3311 vacatures gevonden

Projectleider Renovatie Regio Arnhem

Nijmegen - Building Heroes

Als Projectleider Renovatie regio Nijmegen zorg je er altijd voor dat er het beste uit jouw teamleden wordt gehaald op een motiverende en positieve wijze. Binnen deze rol bedenk je projecten vanaf de initiatieffase mee en krijg je vervolgens de ruimte om ze te realiseren. Binnen de functie van Projectleider Renovatie adviseer en realiseer je samen met een team dat onder andere bestaat uit een calculator/werkvoorbereider, projectondersteuner en uitvoerder, verschillende projecten voor een aantal vaste klanten. Als Projectleider regio Nijmegen houd je je bezig met renovatie- en onderhoudsscenario’s ontwerpen en afprijzen. Je bewaakt de projecten op tijd, voortang, geld, kwaliteit én veiligheid.

4 Juni 2021 - lees meer ...

Bouwkundig Engineer

Oirschot - Building Heroes

Als Bouwkundig Engineer draag je bij aan de optimalisatie van zowel producten als processen. Samen met jouw Engineering collega's zorg je er als Bouwkundig Engineer voor dat het het proces van engineering vanaf de opdracht tot aan de werkvoorbereiding soepel en strak verloopt. Binnen de rol van Bouwkundig Engineer geef je bouwkundig advies over technische complexe bouwkundige en constructieve zaken. Tegelijkertijd bied je technische ondersteuning aan de interne afdelingen en/of rechtstreeks naar de klant. Samen met de Product Data Manager vorm je als Bouwkundig Engineer een projectmatig geheel en ben je dé spil in het engineeringsweb.

4 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider S&O Kleine Projecten

's-Hertogenbosch - Building Heroes

Jij bent iemand die graag de handen uit de mouwen stroopt. Een echte aanpakker, die staat te wachten om de rol als Projectleider S&O Kleine Projecten op te pakken. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor dagelijks onderhoud van projecten van diverse opdrachtgevers. Dat doe je niet alleen, maar met 2 of 3 teams, in totaal 6 medewerkers. Een getal dat binnenkort hoogstwaarschijnlijk gaat groeien. Als communicatie talent sta jij midden in het proces, je bent aangelijnd en hebt contact met alle partijen. Zowel de interne als externe stakeholders. Denk bijvoorbeeld aan opdrachtgevers, bewoners en je collega’s. Het juiste zeggen op het juiste moment tegen de juiste mensen is wel aan jou besteed. Ook doe je opnames en maak je de planningen. Daar ook ook de prijsindicaties en nacalculaties bij. Uiteraard zorg jij ervoor dat je teamleden hun werk goed en veilig kunnen uitvoeren door hen te voorzien van de juiste materialen.Geen dag is het zelfde in de functie van Projectleider S&O Kleine Projecten. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

4 Juni 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider renovatie/onderhoud

PAPENDRECHT - Xelvin

Wil je meewerken aan het renoveren en verbouwen van kantoorgebouwen, ziekenhuizen en kunstwerken voor de regio Den Haag? Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? In het profiel hieronder neem ik je graag mee in deze uitdaging. Als werkvoorbereider renovatie en onderhoud werk je aan projecten tot ca € 5 miljoen. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en planning van 1 of meerdere projecten. Je bewaakt de planning, het budget en kwaliteit. Je houd je bezig met de aanvraag van offertes bij je leveranciers en onderaannemers en doet de (inkoop) voorbereiding. Daarnaast voer je tekeningcontroles uit en heb je dagelijks overleg met je collega uitvoerder en projectleider. Je komt te werken in een team met enthousiaste en gedreven collega's die allen als doel hebben om prestigieuze werken te maken met een hoge kwaliteit en een goed rendement. Heb jij ook het enthousiasme en de drive om als werkvoorbereider mee te werken aan grote projecten? Dan is dit voor jou de ideale uitdaging.

4 Juni 2021 - lees meer ...

Project Engineer Civiel

Groningen - Prostruct

4 Juni 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider bouwkunde Rotterdam

Rotterdam - Velox

Op zoek naar jouw volgende uitdaging als  Werkvoorbereider bouwkunde in regio Rotterdam en omgeving maar eigenlijk nog geen idee wat je wilt doen? Geen probleem! Wij denken graag mee. Lees snel verder en ontdek jouw mogelijkheden.FunctieomschrijvingZorgen dat het werk op de bouwplaats volgens plan, op tijd en binnen budget kan worden uitgevoerd; dat is jouw missie. Samen met een team dat bestaat uit een Projectleider, collega-Werkvoorbereiders, een Hoofduitvoerder, Uitvoerders en aannemers stel je alles in het werk zodat de bouw ongehinderd kan doorgaan. Jij laat niets aan het toeval over in jouw functie als Werkvoorbereider bouw, want je:stelt werkvoorbereidingsplannen op en bewaakt ze, in afstemming met engineering en uitvoeringkoopt de juiste materialen in waarbij je een gunstig tarief weet te krijgenlaat de materialen op het juiste moment en op de juiste plek afleverenbereidt werkzaamheden voor van en met de onderaannemersstelt werkplannen voor de uitvoering opbewaakt de informatiestromen rondom de bouwwerkzaamhedenYour skillsJij brengt een schat aan ervaring mee. Deze ervaring kun je ook uitstekend overbrengen aan je teamleden. Daarbij sta je stevig genoeg in je (veiligheids)schoenen om altijd overzicht te hebben. Zelfs bij drukkende deadlines houd je het hoofd koel. Dat komt ook om dat je heel goed prioriteiten kunt stellen, waarbij je het gezamenlijke resultaat centraal stelt.Boffen wij even! Want als Werkvoorbereider bouw heb jij nog meer in huis, namelijk:een mbo- of hbo-diploma Bouwkundebeheersing van de Nederlandse taal in woord en geschriftzo'n 3 - 8 jaar ervaring als Werkvoorbereider bouw uitgebreide bouwtechnische kennis verstand van de laatste ontwikkelingen in het vakgebiedgevoel voor overzicht behouden, planmatig en gestructureerd werkenWat krijg jij?Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé.Daarom profiteer je als Werkvoorbereider bouw van:een salaris tussen 3000 - 4250 euro op basis van jouw kennis en ervaringminimaal 25 vakantiedagendeelname aan de pensioenvoorziening Bpf Bouwde mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaaneen uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseertben je ZZP'er? Wij denken graag met je mee!

4 Juni 2021 - lees meer ...

BIM Modelleur bouwkunde Rotterdam

Rotterdam - Velox

BIM Modelleurs verzamelen! Wil jij meewerken aan toonaangevende projecten in de regio Rotterdam? Check snel wat wij in de aanbieding hebben!FunctieomschrijvingAls BIM Modelleur bouwkunde ontwerp en beheer je het informatiemodel. Alle data die nodig is voor het ontwerpen, bouwen en beheren wordt door jou vastgelegd en aan elkaar gekoppeld. De werkvoorbereider kan vervolgens met deze informatie aan de slag. En dat niet alleen, jouw model wordt geraadpleegd door alle betrokkenen zoals architecten, opdrachtgevers, aannemers. Als BIM Modelleur bouwkunde ga je verder:deelnemen aan een ontwerpteam.construeren van constructies en funderingen in Revit.detailoplossingen bedenken tijdens de ontwerpuitwerking.modellen toetsen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid.contacten onderhouden met collega’s, architecten en leveranciers.Your skillsAls BIM Modelleur ben je een echte specialist met Revit. Je bent hiermee precies en nauwkeurig waardoor jouw modellen tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Daarnaast ben je communicatief sterk, kun je goed samenwerken en ben je creatief en stressbestendig. De klik met de opdrachten van Velox is optimaal als jij als BIM Modelleur het volgende meebrengt:Een afgeronde hbo-opleiding richting Bouwkunde.beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.Je kunt goed samenwerken, bent creatief en stressbestendig.Kennis van Revit (MEP/Architecture/Structure).Kennis van AutoCAD.Wat krijg jij?Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé.Daarom profiteer je als BIM Modelleur bouwkunde naast een goed salaris van:een salaris tussen 2500 - 4500 euro op basis van jouw kennis en ervaring.minimaal 25 vakantiedagen.deelname aan de pensioenvoorziening Bpf Bouw.de mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaan.een uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseert.een uitgebreide keuze aan door Velox betaalde cursussen en opleidingen.ben je ZZP'er? Wij denken graag met je mee!

4 Juni 2021 - lees meer ...

BIM Modelleur bouwkunde Eindhoven

Eindhoven - Velox

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als BIM Modelleurs bouwkunde? Wil jij meewerken aan toonaangevende projecten in de regio Eindhoven? Bij Velox werk je aan jouw carrière door bij te dragen aan toonaangevende projecten. Heb jij het project voor jou nog niet gevonden? Reageer dan op deze vacature. Zo kom je in contact met een van onze consultants en die zorgen ervoor dat jij komt te werken op een project naar jouw keuze. Klinkt dit interessant? Lees dan verder en solliciteer!FunctieomschrijvingAls BIM Modelleur bouwkunde ontwerp en beheer je het informatiemodel. Alle data die nodig is voor het ontwerpen, bouwen en beheren wordt door jou vastgelegd en aan elkaar gekoppeld. De werkvoorbereider kan vervolgens met deze informatie aan de slag. En dat niet alleen, jouw model wordt geraadpleegd door alle betrokkenen zoals architecten, opdrachtgevers, aannemers. Als bouwkundig BIM Modelleur ga je verder:deelnemen aan een ontwerpteam.construeren van constructies en funderingen in Revit.detailoplossingen bedenken tijdens de ontwerpuitwerking.modellen toetsen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid.contacten onderhouden met collega’s, architecten en leveranciers.Your skillsAls BIM Modelleur ben je een echte specialist met Revit. Je bent hiermee precies en nauwkeurig waardoor jouw modellen tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Daarnaast ben je communicatief sterk, kun je goed samenwerken en ben je creatief en stressbestendig. De klik met de opdrachten van Velox is optimaal als jij als BIM Modelleur het volgende meebrengt:Een afgeronde hbo-opleiding richting Bouwkunde.beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.Je kunt goed samenwerken, bent creatief en stressbestendig.Kennis van Revit (MEP/Architecture/Structure).Kennis van AutoCAD.Wat krijg jij?Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé.Daarom profiteer je als BIM Modelleur bouwkunde naast een goed salaris van:een salaris tussen 2500 - 4500 euro op basis van jouw kennis en ervaring.minimaal 25 vakantiedagen.deelname aan de pensioenvoorziening Bpf Bouw.de mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaan.een uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseert.een uitgebreide keuze aan door Velox betaalde cursussen en opleidingen.ben je ZZP'er? Wij denken graag met je mee!

4 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider bouwkunde Eindhoven

Eindhoven - Velox

Bijdragen aan grote, complexe projecten; gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Ben jij woonachtig in regio Eindhoven of bereid om te reizen dan zoeken wij een Projectleider bouwkunde. Door op deze vacature te reageren kom je in contact met een van onze consultants. Zij gaan met jou in gesprek en vinden het project voor jou. Interesse? Lees dan verder en solliciteer!FunctieomschrijvingMet een team van Werkvoorbereiders en (hoofd)Uitvoerders zorg jij als Projectleider bouwkunde dat de aan jou toegewezen projecten en onderhoudscontracten volgens plan en binnen budget worden uitgevoerd. Jouw missie? Samenwerken en veilig werken. Dit pak jij professioneel aan door: de kwaliteit, financiën, voortgang en planning van de projecten te managen.contact te onderhouden met de opdrachtgevers en onderaannemers voor de naleving van gemaakte afspraken.mee te denken met de opdrachtgevers, onderaannemers en je team.uitgaande offertes zorgvuldig te controleren in samenspraak met anderen.periodiek overleg te voeren over de status van de projecten.Your skillsRelaties bouwen; dat kun jij als geen ander. Met jouw neus voor kwaliteit en oog voor de klant krijg je mensen in beweging. Daarbij bewaak jij de scope van het project nauwgezet. Als het moet ben je hierin gezond-kritisch of zelfs streng. Veilig werken? Dat is voor jou meer dan instructies geven en veiligheidsmiddelen uitdelen, namelijk ook mensen scherp houden op de bouwplaats.Verder beschik je als Projectleider bouwkunde over: een hbo/wo-diploma Bedrijfskunde of een hts-diploma.minimaal 3 jaar ervaring als bouwkundig Projectleider bij een aannemer of projectmanager bij een bouwkundig adviesbureau.kennis van alle ins en outs van Microsoft Office (Word, Excel & Projects).uitstekende communicatieskills, zowel in het Nederlands als het Engels.het VCA / VOL-certificaat.Wat krijg jij?Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé.Daarom profiteer je als Projectleider bouwkunde van:een salaris tussen 4500 - 5500 euro op basis van jouw kennis en ervaring.minimaal 25 vakantiedagen.deelname aan de pensioenvoorziening Bpf Bouw.de mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaan.een uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseert.een uitgebreide keuze aan door Velox betaalde cursussen en opleidingen.ben je ZZP'er? Wij denken graag met je mee!

4 Juni 2021 - lees meer ...

(Senior) Calculator Civieltechnische kunstwerken (Vaste Baan)

Gorinchem - Centerpoint Rotterdam

Jij bent een ervaren iemand met praktische en theoretische kennis, maar vooral met een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen. Het wordt gewaardeerd om te willen veranderen en innoveren. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in het analyseren van (complexe) aanvragen en het opstellen van een passende totaalaanbieding. Afhankelijk van de complexiteit, werk je samen met je collega's van de werkvoorbereiding en engineering. Wil je wat meer praktische kennis opdoen kan dat ook en kan je naar beneden lopen naar de staal-, composiet-, beton- en houtproductiehallen. Verder onderhoud je contacten met leveranciers en doet daar prijsaanvragen en brainstormsessies. Er wordt gewerkt met verschillende opdrachtgevers en dan moet je denken aan gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers.

4 Juni 2021 - lees meer ...

Register taxateur

Bergschenhoek - Centerpoint Rotterdam

Je gaat je voor 95% bezig houden met het maken van taxaties en het adviseren van de klant. Hierbij moet je denken aan het opnemen van woningen, het maken en uitwerken van taxaties, het adviseren van de klanten en uiteraard het onderhouden van de relatie met de klant. De agenda wordt voor jou bepaald zodat jij je volledig kan focussen op de taxaties. 

4 Juni 2021 - lees meer ...

Uitvoerder

Middelburg - Centerpoint Rotterdam

Jij bent de uitvoerder die een team vormt samen met de projectleider en werkvoorbereider en natuurlijk de uitvoerende vaklieden. Je bent verantwoordelijk voor de totale uitvoering van de bouwprojecten, bewaakt de productie, kwaliteit en voortgang. Daarbij let je natuurlijk op een goede uitvoering van het arbobeleid. Verder ben jij een motivatie voor je collega's en heb jij affiniteit met automatisering.

4 Juni 2021 - lees meer ...

werkvoorbereider - calculator

Herveld - Veens Kozijnen B.V.

Zou je graag samen met je collega’s gaan voor een perfect eindproduct in onze timmerfabriek? Ben je gemotiveerd en heb je ambitie? Houd je van contact met klanten? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

4 Juni 2021 - lees meer ...

Hoofd Financiële Administratie

Dedemsvaart - Weekamp Deuren B.V.

Als Hoofd Financiële Administratie van Weekamp Deuren B.V. in Dedemsvaart draag je zorg voor verdere professionalisering van de financiële administratie en cashmanagement van Weekamp Deuren B.V.. Door verbetering van processen en systemen lever je met je team een bijdrage aan actueel en betrouwbaar inzicht in de financiële stand van zaken en ondersteun je de ambitieuze groeidoelstellingen van het bedrijf. Hoofd Financiële Administratie Standplaats Dedemsvaart Je geeft leiding aan de administratie van Weekamp Deuren B.V. en gelieerde ondernemingen en bewaakt de naleving van de (wettelijke en interne) richtlijnen en het beleid op financieel gebied en levert een bijdrage aan de rapportages van de onderneming. Je rapporteert aan de Financieel Directeur van Weekamp Deuren B.V. Jouw werkzaamheden als Hoofd Financiële Administratie Financieel • Je bent verantwoordelijk voor tijdig, volledig en juist (laten) uitvoeren van de financiële administratie. • Je stuurt het debiteurenbeheer en crediteurenbeheer, verwerkt banktransacties en memoriaal boekingen, werkt hierin zelf mee. • Je verbetert en bewaakt de Projectadministratie van de productgroep renovatie • Je signaleert afwijkingen t.o.v. budgetten aan de Directie en doet verbetervoorstellen Administratie • Je coördineert de controle op de grootboekadministratie en verzorgt het beheer hiervan • Je verzorgt maandelijks de aangifte omzetbelasting (inclusief ICP) en zorgt voor de aansluiting hiervan op de grootboekadministratie. • Je bent verantwoordelijk over de liquiditeiten en het ‘cash flow’-beheer • Je levert een bijdrage aan het opstellen van de jaarrekening, de jaarbudgetten en de balans • Je beheert de verzekeringsportefeuille in afstemming met het hoofdkantoor van het moederbedrijf Deli Home • Je draagt zorg voor adequate inrichting en monitoring van de administratieve organisatie in lijn met ondernemingsbeleid. • Je doet voorstellen voor verbetering (digitaliseren / automatiseren) van financiële administratieve processen met als doel deze zo efficiënt mogelijk in te richten. • Je voert het administratieve beheer over het eigen wagenpark. Rapportages en analyses • Je coördineert en begeleidt de periodieke accountantscontrole • Je draagt zorg voor de maandafsluiting en bijbehorende analyse van de Year to Date resultaten • Je verzorgt de rapportages aan het CBS en overige (overheids)instanties.

4 Juni 2021 - lees meer ...

projectleider

Regio Leiden - Propylon

Als projectleider coördineer en controleer je op functioneel gebied de werkzaamheden van de werkvoorbereider alsmede de uitvoerder en geef je leiding aan het uitvoeringsteam. Daarnaast draag je bij aan de verdere uitvoering van het personeelsbeleid, rapporteer je periodiek aan de directie inzake financiële projectprognose en voortgang. Je signaleert afwijkingen en onderneemt hierop actie, je ziet toe op de naleving van het projectkwaliteitsplan en je neemt maatregelen om de voortgang in werkvoorbereiding en uitvoering te waarborgen. Ook behoort het monitoren van de inkoop tot je werkzaamheden.

4 Juni 2021 - lees meer ...

Startend Risicomanager

Rotterdam - Building Heroes

Het ontrafelen van complexe opgaven: daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Met jouw kritische blik en uitstekende communicatieve vaardigheden sluit jij perfect aan bij de rol als Startend Risicomanager. Een rol waarin jij vooruit denkt en tegen een beetje weerstand en tegenspraak kan.Het is aan jou als Startend Risicomanager die helpt vooruit te kijken voorbij de waan van alledag. Je bent onderdeel van de groep projectbeheersingsspecialisten, waarbinnen jij je richt op het succes van het project en vooral ook op de kansen en bedreigingen op weg daar naar toe. Je bent analytisch sterk en leert snel. Jouw opgave: snel aanhaken bij het team, de context bepalen, proces inrichten en het risicoprofiel en de kansen vaststellen. Dit doe je voor verschillende tender- en projectmanagers, directeuren, opdrachtgevers, EMVI-strategen, en kwaliteit- en processpecialisten. Jouw meerwaarde zit’m in het scherpstellen van de -vaak warrige- situatie. Je levert concrete en relevante informatie voor dat er besluiten worden genomen door het inrichten van een helder proces, het faciliteren van creatieve werkvormen en het stellen van scherpe vragen. Concreet zien jouw verantwoordelijkheden er als volgt uit:Ontwikkelen en beheren van het risicoregister volgens de RISMAN-methode;Analyseren en beoordelen van risico’s en kansen met de toepassing van de benodigde tools (zoals Relaties, Palisade @Risk);Rapport uitbrengen aan het projectteam en opdrachtgever;Voorzien van risicosessies met het projectteam en opdrachtgever;Gevraagd en ongevraagd systematisch onderzoeken van risico’s en beheersmaatregelen;Advies uit brengen aan het projectteam en management over de ontwikkeling van het risicoprofiel;In de gaten houden dat de beheersmaatregelen tijdig worden uitgevoerd.

4 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider

Gelderland - Building Heroes

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwbouwprojecten als appartementencomplexen, zorgcomplexen, zwembaden maar ook karakteristieke projecten. Doordat de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt ben je als "ondernemer" verantwoordelijk voor het gehele traject van initiatief tot en met oplevering. Je hebt inspraak in het plan, krijgt de ruimte om de strategie te bepalen op welke wijze het project succesvol te realiseren is en bent zelf verantwoordelijk voor de inkoop.

4 Juni 2021 - lees meer ...

Financieel medewerker Allround (doorgroei)

Nijmegen - ROC Nijmegen

Financieel medewerker Allround (doorgroei) Voor 0,6 fte   Team Financiële Zaken: Het team financiële Zaken is onderdeel van de stafdienst Planning & Control. Het team bestaat uit 10 medewerkers die samen zorg dragen voor de gehele financiële administratie van het ROC Nijmegen. Doelstelling van het team is om te zorgen voor een juiste, tijdige en volledige financiële administratie. Daarnaast heeft het team de ambitie om de financieel control functie verder uit te bouwen. Wat ga je doen: -  Een groot deel van je tijd werk je samen met collega’s aan de financiële administratie, zoals de debiteuren en crediteurenadministratie. -  Samen met je collega’s verwerk jij diverse memoriaal boekingen op basis van informatie die aangeleverd wordt vanuit de hele organisatie. -  Je ondersteunt bij de administratie en verantwoording van projecten. -  Je ondersteunt de financieel controllers bij de maandelijkse afsluiting van de administratie en bij het opstellen van de jaarrekening. -  Je stelt diverse financiële overzichten op. -  Je kunt goed zelfstandig werken en neemt initiatief bij het oppakken van nieuwe werkzaamheden. -  Je signaleert knelpunten in de administratie en maakt voorstellen tot verbetering. -  Je bent mede-aanspreekpunt voor collega’s van andere teams bij vragen op financieel / administratief gebied. -  Je werkt graag in een team en neemt ook werkzaamheden van anderen over indien nodig. -  Structuur is belangrijk, maar aanpassen aan een verandering kan je ook als geen ander.   Word je hier enthousiast van? Solliciteer dan!   Wat moet je kunnen en welke kwaliteiten neem je mee: - Je hebt recent een relevante opleiding op HBO niveau afgerond. -  Je beschikt over 0-2 jaar werkervaring. -  Je hebt de ambitie om door te groeien naar de functie van financieel controller. -  Je hebt een flexibele werkhouding en staat open voor nieuwe taken. -  Je klantgerichtheid, analytisch vermogen en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor je. -  Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s (uit andere disciplines). -  Je hebt goede Excel kennis. Wat hebben wij te bieden: -  Een werkweek van 22,12 uur (of 24 uur met de opbouw van extra verlofuren). -  Een salaris in schaal 8 cao mbo (€ 2.309 - € 3.474 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling), inschaling op basis van relevante werkervaring. - Een 13e maand (8,33%). -  Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. -  Inhouse sportfaciliteiten. -  Ruime tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Rollen en (kern)competenties ROC Nijmegen. De kerncompetenties van ROC Nijmegen zijn klantgerichtheid, ondernemerszin, samenwerken en zelfontwikkeling. Een link naar onze rollen en competenties vind je hieronder. https://www.roc-nijmegen.nl/vacatures   Informatie en procedure -  Het betreft een functie als financieel medewerker (doorgroei). -  De ingangsdatum is in overleg (in verband met de zomervakantie). -  Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging. -  Je werkt op locatie Campusbaan 6 te Nijmegen en indien nodig zul je ook op andere locaties werken. Meer weten over deze vacature? Bel of mail dan met José Verweij, manager Financiële Zaken, tel 06-4009 8552 of per mail [email protected] -  Reageer uiterlijk 13 juni en voeg je CV en je motivatiebrief toe via de 'Solliciteer' button. -  Je ontvangt per mail een bevestiging van ontvangst van je sollicitatie binnen enkele minuten na inzending. -  Een reactie op je sollicitatie kun je uiterlijk 22 juni verwachten. -  De sollicitatiegesprekken vinden online plaats via Microsoft Teams. Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

3 Juni 2021 - lees meer ...

Monteur Fijnmechanica

Middenbeemster - Nijdra Group

Jouw functie: Nijdra Group telt ongeveer 100 werknemers en wij zoeken op korte termijn naar een Monteur Fijnmechanica. Als Monteur Fijnmechanica ben je een techneut in hart en nieren en heb je zowel affiniteit voor fijnmechanica als werktuigbouw. Je zal zelfstandig fijnmechanische samenstellingen assembleren. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten volgens specificatie worden afgeregeld.

3 Juni 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Ridderkerk - Elinex Power Solutions

Ben jij organisatorisch onderlegd en in staat orders naar klantwens uit te voeren? Voor onze afdeling Order Fulfilment zijn wij op zoek naar een talentvolle werkvoorbereider. Samen met de rest van het team ben je verantwoordelijk voor het managen, plannen en regelen van diverse orders/projecten voor verschillende klanten. Je werkt nauw samen met andere afdelingen en samen zorgen jullie dat alles op rolletjes loopt. WAT GA JE DOEN ALS WERKVOORBEREIDER? Als werkvoorbereider val je onder de afdeling Order Fulfilment. De afdeling is verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van orders die door Sales geplaatst worden. Er zijn drie soorten orders binnen Elinex: op het gebied van handel, service en projecten. Je werkzaamheden als Werkvoorbereider bestaan onder andere uit het efficiënt en oplossing gericht inplannen van de te leveren producten en diensten aan onze klanten, als ook het inplannen van werkzaamheden voor de Service Engineers, het bestellen van de producten, contacten onderhouden met zowel interne als externe klanten volgens SIPOC, sturen op inkoopvoordeel en het analyseren van voor- en nacalculaties om minder– en meerwerk inzichtelijk te maken.

3 Juni 2021 - lees meer ...

Service Engineer

Ridderkerk - Elinex Power Solutions

Ben jij een talentvolle elektrotechnicus met een MTS- of MBO-diploma dan is een functie als Service Engineer (SE) bij Elinex een uitstekende start van je carrière. Binnen deze functie leer je jezelf ontwikkelen op het gebied van noodstroomtechniek en netspanningsrisico’s. Als Elinex Service Engineer voer je verschillende diensten uit op onze klantlocaties. Denk aan installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Elinex vertegenwoordigt verschillende UPS fabrikanten waardoor je in aanraking komt met diverse innovatieve technologieën op het gebied van noodstroom en netspanningskwaliteit. WAT GA JE DOEN ALS SERVICE ENGINEER? Onze afdeling Order Fulfilment is verantwoordelijk voor de levering van de Elinex producten en diensten. De afdeling Service is onderdeel hiervan. Binnen de Service afdeling zijn de Service Engineers werkzaam. Binnen de functie Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze diensten. Deze diensten zijn meting & analyse, technisch advies, installatie, inbedrijfstelling, onderhoud, storingsdienst, reparatie en batterijvervanging. Als Service Engineer kom je dagelijks in aanraking met onze klanten. Belangrijk voor Elinex is dat je bij onze klanten representatief over komt en duidelijk communiceert. Als Service Engineer werk je op klantkritische locaties aan noodstroominstallaties. Dit vraagt om bewuste handelingen en verantwoordelijkheid. Denk aan bijvoorbeeld aan ziekenhuizen en datacenters. Service Engineers werken o.a. op overheids- locaties, dit vraagt om een screening ofwel betrouwbaarheids- of geschiktheidsonderzoek door Justitie.

3 Juni 2021 - lees meer ...

Servicemonteur Koeltechniek

Landelijk - DEMT-flex

Wat ga je doen? Als Servicemonteur ga je aan de slag bij complexe koelinstallaties op diverse locaties in je eigen werkgebied, waarbij de apparatuur elke keer weer anders is;Samen met het team voorkom je storingen en maak je grote problemen weer klein;Je hebt rechtstreeks contact met de klant en je spreekt regelmatig persoonlijk af met de teamleider om te kunnen sparren over het werk. Let op: Dit betreft een landelijke functie waarbij je in overleg een eigen werkgebied krijgt toegewezen.

3 Juni 2021 - lees meer ...

Technisch Projectleider

Nieuwegein - Nieuwegein, Utrecht, Woerden

Technisch Projectleider Als technisch projectleider aan de slag in een ziekenhuis? Heb je al eens aan die uitdaging gedacht? Het St. Antonius Ziekenhuis heeft voor 36 uur per week een mooie afwisselende en verantwoordelijke functie voor je. 4x9 uur per week werken behoort tot de mogelijkheden. Interesse? Laat het ons weten!   Wat ga je doen? Jij begeleidt van A tot Z alle voorkomende (ver)bouwprojecten op de drie locaties van ons ziekenhuis: Nieuwegein Utrecht en Woerden. Jij bent dan ook in deze projecten de vertegenwoordiger van ons ziekenhuis. Je hebt zowel contact met interne partijen zoals gebruikers, bestuurders en collega’s, als met externe partijen. Denk hierbij aan o.a. architecten, technisch adviseurs, aannemers, installateurs en lokale en regionale overheden. Aankomende jaren ligt de nadruk van onze projecten op o.a. renovaties en verbouwingen van onze poliklinieken, het hartkatheterisatiecentrum, het OK-complex en ons laboratorium. Ook staan bijvoorbeeld de herinrichting van een deel van ons terrein in Nieuwegein en nieuwbouwprojecten zoals de kinder- en neonatologieafdeling in Utrecht en de herontwikkeling van onze locatie Woerden op de planning.   Jij brengt mee Je weet in alle fasen van een project de juiste vertaling te maken van de inhoud naar diverse belanghebbenden en je weet tegenstellingen tussen partijen te overbruggen. De bewaking en besturing van de voortgang van een project vereisen gedegen kennis van het bouwproces, maar ook de vaardigheid om deeltaken te formuleren op een logisch niveau. Relevante en aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement, communicatie (zowel mondeling als schriftelijk) en verantwoordelijkheidsgevoel zijn van groot belang. Jij komt je afspraken na en je spreekt mensen erop aan hetzelfde te doen. Als teamspeler werk je mee aan het ontwikkelen van de professionaliteit van je afdeling. Uiteraard zie je het als een uitdaging om elk project met een goed resultaat op te leveren.   Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je in elk geval over: - Een bouwkundige en allround W/E technische achtergrond op hbo-niveau, of aantoonbare werkervaring. - Uitgebreide kennis van het werkveld en van (bouw)projectmanagement:- Bouwkundig en technisch inzicht. Je bent op de hoogte van werkzaamheden van partijen in de bouw en gebruikte materialen en technieken. Je kent de functies van bouwdelen, constructies en installaties met de bijbehorende risico’s en aandachtspunten. Je volgt de ontwikkelingen op technologisch gebied en past deze toe. Jij weet een project van fase initiatief SO, VO, DO naar uitvoering en nazorg te brengen. - Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van bouw en huisvesting, arbo en milieu, NEN-normen en bouwbesluit. Ook regels met betrekking tot aanbesteding van werken en diensten en rechtsverhoudingen tussen opdrachtgever en –nemer. Je bent op de hoogte van de verschillende overheden en hun taken bij de handhaving van wetten en regels. - Kennis en ervaring met procesbesturing en –bewaking van de voortgang van een project. Fasering is vaak ingebed in het bouwproces, maar tijdige controle voorkomt stilstand of vertraging. Dit vereist uitvoerige kennis van werkmethodes van de betrokken in- en externe partijen en het vermogen om de verschillende processen zoveel mogelijk in elkaar te vlechten tot één bouwstroom. - Vaardigheid in tekenen met Autocad en/of Revit heeft een grote meerwaarde bij het vervullen van deze functie.   Wij bieden jou - De mogelijkheid om 4x9 uur per week te werken; - Salariëring vindt plaats volgens FWG 55, maximaal €4.227,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (Cao Ziekenhuizen); - Daarnaast hebben wij prima secundaire voorwaarden zoals: een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness-of ‘bring your own device’-regeling; - Ook bieden we je naast een uitdagende werkomgeving flexibele arbeidstijden, individuele loopbaanbegeleiding en uitgebreide opleidingsmogelijkheden; - Daarnaast krijg je een persoonlijk levensfase budget, bijvoorbeeld in te zetten voor ouderschapsverlof; - Je krijgt een collectieve pensioenregeling, waarvoor het St. Antonius Ziekenhuis 50% voor haar rekening neemt; - Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding, deelname aan carrièreportaal ‘Sterk in je Werk’ zodat je jouw werk zo lang mogelijk kan vervullen.   Aangenaam! Samen zorgen voor de kwaliteit van leven, daar staan onze 6.000 betrokken medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis voor. Naast de beste patiëntenzorg staat innovatie en onderzoek centraal. We zijn niet voor niets een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. En dat stralen we ook graag uit door onze focus te leggen op continue verbetering van onze zorg. Denk aan de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Informatie Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij René Schoemaker, Teamhoofd Vastgoed, bereikbaar via telefoonnummer 06 – 10 88 21 75. Sollicitatie Je kunt direct solliciteren tot 21 juni a.s. via de "Solliciteer" button.

3 Juni 2021 - lees meer ...

Bim Modelleur - Infra

BREDA - Xelvin

Xelvin zoekt een nieuwe collega BIM Modelleur die kennis en ervaring heeft in het modelleren van kunstwerken en / of waterbouwkundige werken. Het ontwerpen en adviseren hierover ligt jouw kracht. Je vindt het ook leuk om te acteren op het snijvlak van ontwerp en uitvoering, zowel in grote complexe projecten als kleinere projecten met effectief maatwerk. Je gaat werken aan projecten voor de aannemers of als ontwerper in de planfase van opdrachtgevers als gemeenten, waterschappen, provincies, RWS en ProRail. Kortom mooie projecten met complexe vraagstukken. Je krijgt een uitdagende functie waarin je een belangrijke, inhoudelijke bijdrage levert aan het groeiende team. Je werkt samen met collega's vanuit meerdere vestigingen in Nederland aan gave droge en natte infra projecten; zoals tunnels, bruggen, sluizen, treinviaducten en kademuren.

3 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider Utiliteitsbouw

ROTTERDAM - Xelvin

Als Projectleider voor Utilitaire werken draag je zorg voor complexe utiliteitsbouwprojecten en geef je leiding aan een hecht maar zeer professioneel team. In dit team vragen wij veel eigen inbreng en durf jij zelfstandig beslissingen te nemen. In deze zelfstandige functie weet jij complexe projecten tot een volgend niveau te tillen door je organisatorische inzicht in combinatie met je ervaring in het vak. Jouw werkzaamheden bestaan uit het aansturen van het projectteam en onderhouden van contacten met alle andere partijen. Het behalen van de vooraf gestelde doelen is jou niet vreemd en je bent in staat goede overall-planning te maken en hebt de ervaring om de juiste leveranciers te selecteren en te contracteren Daarnaast bewaak je de kwaliteit en de voortgang van het werk waardoor jij projecten kunt opleveren binnen de gestelde tijd, van de juiste kwaliteit en met de juiste financiële afwikkeling. Je bent ook sensitief en voelt goed aan wat de opdrachtgevers belangrijk vinden en hebt een neus voor het signaleren van kansen.

3 Juni 2021 - lees meer ...

Filteren