meeste spraakmakende projecten van Amsterdam. Omdat jij als Junior Werkvoorbereider Bouw al ervaring hebt opgedaan gaan we je geen informatie geven over je takenpakket. Wat deze rol uniek maakt is dat je de bouwvoorraad bestaat uit diverse utilitaire projecten die in BIM zijn uitgewerkt of nog worden uitgewerkt. Vanuit het BIM Model zorg jij voor de planning en de afstemming met de onderaannemers/toelevaranciers. Naast jouw kennis van BIM in de werkvoorbereiding zorg jij er voor dat de uitvoering ook bekwaam wordt met het BIM model. Daarbij kan je al vanaf een VO/DO fase meekijken en technische input geven. Kortom een verantwoordelijke rol voor een Junior Werkvoorbereider! 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Filteren