2182 vacatures gevonden

Junior Uitvoerder | IBB Kondor

Leiden - Building Heroes

Met deze opdracht kies je voor een 3-jarig ontwikkelprogramma, waarbij vakinhoudelijke- en persoonlijke groei centraal staan. Je werkt én leert bij drie verschillende bedrijven van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling, terwijl je intensief gecoacht wordt op het nóg beter worden in wat je doet. Samen geven we jouw traineeship vorm, waarbij je in elk geval: op toonaangevende projecten in de realisatiefase werkt. Hierbij werk je samen met een mentor die je álles leert over het vak van werkvoorbereider en/of uitvoerder;jouw vakmanschap en soft-skills een extra boost geeft door intensieve opleidingsdagen en o.a. coaching van Lajos Walbeek;onderdeel bent van een hechte en groeiende community van ambitieuze Building Talents, zoals Arjen en Annefleur;na drie jaar de ideale uitgangspositie hebt voor een topcarrière bij VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling. 

14 Februari 2019 - lees meer ...

Projectvoorbereider groen

Noord Nederland - Prostruct

Voor een overheidsorganisatie in het noorden van het land zijn wij op zoek naar een Projectvoorbereider Groen.  Jouw uitdaging. Als Projectvoorbereider ben je samen met je team verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en faciliteer je ook bij het vormgeven van de inrichting van de openbare ruimte. Het team zorgt voor de uitvoering van en het toezicht op de uitvoering van de beheersmaatregel. Deze groep bestaat uit 16 medewerkers met een brede technische kennis die in staat zijn het verband te leggen tussen beleid en realisatie. Zij weten deze realisatie op een afdoende en efficiënte manier vorm te geven. Je bent verantwoordelijk voor het "groene" deel van de werkzaamheden aan/in de openbare ruimte projecten.  We vragen ruime groene expertise bij het opstellen van nieuwe projecten. Wat vragen wij van jou? MBO+/HBO groen niveau. Ervaring in het maken van werkbeschrijvingen. Ervaring met RAW (of gelijkwaardig) systematiek op het gebied van groen. Ervaring met werken bij/voor de overheid. Verder beschik je over de volgende competenties: Verantwoordelijkheid, Analytisch vermogen, Werken bij ProStruct Bij ProStruct geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Interesse? Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.  

14 Februari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Schadeherstel

Utrecht, Gelderland - Seven Oaks

Als Uitvoerder Schadeherstel ben je vooral werkzaam in de regio Midden-Nederland. Als Uitvoerder Schadeherstel ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: je geeft leiding aan bouwplaatsmedewerkers bij herstelwerkzaamheden; je onderhoudt contacten met opdrachtgever en onderaannemers; je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken; je organiseert, coördineert en bewaakt alle te verrichten activiteiten op de bouwplaats van eigen werknemers en onderaannemers; je houdt meer- en minderwerken bij; je plant adequaat de toegewezen werkzaamheden; je neemt deel aan werkbesprekingen en uitvoerdersvergaderingen; je voert het beleid volgens de VGM-norm uit; je bent verantwoordelijk voor de voortgang, kosten, kwaliteit en veiligheid.

14 Februari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Renovatie en Onderhoud

Midden-Nederland - Seven Oaks

Wij zijn op zoek naar een Zelfstandige Werkvoorbereider voor een renovatie- en onderhoudsbedrijf in het midden van het land. Jouw werkzaamheden richten zich op het groot onderhoud van woningen en bedrijfspanden, waarbij jij zorgt voor het voldoen aan VGM- en VCA normen. Daarnaast: controleer en beoordeel jij bestek en tekeningen en zorg jij voor een gedetailleerde uitwerking hiervan; voer jij overleg met projectleiders en uitvoerders; vraag jij offertes aan bij onderaannemers en leveranciers; vergelijk en beoordeel jij de aangevraagde offertes; koop jij materiaal en personeel in.

14 Februari 2019 - lees meer ...

Projectsecretaresse Bouwbedrijf

Noord-Holland, Amsterdam - Seven Oaks

In deze functie ben jij, als Projectsecretaresse Bouw, verantwoordelijk voor de ondersteuning van een project bij een groot bouwbedrijf in de regio Amsterdam. Je neemt zoveel mogelijk het werk van de projectleiding uit handen en je anticipeert op wat speelt op de werkvloer. Het betreft een functie voor drie dagen per week, voor de duur van ca. drie jaar. Daarnaast heb jij de volgende taken en verantwoordelijkheden: het lezen, archiveren en documenteren van mails en post en het stellen van prioriteiten hierin; het notuleren van afspraken; het organiseren van vergaderingen; het voorbereiden van documenten conform de richtlijnen voor de opdrachtgever; het uitvoeren van toegangscontrole; het monitoren van planningen; het anticiperen en coördineren van feedback van de werkmaatschappijen en opdrachtgever; het in beeld hebben van verschillende functies binnen het project, zodat je hier goed op kan anticiperen bij vragen en benodigdheden; het uitvoeren van office management taken voor de dagelijkse gang van zaken.

14 Februari 2019 - lees meer ...

Contractadviseur

Middelburg - Maandag

Voor een opdrachtgever in de regio Walcheren zijn wij bij Maandag® Middelburg per direct voor 40 uur op zoek naar een adviseur die alles weet over de verschillende contractvormen en aanbestedingen passend bij civiele projecten. Jij zorgt er als ervaren contractadviseur voor dat er een duidelijk advies wordt gegeven over welk contract het best bij een project past. Wanneer de keuze is gemaakt, zorg jij ervoor dat je het contract opstelt en beheerst. Jouw keuze is essentieel voor het succes van het project! Jij weet dan ook alle risico's goed in te schatten en speelt hier direct op in. Ook geef je advies over de aanbestedingen. Denk hierbij aan de inrichting van deze aanbestedingen. Jouw kennis wil je natuurlijk niet alleen voor jezelf houden! Daarom begeleid je in deze functie ook de junior contractadviseurs. Zo zorg je ervoor dat je collega's straks net zo bedreven te werk gaan als dat jij bent. De vragen van je andere collega's beantwoord je ook zonder problemen. Jij staat er altijd voor open om anderen te helpen en te begeleiden. Wij bieden de kans om als contractadviseur een kijkje in de keuken van deze opdrachtgever te nemen. Bevalt het goed? Dan krijg jij de kans om hier voor vast te blijven! Krijg jij energie van het delen van kennis? Geef je graag adviezen en zijn jouw adviezen ook altijd helder en weloverwogen? Dan ben ik op zoek naar jou! 

14 Februari 2019 - lees meer ...

BOA

Middelburg - Maandag

Voor een leuke gemeente in Walcheren zijn wij op zoek naar een ervaren BOA domein I. Jouw taak is het handhaven van de openbare ruimte. Jij bent verantwoordelijk voor een plezierige, veilige woonsfeer in de wijk. Jouw natuurlijke overwicht zorgt ervoor dat eventueel overlast snel verdwijnt. De buurtbewoners luisteren naar je wanneer jij het gesprek met ze aangaat over de regels van de APV die zij overtreden. Hierdoor weet je begrip te creëren onder de buurtbewoners en word jij als handhaver gerespecteerd op straat. Ook het parkeerbeleid valt onder jouw verantwoordelijkheid als BOA. Zijn er overtreders van het parkeerbeleid, dan spreek jij ze hierop aan en heb je de bevoegdheid om een bon uit te schrijven. Wat verwachten wij bij Maandag® Middelburg van jou als BOA? Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor veiligheid! Dat staat voorop. Om dit te waarborgen ben jij klantgericht, sta je stevig in je schoenen en heb je sterke communicatieve vaardigheden. Buiten dat ben je 36 uur per week beschikbaar voor in ieder geval 6 maanden. Mocht de samenwerking tussen jou en de gemeente goed bevallen, dan is het ook mogelijk om hier vast in dienst te komen. 

14 Februari 2019 - lees meer ...

Technisch Medewerker Groen

Groningen - Maandag

Bij het team Ruimte van onze opdrachtgever houdt onze Technisch Medewerker Groen zich bezig met de groenopgaven. Team Bouw & Civiel zoekt een Technisch Medewerker Groen. In deze functie ben je bezig met de groenopgaven bij onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan de noordelijke gemeenten, ingenieursbureaus en aannemers. Je bent in de noordelijke provincies bijvoorbeeld bezig met het maken van ontwerpen en beplantingsplannen en je adviseert over groenopgaven en knapvergunningsaanvragen. De focus zal bij de ene opdracht liggen op beleid, bij een volgende opdracht op uitvoering.

14 Februari 2019 - lees meer ...

Inspecteur Asbest (DIA) regio Zeeland

Zeeland - SGS Search

Zit er asbest in een gebouw en of object? Wat zijn de gezondheidsrisico's voor de omgeving? En is sanering nodig? Als deskundig inspecteur asbest (DIA) bij SGS Search geef jij antwoord op deze vragen. Je gaat werken bij de grootste asbestspecialist van Nederland. We zoeken gedreven kandidaten in de omgeving Zeeland. En interessant om te weten: we leiden je zelf op. Inspecteur Asbest (DIA) regio Zeeland Een zelfstandige en verantwoordelijke job Vanaf dag één word je opgenomen in het bruisende en enthousiaste team Asbest. Zo'n 45 inspecteurs voeren voor diverse projecten asbestinventarisaties uit. Je werkt veel zelfstandig en komt op interessante plekken. Ook komen we een aantal keren per jaar bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zo wordt onze dienstverlening alleen maar beter. SGS Search verzorgt je DIA-opleiding Binnen het team begin je als junior. Je krijgt alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. We regelen het complete opleidingstraject voor je, zodat je straks DIA-gecertificeerd bent en zelfstandig aan de slag kunt. Wat houdt je werk in? • Asbesttoepassingen bekijken • Metingen doen en monsters nemen • Bevindingen uitwerken in een onderzoeksrapport • Schrijven van een advies voor de opdrachtgever • Calamiteitendiensten draaien (ongeveer 5 keer per jaar)

14 Februari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider utiliteitsbouw (direct in dienst bij onze opdrachtgever)

Groningen - Bouwselect

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web binnen de afdeling nieuwbouw. De werkzaamheden hebben hoofdzakelijk betrekking op utiliteitsbouw. Te denken valt dan aan een verbouwing van een schooltje tot aan de nieuwbouw van een groot hotel bijvoorbeeld. Je voelt je nergens te groot voor en je bent nergens te klein voor. Je werkt nauw samen met je naaste collega’s, projectleiding, uitvoering en collega werkvoorbereiders. Je hebt technisch inzicht, analyseert verschillende situaties en durft beslissingen te nemen. de speerpunten van deze functie hebben betrekking op planning, financiën en veiligheid. Ervaring met 3D werken, in welke vorm dan ook , is een grote pre.

14 Februari 2019 - lees meer ...

Archicad tekenaar

Groningen - Bouwselect

Beschik jij over het talent om bouwideeën tot leven te wekken door middel van 3D-tekeningen? En kent de tekensoftware zoals Archicad en Vectorworks voor jou geen grenzen? Dan komen we graag met jou in contact! Binnen de bedrijfsvoering staat innovatie centraal, waardoor creativiteit wordt gewaardeerd en beloond. Je gaat zelfstandig met projecten aan de slag, namelijk het 3D tekenen vanaf SO tot DO niveau. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid om tekeningen te controleren en ben je betrokken bij bouwkundige vraagstukken.

14 Februari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider landmeetkunde

Groningen - Bouwselect

– verwerken van Landmeetkundige metingen  – voorbereiden van uitzetgegevens  – vervaardigen 3D modellen ten behoeve van o.a. machinebesturing  – het opstellen van calculaties en kostenramingen  – het verzorgen en begeleiden van aanbestedingstrajecten  – het onderhouden van contacten met opdrachtgevers 

14 Februari 2019 - lees meer ...

Ervaren uitvoerder

Groningen - Bouwselect

Je hebt een grote mate van zelfstandigheid. De werkverhouding binnen/buiten is ongeveer 40/60. De cultuur van het bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit waar kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. 

14 Februari 2019 - lees meer ...

Creatieve cadtekenaar

Friesland - Bouwselect

Als CADtekenaar/ontwerper ga je verschillende civieltechnische tekeningen maken en ontwerpen . Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld projecten zoals een waterbouwkundig kunstwerk.

14 Februari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider(s) voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar meerdere Werkvoorbereiders (juniors & seniors) met verschillende ervaring en ieder met hun eigen unieke inbreng. Als Werkvoorbereider op dit project werk je nauw samen met het hele projectteam. Afhankelijk van wat jij ambieert en/of wat jouw specialisme is kun je ingezet worden op een specialistisch deel van het project bijvoorbeeld beton, staal, gevels, afbouw, etc. Ook zijn er in de werkvoorbereiding een aantal plekken in te vullen die zich niet focussen op een specialisme maar meer toegespitst zijn op controle en overview.

14 Februari 2019 - lees meer ...

Projectmanagement U-Bouw Trainee

Nijmegen - Kracht Recruitment

Als Projectmanager U-Bouw Trainee wordt je verantwoordelijk voor de realisatie van volledige projecten vanaf de contractvorming. Enkele taken waarin je opgeleid wordt zijn: - Relatiebeheer en klantencontact - Opstarten en beheren bouwproces - Contact met opdrachtgever en betrokken partijen - Bewaken en sturen op budget - Managen van aanbesteding - Ontwerpmanagement - Opzetten van lokale projectteams - Procesmatig begeleiden van bouwprojecten in uitvoering

13 Februari 2019 - lees meer ...

Kopersbegeleider

Regio Gorinchem - Propylon

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van kopers van woningen. Je houdt zich bezig met het in kaart brengen en administratief verwerken van meer- en minderwerk. Tevens ben je verantwoordelijk voor het aanpassen van brochuretekeningen en van meer- en minderwerk. Binnen de functie heb je verschillende interne en externe contacten naast de koperscontacten. Hierbij valt te denken aan onderaannemers, leveranciers, projectleiding, technische werkvoorbereiding en uitvoering.

13 Februari 2019 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider

Regio Stolwijk - Propylon

Als senior werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en up-to-date houden van overall-planningen en afgeleide deelplannen. Je verzorgt, eventueel met een of meerdere assistenten, de werkvoorbereiding van grote projecten. Je onderzoekt hierbij alternatieve bouwmethoden en zorgt voor de uitvoering van de taken op het gebied van arbeidsomstandigheden zoals vastgelegd in het ARBO-beleidsplan. Je koopt samen met de projectleider in en je geeft sturing en begeleiding aan de aan het project toegewezen werkvoorbereider(s). In deze functie onderhoud je contacten met aangesloten partijen en afdelingen, zowel binnen als buiten de organisatie.

13 Februari 2019 - lees meer ...

Assistent - Werkvoorbereider

Regio Drechtsteden - Propylon

Als assistent werkvoorbereider werk je onder begeleiding van de werkvoorbereider, waar ook de eindverantwoording bij ligt. Je hebt hierin een ondersteunende rol en bent hierin verantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie, dan wel de controle van alle activiteiten voor en tijdens de productie van het bouwproject. Tot jouw takenpakket behoren onder andere de controle van tekeningen van de architect, constructeur, onderaannemers en leveranciers. Tevens ben je vanuit de werkvoorbereiding een vraagbaak voor de uitvoering.

13 Februari 2019 - lees meer ...

BIM Engineer

's-Gravenhage - Kracht Recruitment

Als BIM Engineer ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen voor bouwkundige constructies en gebouwen. In deze functie werk je complete gebouwen uit tot een 3D Revit model. Afstemming en het proberen en ontdekken van nieuwe mogelijkheden is hierin erg belangrijk. Als BIM Engineer ben je daarnaast ook betrokken bij: - Het in teamverband onderzoeken en analyseren van technische vraagstukken - Het ontwerpen van bouwkundige 3D tekeningen over alle fasen van het bouwproject - Uitwerken van modelleerwerkzaamheden in Revit - Coördinatie van het BIM model - Afstemming met collega’s van ontwikkeling en werkvoorbereiding - Koppelen van het 3D model aan planning en kosten - Overleg met externe partijen en co-makers - Verder BIM ontwikkeling in de organisatie

13 Februari 2019 - lees meer ...

Bouwkundig Werkvoorbereider

Almere - Kracht Recruitment

Als werkvoorbereider ben je kwaliteits -en resultaatgericht en zorg je ervoor dat de planning en voortgang van projecten goed op elkaar zijn afgestemd. Je houdt van dynamiek, denkt constructief en bent praktisch ingesteld. Tot slot ben je innovatief en help je de organisatie graag verder. Je voert onder andere de volgende werkzaamheden uit: - Als Werkvoorbereider werk je zelfstandig van A tot Z aan de complete voorbereiding en planning van je eigen projecten - Je stuurt de onderaannemers en leveranciers tijdens de voorbereiding aan - Je zorgt dat alle tekeningen worden gecontroleerd en dat alles tijdig op de bouw is - Je denkt de bouwlogistiek uit en komt gevraagd en ongevraagd met suggesties en verbeteringen. - - - De veiligheid en kwaliteit hou je scherp in de gaten en afwijkingen signaleer je meteen. Ook zorg je voor een correcte vastlegging van alle afspraken. Als Werkvoorbereider bij deze organisatie ben je vanaf de ontwikkeling tot en met uitvoering bij je “eigen” project betrokken.

13 Februari 2019 - lees meer ...

Strategisch Inkoper Bouw

Apeldoorn - Kracht Recruitment

- Strategisch inkopen in samenwerking met de projectleiding en werkorganisatie op basis van de werkbegroting - Vergroten van kennis en inzicht van technische mogelijkheden van partijen - Het selecteren, beheren, aansturen van de juiste partijen afgestemd op specifieke projecten - Standaardiseren en optimaliseren van afspraken met onderaannemers en leveranciers - Bewaken van geleverde kwaliteit van leveranciers - Inhoudelijk informeren van partijen omtrent projecten - Controleren op meer- en minderwerken 

13 Februari 2019 - lees meer ...

Kostendeskundige Bouw

Doetinchem - Kracht Recruitment

Als Kostendeskundige houd je je vanzelfsprekend bezig met de bouwprojecten van deze organisatie. Binnen de functie stel je integrale ramingen en kostprijsbegrotingen om vanuit hier een economisch verantwoorde aanbieding op te kunnen stellen. Je rapporteert aan de manager van het desbetreffende project. Taken van een Kostendeskundige bouw zijn onder andere: - Het maken van werkbegrotingen - Haalbaarheidsstudies, bouw- en investeringskosten berekenen - Opstellen van kostenramingen in exploitatie, SO, VO en DO fase - Meedenken in bouwmethodieken en projectfaseringen tbv besparing of optimalisatie - Risico analyses en kansberekeningen - Vervaardigen van directie-, werk- en inschrijfbegrotingen - Opvragen en spiegelen van offertes - Beoordelen van begrotingen van derden

13 Februari 2019 - lees meer ...

Projectleider O&R

Dordrecht - Kracht Recruitment

Als Projectleider O&R ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het relatienetwerk en vergroten van de orderportefeuille voor onderhouds- en renovatieprojecten. Je bent tevens als projectleider verantwoordelijk voor de algehele project coördinatie van eerste klantcontact tot oplevering voor de meest complexe projecten. Voor de overige projecten ben je verantwoordelijk echter deze stuur je alleen op hoofdlijnen aan. In deze rol geef je integraal leiding aan werkvoorbereiding, calculatie en uitvoering. Waar nodig denk je mee in slimme bouwmethodieken of alternatieve materiaalkeuzes die helpen het project te vereenvoudigen, te versnellen of kwalitatief te verbeteren. Je hebt als doel je afdeling uit te bouwen en zelf in de slipstream mee te groeien. In de vacature van Projectleider / Aankomend Bedrijfsleider Onderhoud en Renovatie verzorg je het volgende takenpakket: - Plegen van warme en koude acquisitie en uitbouwen van het relatie netwerk - Het vertalen van klantwensen naar offertes voor renovatie en onderhoudswerken - Het omzetten van offertes naar overeenkomsten van opdracht - Het organiseren en begeleiden van bouwprojecten van offerte tot sleuteloverdracht - Het aansturen van werkvoorbereider, calculator en uitvoerders - Het opleveren en afrekenen van de bouwopdracht

13 Februari 2019 - lees meer ...

Beheerder Technische Leefomgeving (36 uur per week)

Den Haag - Staedion

Bij Staedion zijn wij op zoek naar proactieve professionals met continu verbeteren in het DNA. Heb je een achtergrond in het technisch beheren van wijken, waarbij je het belang van de bewoner niet uit het oog verliest? Kun jij je collega’s technisch advies geven en begeleiden bij het realiseren van leefbaarheidsplannen? Is het begroten en het bewaken van budgetten jou bekend? Ga je meteen in de regelstand bij een calamiteit zoals een brandwoning? Dan is de functie van beheerder technische leefomgeving iets voor jou! Als Beheerder Technische Leefomgeving bij Staedion: • coördineer je de technische werkzaamheden in leefbaarheidsprojecten en bewaak je de voortgang en doe je verbetervoorstellen; • maak je de jaarlijkse begroting voor leefbaarheid voor jouw team en bewaak je deze; • beheer je o.a. de contracten van schoonmaakonderhoud en groenonderhoud, maak je analyses en bewaak je de kwaliteit; • lever je gegevens aan voor de (meer) jaarbegrotingen planmatig onderhoud en leefbaarheidsprojecten; • coördineer je het proces calamiteiten zoals bijvoorbeeld bij brand; • behandel je brandschades, huurbezwaarschriften en klachten op het gebied van leefbaarheid en contractbeheer; • informeer en adviseer je bewoners over het beleid “klussen in de woning”; • informeer je bewoners over onderhouds- en nieuwbouwprojecten en neem je deel aan projectteams; • vertegenwoordig je Staedion indien nodig ook bij de Huurcommissie; • ben je verantwoordelijk voor de technische-sociale kant van het beheer op het gebied van leefbaarheid, servicekosten gerelateerde contracten en participatie. Ben jij dit? Je bent voor Staedion de ideale kandidaat als je beschikt over: • de combinatie van sociaal en techniek; • minimaal MBO+ werk- en denkniveau op het gebied van algemene bouwkunde; • kennis van en ervaring met automatisering (Excel, Empire) en je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving; • minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; • analytische vermogen: je signaleert, analyseert en lost problemen op en zorgt dat deze in de toekomst voorkomen worden; • overtuigingskracht: je kunt een proces sturen en krijg voldoende draagvlak; • klantgericht gerichtheid; je kent de behoeften en belangen van onze bewoners en speelt hierop in; • uitstekende communicatie skills: je kan op diverse niveaus zowel schriftelijk als mondeling je verhaal duidelijk naar voren brengen; • organisatie skills; plannen en organiseren gaat je makkelijk af; • interesse om de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied te volgen en je kennis actief bij te houden. Wat biedt Staedion? Een passend salaris van min. € 2.718,- en max. € 3.328,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. De functie is ingedeeld in schaal G volgens het handboek functie-indeling Woondiensten. Daarnaast biedt Staedion goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een eigen opleidingsbudget. Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Staedion is gevestigd in het hartje van Den Haag tegenover het Centraal Station. Over Staedion Wij willen voor iedereen in Den Haag een eigen thuis bereikbaar maken. Iedereen moet goed, betaalbaar, veilig en gezond kunnen wonen. Dit doen wij samen gemotiveerde medewerkers, bewoners en vele partners. Informatie en sollicitatie Enthousiast geworden? Wil je meer weten? Je kunt bellen met Joes Miltenburg, manager Thuisteam. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 20 49 79 14. Je kunt ook direct solliciteren. Via de ‘Solliciteer’ button kun je jouw motivatie en cv naar ons sturen. Reageren kan tot 1 maart 2019. De vacature is zowel in- als extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid krijgt de interne kandidaat voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

13 Februari 2019 - lees meer ...

Filteren