3605 vacatures gevonden

Monteur Ondergrondse Infra

Gorinchem - Intro Personeel

Je wist het zweet even van je voorhoofd. Samen met een collega ben je gasleidingen aan het aanleggen. Nu de laatste schroeven zijn aangedraaid is het even tijd voor pauze. Het frisse, koude water smaakt voortreffelijk op deze zomerdag. Je kijkt trots om je heen. De klus is toch maar weer mooi geklaard. Twee rechterhanden en doorzettingsvermogen. Dat heb je nodig in deze functie van Leerling GWW. Je werkt op GWW-projecten in heel Nederland. Van het aanleggen van leidingen onder de A27 tot de reparatie van een minigraver. Je werkzaamheden zijn: - Het graven bouwputten: - Het aanleggen van gas- en waterleidingen: - Het uitvoeren van aanpassingen aan installaties en machines: - Het ondersteunen van de eerste monteur. Als leerling monteur GWW krijg je de kans om een gekwalificeerd gas- en watermonteur te worden. We bieden je daarom een MBO2- en MBO3-opleiding aan. Je krijgt alle kans om jezelf (verder) te ontwikkelen. Waar én met wie je dit doet? Bij een infrabedrijf in Gorinchem. Bij dit van oorsprong familiebedrijf is er onder collega's sprake van een 'wij-gevoel'. Successen worden samen gevierd. Ook heb zijn er regelmatig bedrijfsactiviteiten om verbinding te zoeken met elkaar. Bijvoorbeeld tijdens een barbecue of een haringparty.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Meubelmaker

Moerkapelle - Intro Personeel

Een balie voor een schouwburg. Een kast voor een particuliere klant. Het zijn maar twee voorbeelden van de unieke projecten waar jij als meubelmaker en interieurbouwer aan werkt. Voor jou telkens mooie uitdagingen: wat jouw ogen zien, maken jouw handen.  Als Meubelmaker ben je verantwoordelijk voor het maken. Van het beginstadium tot aan de oplevering van de klant. Elke week ben je bezig met de productie van verschillende types en soorten meubelstukken (afhankelijk van de wensen van de klant).  Je belangrijkste taken zijn:  - Het produceren van enkelstuks en kleine series (vanaf tekening) -  Het bewerken van meubelstukken met de CNC-machine Het bedrijf waar je gaat werken is een producent van maatwerk meubelstukken voor de zakelijke en particuliere markt.  Je wordt onderdeel van een klein team met een hoge mate van werkplezier. Met deze vakmannen zorg jij ervoor dat er prachtige meubelstukken worden afgeleverd bij de klant. 

19 Februari 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Civiele Techniek

Sliedrecht - Intro Personeel

Een stapel straatstenen, een graafmachine en werknemers met oranje hesjes. Dat is jouw werkterrein als uitvoerder. Vrolijk fluitend loop je dan ook met een stevige bak koffie de bouwplaats op. Op naar een uitdagende en enerverende werkdag! In deze fulltime functie als Uitvoerder Infra worden onder jouw toezicht infraprojecten gerealiseerd. Jij bent verantwoordelijk voor het proces op de bouwplaats.  Als uitvoerder zijn je belangrijkste taken: - Het leidinggeven aan je team en zorgdragen voor de personeelsbezetting - Het bewaken van de planning van het project - Het uitvoeren van kwaliteitscontroles - Toezien op de levering van producten - Het verwerken van bijbehorende administratie  Onze opdrachtgever is een specialist in straat-, grond- en rioleringswerk. Een kleinschalig informeel bedrijf met een plezierige werksfeer met oog voor elkaar. 

19 Februari 2020 - lees meer ...

Grondwerker GWW

Oud-Alblas - Intro Personeel

Op de kale vlakte waar je staat, zullen binnenkort huizen staan. Voor het zover is moet er nog wel het een en ander gebeuren. Eén van de eerste voorbereidingen die moet worden getroffen is het uitgraven van een bouwput. Dat is dan ook waar je vandaag mee begint. Onder het genot van een bak koffie bespreek je wat er moet gebeuren. Even later steek je je schep de grond in en rollen de kluiten klei om je heen. Je werkdag is begonnen. Fijn om zo te werken in de buitenlucht. Wat ga je doen? Als Grondwerker GWW werk je zelfstandig op verschillende projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Meestal zijn dit projecten in de Alblasserwaard. De projecten waar je komt te werken zijn divers: van het versterken van dijken tot het aanleggen van rioleringen. Daarnaast moet er voorbereidend (grond)werk worden uitgevoerd voor een groot woningproject. Je houdt jezelf bijvoorbeeld bezig met: - het uitgraven van bouwputten - het aanleggen van beschoeiingen. - grondwerk - Het besturen van een shovel of rupsdumper - Het voorbereidende werk voor woningprojecten Waar én met wie je doet? Bij een GWW-bedrijf in Oud-Alblas. Het bedrijf heeft zo'n 150 medewerkers in dienst en er heerst een collegiale werksfeer. Daarnaast is het een nuchtere organisatie waarbij je zelfs met de directeur op een project kan staan. In deze functie van medewerker GWW werk je veel samen met de uitvoerder. Verder heb je contact met je collega's in de uitvoering en soms met de opdrachtgever. Naast hard werken is er regelmatig tijd voor gezelligheid met collega's. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Timmerindustrie

Bergambacht - Intro Personeel

Maandagochtend 8.00 uur. Je werkdag als werkvoorbereider (calculator) bij Adriaan van Erk Timmerfabriek begint. Er staat als eerste een werkoverleg gepland. Het zal niet de enige leuke taak van deze week zijn. Je hebt er weer zin in. Wat een leuke baan heb je toch! In deze fulltime functie van Werkvoorbereider Timmerindustrie maak je deel van de projectleiding. Je zorgt ervoor dat de materialen voor bouwprojecten op de juiste wijze worden geproduceerd.  Je belangrijkste taken zijn: - De werkvoorbereiding of projectvoorbereiding van bouwprojecten - Het maken van berekeningen voor kozijnen, schuifpuien en spouwmuren - Het inkopen van materiaal - Het ondersteunen van de projectleider bij administratieve werkzaamheden Adriaan van Erk is een timmerfabriek in Bergambacht. Het familiebedrijf kenmerkt zich door prettige en collegiale werksfeer. Het familiebedrijf kenmerkt zich door prettige en collegiale werksfeer. Als werkvoorbereider werk je veel samen met je collega's van de afdeling werkvoorbereiding, maar ook met projectleiders en monteurs. 

19 Februari 2020 - lees meer ...

Projectleider Civiele Techniek

Molenaarsgraaf - Intro Personeel

Even de agenda doorkijken. Wat staat er vandaag op het programma? O ja, je hebt vanmiddag een vergadering met je directie collega's over een nieuw te starten project. Leuk, weer een nieuwe klus waarmee je aan de slag kan. Vanochtend echter wacht nog ander werk. Je bezoekt een project in het oosten des lands. Je gaat kijken hoe de voortgang van het heiproject verloopt. Genoeg te doen dus. Eerst maar eens een bak koffie. Dan kun je de werkdag rustig opstarten. Wegens groei van het bedrijf zoekt de opdrachtgever een Projectleider Civiele Techniek. Deze baan als Projectleider is er één met veel verantwoordelijkheid. Je bent dan ook een belangrijke schakel in het projectteam. De projecten waar je mee te maken hebt zijn funderings- en heiprojecten in heel Nederland (en soms in het buitenland). Je verantwoordelijkheden zijn: - Het voorbereiden en bezoeken van projecten: - Het bijwonen van besprekingen over projecten: - Het aansturen van projecten en het leiding geven aan collega's: - Het schrijven van rapporten over metingen: - Het verwerken van meetdata van projecten. - - Waar en met wie je dit doet? Bij een bedrijf in de Alblasserwaard dat is gespecialiseerd in funderingstechnieken. Je komt terecht bij een bedrijf waar de werknemers oog hebben voor de belangen van opdrachtgevers. Je collega's zijn vakmensen met passie voor hun werk. Dat werkt samenbindend. Er is dan ook een professionele, maar informele werksfeer bij het bedrijf. - - Ben jij een werkvoorbereider die toe is aan een volgende stap in je loopbaan? Solliciteer dan zeker op deze functie. Bel even naar onze vestiging in Alblasserdam of vul het sollicitatieformulier in. We zien je reactie graag tegemoet.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Timmerman Werkplaats

Zoetermeer - Intro Personeel

Timmerman, werkplaatstimmerman, afmontagemedewerker of montagemedewerker. Op deze functie kan je veel namen plakken, maar ze kloppen allemaal. Het geeft aan hoe afwisselend en gevarieerd deze baan is. Als je maar een vakman bent met passie voor hout! In deze fulltime functie van Timmerman Werkplaats ga je in de verwarmde werkplaats van onze opdrachtgever zelfstandig aan de slag. Je maakt je houtwerk op maat voor klanten van het bedrijf.  Je belangrijkste taken zijn: - Het maken en fabriceren van houten producten (schermen, tuindeuren, tuinhuizen, tuinmeubels en bruggen) - Het werken met verschillende machines (bijvoorbeeld een zaagbank of een tacker) Je nieuwe werkgever is een regionale groothandel voor tuinhout. De onderneming levert houtproducten af aan particulieren en bedrijven. Je bent onderdeel van een team van 15 tot 20 collega's. Er is een informele werksfeer met oog voor elkaar. 

19 Februari 2020 - lees meer ...

Timmerman Chaletbouw

Sliedrecht - Intro Personeel

Voor je ligt een werktekening. Met één blik zie je wat het moet worden: een chalet voor een vakantiepark in Zeeland. Een klassiek model dit keer. De uitdaging voor jou en jouw collega's is om dit chalet op maat te produceren. De eerste klus voor vandaag is het produceren van op maat gemaakte rabatdelen. Al snel vliegen de houtsnippers je om de oren. Jouw werkdag is begonnen... In deze baan als Timmerman Chaletbouw komen jouw vakmanschap en jouw passie voor hout samen. Dagelijks ben je bezig met de fabricage van vakantiechalets en onderdelen van deze woningen. Het gaat om verschillende modellen van deze vakantiewoningen.  Je takenpakket bestaat uit: - Het vanaf tekening opbouwen van (prefab) vakantiewoningen; - Het produceren van onderdelen van deze chalets; - Het uitvoeren van machinale houtbewerkingen; - Diverse timmerwerkzaamheden als het zetten van wanden of verstek zagen. Waar én met wie je dit doet? Bij een bedrijf in Sliedrecht dat vakantiechalets (op maat) maakt. In de werkplaats produceer met je andere timmerlieden de mooiste vakantiewoningen.  Je komt terecht in een prettige werkomgeving met een gezellig team.  Ben jij de timmerman die graag aan de slag gaat met deze mooie uitdaging? Solliciteer dan snel op deze functie. Bel even naar onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam of vul het sollicitatieformulier op  onze website in. We zien je reactie graag tegemoet.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Monteur Zonwering

Voorschoten - Intro Personeel

Heb je een aantal jaar ervaring in de zonwering en ben je op zoek naar een baan als monteur? In deze functie als monteur zonwering monteer je allerlei verschillende zonweringen, terrasoverkappingen, kozijnen en raamdecoraties. Als monteur heb je kort omschreven de volgende taken: - Het monteren van zonwering. - Elektrisch aansluiten van zonwering. Waar en met wie je dit gaat doen? Samen met een aantal collega monteurs bij een bedrijf in de regio Leiden/Den Haag. De faciliteiten rond je werk zijn goed geregeld en de werktijden zijn van 07:00 - 16:00.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Meubelmaker interieur

NOORDWIJKERHOUT - Intro Personeel

Wil jij als meubelmaker meubels maken voor het interieur van winkels? in deze functie als meubelmaker ben dagelijks in de werkplaats aan het werk en als er meubels gemonteerd moeten worden mag je ook naar buiten. Als meubelmaker interieurbouwer heb je de volgende taken: - Gedetailleerde meubels vanaf tekening maken. - Met behulp van machines het hout bewerken. - Onderdelen monteren. Met wie je dit gaat doen? Samen met een tiental collega meubelmakers in een bedrijf waar veiligheid en kwaliteit voorop staat. Het bedrijf is 60 man groot en ze zijn pas verhuisd naar een nieuw en groter pand.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Tegelzetter Leerling

Giessenburg - Intro Personeel

De badkamer in het jaren-zestig-huis knapt alweer aardig op. Samen met een ervaren tegelzetter ben je vandaag in deze badkamer aan 't werk. Net als gisteren toen je de tegels eruit hebt gesloopt en de voorbereidende werkzaamheden hebt gedaan. Vanochtend ben je bezig geweest met het zetten van de wandtegels. De eerste zitten inmiddels op hun plaats. Je kijkt eens om je heen. Je bent dikt tevreden over je werk. Het geeft inspiratie voor de rest van de dag. Ga er maar aan staan. De projecten in de utiliteit en woningbouw draaiend houden in zowel de nieuwbouw, als in de renovatie. Dat is waar dit bedrijf jou als Leerling Tegelzetter voor nodig heeft. En met jouw affiniteit voor het vak kan je dus zeker niet gemist worden! Zeker niet bij het: - Voorbereiden van de ondergrond; - Uitzetten van de tegelverdeling; - Lijmen van vloertegels en het zetten van wandtegels; - Leggen van vloertegels in de specie; - Herstellen en- afwerken van het tegelwerk. Jij woont in de buurt van Giessenburg maar samen met je collega ben je soms nog wel een uur onderweg voor een klus. Het mooi is wel dat jouw collega net zoveel passie heeft voor het vak als jou. Aan het einde van de dag kijken jullie dan ook samen naar het prachtige resultaat wat jullie hebben neergezet. 

19 Februari 2020 - lees meer ...

Stratenmaker

Moordrecht - Intro Personeel

Strakke straatjes in de buurt, in de dierentuin of op een bedrijventerrein. Jij draait je hand er niet voor om als stratenmaker. Gewoon lekker aan de slag met een collega stratenmaker of opperman die het vak verstaan. Ga er maar aan staan: jij zorgt ervoor dat mensen een mooie buurt hebben en soms zelfs dat de leeuwen er netjes bij zitten. Oftewel je kunt straten als de beste en je komt graag eens ergens.  Je werkt voornamelijk in de driehoek Rotterdam, Zoetermeer en Gouda. Uiteraard zit er weleens een uitstapje tussen.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Metselaar

Sliedrecht - Intro Personeel

Op een bouwproject ergens in een bekende havenstad ben je aan 't werk. Jij, op een steiger in het zonnetje, bent samen met een collega bezig om een muur af te metselen. Nog een paar lagen en dan staat er een fraaie muur. Eer van je werk heb je zeker. Jij hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan de bouw van dit fraaie woonhuis. Fluitend doe je dan ook je werk. Niets beter dan lekker in het zonnetje metselwerkzaamheden verrichten. Als Metselaar bij onze opdrachtgever draag je dus letterlijk een steentje bij aan bouwprojecten. Op projecten in de woningbouw en utiliteit in voornamelijk Zuid-Holland ben je bezig met de opbouw van woningen en gebouwen. Zowel in particuliere als zakelijke projecten. Met een nauwkeurige precisie metsel je steen voor steen aan gebouwen. Waar én met wie je dit doet? Bij een metselbedrijf in Sliedrecht dat verschillende metselprojecten heeft in de zakelijke en particuliere markt. Ben jij die metselaar met ervaring die wij zoeken? Reageer dan snel. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Montagemedewerker Houtconstructies

NOORDELOOS - Intro Personeel

Zoek jij een baan waarbij je jouw spierballen ongetwijfeld zult gebruiken? Wellicht is de vacature van Montagemedewerker Houtconstructies dan wat voor jou. Als montagemedewerker ga je dagelijks op pad om houtconstructies en bergingen te bouwen. Dit doe je bij bedrijven en particulieren in het hele land. Als je liever als montagemedewerker in de timmerhal aan de slag gaat, kan dat ook. In dat geval ben je dagelijks in de fabriek aan het werk met het bouwen van prefab houten bergingelementen. Voor deze functie is het belangrijk dat je weet wat het is om je handen uit de mouwen te steken. Overige werkzaamheden: - Grondwerk en aanleg van prefab funderingen voor houten buitenbergingen; - Verantwoordelijk voor de veiligheid en netheid bij activiteiten op de werkplaats; - Ontvangst, vervoer en opslag van materialen op de bouwplaats; - Onderhouden van de voor de werkzaamheden benodigde gereedschappen en materiaal.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Machinaal Timmerman

Werkendam - Intro Personeel

Ben jij een nauwkeurige en gedreven Machinale Timmerman en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren machinaal timmerman. Jij maakt meubels voor de interieurs van schepen en woningen. Dankzij jouw ervaring kun je direct aan de slag, en voel jij je al snel thuis. Als geen ander weet jij hoe belangrijk het is om kwaliteit te leveren, en dat kun jij dan ook goed. Heb je alleen ervaring als meubeltimmerman, solliciteer dan ook!

19 Februari 2020 - lees meer ...

Interieurbouwer

GIESSEN - Intro Personeel

Je kijkt tevreden om je heen. De stuurhut van het schip is af. Het houten bedieningspaneel staat fraai te zijn. Het pronkt in volle glorie. Niet gek dus dat je voldaan bent, jij en je collega's zijn er flink mee bezig geweest afgelopen tijd. Dit is het resultaat. Als Timmerman Interieurbouw ben je dagelijks bezig met het betimmeren van interieurs en scheepsinterieurs. Daarnaast: * Geef je dagelijks leiding aan (leerling) timmermannen;  - Werk je op locatie, maar ook in de werkplaats; - Werk je alles volgens tekening uit. Waar én met wie je dit doet? Bij een jong bedrijf met een brede kennis in het meubelvak. Ze werken veel in de scheepvaart, maar maken ook meubels voor op het vaste land.  Wellicht ben jij die timmerman met leidinggevende capaciteiten die wij zoeken? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier. Even bellen of mailen kan natuurlijk ook. We zien je reactie graag tegemoet.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Bouwmedewerker Retail

Ridderkerk - Intro Personeel

Een vernieuwd winkelinterieur dat eruitziet als een plaatje. Dankzij jouw technisch inzicht als montagemedewerker. Samen met enkele collega's heb je deze grote klus maar weer geklaard als bouwmedewerker bij de retail winkels. Geen wonder dat je zo trots als een pauw bent!  Als Bouwmedewerker Retail ga je dagelijks met collega's op stap om interieurs van grote retailketens een facelift te geven. Je bouwt op locatie het nieuwe meubilair op en monteert het netjes af. Je werkzaamheden bestaan uit: - Het demonteren van bestaande winkelinterieurs - Het opbouwen van het nieuwe interieur - Service en onderhoudswerkzaamheden Je gaat aan de slag bij een Ridderkerks bedrijf dat stands en interieurs bouwt. Er werken zo'n 30 werknemers en er is een prettige werksfeer. Bij een grote klus ben je al snel aan 't werk met zo'n 10 tot 12 collega's. Als je het prettig vind kan je je eigen handgereedschap naar een klus meenemen, maar er is uiteraard voldoende gereedschap beschikbaar bij het bedrijf zelf. 

19 Februari 2020 - lees meer ...

Timmerman Leerling

Sliedrecht - Intro Personeel

Ga er maar aan staan! Opgeleid worden tot zelfstandig timmerman! Dat is waar deze onderaannemer in de bouw jou als Leerling Betontimmerman voor nodig heeft. En met jouw twee rechterhanden kan je dus ook niet gemist worden. Zeker niet bij het: - Zetten en stellen van betonelementen - Zetten van kozijnen en deuren - Afwerken van vensterbanken - Leren van alle kneepjes van het vak Waar én met wie je dit doet? In Sliedrecht dus, om precies te zijn bij een onderaannemer met zo'n 25 mensen in dienst. Je krijgt je eigen bus en gereedschap. Je hoeft 's ochtends niet eerst naar de zaak, maar je kunt direct naar het project toe. De benodigde spullen voor de bouw worden in de loop van de werkdag afgeleverd. Als je het leuk vindt krijg je in de toekomst een leerling mee op pad die jij jouw kennis en kunde kan bijbrengen tijdens het werk. De bouwplaatsen zijn veelal nieuwbouwprojecten in de regio Zuid-Holland.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Junior Dakdekker

Ridderkerk - Intro Personeel

Langzaam gaat de hoogwerker omhoog. Even later ben je bij de dakrand. Voorzichtig pak je de Eternit-golfplaat beet. Je legt hem neer en boort ‘em direct vast. Niet te vast, maar ook niet te los. Dat weet jij als monteur. Aan scheuren of vervorming heeft niemand wat! Zo, nu de volgende. Over een poosje heeft deze boerenschuur weer een hagelnieuw dak. Dankzij jou en je collega! In de functie van Junior Dakdekker ben je elke dag bezig met het monteren van dak- en gevelbekleding. Dit doe je bij bedrijven, maar soms ook bij, particulieren in heel Nederland (hoewel je veel in Zuid-Holland werkt. Met de bedrijfsbus rijdt je naar de werklocatie toe om de platen te monteren. Je begint als hulpmonteur maar gaat later als zelfstandig monteur naar klussen toe.  Je werkzaamheden bestaan uit: - Het monteren van golfplaten (je werkt veel met de merken Eternit en Trespa) - Het plaatsen van gevelbekleding  - Het afwerken van gebouwen Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in dak- en geveltechnieken. Bij de onderneming in Ridderkerk werken zo'n 20 medewerkers. Je bent onderdeel van een hecht team dat gaat voor de beste kwaliteit. Als dakdekker ga je vaak samen met een collega-monteur op pad. 

19 Februari 2020 - lees meer ...

Montagemedewerker Kozijnen

Bergambacht - Intro Personeel

Het is je lust en je leven: mooie kozijntjes maken of zeg gerust KOZIJNEN. Groot of klein: het moet kwaliteit zijn. Kwaliteit zit in de details en daar ben je goed in. Mooi hang- en sluitwerk plaatsen, strak het glas er in plaatsen en goed afkitten. En ja, jou hoeven ze dan niet uit te leggen hoe je een strak bandje plakt. Zijn het dan alleen kozijnen? Nee hoor: een deurtje enzo passeert ook regelmatig de revue. Wil je meer dan alleen afwerken? Daar is ook regelmatig ruimte voor: schroom niet en kom eens langs zodat we de rest uit kunnen leggen. Je kunt al best wat, maar nog niet alles? Wij leren het je! O ja, is het kozijntje of KOZIJN klaar dan sturen ze het met een gerust hart naar de bouw.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Timmerman Villabouw

OUD-ALBLAS - Intro Personeel

Villa's bouwen. Dat is het vak wat onze opdrachtgever tot in de puntjes beheerst. Als Timmerman Villabouw lever je een belangrijke bijdrage aan de bouw van deze villa's. Of nu gaat om de bouw van een herenhuis of de bouw van een moderne villa. Op de bouwlocatie ben je bezig met de realisatie van de villa van de klant. Vanaf de eerste paal tot de laatste opleverpunten ben je als timmerman bezig met de bouw van de woning. Je werkt op verschillende projecten op diverse locaties. Als de klant langskomt op de bouwplaats, geef je hem informatie over je werk en het proces. Ben jij de timmerman die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton.

19 Februari 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider utiliteitsbouw (direct in dienst bij onze opdrachtgever)

Groningen - Bouwselect

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web binnen de afdeling nieuwbouw. De werkzaamheden hebben hoofdzakelijk betrekking op utiliteitsbouw. Te denken valt dan aan een verbouwing van een schooltje tot aan de nieuwbouw van een groot hotel bijvoorbeeld. Je voelt je nergens te groot voor en je bent nergens te klein voor. Je werkt nauw samen met je naaste collega’s, projectleiding, uitvoering en collega werkvoorbereiders. Je hebt technisch inzicht, analyseert verschillende situaties en durft beslissingen te nemen. de speerpunten van deze functie hebben betrekking op planning, financiën en veiligheid. Ervaring met 3D werken, in welke vorm dan ook , is een grote pre.

18 Februari 2020 - lees meer ...

Medior Projectontwikkelaar

Nijmegen - Kracht Recruitment

Als projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor uitdagende ontwikkelprojecten. Vaak zijn dit binnenstedelijke (her)ontwikkelingen, waar veel stakeholders bij betrokken zijn. Een bepaalde senioriteit voor deze rol wordt om die reden gevraagd. Daarentegen is er voldoende ruimte om samen met je collega’s of directie te sparren. Je taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere: - Zowel intern -als extern aansturen van het ontwikkelings- en realisatieproces; - Opstellen van haalbaarheidsonderzoeken; - Opstellen van PvE e.a. technische omschrijvingen; - Opstellen van investerings- en exploitatiebegrotingen; - Overleg met stakeholders waaronder: architect, makelaar, gemeenten, stedenbouwkundigen, aannemer(s).

18 Februari 2020 - lees meer ...

Junior Kostenadviseur

Harderwijk - Kracht Recruitment

Als Kostenadviseur Junior zorg jij voor de financiële verslaglegging en beheersing van de kosten van een bouwproject. Deze werkzaamheden zijn erg divers, te denken valt aan advies op het gebied van bouwkosten tijdens de ontwerpfase van projecten. Binnen de functie stel je integrale ramingen en kostprijsbegrotingen om vanuit hier een economisch verantwoorde aanbieding op te kunnen stellen. Je rapporteert aan de manager van het desbetreffende project. Taken van een Kostendeskundige Junior zijn onder andere: - Maken van kostenramingen in de SO, VO en DO fase - Opstellen van calculaties voor diverse projecten - Ontwerpen reconstructies - Beoordelen van ontwerpen en bestekken - Risicoanalyses en kansberekeningen - Verdedigen van begrotingen en investeringsvoorstellen

18 Februari 2020 - lees meer ...

Procesmanager groot Infraproject

Arnhem - Kracht Recruitment

Als Procesmanager op dit project ga je werkstructuren ontwikkelen, uitzetten en optimaliseren. Je organiseert en structureert informatie om inzicht en overzicht te creëren. Met dit inzicht en overzicht herken je knel- en verbeterpunten en creëer je grip op kansen, risico’s en de beheersing van het bouwproces. DBH20.  

18 Februari 2020 - lees meer ...

Filteren