3828 vacatures gevonden

Projectleider bouw bij een vooruitstrevende organisatie

Oss - Voort

Als projectleider realiseer jij projecten tot een succesvol eind met de juiste bouwkundige kwaliteit. Je bent de aanvoerder van het team en de betrokken medewerkers van het project. Jij  stimuleert en motiveert medewerkers op coachende wijze. Je bewaakt en controleert het project de kosten, de planning, de bezetting en het rendement en stuurt bij waar nodig bij. Je levert het project met een positief rendement op en waarborgt de continuïteit in klantrelaties.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider bouwkunde

Heythuysen - Voort

Heb jij al een aantal jaren ervaring als werkvoorbereider en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wie weet is dit je kans op een mooie baan! Als werkvoorbereider ga je samenwerken met twee projectleiders en een uitvoerder. Hierin bij jij (mede) verantwoordelijk voor het voorbereidingsproces en afhankelijk van hoe groot de projecten zijn zul je switchen tussen een of meerdere projecten. De taken die je tot je zult nemen bestaan uit het maken van tekeningen, het controleren van werktekeneningen. Verder verzog je offerteaanvragen en beoordeelt deze. Deze offertes zul je met elkaar vergelijken om zo tot de beste opties te komen. Tevens het maken en bewaken van de planning, bestellen van materialen, calculeren van meer en minderwerken. De nadruk zal liggen in het ondersteunen van de projectleiders waarnodig. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwkundig Constructief Modelleur

Apeldoorn - Voort

Als gedreven Bouwkundig Constructief Modelleur ga je werken binnen het Revit team. Hierbinnen ben je verantwoordelijk voor het modelleren, meedenken en uitwerken van projecten met behulp van Revit. Daarnaast werk je als Bouwkundig Constructief Modelleur mee binnen het BIM team waar je meewerkt aan BIM activiteiten. Voor vragen vanuit de klant ben jij het eerste aanspreekpunt, het is dan ook belangrijk dat je klantgericht bent en dat voor jou kwaliteit altijd voorop staat. Binnen het Revit team is het jouw verantwoordelijkheid om het voortouw te nemen en medewerkers te ondersteunen en te coachen.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwkundig Constructeur

Deventer - Voort

Vanwege een toenemende omzetgroei heeft het team van JVZ Deventer dringend versterking nodig van een constructeur op minimaal HBO/TU niveau. Bij JVZ Ingenieurs werken creatieve techneuten die erg veel plezier hebben in het samen bedenken van constructieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij werken in zelfsturende teams aan een grote verscheidenheid van projecten voor diverse opdrachtgevers door geheel Nederland.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder

Groningen - Voort

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de realisatie van projecten. Je zorgt dat alles soepel verloopt en coördineert de dagelijkse werkzaamheden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het bewaken van de planning van het project en het materiaal. Je bewaakt de voortgang, kwaliteit en veiligheid van het project en stuur jij het team aan. Hierdoor ben je dagelijks op de bouwplaats te vinden. Daarnaast ben jij degene die het contact onderhoudt met de klant en overige betrokken partijen.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider (bouw)

Kaatsheuvel, Nederland - Voort

Als werkvoorbereider bouw werk je in een team met 18 collega's (Planning & Beheer) waarbij de werkvoorbereiding bestaat uit vijf collega's. De baan is op zijn zachtst gezegd heel divers. Je bouwt, onderhoudt en vervangt. De projecten zijn klein tot middelgroot (5.000,- tot 500.000,-) en variëren van vervanging van balken bij attractie Joris en de Draak, maar je draagt ook zorg voor de veiligheid bij bouwwerkzaamheden aan Ravaleijn. Je werkt samen met allerlei partijen. Niet alleen binnen het team, maar plant de werkzaamheden dusdanig dat de bezoekers zo min mogelijk overlast ondervinden, dat de media zijn gang kan gaan en overige stakeholders tijdig.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Implementatie consultant internationaal (medior)

Nieuwegein of Almelo - Voort

 Inventariseren en uitvragen van klantspecificaties en configuratie  Wensen en eisen van de klant vertalen naar een werkbaar processchema en inrichting/configuratie van de software  Adviseren en begeleiden van klanten bij product- of inrichtingsvraagstukken  Communiceren met de klant over de projectvoortgang  Instrueren van gebruikers met behulp van handleidingen, telefonische instructie of training op locatie  Meedenken in de productontwikkeling

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder

Arnhem - Voort

Dit doe jij als uitvoerder: je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en aansturing van renovatie & onderhoud / nieuwbouwprojecten binnen de gestelde kaders van de opdracht, de coördinatie, organisatie, planning en kwaliteitsbewaking. Dagelijks geef jij leiding aan medewerkers en onderaannemers op de bouw om de projecten tot een goed einde te brengen. Je zorgt ervoor dat de gewenste kwaliteit en doelstellingen behaald worden, maar ook de vastgestelde omzet- en rendementsdoelstellingen van het project. Je draagt zorg voor het opstellen van de afrekeningen en bewaakt de afhandeling van meer- en minderwerk. Tot slot neem je deel aan diverse interne en externe overlegvormen. Dit ben jij als uitvoerder: jij bent een motivator en weet het team te stimuleren om tot het beste resultaat te komen en geeft leiding op een coachende manier. Je bent commercieel ingesteld zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Je toont initiatief en bent pragmatisch maar ook organisatorisch sterk.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Visualisator

Zwolle - Voort

Wij zoeken een visualisator! Wat ga je doen? Het is een nieuwe functie binnen het bedrijf en daarom is het belangrijk dat je als visualisator al wat ervaring hebt vanuit stage of werk. Voor deze functie zoeken wij iemand die zich bezig gaat houden met de verbeelding van ontwerpen en aan wie wij de 3D ontwerpen kunnen overdragen. Vanuit daar maak jij het presenteerbaar, zowel in stilstaand beeld als in bewegend beeld middels Virtual Reality.

19 Maart 2020 - lees meer ...

BIM modelleur

Zwolle, Nederland - Voort

In de functie van BIM modelleur houd jij je naast modelleren ook bezig met ontwerpende werkzaamheden. Je kunt zelfstandig ontwerp concepten maken, ook grafisch gezien en houd je bezig met haalbaarheidsstudies. Het gaat om projecten op de zakelijke markt en werkt in een klein team.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Woningbouw

Omgeving Den Bosch - Voort

Je bent de spin in het web binnen de woningbouw projecten. Je coördineert, plant, bewaakt en denkt vooruit. Zodat een project goed, op tijd en tegen minimale kosten wordt uitgevoerd. Geen activiteit op de bouwplaats of je hebt er wel mee te maken als Werkvoorbereider Woningbouw.  Als ervaren bouwprofessional doe je zelfstandig de werkvoorbereiding voor een woningbouw- of utiliteitsproject. Je geeft ondersteuning aan het projectteam op één of meerdere gebieden van o.a. inkoop, planning, werkmethodes, (hulp)constructies, materieelkeuze, logistiek, inrichting bouwplaats en kwaliteit. Je levert een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers op basis van kennis van werkmethoden en uitvoeringsvoorwaarden en stelt corrigerende maatregelen voor. Je draagt zorg voor de uitvoering van processen en activiteiten conform het kwaliteits- en VGWM-zorgsysteem. Je stelt kwaliteits- en deelwerkplannen op en controleert voorbereidingsdocumenten die door derden zijn ingebracht. Je verzorgt de administratieve werkzaamheden rondom het project en in overleg het aanvragen van vergunningen. Je werkt projectplanningen en schema’s uit, draagt zorg voor de bewaking hiervan en voert de technische administratie uit ten behoeve van de uitvoering van werken. In voorkomende gevallen zorg je voor het compleet houden van het projectdossier.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Retail Bouwkunde

Rosmalen - Voort

Wij zijn op zoek naar een uitvoerder die het leuk vindt om kortlopende projecten op te pakken. Het betreft hier bouwkundige projecten in de retail. De werkzaamheden bestaan uit het verbouwen, ombouwen en de nieuwbouw van projecten in de retail, denk hierbij aan: supermarkten, restaurants en winkels. Geen dag is hetzelfde, je bent telkens druk bezig met het soepel laten verlopen van de projecten op een zo efficiënt mogelijke wijze. Opdrachtgevers in de retail willen dat de projecten een zo kort mogelijke doorlooptijd hebben zodat de winkels, supermarkten, restaurants gewoon door kunnen draaien tijdens een verbouwing of eventueel zo kort mogelijk gesloten zijn voor het publiek.   

19 Maart 2020 - lees meer ...

Constructeur

Amersfoort - Voort

Als constructeur bereken en controleer je technische ontwerpen voor diverse projecten waaronder onder andere aardbevingen. Hierbij ligt de nadruk op de functionele inrichting en ontwerp van (versterkingen) van het gebouw. Jij zorgt voor de vastlegging en of controle van de technische uitgangspunten. Op basis van aangereikte en/of zelf verkregen informatie ben jij in staat om een goed ontwerp te maken. Doortastendheid en flexibiliteit zijn daarbij doorslaggevende eigenschappen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van het ontwerp door (externe) modelleurs.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder onderhoud & renovatie

Midden Limburg - Voort

Als uitvoerder onderhoud & renovatie ben jij het aanspreekpunt van de klant. Binnen deze functie verzorg je de uitvoering van deze projecten, heb je regelmatig overleg met opdrachtgevers en huurders. Een belangrijk onderdeel hierbinnen is het verwerken van de individuele wensen van huurders. Daarnaast verzorg je de administratie rondom jouw projecten. Tijdens het gehele bouwproces ben je namens ons het gezicht en aanspreekpunt op het project.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Energie & Water

Venlo, Nederland - Voort

Als Uitvoerder Energie & Water heb jij zelf de regie in handen en heb je de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en kwaliteit van de uitvoering van jouw projecten. Jij bent de schakel tussen de mensen binnen en de uitvoering buiten en zorgt ervoor dat de opdrachtgevers en de klanten tevreden zijn. De beste technische oplossing maken, problemen voor zijn en waar toch nodig, snel en goed oplossen, duidelijke aansturing van je team en goed communiceren met je omgeving zijn de kerntaken van onze uitvoerders. ·       Visie vormen over uit te voeren project ·         Je schouwt het werk en overlegt samen met de werkvoorbereider over het in te zetten personeel, materieel en materiaal ·         Je meldt de afwijkingen en zorgt ervoor dat deze terecht komen bij de netbeheerder, projectleider en werkvoorbereiding ·         Controle op werkveiligheid ·         Beheer & administratie van voortgang ·         De voortgang bespreek je periodiek met de teamleider en de netbeheerder en bij oplevering draag je zorg voor een compleet dossier ·         De projectduur varieert van dagen tot weken, dit houdt het werken op de projecten gevarieerd en uitdagend.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Mierlo - Voort

Het controleren en toetsen van werk- en productietekeningenHet muteren en bewaken van de werkbegrotingenHet maken van werk- en leveringsschema'sHet aanvragen van offertes voor de inkoopvoorbereidingHet beoordelen van aangevraagde offertes

19 Maart 2020 - lees meer ...

Traineeship Uitvoering Civiele betonbouw Techniek Amsterdam

Amsterdam - Voort

In samenwerking met onze opdrachtgevers zijn wij per september (start afhankelijk ook eerder) weer op zoek afstudeerders die willen deelnemen in één van onze traineeships. Als trainee civiele techniek in het hoge noorden van Nederland ontwikkel jij jezelf in jouw vakgebied. Door de technische trainingen van de traineeship krijg jij de juiste kennis om projecten tot een succes te maken. Daarnaast verbeter je jouw persoonlijke vaardigheden en leer je hoe je deze het best kunt inzetten. De technische trainingen: De trainingen worden gegeven in samenwerking met 4Building, Bewuste Bouwers, Heleco Advies & Training en EMVI-prestatiemeting. • Aanbesteden & contracteren In deze training leer je de samenhang te zien tussen de fases in het bouwproces en de uit te voeren acties. Ook kom je erachter met welke criteria de juiste bouworganisatievorm gekozen kan worden en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van de contractvorm, contractvoorwaarden en aanbestedingsprocedures. • Risicomanagement Verdiep je in de stappen die doorlopen worden bij het uitvoeren van een risicoanalyse. En sla vervolgens een brug naar risicomanagement. • EMVI in de theorie en praktijk Leer aanbesteden op basis van de ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving’ (EMVI). Zo weet je de potentiële meerwaarde van de organisatie naar voren te brengen. • UAV-gc In drie trainingen kom jij alles te weten over UAV-gc. Zo weet je na de trainingen precies hoe je UAVgc moet toepassen in de praktijk. • Systems engineering Kom erachter hoe systems engineering wordt toegepast in de praktijk en ga vervolgens zelf aan de slag met een casus. • Omgevingsmanagement Je leert de basis van omgevingsmanagement, zodat je invulling kunt geven aan de rol van omgevingsmanager en jouw project succesvol maakt in een (complexe) omgeving. De persoonlijke trainingen: De trainingen worden gegeven in samenwerking met MV-Training & Coaching en Inizio Training. • Het merk ‘IK’ Ontwikkel relevante inzichten en vaardigheden met betrekking tot jouw persoonlijke effectiviteit. En versterk je kennis van je persoonlijke drijfveren, ambities en vaardigheden. • Effectief communiceren Word je bewust van hoe je communiceert en hoe je dit kunt verbeteren door beknopt je boodschap over te brengen, een ander te bevragen en feedback te geven. • Persoonlijke effectiviteit Vergroot jouw kennis over je kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. En leer het beste uit jezelf te halen! • Timemanagement Krijg belangrijke inzichten over hoe jij effectief je tijd kunt besteden en leer omgaan met tijdnood.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Traineeship Werkvoorbereider Civiele betonbouw Techniek Amsterdam

Amsterdam - Voort

In samenwerking met onze opdrachtgevers zijn wij per september (start afhankelijk ook eerder) weer op zoek afstudeerders die willen deelnemen in één van onze traineeships. Als trainee civiele techniek in het hoge noorden van Nederland ontwikkel jij jezelf in jouw vakgebied. Door de technische trainingen van de traineeship krijg jij de juiste kennis om projecten tot een succes te maken. Daarnaast verbeter je jouw persoonlijke vaardigheden en leer je hoe je deze het best kunt inzetten. De technische trainingen: De trainingen worden gegeven in samenwerking met 4Building, Bewuste Bouwers, Heleco Advies & Training en EMVI-prestatiemeting. • Aanbesteden & contracteren In deze training leer je de samenhang te zien tussen de fases in het bouwproces en de uit te voeren acties. Ook kom je erachter met welke criteria de juiste bouworganisatievorm gekozen kan worden en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van de contractvorm, contractvoorwaarden en aanbestedingsprocedures. • Risicomanagement Verdiep je in de stappen die doorlopen worden bij het uitvoeren van een risicoanalyse. En sla vervolgens een brug naar risicomanagement. • EMVI in de theorie en praktijk Leer aanbesteden op basis van de ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving’ (EMVI). Zo weet je de potentiële meerwaarde van de organisatie naar voren te brengen. • UAV-gc In drie trainingen kom jij alles te weten over UAV-gc. Zo weet je na de trainingen precies hoe je UAVgc moet toepassen in de praktijk. • Systems engineering Kom erachter hoe systems engineering wordt toegepast in de praktijk en ga vervolgens zelf aan de slag met een casus. • Omgevingsmanagement Je leert de basis van omgevingsmanagement, zodat je invulling kunt geven aan de rol van omgevingsmanager en jouw project succesvol maakt in een (complexe) omgeving. De persoonlijke trainingen: De trainingen worden gegeven in samenwerking met MV-Training & Coaching en Inizio Training. • Het merk ‘IK’ Ontwikkel relevante inzichten en vaardigheden met betrekking tot jouw persoonlijke effectiviteit. En versterk je kennis van je persoonlijke drijfveren, ambities en vaardigheden. • Effectief communiceren Word je bewust van hoe je communiceert en hoe je dit kunt verbeteren door beknopt je boodschap over te brengen, een ander te bevragen en feedback te geven. • Persoonlijke effectiviteit Vergroot jouw kennis over je kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. En leer het beste uit jezelf te halen! • Timemanagement Krijg belangrijke inzichten over hoe jij effectief je tijd kunt besteden en leer omgaan met tijdnood.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Trainee uitvoerder Hilversum

Almere - Voort

Als trainee uitvoerder ben jij medeverantwoordelijk voor de realisatie van projecten. Samen met de uitvoerder coördineer je de dagelijkse werkzaamheden en zorg je ervoor dat alles volgens plan verloopt. Op de werklocatie ben jij verantwoordelijk voor onder andere het materiaal, de technische uitvoering en het inhuren van het personeel. Ook onderhoud je de contacten met de opdrachtgever en overige betrokken partijen. In deze functie kun je doorgroeien tot zelfstandig uitvoerder.   Met het Traineeship Projectmanagement civiele techniek word jij een specialist in onder andere risicomanagement, EMVI, UAV-gc en Systems engineering. Hierdoor weet jij straks als geen ander hoe je een project tot een succes maakt! Zo kan jij tijdens de traineeship uitvoerder in de omgeving van Enschede je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Traineeship projectleider civiele techniek Amersfoort

Amersfoort - Voort

Als Trainee projectleider (civiele techniek) ben jij betrokken bij diverse projecten vanaf het startpunt tot aan de oplevering. In de verschillende bouwfasen ben jij mede het aanspreekpunt en zet je jouw kennis in om het project in goede banen te leiden. Ook ben jij de vraagbaak van het projectteam en draag je bij aan de realisatie van de gestelde werkzaamheden van het team. In de afwisselende functie van trainee projectleider leer je alle aspecten van het vak kennen, zodat je kunt doorgroeien naar een zelfstandige projectleider.   Met het Traineeship Projectmanagement civiele techniek word jij een specialist in onder andere risicomanagement, EMVI, UAV-gc en Systems engineering. Hierdoor weet jij straks als geen ander hoe je een project tot een succes maakt! Zo kan jij tijdens de Traineeship projectleider (civiele techniek) je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Als Trainee projectleider (civiele techniek) ben jij betrokken bij diverse projecten vanaf het startpunt tot aan de oplevering. In de verschillende bouwfasen ben jij mede het aanspreekpunt en zet je jouw kennis in om het project in goede banen te leiden. Ook ben jij de vraagbaak van het projectteam en draag je bij aan de realisatie van de gestelde werkzaamheden van het team. In de afwisselende functie van trainee projectleider leer je alle aspecten van het vak kennen, zodat je kunt doorgroeien naar een zelfstandige projectleider.   Met het Traineeship Projectmanagement civiele techniek word jij een specialist in onder andere risicomanagement, EMVI, UAV-gc en Systems engineering. Hierdoor weet jij straks als geen ander hoe je een project tot een succes maakt! Zo kan jij tijdens de  Traineeship projectleider (civiele techniek) je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Junior assistent uitvoerder Utrecht

Utrecht - Voort

Als junior assistent uitvoerder ben jij medeverantwoordelijk voor de realisatie van projecten. Samen met de uitvoerder coördineer je de dagelijkse werkzaamheden en zorg je ervoor dat alles volgens plan verloopt. Op de werklocatie ben jij verantwoordelijk voor onder andere het materiaal, de technische uitvoering en het inhuren van het personeel. Ook onderhoud je de contacten met de opdrachtgever en overige betrokken partijen. In deze functie kun je doorgroeien tot zelfstandig uitvoerder.   Met het Jong professional programma Projectmanagement civiele techniek word jij een specialist in onder andere risicomanagement, EMVI, UAV-gc en Systems engineering. Hierdoor weet jij straks als geen ander hoe je een project tot een succes maakt! Zo kan jij tijdens je baan als Junior assistent uitvoerder in de omgeving van Utrecht je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Meewerkend uitvoerder

Nuth - Voort

Stuurt zelfstandig projecten aan.Draagt zorg voor een effectieve en efficiënte projectuitvoering.Toezien dat de oplevering tijdig, conform de eisen van het project, kan plaatsvindenKeuren van leveringen en uitgevoerd werk.Dagelijks bijhouden en administreren van project gegevensOnderhouden van contacten met opzichter, leveranciers, onderaannemers, inleenkrachten, etc.Houden van Toolbox metingen.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectcoördinator recycling

Utrecht - Voort

Voor een afvalverwerker zijn wij op zoek naar een projectcoödinator recycling. Als projectcoördinator ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van het recycling proces. Het gaat hierbij om een binnendienstfunctie. Hierbij kun je denken aan de volgende taken:  Meerekenen en meedenken binnen de voor jou belangrijke tendersOndersteuning bieden van de accountmanagerContact met externe partijenCoördinatie en administratie van je werkzaamheden

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider kabels&leidingen regio midden Nederland

Nieuwegein - Voort

Als projectleider maak je deel uit van de afdeling Grote Projecten. Door deze afdeling worden complexe projecten uitgevoerd in de ondergrondse infrastructuur. Dit betreft gas, water en elektra en vanuit deze afdeling zijn het voornamelijk transportleidingen.  Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren verschillende projecten. De uitvoerders worden door jou aangestuurd en jij zorgt voor de financiële afwikkeling met de klant en ziet toe op het halen van de deadlines. Je hebt contact met de opdrachtgever en onderaannemers. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectcoördinator

Oostzaan - Voort

In de rol van werkvoorbereider bied je ondersteuning aan de projectleiding in de breedste zin van het woord. Je bent verantwoordelijk voor het calculeren van begrotingen, het schrijven van uitvoeringsplannen, het voorbereiden van het werk met betrekking tot inkoop en werkinstructies en coördineer je op afstand de verschillende projecten in de waterbouw ( bruggen, steigers en damwanden ). Daarnaast schakel je in je rol van stakeholders en weet je een strakke planning te hanteren.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Filteren