3711 vacatures gevonden

Specialist (civieltechnische) kunstwerken bij een gemeente in de provincie groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

Wat ga je allemaal doen als dé specialist? Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding én de uitvoering van de te onderhouden projecten op het gebied van civiele kunstwerken. Je bent vanuit de gemeente het aanspreekpunt op de projecten en schakelt hierdoor snel met diverse stakeholders (aannemers, inwoners etc etc) Als je vragen hebt kun je altijd terugvallen op je (senior) collega’s. Je vraagt offertes aan bij marktpartijen en verricht aanbestedingsprocedures waarbij je de inkoopvoorwaarden van de gemeente voorop stelt. Daarnaast ben je ook belast met de beoordeling van de aanbestedingen. Je coördineert en bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden met betrokken partijen en andere stakeholders. Ook ben je bezig met de financiële voortgang en haalbaarheid van de projecten.

3 Mei 2020 - lees meer ...

Meedenkende werkvoorbereider/calculator planmatig onderhoud uit friesland

Leeuwarden 8912 Friesland - Bouwselect

MBO/HBO werk- en denkniveau Ervaring als werkvoorbereider/calculator in de onderhoudsbranche Ervaring met ketensamenwerking is een pré Op de hoogte van huidige wet- en regelgeving binnen de bouw Iniatief, klantgericht en commercieel zijn Bouwselect beloont conform de voorwaarden zoals die gelden bij onze opdrachtgever (pensioen, salaris,  ATV dagen, evt. auto vd zaak, flexibele werktijden evt., etc.). Bij goed functioneren kun je na het jaarcontract voor onbepaalde tijd in dienst treden bij onze opdrachtgever

3 Mei 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider openbare verlichting friesland

Friesland - Prostruct

Voor een klant die zich bezig houdt met openbare verlichting zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider. Jouw uitdaging: Als werkvoorbereider Openbare Verlichting ben je de spil tussen de operatie (monteurs en uitvoerders) en de (financiële) administratie; Je plant, regelt, organiseert en communiceert. Je bent goed in het aansturen van meerdere infraprojecten tegelijk en je behoudt het overzicht; Je zet je tanden in projecten en vindt het leuk om mee te denken over hoe we de samenwerking binnen het team en met onze klanten kunnen blijven verbeteren; Vanuit jouw rol weet je wat er binnen én buiten speelt en je krijgt er energie van omdat zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten. Je bent de spin in het web. Je bent verantwoordelijk voor: Het werk voorbereiden voor projecten aan de openbare verlichting bij jouw klant; Het tijdig bestellen van materiaal en diensten; Communicatie met klanten, planning en uitvoering; Houden van overzicht van alle geplande werkzaamheden; Bewaken van het projectbudget; Offertes opstellen, meer- en minderwerk afstemmen; Verrijken van orders met alle relevante documenten voor de uitvoering van projecten. Wat vragen wij van jou? MBO werk & denkniveau; Ervaring binnen de openbare verlichting en verkeersregel-en parkeerinstallatie is een pré; Ervaring met Navision is een pré; Minimaal 3 jaar werkervaring bij een technisch bedrijf; Je kan goed samenwerken; Je hebt lef, een hoog energieniveau en een positieve instelling; Je bent communicatief sterk. Wat mag je van ons verwachten? Salarisindicatie € 2400,- - € 3700,- Dit is afhankelijk van jouw ervaring. Vooruitzicht op een vaste aanstelling. Een afwisselende en uitdagende baan, veel ruimte voor eigen initiatief; Een prettige werksfeer in een open organisatie; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Elke dag weer mag je aan de slag met mooie, uitdagende projecten en de nieuwste technieken. Interesse? We snappen het als je enthousiast bent geworden door deze vacature. Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt en wij nemen spoedig contact met je op.  

3 Mei 2020 - lees meer ...

Service monteur beveiliging

Meerkerk - GTC Security

WORD JIJ ONZE NIEUWE SERVICE MONTEUR? SERVICE MONTEUR BEVEILIGING De functie: In de functie van technisch servicemonteur verricht je taken in de preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden met in begrip van service aan beveiligingsinstallaties. Je draait ongeveer eens in de 8 weken storingsdienst. Tevens assisteer je collega’s met de inbedrijfstelling, oplevering en eventueel uitbreidingen. Je bent communicatief vaardig en vindt je uitdaging in het leren en begrijpen van nieuwe technieken binnen de beveiligingsbranche. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud en anderzijds voor een adequate technische ondersteuning richting klanten van GTC security. Hierbij werk je samen met een hecht en ambitieus team.

3 Mei 2020 - lees meer ...

Bestekschrijver GWW

Utrecht - bouwhuysch

De bestekschrijver is verantwoordelijk voor het opstellen van RAW-bestekken, vraagspecificaties en andere contractstukken. Je stelt ramingen op, dit gebeurt op uiteenlopende detailniveaus. Je werkt nauw samen met projectleiders, tekenaars en adviseurs. Je werkt aan diverse projecten in de regio. Hierbij kun je denken aan onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen en watersystemen.

3 Mei 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider civiele techniek voor bouw Datacenter

Middenmeer - Bouwhuysch B.V.

Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de civiele techniek. Dit betekent dat we elke dag een club fantastische ingenieurs leveren aan de beste bedrijven en projecten in wegen, water en beton. Onder één contract bouw je aan jouw carrière bij de mooiste projecten van onze branche. Dat is wat wij doen, én waar ga jij je mee bezig houden? Door jouw uitstekende werkvoorbereidering -en coördinatieskills kun jij jezelf onmisbaar maken bij de realisatie van dit complexe en innovatieve datacentre. Je zit op de projectlocatie, dichtbij de realisatie waardoor je voorbereidende werkzaamheden ook direct gebouwd ziet worden. Samen met een gemotiveerd projectteam van ontwerpers, werkvoorbereiders en uitvoerders ben je in staat theorie naar de praktijk te vertalen zodat het ontwerp ook buiten gerealiseerd kan worden. In deze functie als werkvoorbereider ben jij de schakel tussen de gemaakte plannen en de realisatie. Je geeft zelfstandig vorm aan het voorbereidingsproces. Hierbij houd jij nauw contact met de verschillende disciplines. Zo maak jij de planning van de uit te voeren werkopdrachten, verzorgt de technische projectdocumentatie en bewaakt de voortgang. Ook bepaal je op basis van de werkzaamheden de benodigde mensen, middelen en materialen.

3 Mei 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider GWW Combinatie Herepoort

Groningen - Bouwhuysch B.V.

Je hebt passie voor techniek en krijgt energie van het oppakken van gecompliceerde uiteenlopende zaken. Als werkvoorbereider zorg jij voor de planning, werkvoorbereiding en coördinatie van de GWW-werkzaamheden volgens de vastgestelde procedures en richtlijnen. Je denkt mee in het bepalen van de meest efficiënte werkwijze, waarna je de nodige werkplannen opstelt. Hiervoor voer je overleg met verschillende disciplines en stakeholders. Je gaat met overzicht en verantwoording te werk en stelt de planning van de uit te voeren werkopdrachten op richting de uitvoering. Tevens bepaal je op basis van de werkzaamheden de benodigde mensen, middelen en materialen. Aan de inkoopafdeling lever jij de input, zodat zij de juiste materialen inkopen en geleverd worden. Kortom: een uitdagende en gevarieerde job!

3 Mei 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Woningbouw

Zwolle - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS WERKVOORBEREIDER WONINGBOUW? Als werkvoorbereider Woningbouw ben je verantwoordelijk voor de gehele technische werkvoorbereiding van bouwprojecten. Je controleert en toetst de werk- en productietekeningen. Ook muteer en bewaak je de werkbegrotingen en maak je werk- en leveringsschema’s. Je vraagt offertes aan ten behoeve van de inkoopvoorbereiding en beoordeel je deze. In deze functie werk je in teamverband. Daarnaast word je ingezet op renovatie- en onderhoudsprojecten. Hier werk je met name voor woningcorporaties aan de verbetering van hun vastgoed. Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer direct bij Jesper. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS WERKVOORBEREIDER WONINGBOUW? HBO Bouwkunde; Minimaal 3 á 5 jaar relevante werkervaring; Ervaring met renovatie; Goede kennis van diverse softwarepakketten. WAAR KOM JE TE WERKEN ALS WERKVOORBEREIDER WONINGBOUW? Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar aan historie. De afdeling waar jij onderdeel van uit gaat maken is in de afgelopen jaren flink gegroeid. De organisatie kent een open cultuur. Dit kenmerkt zich door korte lijnen, ruimte voor initiatief en veel betrokkenheid. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij deze opdrachtgever en er wordt geïnvesteerd in opleiden van personeel. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een salaris tussen de €2.900 en €3.600, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Werkvoorbereider Woningbouw!

3 Mei 2020 - lees meer ...

Bouwkundig calculator/werkvoorbereider onderhoud en renovatie provincie groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding in het voortraject van grote opdrachten. Daarnaast zal je fungeren als aanspreekpunt voor leveranciers en de planning in de gaten houden. Ook ben jij één van de bouwkundige experts in het bedrijf. Kennis van de laatste ontwikkelingen en de toepassing daarvan is erg belangrijk. Het is een afwisselende functie waarbij elke dag anders is en je genoeg ruimte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen.

3 Mei 2020 - lees meer ...

Constructeur

Zoetermeer - Kracht Recruitment

Je gaat werken aan complexe, unieke projecten waarbij creativiteit en doorzettingsvermogen wordt gevraagd. Jij denkt graag out of the box en wordt uitgedaagd door een complex vraagstuk. Uiteraard heb je collega’s om mee te sparren en deze contacten zoek jij dan ook bewust op, bijvoorbeeld in je ontwerpteam. Je stelt constructie ontwerpen op en doet gewichts- en stabiliteitsberekeningen. Tegelijkertijd controleer én adviseer je over ontwerpen en berekeningen.

3 Mei 2020 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

2 Mei 2020 - lees meer ...

Per direct: hsb-tekenaar, zowel starters als ervaren tekenaars, noord-nederland

Groningen 9979 Groningen - Bouwselect

In deze uitdagende functie wordt je verantwoordelijk voor je eigen projecten als tekenaar / werkvoorbereider. Je gaat werktekeningen maken en controleren en dat voor meerdere projecten tegelijkertijd. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de leveranciers en zorg je ervoor dat de materiaallijsten kloppen en op tijd binnen zijn.  Het is een veelzijdige functie waar je jezelf kan blijven ontwikkelen en steeds meer verantwoordelijkheid naar jezelf kan toe trekken.

2 Mei 2020 - lees meer ...

Per direct: hsb-tekenaar, zowel starters als ervaren tekenaars, noord-nederland

Groningen 9979 Groningen - Bouwselect

In deze uitdagende functie wordt je verantwoordelijk voor je eigen projecten als tekenaar / werkvoorbereider. Je gaat werktekeningen maken en controleren en dat voor meerdere projecten tegelijkertijd. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de leveranciers en zorg je ervoor dat de materiaallijsten kloppen en op tijd binnen zijn.  Het is een veelzijdige functie waar je jezelf kan blijven ontwikkelen en steeds meer verantwoordelijkheid naar jezelf kan toe trekken.

2 Mei 2020 - lees meer ...

Startende bim modelleur voor een architectenbureau uit regio van friesland

Sneek 8606 Groningen - Bouwselect

Als BIM Modelleur heb je diverse werkzaamheden. Zo ben je onder meer bezig met het uitwerken en aanvragen van de omgevingsvergunning incl. de bijbehorende bouwbesluittoetsing. Je maakt en detailleert zelfstandig (3D) bouwtekeningen in diverse stadia van een project. Je maakt de vertaalslag van de techniek naar het integrale 3D-model (BIM).

2 Mei 2020 - lees meer ...

Bouwkundig calculator/werkvoorbereider onderhoud en renovatie provincie groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding in het voortraject van grote opdrachten. Daarnaast zal je fungeren als aanspreekpunt voor leveranciers en de planning in de gaten houden. Ook ben jij één van de bouwkundige experts in het bedrijf. Kennis van de laatste ontwikkelingen en de toepassing daarvan is erg belangrijk. Het is een afwisselende functie waarbij elke dag anders is en je genoeg ruimte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen.

2 Mei 2020 - lees meer ...

Specialist (civieltechnische) kunstwerken bij een gemeente in de provincie groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

Wat ga je allemaal doen als dé specialist? Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding én de uitvoering van de te onderhouden projecten op het gebied van civiele kunstwerken. Je bent vanuit de gemeente het aanspreekpunt op de projecten en schakelt hierdoor snel met diverse stakeholders (aannemers, inwoners etc etc) Als je vragen hebt kun je altijd terugvallen op je (senior) collega’s. Je vraagt offertes aan bij marktpartijen en verricht aanbestedingsprocedures waarbij je de inkoopvoorwaarden van de gemeente voorop stelt. Daarnaast ben je ook belast met de beoordeling van de aanbestedingen. Je coördineert en bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden met betrokken partijen en andere stakeholders. Ook ben je bezig met de financiële voortgang en haalbaarheid van de projecten.

2 Mei 2020 - lees meer ...

Meedenkende werkvoorbereider/calculator planmatig onderhoud uit friesland

Leeuwarden 8912 Friesland - Bouwselect

MBO/HBO werk- en denkniveau Ervaring als werkvoorbereider/calculator in de onderhoudsbranche Ervaring met ketensamenwerking is een pré Op de hoogte van huidige wet- en regelgeving binnen de bouw Iniatief, klantgericht en commercieel zijn Bouwselect beloont conform de voorwaarden zoals die gelden bij onze opdrachtgever (pensioen, salaris,  ATV dagen, evt. auto vd zaak, flexibele werktijden evt., etc.). Bij goed functioneren kun je na het jaarcontract voor onbepaalde tijd in dienst treden bij onze opdrachtgever

2 Mei 2020 - lees meer ...

Manager beheer & onderhoud

Noord Nederland - Prostruct

Voor een uitdagend project in het noorden van het land zijn wij op zoek naar een Manager Beheer & Onderhoud. Wat ga je doen? Als Manager Beheer & Onderhoud zorg jij ervoor dat wegen-groen-kunstwerken-technische installaties op ons project in keurige staat blijven en onderhouden worden. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het areaal van overname tot aan overdracht. Je draagt zorg voor de ontwikkeling en continue verbetering van het onderhoudsconcept en je coördineert vervolgens de uitvoering ervan. Hiertoe heb je de beschikking over een team specialisten en verschillende onderaannemers, die elk met hun eigen specialisme op het gebied van GWW/groen, kunstwerken en technische installaties voor jou het onderhoud uitvoeren. Jij ziet erop toe dat we op aantoonbare wijze (V&V) voldoen aan de contractvoorwaarden, die vanuit onze opdrachtgever worden vereist aan het beheer van de aan ons toegewezen scope. Tevens geef je leiding aan ons calamiteitenteam, die 24/7 klaar staat voor het snel en accuraat oplossen van calamiteiten op de weg. Een uitdagende baan in de stad Groningen voor de komende jaren! Wat vragen wij van jou? Je bent een enthousiast persoon, die beschikt over: ruime werkervaring op het gebied van beheer en onderhoud in de GWW-sector; HBO+ werk- en denkniveau en een opleiding Civiele Techniek; ervaring met geïntegreerde contracten (UAV-gc) binnen multidisciplinaire projecten; ervaring met de verificatie en validatie van eisen en het werken met Relatics is een pre; ervaring met Gappless-systeem / beheer-&managementsystemen is een pre; goede communicatieve en contactuele vaardigheden; met de competenties: resultaatgericht, kostenbewustzijn, stressbestendig, analytisch vermogen, teamspeler. Wat mag je van ons verwachten? Een veelzijdige functie in een dynamische organisatie met een uitdagend project in uitvoering! Werken met de nieuwste technieken. Salarisindicatie € 3000.- - € 5500.- afhankelijk van ervaring en opleiding. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. CAO Bouw & Infra Auto van de zaak. Interesse? Zie jij jezelf terug in deze uitdagende functie of heb jij nog vragen? Wij staan je graag te woord!  

2 Mei 2020 - lees meer ...

Constructeur Staalbouw

Drachten - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS CONSTRUCTEUR STAALBOUW? De constructeur staalbouw is verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen en tekenen van mechanische en mechatronische werktuigbouwkundige oplossingen voor eenvoudige tot gecompliceerde constructies en/of machinedelen zoals bruggen, sluizen en kranen, inclusief bijbehorende offertes, classificatie- en productietekeningen. De tekenaar / constructeur zorgt voor de technisch inhoudelijke ontwerpen en het berekenen en tekenen van constructies op basis van klantvraag, bestek, kwaliteitseisen, gevraagde functionaliteiten, budget, risico’s, locatie en technische/fysische mogelijkheden. Vanuit de klantvraag wordt gewerkt naar een (deel)ontwerp, dat leidt tot goedkeuring van de opdrachtgever, een bedrijfseconomisch en technisch haalbaar (productie)proces en een succesvolle oplevering. Jouw belangrijkste taken zijn: Analyseren en controleren van de verkregen opdrachten zodat deze omgezet kunnen worden naar ontwerpen in het gewenste tijdpad; Voorbereiden van ontwerpen naar aanleiding van klantvraag, bestek, kwaliteitseisen etc. in combinatie met een bedrijfseconomisch en technisch haalbaar (productie)proces en een succesvolle oplevering; Afstemmen van ontwerpen, zowel intern in de organisatie, als met de opdrachtgever en zo nodig aanpassen van de ontwerpen; Zorgen voor definitieve ontwerpen op basis van vooronderzoek, voorbereiding en commitment van de opdrachtgever en het management; Zorgen voor tekeningen, berekeningen (w.o. sterkte-, vermoeiings-, aandrijvings-, stabiliteits- en evenwichtsberekeningen) plannen en verificaties’; Opstellen van onderhoudsvoorschriften; Ondersteunen van de leadengineer bij het begeleiden van processen en medewerkers; Aanleveren van alle relevante projectgegevens ten behoeve van rapportages, audits en archivering. WAT HEB JE NODIG ALS CONSTRUCTEUR STAALBOUW? HBO Werktuigbouwkunde; In bezit van VCA-basis certificaat; Expertise op het gebied van CAD systemen, MS Office en MS Project; Alle relevante normen binnen de staalbouw, zoals Eurocodes en NEN EN1090; Tekening lezen, schetsen, rekenen,  en CAD-tekenen; Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré. Herken jij jezelf terug in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze Gouden Kracht kunnen zijn! WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN? Je komt in dienst bij Or-Quest B.V. waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast een aantrekkelijk salaris kun je diverse trainingen volgen in onze eigen Or-Quest Academy. In deze trainingen staat jouw persoonlijke ontwikkeling dan ook centraal. Je krijgt van ons: Een fulltime dienstverband; Een aantrekkelijk salaris; Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Werken binnen een internationaal een toonaangevende organisatie; Een dynamische werkomgeving en leuke collega’s; Betrokkenheid en invloed op alle fasen van productontwikkeling. Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Tekenaar / Constructeur. We behandelen jouw privacy gevoelige gegevens met uiterste zorg. OVER ONZE OPDRACHTGEVER Onze opdrachtgever is expert in de zware staalbouw en richt zich op de bouw van bruggen, stuwen, sluizen, kranen en toepassingen voor de offshore-industrie. Deze jonge dynamische organisatie zoekt ter uitbreiding van het engineeringsteam een rekenkundige constructeur.

2 Mei 2020 - lees meer ...

Projectleider Interieurbouw

Groningen - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS PROJECTLEIDER INTERIEURBOUW? Als projectleider interieurbouw ben je verantwoordelijk voor de realisatie van interieur- en afbouwprojecten: De projecten bij dit bedrijf kenmerken zich door hoogwaardig ontwerp en sturing op kwaliteit; Je bewaakt de contracten op gebied van tijd, kwaliteit en kosten; Je onderhoudt contacten met alle interne en externe betrokken partijen; Je coördineert een projectteam bestaande uit medewerkers van verschillende afdelingen binnen het bedrijf; We zijn op zoek naar een projectleider met een assertieve houding en minimaal HBO werk- en denkniveau; Je bent bekend in de wereld van de interieurbouw en bent communicatief vaardig; Hiertegenover staat natuurlijk een uitstekend pakket aan primaire en secundaire voorwaarden. WAT VRAGEN WIJ VAN JOU ALS PROJECTLEIDER INTERIEURBOUW Een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur richting bouwkunde of werktuigbouwkunde; HBO werk- en denkniveau; Assertief en communicatief vaardig; Enkele jaren ervaring in de bouw, afbouw of interieurbouw. Herken jij jezelf terug in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze Gouden Kracht kunnen zijn. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt in dienst bij Or-Quest. Je krijgt van ons: Een uitstekende salariëring; Prima secundaire arbeidsvoorwaarden; Fulltime dienstverband; Ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van diverse trainingen in onze eigen Or-Quest Academy. In deze trainingen staat vooral je persoonlijke ontwikkeling centraal. Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als projectleider interieurbouw. We behandelen jouw privacy gevoelige gegevens met uiterste zorg. GOUDEN KRACHT GARANTIE Nergens word je als technisch professional zo in de watten gelegd als bij Or-Quest. Dit is geen loze belofte: dit is een garantie. Een harde garantie in viervoud. Als Or-Quest professional ben jij de Gouden Kracht, de professional die opdrachtgevers in het technische domein vooruithelpt. Daarmee ben jij ons gouden visitekaartje. En dit belonen we. En niet alleen met een mooi salaris. Want Or-Quest kijkt verder. We investeren in jouw toekomstwaarde. Zodat jij een gouden carrièreperspectief hebt en daarmee de wereld van bouw, infra en techniek nog mooier maakt.

2 Mei 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider utiliteitsbouw

Assen - Or-Quest

FUNCTIEOMSCHRIJVING WERKVOORBEREIDER UTILITEITSBOUW Als Werkvoorbereider Utiliteitsbouw ben je verantwoordelijk voor de prijsvorming van voornamelijk utiliteitsbrouwprojecten en het aanvragen en vergelijken van offertes. Je schat risico’s en kansen in en draagt optimalisaties en alternatieven aan. Je stelt zelfstandig de calculatie op in de vorm van een elementenraming en gespecificeerde begroting. Je analyseert nacalculaties en stelt werkbegrotingen op. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een deel van de werkvoorbereiding van de projecten die je calculeert. Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer direct bij Jesper! WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS WERKVOORBEREIDER UTILITEITSBOUW? MBO Bouwkunde; Ervaring in een vergelijkbare functie bij een bouwkundig aannemer; In staat om projecten zowel zelfstandig als in teamverband aan te pakken; Een pro-actieve houding. WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN ALS WERKVOORBEREIDER UTILITEITSBOUW? Naast uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de kans om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Dit kan door het volgen van diverse trainingen in onze eigen Or-Quest Academy. In deze trainingen staat vooral je persoonlijke ontwikkeling centraal. WAAR KOM JE TE WERKEN? Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met ongeveer 50 medewerkers. Het bedrijf richt zich zowel op woningbouw als utiliteitsbouw voor de zakelijke markt. Naast nieuwbouw houdt onze opdrachtgever zich ook bezig met verbouwingen, renovaties en onderhoud. Respect voor de mens, maatschappij en het milieu staan aan de basis van duurzaam bouwen. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en techniek. Wij bieden jou: Dienstverband op basis van 32 of 40 uur; Een aansprekend salaris, afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Werkvoorbereider Utiliteitsbouw !

2 Mei 2020 - lees meer ...

Projectleider Geotechniek

Leek - Or-Quest

Waarom wil jij als Projectleider Geotechniek aan het werk? Als Projectleider Geotechniek word jij verantwoordelijk voor de realisatie van multidisciplinaire onderzoeksprojecten. In deze dynamische rol houd jij van de afwisseling tussen diverse projecten op het gebied van bodemonderzoek en funderingen. Daarnaast komen er ad hoc ook  vaak veel werkzaamheden binnen. Waardoor het van belang is dat jij iemand bent die het leuk vind om snel te schakelen en denkt in oplossing. Je komt te werken voor een leuk, informeel ingenieursbureau gespecialiseerd in de geotechniek. Het bedrijf is opgericht in 1979 en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend ingenieursbureau op het gebied van geotechniek.  Opdrachten worden uitgevoerd voor onder andere de particuliere sector, overheidsinstanties en het bedrijfsleven.  Voorbeelden van de diensten die worden uitgevoerd zijn veldonderzoek, geomonitoring en geotechnisch laboratoriumonderzoek. Wat ga jij doen als Projectleider Geotechniek? Als Projectleider Geotechniek word jij verantwoordelijk voor de realisatie van multidisciplinaire onderzoeksprojecten. Je gaat dit doen vanuit de afdeling Uitvoering, dit van projectdefinitie tot en met projectoplevering en nazorg. Je bent een echte organisator die meerdere projecten gelijktijdig weet te managen. Jouw belangrijkste werkzaamheden: Organiseren, aansturen en bewaken van de voortgang van projecten op het gebied van geotechniek; Verantwoordelijk voor de informatievoorziening richting interne- en externe stakeholders; Creëren van interne- en externe draagvlak; Actief deelnemen van projectbijeenkomsten en vergaderingen; Onderhouden van contacten met (potentiële) klanten, zorg dragen voor een duurzame relatie; Aanspreekpunt op zowel de technische opzet van projecten als de haalbaarheid van de planning en budget. Wat bieden wij jou als Projectleider Geotechniek? Naast een zeer afwisselende en dynamische functie waarbij jij veel verantwoordelijkheid draagt,  krijg jij: Een fulltime dienstverband met flexibele werktijden; Een aansprekend salaris tussen de € 3.000 en € 4.000 (o.b.v 40u/pw.), dit afhankelijk van jouw opleiding en ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 10 adv-dagen; Mogelijkheid tot het volgen van zowel interne- als externe scholing en goede interne doorgroeimogelijkheden; Alle ruimte voor het bedenken en uitwerken van je eigen initiatieven; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Wat vragen wij van jou als Projectleider Geotechniek? Minimaal hbo werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring; Kennis van functie-gerelateerde automatiseringsprogramma's; In het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat. Als Projectleider Geotechniek ben jij een echte organisator. Zo weet jij meerdere projecten gelijktijdig te managen. Je bent een echte teamplayer en kunt goed samenwerken. Je beschikt over een proactieve houding en hebt ervaring met het onderhouden van klantcontact. Daarnaast heb je passie voor techniek en bodem. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Projectleider Geotechniek in de regio Leek.

2 Mei 2020 - lees meer ...

Bouwkundig calculator/werkvoorbereider onderhoud en renovatie provincie groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding in het voortraject van grote opdrachten. Daarnaast zal je fungeren als aanspreekpunt voor leveranciers en de planning in de gaten houden. Ook ben jij één van de bouwkundige experts in het bedrijf. Kennis van de laatste ontwikkelingen en de toepassing daarvan is erg belangrijk. Het is een afwisselende functie waarbij elke dag anders is en je genoeg ruimte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen.

2 Mei 2020 - lees meer ...

Bouwkundig opname deskundige – noord nederland

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

Als bouwkundig opname deskundige ben jij bezig met het inspecteren van vastgoed met mogelijke bouwkundige schade. Je inspecteert veelal op locatie het bouwwerk op schades en je doet dit conform een duidelijk protocol zodat ieder bouwwerk op dezelfde wijze opgenomen wordt en de richtlijnen zoals die zijn opgesteld door het RIVM in acht worden genomen. Vervolgens werk jij zelf het opnamerapport administratief uit. Het is ook mogelijk om een inspectie op afstand uit te voeren, de keuze hierin is aan de bewoner/eigenaar. Je werkt dan nog wel steeds zelf het rapport uit maar kan de opname doen vanaf jouw kantoor.   Bouwselect volgt de arbeidsvoorwaarden zoals die gelden bij onze opdrachtgevers. Dit betreft een flexibele opdracht waarbij je start op basis van een uitzendovereenkomst. Na het eerste jaar kom je in aanmerking voor een jaarcontract bij de opdrachtgever rechtstreeks of een detacheringscontract voor de periode van 1 jaar bij Bouwselect. 

2 Mei 2020 - lees meer ...

Assistent uitvoerder waterbouw west-friesland

Onbekend Groningen - Bouwselect

Als Assistent uitvoerder ondersteun je de hoofd uitvoering. Hierbij realiseer je projecten en onderhoud je contacten met leveranciers en opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van jouw projecten en organiseert, coördineert en bewaakt alle te verrichten activiteiten op de bouwplaats van eigen werknemers en onderaannemers. De functie biedt een doorgroeimogelijkheid naar de functie van hoofduitvoerder

2 Mei 2020 - lees meer ...

Filteren