2917 vacatures gevonden

Vergunningverlener / Bouwplantoetser

Utrecht - Maandag

Een vergunning aanvragen kan net een puzzel zijn. Ben je goed in puzzelen? Ken jij alles van het bouwbesluit en de omgevingswet? En ben je daarnaast goed in het beoordelen of een bouwaanvraag goed is opgesteld? Mooi. Wij zijn namelijk op zoek naar een Vergunningverlener die met een kritische maar klantgerichte blik alle puzzelstukjes op de juiste plek kan zetten. In ware beoordeel jij de aanvragen op veiligheid en realiseerbaarheid. Voorbeelden waarop jij als Vergunningverlener jouw aanvragen toetst: -       Brandveiligheid -       Politieke consequenties -       Ondergrondse infrastructuur -       Wet & regelgeving Als Vergunningverlener ben je constant bezig met het afwegen van verschillende belangen. Advies geven en meedenken met de aanvrager krijg jij energie van! Een vergunning kan niet altijd worden verleend dus je moet sterk in je schoenen staan om soms ook de knoop door te hakken. Met jouw kennis en de wil om altijd tot een gewenst eindresultaat te komen ga jij te werk. Ben jij de moderne ambtenaar die ik zoek? Neem gerust contact met mij op en laten we het hier eens over hebben. Als Vergunningverlener ben je: -       Kritisch -       Meedenkend -       Resultaatgericht

2 April 2019 - lees meer ...

Civiel Technisch Werkvoorbereider/Tekenaar

LEEUWARDEN - Maandag

Als Civiel Technisch Werkvoorbereider/Tekenaar ga je onder andere ontwerp- en bestektekeningen opstellen en het ontwerpen van diverse civieltechnische constructies. Ook ga je als Civiel Technisch Werkvoorbereider/Tekenaar bestekken schrijven volgens de RAW-systematiek. Verder ga je als Civiel Technisch Werkvoorbereider/Tekenaar verschillende calculaties en ramingen in orde maken, maar teken je ook ontwerpen uit zowel 2D als 3D. Je beschikt ook over goede schriftelijke- en mondelinge vaardigen en je bent een echte doorpakker die graag een uitdaging aan gaat.

2 April 2019 - lees meer ...

Planoloog

Enschede - Maandag

Als planoloog ben je bezig met het begeleiden van tracébesluiten, M.E.R. procedures en bestemmingsplanprocedures voor rail projecten. Je stelt deelrapportages van effectrapportages op en overlegt met projectteam, bevoegd gezag en opdrachtgevers. Daarnaast ben je als planoloog verantwoordelijk voor het aansturen van ingenieursbureaus en adviesbureaus. Externe adviseurs schrijven de bestemmingplan-inhoud en maken de verbeeldingen. Een externe organisatie stuurt aan, toetst en is verantwoordelijk voor de juiste planologische inhoud. Jij gaat als planoloog aan de slag en neemt lopende procedures over, daarnaast start je ook nieuwe procedures op. Je werkt aan 4 tot 6 projecten gelijktijdig. Afhankelijk van de senioriteit, wordt bepaald hoe de projectportefeuille wordt samengesteld.

2 April 2019 - lees meer ...

BIM Modelleur

Nijmegen - Kracht Recruitment

De functie BIM modelleur is zeer uitdagend en er wordt bijzonder veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Als BIM modelleur ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige uitwerking van projecten in Revit. Bouwkundige trajecten werk je uit in gedetailleerde tekeningen. Bouwkundige objecten ontwerp je op een efficiënte wijze uit in 3D en je maakt technisch maakbare tekeningen. Taken die je uitvoert zijn onder andere: - Het in teamverband onderzoeken en analyseren van technische vraagstukken en dit vertalen naar een technische aanpak / oplossing - Het 3-D modelleren van het bouwkundig ontwerp in Revit - Participeren in BIM-trajecten - Technisch coördineren en verwerken van de door derden verstrekte gegevens in het bouwkundig ontwerp in elke fase - Aanleveren en controleren van (deel)bestekstukken en tekeningen van derden - Overleg met externe partijen (architectenbureau, gemeente, andere adviseurs)

1 April 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider / Calculator Civiele Betonbouw

Breda - bouwhuysch

Als werkvoorbereider / calculator civiele betonbouw regio Noord Brabant vind je het fantastisch om met een gedreven team prachtig beton projecten voor te bereiden. De varierende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse middelgrote projecten tegelijkertijd. Het bepalen van de kostprijs van civiele betonwerken, controleren van het bestek op (kosten) aspecten t.a.v. kwaliteit, arbo en milieu. Het bekijken van mogelijke alternatieve constructies, werkmethoden en overeenkomsten is een voorbeeld van jouw taken pakket. Daarnaast zal je bezig zijn met het samenstellen van inschrijfformulieren t.b.v. aanbiedingen, bijwonen van aanbestedingen en contacten onderhouden met leveranciers en opdrachtgevers.  De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft. Als werkvoorbereider / calculator dien je mee te werken in een breed scala aan activiteiten binnen het projectbureau.

1 April 2019 - lees meer ...

Key Account Manager indirect sales

Zaltbommel - Wienerberger

Key Account Manager indirect sales Fulltime | Zaltbommel Jij bent onze nieuwe Key Account Manager indirect sales. Je wil niet alleen maar over de prijs praten met de rekenmachine in de hand en direct scoren. Nee.. Jij wil echt wat betekenen voor onze klanten. Een business partner zijn op het hoogste niveau en direct vooraan in het salesproces betrokken zijn. Jij maakt onze key-accountplannen en bent in staat om jouw collega’s en accounts daarin mee te krijgen. Wat ga je doen Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de regionale managementlaag van de landelijke bouwmaterialen groepen en zorgt voor het versterken van onze voorkeurspositie. Waar ben je nog meer verantwoordelijk voor: • Je bent als Key Account Manager verantwoordelijk voor een aantal regionale bouwmaterialenhandelaren (BMH) en grote regionale verwerkers (dakdekkers en aannemers); • Je draagt de Wienerberger strategie uit bij onze managed accounts; • Je levert een actieve bijdrage bij het opstellen, uitvoeren en beheren van key-accountplannen en bent in staat daar op functioneel te sturen; • Ook maak je landelijke contracten gebaseerd op die accountplannen en jaarafspraken met de regionale BMH groepen betreffende pricing, promotieactiviteiten en marktbewerking; • Je houdt periodieke voortgangsgesprekken met de account inzake de accountplannen en omzetontwikkelingen; • Natuurlijk ben je verantwoordelijk voor de verkoopdoelstellingen in jouw regio.

1 April 2019 - lees meer ...

Aankomende Werkvoorbereider

Breda - Centerpoint Den Bosch

Als aankomend calculator wordt u on the job opgeleid en begeleid door een ervaren calculator. U werkt nauw samen in een team van 3 collega's op het bedrijfsbureau. U werkt mee aan verschillende soorten projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. Het is de bedoeling dat u, na een aantal jaar, doorgroeit naar zelfstandig calculator.

1 April 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

's-Hertogenbosch - Centerpoint Den Bosch

Door mee te denken met de opdrachtgever en samen te sparren bereiken u en uw collega's het beste resultaat. U bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. U ziet toe op een goede en tijdige voorbereiding en draagt indien nodig uw steentje bij aan de werkvoorbereiding en calculatie. U bewaakt de voortgang van uw projecten en handelt meer- en minderwerk af. U vervaardigt financiële rapportages voor het management en geeft gevraagd en ongevraagd advies. U onderhoudt contacten met uw opdrachtgevers en onderaannemers. U rapporteert aan de bedrijfsleiding en werkt nauw samen met uw collega projectleiders en de werkvoorbereiding.

1 April 2019 - lees meer ...

Hoofduitvoerder onderhoud & renovatie

's-Hertogenbosch - Centerpoint Den Bosch

Als hoofduitvoerder bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van grote projecten. U coördineert en bewaakt alle te verrichten activiteiten op de bouwplaats van eigen werknemers en onderaannemers. U speelt een belangrijke rol bij het motiveren van het team. U zorgt voor het beheer en registratie van de projectdocumenten, een veilige bouwplaats en een tijdige oplevering van het project conform de gemaakte afspraken met de opdrachtgever. Kortom u bent verantwoordelijk voor de voortgang, kosten, kwaliteit en veiligheid. 

1 April 2019 - lees meer ...

Junior Uitvoerder

's-Hertogenbosch - Centerpoint Den Bosch

Onze opdrachtgever is op zoek naar een kandidaat die aan het begin van zijn of haar carrière staat, óf iemand die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. U bent in staat om, onder begeleiding van een ervaren uitvoerder, leiding te hebben over de uitvoering van één of meerdere projecten. U assisteert bij de voorbereiding van projecten en het maken van de planning. U onderhoudt contacten met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. U houdt toezicht op het ingehuurde personeel. 

1 April 2019 - lees meer ...

Allround Werkvoorbereider

Veghel - Centerpoint Den Bosch

Samen met de projectleider en de uitvoerder vormt u het projectteam. U draagt zelfstandig zorg voor de gehele werkvoorbereiding van de projecten. Ook bent u verantwoordelijk voor de inkoop (in overleg met uw projectleider), U onderhoudt de contacten met de opdrachtgever en onderaannemers en voert de financiële projectbewaking uit.

1 April 2019 - lees meer ...

Vastgoedbeheerder installatietechniek

ROTTERDAM - Maandag

Aan jou kan het verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties van woningen worden toevertrouwd. Voor een woningcorporatie beheer jij het gehele onderhoudsproces van verwarming- en luchtbehandelingsinstallaties. Vanaf het moment van aanbesteden tot en met de oplevering. Huurders informeer je over de werkzaamheden en de voortgang daarvan. Je ziet er op toe dat opdrachtnemers de gemaakte afspraken nakomen. Daarnaast voer je regelmatig overleg met installatiebedrijven en collega-vastgoedbeheerders over het opstellen van de meerjarenonderhoudsbegroting en de voortgang van de onderhoudsprojecten. Je bent verantwoordelijk voor: - NEN 2767 inspecties; het signaleren van risico's en het maken van verbetervoorstellen voor de diverse installaties; - Contractbeheer van de werktuigbouwkundige installaties; - Klachtenafhandeling; - Bewaken van projectbudgetten; - Toezien op de veiligheid van installaties en het veilig werken door de uitvoerende partijen;

1 April 2019 - lees meer ...

Projectleider Civiele Techniek

Nieuw Vennep - bouwhuysch

Als projectleider Civiele Techniek heb je een leidinggevend vermogen. Op enthousiasmerende wijze stuur je de projectteamleden aan. Je bent stressbestendig, omgevingsbewust en resultaatgericht. De projectleider is op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, legt nieuwe contacten met potentiële opdrachtgevers en onderhoudt contacten met huidige opdrachtgevers. Je beschikt over een combinatie van uitstekende analytische vaardigheden, een flinke dosis organisatiesensitiviteit en prima sociale vaardigheden. Als projectleider civiel betonwerk ben je verantwoordelijk voor het primaire resultaat van de projecten, de optimale inzet van mensen en middelen en het realiseren van projecten conform de eisen en wensen van de opdrachtgever. Daarnaast het technisch en financieel afsluiten van het project. Je rapporteert aan de Bedrijfsleider.

1 April 2019 - lees meer ...

Hoofd werkvoorbereider Amsterdam

Amsterdam - Propylon

Binnen deze functie ben je werkzaam als hoofd van de werkvoorbereiding. Daarmee ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de door de afdeling geleverde prestaties. Je geeft hierbij leiding aan de afdeling werkvoorbereiding, verdeelt de werkzaamheden en houdt controle op de voortgang van de werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve inzet van middelen ten behoeve van de werkvoorbereiding en neem je initiatief om innovaties en verbeteringen binnen de werkvoorbereiding aan te dragen richting de directie.

1 April 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider utiliteitsbouw (direct in dienst bij onze opdrachtgever)

Groningen - Bouwselect

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web binnen de afdeling nieuwbouw. De werkzaamheden hebben hoofdzakelijk betrekking op utiliteitsbouw. Te denken valt dan aan een verbouwing van een schooltje tot aan de nieuwbouw van een groot hotel bijvoorbeeld. Je voelt je nergens te groot voor en je bent nergens te klein voor. Je werkt nauw samen met je naaste collega’s, projectleiding, uitvoering en collega werkvoorbereiders. Je hebt technisch inzicht, analyseert verschillende situaties en durft beslissingen te nemen. de speerpunten van deze functie hebben betrekking op planning, financiën en veiligheid. Ervaring met 3D werken, in welke vorm dan ook , is een grote pre.

1 April 2019 - lees meer ...

Vastgoedbeheerder installatietechniek

ROTTERDAM - Maandag

Aan jou kan het verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties van woningen worden toevertrouwd. Voor een woningcorporatie beheer jij het gehele onderhoudsproces van verwarming- en luchtbehandelingsinstallaties. Vanaf het moment van aanbesteden tot en met de oplevering. Huurders informeer je over de werkzaamheden en de voortgang daarvan. Je ziet er op toe dat opdrachtnemers de gemaakte afspraken nakomen. Daarnaast voer je regelmatig overleg met installatiebedrijven en collega-vastgoedbeheerders over het opstellen van de meerjarenonderhoudsbegroting en de voortgang van de onderhoudsprojecten. Je bent verantwoordelijk voor: - NEN 2767 inspecties; het signaleren van risico's en het maken van verbetervoorstellen voor de diverse installaties; - Contractbeheer van de werktuigbouwkundige installaties; - Klachtenafhandeling; - Bewaken van projectbudgetten; - Toezien op de veiligheid van installaties en het veilig werken door de uitvoerende partijen;

1 April 2019 - lees meer ...

Vastgoedbeheerder installatietechniek

ROTTERDAM - Maandag

Aan jou kan het verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties van woningen worden toevertrouwd. Voor een woningcorporatie beheer jij het gehele onderhoudsproces van verwarming- en luchtbehandelingsinstallaties. Vanaf het moment van aanbesteden tot en met de oplevering. Huurders informeer je over de werkzaamheden en de voortgang daarvan. Je ziet er op toe dat opdrachtnemers de gemaakte afspraken nakomen. Daarnaast voer je regelmatig overleg met installatiebedrijven en collega-vastgoedbeheerders over het opstellen van de meerjarenonderhoudsbegroting en de voortgang van de onderhoudsprojecten. Je bent verantwoordelijk voor: - NEN 2767 inspecties; het signaleren van risico's en het maken van verbetervoorstellen voor de diverse installaties; - Contractbeheer van de werktuigbouwkundige installaties; - Klachtenafhandeling; - Bewaken van projectbudgetten; - Toezien op de veiligheid van installaties en het veilig werken door de uitvoerende partijen;

1 April 2019 - lees meer ...

Starter Civiele Techniek bij Maandag®

LEEUWARDEN - Maandag

Als Junior Civiele Techniek ben je breed inzetbaar. Als junior start je bijvoorbeeld in een functie als tekenaar, uitvoerder, calculator, werkvoorbereider en meer. Je bent met een team verantwoordelijk voor onder ander het maken van werkplannen, plannen van aanpak, kwaliteitsplannen en zorg je ervoor dat alle materialen op orde zijn. Het is een zeer afwisselende functie met veel diversiteit. Een Junior Civiele Techniek zorgt ervoor dat de uitvoering alle middelen ter beschikking heeft om het project succesvol te laten verlopen. Ook beschik je over kennis en ervaring met betrekking tot het civieltechnisch ontwerpen. Verder heb je de ambitie om door te groeien!

1 April 2019 - lees meer ...

Constructeur Civiele Techniek op vast contract

LEEUWARDEN - Maandag

Als Constructeur Civiele Techniek ben jij in staat om projecten zelfstandig voor te bereiden. Je bent als Constructeur Civiele techniek verantwoordelijk voor het schrijven van bestekken, het maken van tekeningen, het maken van kostenramingen en het coördineren en afstemmen van verschillende projectonderdelen. Verder word er van je verwacht als Constructeur dat je engineerings-werkzaamheden kan toetsen en begeleiden. Je houdt van creatieve oplossingen en bent zelf ook in staat deze tot stand te brengen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en handelt hier ook na. Ook begeleid je tekenaars en overleg je met de Hoofd Constructeurs. Het optimale resultaat is voor jou belangrijk. Communicatief ben je erg sterk en je vindt het geen probleem om met interne en externe partijen te overleggen.

1 April 2019 - lees meer ...

Junior Bouwinspecteur

ROTTERDAM - Maandag

Jij hebt de opleiding HBO Bouwkunde afgerond en grijpt met beide handen de mogelijkheid aan om jezelf te ontwikkelen binnen een gemeente! Voor de gemeente Rotterdam ben ik op zoek naar een HBO Bouwkundige die onlangs is afgestudeerd, en graag als junior bouwinspecteur aan de slag wilt. Als junior bouwinspecteur wordt jij opgeleid tot volwaardig inspecteur. Op het gebied van bouwen, slopen en wonen wordt jij verantwoordelijk gesteld voor het handhaven van het beleid en de bestuurlijke aanpak en regelgeving. Jij controleert en houdt toezicht op de uitvoering van bouwplannen, bouwplaatsen, gebouwen en terreinen. Ook controleer jij of vergunningen worden nageleefd met betrekking tot wet- en regelgeving en beleid. Hier nog geen ervaring mee? Geen probleem, je gaat alles leren met betrekking tot bouwinspecties, het toezicht houden op bouwwerken en eventuele handhaving.

1 April 2019 - lees meer ...

Startersfunctie groen

Eindhoven - Maandag

Je hebt een groen opleiding, met voorkeur aan Van Hall Larenstein, (bijna) afgerond en je wil het werkveld gaan betreden. Maandag® helpt je daar bij! We kijken samen naar een starters functie in het groen binnen een gemeente in Brabant. Je krijgt een passende begeleiding vanuit Maandag®, zo bieden wij jou cursussen en trainingen aan waardoor jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Maandag biedt jou een groot netwerk waar jij gebruik van kan maken. Daarnaast kunnen wij jou in contact brengen met andere startende professionals waarmee jij kan sparren.. Deze functie maakt het voor jou mogelijk om je breed te oriënteren en te onderzoeken waar jouw kwaliteiten liggen.

1 April 2019 - lees meer ...

Toekomstig Projectleider Civiel

Utrecht - Maandag

Jij gaat werken voorbereiden! In de breedste zin van het woord. In het begin zal je je voornamelijk bezig houden met de technische kant van de voorbereiding, zoals tekenen, bestekken schrijven, ramingen maken en vergunningen aanvragen. Op den duur ga je je steeds meer profileren als projectleider en zal je je eigen projecten gaan begeleiden. Je zult steeds meer contacten leggen met bewoners, belanghebbenden en andere overheden zoals provincie en hoogheemraadschap. Momenteel houden we ons bezig met: -          Weg- en rioolreconstructies; -          Ophogen en herinrichten van straten; -          Aanleg van een rotonde; -          Vervangen van vier bruggen; -          Vervangen van beschoeiingen langs de linten. Daarnaast zijn verschillende ruimtelijke ontwikkelingsprojecten in voorbereiding, waarbij we een adviserende rol hebben. Voorbeelden zijn de ontwikkeling Lopik Oost, verkeersstudie N210 van de provincie Utrecht en Sterke Lekdijk van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

1 April 2019 - lees meer ...

Opzichter

Eindhoven - Maandag

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Eindhoven ben ik op zoek naar een Opzichter met een aantoonbaar bouwkundige achtergrond, die er energie van krijgt wanneer het dagelijks beheer binnen de afdeling vastgoed op rolletjes loopt! Jouw werk als opzichter binnen deze corporatie is zeer divers, jouw dag zal er als volgt uitzien: Een huurder zegt de huur op en vertrekt uit de woning. Jij komt deze woning binnen en ziet meteen welke technische aspecten uitgevoerd moeten worden om de woning weer in goede staat op te kunnen leveren. Jij hebt afspraken gemaakt met de vertrekkende huurder(s) over de staat van de woning en hebt ze van deskundig advies voorzien. Wanneer er herstelwerkzaamheden aan de orde zijn ben jij in staat om de huurders  hierover op een duidelijke manier van informatie te voorzien. Jij bewaakt de doorlooptijd van mutaties.  Naast het feit dat jij als opzichter bouwkundig bent onderlegd, sta je ook stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk. Jij hebt namelijk contact met verschillende partijen zoals de gemeente, de aannemers en de nieuwe huurders betreft het mutatieonderhoud. Wanneer huurders vragen hebben over de oplevering van de woning kloppen ze bij jou aan! 

1 April 2019 - lees meer ...

Bouwkundig toezichthouder

Utrecht - Maandag

Bij Maandag® zijn wij op zoek naar een Bouwkundige Toezichthouder. Je houd je bezig met het controleren en rapporteren tijdens de bouw of het bouwwerk voldoet aan de minimale eisen voor constructieve veiligheid, brandveiligheid, installatietechnische, milieutechnische en bouw fysische kwaliteit (Bouwbesluit). Ook voer je vooroverleg met aannemers, bij alle grotere bouwwerken voor de aanvang van de bouw. Indien nodig adviseer je de aannemer om maatregelen te nemen die verder gaan dan de minimale eisen van het Bouwbesluit. Indien nodig heb je de verantwoordelijkheid om de bouwwerkzaamheden stil te leggen als er wordt afgeweken van de verleende bouwvergunning of het Bouwbesluit. Jij vertegenwoordigt de gemeente op de bouwplaats. Hierbij draag je bij aan de zorg voor goede afstemming en communicatie met gerelateerde partijen. Op verschillende locaties in regio Utrecht liggen er opdrachten als toezichthouder bouw klaar. Als Bouwkundig Toezichthouder- ben je vanuit je expertise en ervaring verantwoordelijk voor het toezien en adviseren van alle in uitvoering zijnde bouwwerken, nieuwbouw en verbouw.

1 April 2019 - lees meer ...

Traineeship voor Civiele starters

Arnhem - bouwhuysch

Voor 3e jaars of net afgestudeerde civiele techneuten heeft bouwhuysch de vraag gekregen voor het werven en begeleiden van ambiteuze starters. De traineeship zal worden vorm gegeven door jouw wensen en persoonlijkheid. Aan de hand van persoonlijke coaching via het Insights Model wordt er samen met jouw gekeken hoe wij het traject aanvliegen. Misschien ben jij op je plek buiten dicht bij de de realisatie of pas jij meer bij de kant van projectbeheersing. Onze opdrachtgever is zowel actief in de wegenbouw als de beton- en waterbouw.

31 Maart 2019 - lees meer ...

Filteren