3937 vacatures gevonden

Medior Kostendeskundige Bouw

Capelle aan den IJssel - Building Heroes

Als Medior Kostendeskundige Bouw werk je in een uitdagende en ambitieuze onderneming. Samen met jouw collega’s in Capelle aan den IJssel ben jij verantwoordelijk voor de berekening van de juiste prijsopgaven van bouwprojecten. Je houdt rekening met alle benodigde aspecten om tot de meest passende begroting te komen. Het doel is uiteraard om op basis hiervan te komen tot een economisch verantwoorde inschrijving en het project binnen te halen! Je werkt zorgvuldig en constructief, maar ook innovatief en creatief om tot de beste prijs te komen. Kansen en bedreigingen spelen dagelijks mee in de zoektocht naar de juiste aanbieding. Je neemt als Medior Kostendeskundige Bouw hierin je verantwoordelijkheid en verzorgt tijdige en juiste informatie naar alle betrokkenen binnen jouw project. Je werkt aan verschillende woningbouwprojecten tussen de € 5 en € 30 miljoen. Als Medior Kostendeskundige Bouw rapporteer je aan het Hoofd Voorbereiding.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Ontwerpmanager Nieuwbouw

Amersfoort - Building Heroes

Als Medior Ontwerpmanager Nieuwbouw manage jij de ontwerpfase van uitdagende woningbouwprojecten. Soms ben je ook betrokken bij de ontwerpfase van andere soorten projecten, zoals scholen en hotels. Je coördineert over het algemeen twee of drie projecten tegelijk. Veel afwisseling dus!Deze organisatie doet projecten voor opdrachtgevers, maar zij ontwikkelen ook zelf projecten. Hierbij is het erg belangrijk dat er verkoopstukken, tekeningen en omschrijvingen bestaan als het ontwikkelingsplan wordt gepresenteerd en in de verkoop gaat. Het is als Medior Ontwerpmanager Nieuwbouw jouw taak om ervoor te zorgen dat deze stukken compleet zijn. Om dit succesvol te doen onderhoudt jij nauw contact met de calculator, architect, constructeur en ontwikkelaar. Je neemt actief deel aan overleg en levert waar nodig input.Als Medior Ontwerpmanager Nieuwbouw krijg je elke dag wel met iets anders te maken. De ene keer is het een luchtbehandelingssysteem, de andere keer heb je het met de architect over de kleur van de kozijnen. Wat jouw werk het allermooiste maakt? Jij ziet dat wat jij en je team bedacht hebben letterlijk tot leven komen wanneer de uitvoeringsfase start.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Planontwikkelaar Bouw | Renovatieconcepten

Groot Amsterdam - Building Heroes

Binnen de functie Medior Planontwikkelaar Bouw ga je je bezighouden met het ontwikkelen van plannen van renovatieprojecten van bestaande woningbouwprojecten. In jouw toolbox zitten vaardigheden als het bedenken van isolatie- en installatietechnische oplossingen en het doorvoeren van verbeteringen naar wens van de klant. Binnen deze bouwkundige scenario's ben jij je als Medior Planontwikkelaar Bouw tevens bewust van de omgevingsfactoren.Hiertoe stel je als Medior Planontwikkelaar Bouw onder meer begrotingen op, maak je plannen van aanpak, sta je garant voor het feit dat de bewonersadviezen worden meegenomen en voer je risico-analyses en tijdsanalyses uit. Je begeeft je op de bouwlocaties en bent te allen tijde beschikbaar als aanspreekpunt, in zowel de ontwerp- als de realisatiefase

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Planontwikkelaar RGS

Eindhoven - Building Heroes

Binnen jouw rol als Medior Planontwikkelaar zorg jij dat je op basis van startnotities, MJOB's en inspectierapporten en door gesprekken met de opdrachtgever en interne projectleider, scenario's opstelt. De scenario's passen integraal binnen de kader die gesteld zijn in de overeenkomst en voldoen daarmee altijd aan de wensen van de opdrachtgever. Je bent dus voornamelijk bezig met het ontwikkelen van scenario's voor het onderhoud aan de woningen in de rayons. Steekwoorden zoals duurzaamheid, instandhouding en TCO zijn belangrijk daarbij. Na het opstellen van deze scenario's presenteer je ze aan de opdrachtgever en worden de jaarplannen vastgesteld. Het is ook aan jou om daarna een goede overdracht naar uitvoering te realiseren. Ook blijf je als Medior Planontwikkelaar betrokken bij de planvoorbereiding. De onderhouds- en verduurzaamheidswerkzaamheden bestaan uit het opwaarderen van het woningbezit van diverse opdrachtgevers. Als Medior Planontwikkelaar kan jij je goed verbinden met de klant, het team en bewoners. Jouw interesse ligt ook bij data gestuurd onderhoud, hier ligt namelijk de toekomst. Je voert conditiemetingen uit en inspecteert/inventariseert de objecten en je baseert je scenario’s op bestaande en nieuwe data. Daarnaast kun je jouw plannen ook nog eens vol enthousiasme presenteren en overbrengen naar de opdrachtgever.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Planvoorbereider Onderhoud

Amsterdam - Building Heroes

Bij deze leuke onderhoudspartij is de rol van Medior Planvoorbereider Onderhoud breder dan bij andere partijen. Zo houdt een Medior Planvoorbereider Onderhoud zich bezig met: Het voorbereiden van de onderhoudswerkzaamheden tot aan de realisatie; Het maken van een onderhoudsplan en de calculatie hiervan; In co-making samenwerken met de opdrachtgever;Een binnen buiten functie (30% buiten en 70% binnen);Administratief weet je alles goed vast te leggen.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Planvormer Renovatie & Onderhoud

Eindhoven - Building Heroes

Als Medior Planvormer werk jij op meerdere projecten gelijk. Deze projecten kunnen in omvang en complexiteit van elkaar verschillen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op je vanaf de initiatiefase tot en met de opdrachtverstrekking, voor projecten op het gebied van groot onderhoud en verduurzaming van bestaand vastgoed. Dit zal voornamelijk voor woningcorporaties zijn. In jouw rol als Medior Planvormer ben jij het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, interne projectteam en de andere samenwerkingspartners en -adviseurs. Het is dus jouw taak om klantwensen en eisen vast te stellen en de opdrachtgever te adviseren over de nodige bouwkundige, installatietechnische en bouwfysische maatregelen. Wanneer jij op de locatie bent heb je ook contact met de bewoners en bewonerscommissies. Na een inventarisatie van het project vertaal je dit samen met het planvormingsteams naar een plan van aanpak. Ook communicatieplannen en middelen opstellen valt onder jouw takenpakket. De projectinformatie presenteer je en draag je over aan het projectteam voor de start van de realisatiefase. Indien nodig ondersteun je ook het uitvoeringsteam tijden de realisatie van het project. Natuurlijk draag je ook mogelijke verbeteringen en aandachtspunten aan bij de bouwkundig adviseur planvorming. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectbegeleider Bouw | Renovatie En Onderhoudsbedrijf

Amsterdam - Building Heroes

Je bent in deze leuke binnen- en buitenfunctie als Medior Begeleider Bouw verantwoordelijk voor:Opname en voorbereiding van mutatiewoningen van een woningcorporatie;Na ontvangst van mutatie neem je in overleg met de vertrekkende bewoner het werk zelfstandig op, maak je een prijs (aan de hand van vaste boekjesprijzen) en zorg je voor goedkeuring vanuit de opdrachtgever;In de toekomst bespreek je als Medior Begeleider Bouw de eventueel benodigde herstelwerkzaamheden met de zittende huurder;Indien van toepassing neem je eventuele huurders opties door met de nieuwe huurder en de consequenties van deze opties voor de huurprijs;Na akkoord vanuit opdrachtgever zorg je er als Medior Begeleider Bouw voor een panklare opdracht die je overdracht aan de teamleider.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectcoördinator

Tilburg - Building Heroes

Als Medior Projectcoördinator ben jij technisch en financieel verantwoordelijk voor je eigen account(s), bestaande uit zorginstellingen, woningcorporaties en scholen. Wanneer het project is aangenomen ga je zelfstandig aan de slag; jij bent nauw betrokken bij de calculatie tot en met realisatie en nazorg bij de nieuwbouw- en renovatieprojecten van € 30.000 tot € 4 mln. omzet.  Jij zorgt na aanbesteding voor een uitstekend voortraject. Jij zorgt ervoor dat de begroting, inkoopcontracten, bouwplaatsinrichting, planning op orde is, de werktekeningen gecontroleerd worden en de offertes gespiegeld. Daarnaast coördineer jij de gehele realisatie. Samen met de Uitvoerder vorm jij een sterk en hecht team. Jij kunt altijd terugvallen op je collega's van afdeling "projecten", bestaande uit 7 andere projectcoördinatoren en 3 uitvoerders. Als Medior Projectcoördinator stuur jij je eigen project(en) aan en leg je verantwoording af aan de directie. Je hebt gemiddeld 2 tot 4 projecten om handen.Verder bestaan jouw taken als Medior Projectcoördinator o.a. uit:Contact met opdrachtgever, bewoners, architect, constructeur en andere belanghebbenden onderhouden;Regiewerk; meer- en minderwerk;Inkoopgesprekken voeren met onderaannemers;Bezoek bouwplaatsen (minimaal 1x per week);Coördinatie uitvoerders;Organiseren dat jouw accounts goed lopen; het is (bijna) je eigen toko!

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectcoördinator

Amsterdam - Building Heroes

Voor een mooie opdrachtgever zijn we op zoek naar een ondernemende Medior Projectcoördinator die verschillende verbouw-, renovatie- en restauratieprojecten gaat uitvoeren, zo nodig van het initiatief tot aan de onderhoudstermijn. Onder jouw verantwoordelijkheid valt onder andere:Onderhouden van contact met de opdrachtgever;Zelfstandig opnemen, meedenken, calculeren en uitvoeren van het werk;Controleren, afstemmen, distributie en tijdbewaking van gegevens van architect, constructeur, onderaannemers en leveranciers;Bewaking van voorbereidings- en productieprocessen;Calculaties maken en meer- en minderwerkopgave;Bijwonen van vergaderingen, besprekingen en het notuleren van de besprekingen;Maken van verschillende planningen;Kostenbewaking, valt ook tot jouw taken als Medior Projectcoördinator;Onderzoeken, voorstellen en verbeteren van bouwmethodieken en constructies;Eventueel uitvoeren van de inkoop volgens de inkoopprocedureSamenstellen van revisiemappen.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectcoördinator | Innovatieve bouwer

Amersfoort - Building Heroes

Als jij de ambitie hebt om als projectcoördinator snel door te groeien naar projectleider, dan is dit je kans! Als Medior Projectcoördinator ga jij aan de slag met de grotere en complexere projecten, dit kan zowel gericht zijn op renovatie en transformatie als op nieuwbouw. Dit hangt mede af van jouw ambitie. De organisatie kijkt namelijk naar jouw kracht en hetgeen jij leuk vindt om te doen.Als Medior Projectcoördinator ben jij vanaf de tender betrokken bij het project. Je hebt een brede rol waar je zelf invulling aan kan geven. Als projectcoördinator heb jij een hele belangrijke rol naast de projectleider. Samen vertalen jullie het ontwerp naar een gedetailleerd bouwplan. Dit bouwplan is uitgewerkt in concrete doelstellingen, planning, bouwmethoden, benodigde middelen, budgetten en oplevering van eindresultaten.Concreet betekent dit dat in samenwerking met de projectleider en opdrachtgever jij de voorfase aanstuurt (inclusief plan van aanpak), en de gesprekspartner bent voor opdrachtgevers. Je werkt dus niet alleen samen met je collega’s, maar ook met verschillende externe partijen en werkt samen met adviseurs en ontwerpers. Het ketendenken zit verweven in al jouw werkzaamheden: jij gaat nauwe samenwerkingen aan en bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor inkoop en contractering van leveranciers en onderaannemers.Ook het aanvragen en gereedmaken van vergunningen behoort tot het takenpakket. Je bereidt jouw werk voor in BIM en zorgt dus voor een optimale inzet daarvan. Daarbij hoort ook het aansturen van modelleurs en junior werkvoorbereiders.Samenwerken is een sleutelwoord in deze baan. Samen met de betrokkenen doe je er alles aan om een project te laten slagen en te zorgen voor een veilige, goede en betaalbare huisvesting van bewoners. De bewoners staan centraal. Jij houdt rekening met bewoners die tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in hun woning kunnen blijven.Bij de organisatie waar je komt te werken heerst er een bepaalde rust op de werkvloer. Het is een mensgerichte organisatie die handelt vanuit de klantvraag.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectcoördinator Bouw

Den Haag - Building Heroes

Wil jij de meest dynamische rol binnen een bouwproject hebben? Dan is dit de rol die je zoekt! Als Medior Projectcoördinator Bouw kijk je namelijk mee in de tenderfase van diverse bouwprojecten. In de tenderfase maak jij het beste plan op het gebied van logistiek en planning. Hierin heb jij als Medior Projectcoördinator Bouw de vrije hand, ga je werken met een hub of laat je alles just-in-time leveren? Hier denk je echter wel na over het kostenplaatje. Dit niet alleen voor de kosten van de logistiek maar de gehele bouwplaatskosten! Vanuit de gunning van het project maak jij detailplanningen en bepaal je de inzet van materieel, kranen en stijgerwerk. In de realisatie heb je als Medior Projectcoördinator Bouw nauw contact met het uitvoeringsteam en de co-partners waarin jij het proces begeleid en adviezen geeft. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectcoördinator Bouw | Renovatie

Den Haag - Building Heroes

Deze rol als Medior Projectcoördinator Bouw met een extra focus op Renovatie is erg divers - je coördineert meerdere projecten die zich in de ontwikkelfase bevinden. Je werkt scenario's uit en legt ze vast in de contractstukken. Je werkt samen met het bouwteam om innovatieve oplossingen tot stand te laten komen. Belangrijk is dat je het plan ontwikkelt binnen de daarvoor gestelde kwaliteitseisen, en natuurlijk binnen budget.Daarnaast besteed je als Medior Projectcoördinator Bouw aandacht aan het welzijn van de bewoners. Want het is belangrijk dat de projecten worden gerealiseerd met zo min mogelijk overlast voor hen. Het is daarom van belang dat jij ze betrekt en helder met de bewoners communiceert. Jouw collega's van werkvoorbereiding nemen het werk van jou over, dus jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Jij stelt een ontwikkel-planning en begroting op zodat alles op tijd en binnen budget kan worden uitgevoerd. Hierin zijn jouw werktijden soms afwisselend.Hiernaast heb je als Medior Projectcoördinator Bouw de volgende verantwoordelijkheden:Controleren en afstemmen van de begroting, samen met de kostendeskundige;Afstemmen met de co-makers, onderaannemers en leveranciers over de keuzes in scenario’s en de technische uitwerking hiervan;Controleren en afstemmen van het tekenwerk van de architect;Afstemmen van het logistiek plan met de logistiek voorbereider;Tijdig signaleren van en anticiperen op afwijkingen in het proces;Presenteren van de gemaakte keuzes aan de opdrachtgever en het bouwteam;Zorgen voor goed uitgewerkte overdrachtstukken;Volgen van ontwikkelingen in de markt en inbrengen van nieuwe producten en oplossingen.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Je gaat als Junior Werkvoorbereider Bouw werken aan complexe binnenstedelijke projecten met een logistieke of technische uitdaging. Jij ziet niet snel beren op de weg, dus jij gaat met beide handen deze uitdagingen aan. Daarbij ben je onderdeel van het voorbereidingsteam. Het team waarin je werkt bestaat uit meerdere Organisatie Medewerkers die worden aangestuurd door de Organisatie Deskundige.Je krijgt als Junior Werkvoorbereider Bouw één of meerdere onderdelen van het project toegewezen waar jij verantwoordelijk voor wordt in de werkvoorbereiding. Denk aan de beton- of staalconstructie, hang- en sluitwerk of de gevel. Met het team zorg jij als Junior Werkvoorbereider Bouw ervoor dat de realisatie van het project vlekkeloos kan verlopen. Je hebt hierbij intensief contact met de (keten)partners, de Architect en de Organisatie Deskundige.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider Bouw

Den Bosch - Building Heroes

Dit is jouw kans om als Junior Werkvoorbereider Bouw ervaring op te doen. Je komt te werken in een team van meerdere werkvoorbereiders waarbij de saamhorigheid hoog is. Als afdeling zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele technische uitwerking tot en met de realisatie. De organisatie is richt zich nu voornamelijk op nieuwbouw, gezien de grote vraag naar woningen. Je kunt je dus verdiepen in de verschillende onderwerpen die de revue passeren: ruwbouw, gevel, afbouw, meer/minderwerk, financiële controle, inkoop of kopersopties. Je krijgt binnen deze organisatie de kans om opgeleid te worden zodat je na drie á vier jaar alle onderdelen onder de knie hebt.  Dit is dus de ideale start richting de rol als allround werkvoorbereider.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider Complexe Utiliteitsbouw

Zeist - Building Heroes

Jij bent als Medior Werkvoorbereider Complexe Utiliteitsbouw een belangrijke spil in het team. In de rol als Werkvoorbereider ben je bezig met alle voorbereidende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan: inkoopvoorbereiding, coördinatie tekenwerk, coördinatie NUTS etc. Uiteraard wordt je geacht deze werkzaamheden uit te voeren binnen de gestelde planning en budgetten. Een ander gebruik makend van onder andere van het programma Solibri checker. Jij zal als Junior Werkvoorbereider Complexe Utiliteitsbouw onderdelen van de technische coördinatie en uitvoering van ontwikkeling tot en met realisatie op je nemen. Als Werkvoorbereider kan jij goed samenwerken met meerdere interne afdelingen en weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Jij schakelt als Jr. Werkvoorbereider Complexe Utiliteitsbouw actief met alle betrokken partijen, onder leiding van een ervaren mentor.Verder ben je in het bezit van een proactieve houding en neemt deel aan de lerende organisatie.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior/Medior Werkvoorbereider | EMVI Plannen Schrijven

Wateringen - Building Heroes

Binnen deze rol als Junior/Medior Werkvoorbereider Bouw ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van EMVI-plannen én het schrijven van onderscheidende teksten waaruit de toegevoegde waarde voor de opdrachtgever blijkt. Zodanig dat de kans op gunningen met EMVI-criteria maximaal zijn. De opgemaakte plannen stem je als Junior/Medior Werkvoorbereider Bouw af met de vestigingsleider en de calculator. Vervolgens informeer en betrek je op het juiste moment collega’s die nodig zijn voor de optimale uitvoer van het plan van aanpak. Je bent een kei in het organiseren van teamgeest en creëert draagvlak. Ook doorgrondt jij als Junior/Medior Werkvoorbereider Bouw contractstukken, analyseer je de klantvraag (je onderhoudt tevens het contact met hen) en dien je samen met de calculator vragen in voor de Nota van Inlichtingen. Hier hoort ook het benoemen en aan sturen op mogelijk uitvoeringsrisico's in de tenderfase bij. Na het opstellen van de EMVI-plannen assisteer je in het gehele proces van de aanbesteding (input voor calculatie, in orde maken van inschrijvingsdocumenten en indienen van de stukken). Na gunning en tijdens de uitvoering van de diverse projecten sta je als werkvoorbereider aan de lat en zorg je ervoor dat aan alle voorwaarden wordt voldaan, zodat de uitvoerder op tijd kan staren en ondersteunt blijft. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Assetmanager

Wormerveer - Building Heroes

Als Medior Assetmanager sla je een brug tussen de strategische kaders en de operationele keuzes. Je beweegt je hierdoor zowel horizontaal als verticaal binnen de organisatie. Dat doe je nooit alleen. Je bent onderdeel van het tactisch team waarin jij beslissingen neemt vanuit het financiële oogpunt. Daarnaast houd jij je bezig met: Zorgdragen voor optimale - en integrale - investeringsbeslissingen in de bestaande complexen én in nieuwbouwprojecten;Verbinden: jij haalt écht energie uit het verbinden en het verschil op inhoud en mensniveau te maken;Continu verbeteren van de dienstverlening en processen (o.a. met Lean) en het oppakken van nieuwe initiatieven (met Scrum).

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior BIM Coördinator

Utrecht - Building Heroes

Als Medior BIM Coördinator ben je werkzaam voor een grote opdrachtgever met heel veel bestaand vastgoed. Het is zaak dat dit bestaand vastgoed, waar alleen nog maar tekeningen van zijn gemaakt, volledig wordt gemodelleerd in een BIM model. Het tekenwerk wordt uitbesteed aan een modelleer club in India. Het werk wat terugkomt wordt door jou gecontroleerd en geïmplementeerd. Daar waar nodig doe jij, met jouw bouwkundig inzicht, de laatste aanpassingen en finetuning. Het leuke aan deze taak is het internationale aspect, waarbij je dus ook met de modelleurs in India schakelt.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Bouwkundig Projectleider

Noord-Brabant - Building Heroes

In de functie van Bouwkundig Projectleider ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van bouwkundige projecten. Je bezoekt daarbij de locaties en bent betrokken bij de eerste ideeën tot en met de oplevering van het project. Dat wil zeggen dat je je bezig houdt met de technische opzet, de haalbaarheid qua planning, het realiteitsgehalte van het budget, de daadwerkelijke uitvoering en het bedrijfseconomisch resultaat.Jij denkt als Medior Bouwkundig Projectleider oprecht mee met de klant en weet samen met je team vorm te geven aan unieke en afwisselende projecten. de schakel tussen opdrachtgever, onderaannemers en de interne afdelingen.Jouw werkzaamheden als Medior Bouwkundig Projectleider bestaan in een notendop uit:De verantwoording nemen voor een goedlopende communicatie tussen klant, eigen personeel en onderaannemers;Structuur aanbrengen en behouden vanaf opdracht tot oplevering;Het uitvoeren en bewaken van de planning;Het verantwoordelijk zijn voor een goede oplevering;Het zijn van een eerste aanspreekpunt voor de klanten en het projectteam;Het naleven van veiligheid en kwaliteitseisen;Het bewaken van de kosten tijdens het project.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Calculator / Werkvoorbereider

Amsterdam - Building Heroes

In jouw rol als Calculator/Werkvoorbereider neem jij de verantwoordelijkheid op je van verschillende projecten. Dit kunnen renovatie-, onderhouds- of nieuwbouwprojecten zijn. Den bijvoorbeeld aan mutatieonderhoud of groot renovatie. De opdrachten komen in het algemeen vooruit vanuit woningbouwcorporaties, particulieren VvE’s of zorginstellingen. Het werk wordt aangenomen door jou en jij calculeert, bereidt de werken voor en maakt de planning voor de rest van het team. Ook bij kleinere particulieren opdrachten verricht je deze werkzaamheden. Bij de kleinere werken reken je zelf alles uit en beleid je het hele project tot oplevering. Geen project is hetzelfde, dus verwacht veel veelzijdigheid in jouw baan als Calculator/Werkvoorbereider.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Calculator / Werkvoorbereider

Zuid-holland - Building Heroes

Jouw ervaring en flexibiliteit wordt ingezet in de werkvoorbereiding en de calculatie. Jij verricht de werkvoorbereiding van grote projecten. Waarbij je de planning en de voortgangssignalering of de kostenbewaking verzorgt. Het signaleren van de stand van het werk en de toeleveringen aan de leiding is dagelijkste kost. Daarnaast verzorg jij geregeld een deel van de materiaalbestellingen en de werkenadministratie.Binnen deze functie verzorg je de calculatie van projecten waarop het bedrijf inschrijft. Hierbij draag je zorg in samenwerking met assistentie vanuit het bedrijfsbureau voor de input ten behoeve van een kwalitatief projectplan en/of EMVI-plan. Als Medior Calculator / Werkvoorbereider draag je zorg voor het maken van werkplannen, planning, kostenbewaking, inkoop (contracten) onder aansturing en begeleiding van de Business-unit leider en/of Hoofd Bedrijfsbureau.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Calculator BIM

Breda - Building Heroes

Jouw playground is het voorproject van toekomstige opdrachten. Als Medior Calculator BIM doe je niets liever dan het beoordelen van offerteaanvragen en bijbehorende documenten. You know the numbers. Maar naast de cijfertjes onderhoud jij contacten met de opdrachtgevers met betrekking tot de inhoud van de aanvragen en de offertes. En zeker mag jij ook wat (mee)bepalen, namelijk welke bemalingssystemen worden toegepast. En voor het opstellen van kostprijsberekeningen en offertes draai jij je hand ook niet om. Door de verscheidenheid in projecten is deze baan verrassen veelzijdig. Je krijgt ook de mogelijkheid om mooi projectlocaties te bezoeken, want jij werkt nauw samen met jouw collega's van de uitvoering en advies. Jij helpt hen op weg naar de realisatie van het project. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Calculator Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Jij draagt als Medior Calculator Bouw bij aan het binnenhalen van complexe binnenstedelijke bouwprojecten, je bent een talent op het gebied van bouwkosten en ambieert een adviserende rol in bouwteams. Als Medior Calculator Bouw pak je zelfstandig projecten op en wordt je gecoacht door een senior.Je bent als Medior Calculator Bouw onderdeel van het bedrijfsbureau. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van inschrijfbegrotingen en bouwkostenramingen. Je begroot hiervoor zelfstandig een project of een deel. Er wordt veel in bouwteams gewerkt waar jij kostenraming in verschillende stadia van het ontwerp opstelt en je hebt een adviserende rol om daar waar mogelijk kostenbesparende wijzigingen door te voeren.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Calculator Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Jij draagt als Medior Calculator Bouw bij aan het binnenhalen van complexe binnenstedelijke bouwprojecten. We snappen dat jij de rol van Medior Calculator Bouw kan dromen. Deze rol is uniek door de fases waarin jij mee kan kijken. Onder de vleugels van bouwkostendeskundige zal jij hierin worden opgeleid. Je mag voorzichtig beginnen met het maken van ramingen. Naast het doen van de ramingen geef je direct advies op het gebied van bouwen. Denk aan bouwmethodiek en kraaninzet. Daarnaast hoef je in deze rol de hoeveelheden niet meer uit het bestek/tekeningen te halen maar kan je dat doen middels het BIM-model. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Junior Calculator

Amsterdam - Building Heroes

Als Junior Calculator ben je onderdeel van het bedrijfsbureau. Jij zal je ongetwijfeld ingelezen hebben in de rol van calculator en weet dat het spiegelen van offertes en het contact met onderaannemers bij de werkzaamheden horen. Wat deze rol uniek maakt als Junior Calculator is dat jij onder vleugels van een Senior Bouwkostendeskundige komt te vallen. Deze man staat bekend om zijn precisie en kennis op het gebied van bouwkosten en geeft zelfs les op het HTI. Een betere leermeester kan je dus niet treffen. Daarnaast word jij vanaf het begin opgeleid als aankomend kostendeskundige en zal het uitzoekwerk/uittrekken van hoeveelheden vanuit het BIM model komen. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Filteren